Veikkausvihjeet: NBA 19.11.2015

Veikkausvihjeet: NBA 19.11.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Neljän yön voittoputki menossa. Aloitetaampa nyt ajoissa yhdellä kohteella, kun selkeä riski linjan laskusta olemassa. Myöhemmin ehkä vielä lisää. Mikäli uusia tulee, niin näistä ilmoitan Twitterissä @SSukkela, että uusi kohde lisätty.

NBA 19.11.2015

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks, under 194.5 1.98 61% (Pinnacle) 4u

Puoliajalla otettu: Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks, under 204 2.05 (Pinnacle) 2u

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors, under 212.5 1.952 58% (Pinnacle) 3u


Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin. Tee talletus nyt, niin saat normaalin bonuksen lisäksi 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.