Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 19.01.2018, 14:09

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Allsvenskanin taukosiirrot + kommentteja.
ViestiLähetetty: 15.07.2006, 00:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Copy-paste VIP:stä torstailta. Siirtolistaa päivitetty, joten tekstistä saattaa pari nimeä puuttua. Asiaanliittyvät kommentit ja lisätiedot ehdottomasti toivottavia.

AIK 5 MJÄLLBY Johan D *** INFO retire 1 / 9 in starting XI
AIK 29 ÖZKAN Gabriel M ** INFO new player / 9
AIK 27 SARAIVA Márcio D ** INFO new player, not yet playing / 9
AIK MENDES Daniel F ** INFO new player, available 31.7 / 9

AIK 26 LUKIC Nenad F * INFO contract terminated 1 / 9

BK Häcken 11 MAMBO-MUMBA Robert M ** INFO new player / 9

Djurgården 22 KOMAC Andrej M ** INFO new player - / 9
Djurgården 21 HÅKANSSON Jesper M * INFO out to Netherlands 0 / 9
Djurgården 25 CARDOSO NAZARÉ Enrico M * INFO new player - / 9

GAIS BERG Jonathan M * INFO loan in from IFK Göteborg 0 / 9
GAIS ADAILTON Fransisco M * INFO loan in - / 9
GAIS RODRIGUES Aduato D * INFO loan in


Gefle IF 4 THURESSON Mikael D * INFO out to Degerfors 1 / 9

Halmstad BK 10 ARVIDSSON Magnus F *** INFO new player / 9
Halmstad BK 6 ROSÉN Mikael D *** INFO new player / 9

Halmstad BK 10 H. THORVALDSSON Gunnar F ** INFO out to Germany 8 / 9

Hammarby 20 RUNSTRÖM Björn F *** INFO out to England 9 / 9 ( goals 4 )
Hammarby EGUREN Sebastian M ** INFO new player 25.7 - / 9

Helsingborgs IF 17 LARSSON Henrik F *** INFO new player / 9
Helsingborgs IF 3 CHRISTIANSEN Peter D ** INFO out to Denmark 2 / 9

IF Elfsborg JÖNSSON Jon D ** INFO new player, 25.7 4 / 9
IF Elfsborg AVDIC Denni F * INFO new player - / 9


IFK Göteborg 2 SVENSSON Karl D *** INFO out to Scotland 9 / 9 ( 3 )
IFK Göteborg 17 MOURAD George F *** INFO new player / 9
IFK Göteborg 22 WENDT Oscar D ** INFO out to Denmark 8 / 9
IFK Göteborg LAGO Alejandro D ** INFO new player - / 9
IFK Göteborg 15 GERBA Ali F * INFO loan out 2 / 9
IFK Göteborg 24 BERG Jonathan M * INFO loan out to GAIS 0 / 9


Kalmar FF SILVA MATOS Thiago M ** INFO new player - / 9

Malmö FF 8 ALVES Afonso F *** INFO out to Netherlands 6 / 9 ( 3 )
Malmö FF 31 JOHANSSON Jonatan F *** INFO new player - / 9
Malmö FF 8 JÚNIOR F *** INFO new player - / 9

Malmö FF 13 JÖNSSON Jon D ** INFO out to Elfsborg 4 / 9
Malmö FF 5 GABRIEL D ** INFO new player - / 9
Malmö FF ANDERSSON Johan F ** INFO new player, available 1.1.2007 - / 9
Malmö FF 4 HÖILAND Jon Inge M ** INFO new player, INJURED - / 9

Malmö FF 19 HOLGERSSON Glenn D * INFO out to Örebro 3 / 9
Malmö FF 27 SLIPER Daniel M - INFO loan out 0 / 9


Örgryte IF 84 JOHANNESEN Erik F * INFO loan out 3 / 9
Örgryte IF 6 VEGA Angelo M * INFO loan out 2 / 9
Örgryte IF 8 JURKIC Dejan D * INFO loan out 2 / 9


Östers IF FIGUEIREDO Paulo Jose M ** INFO new player / 9
Östers IF BENNETT Teofore F ** INFO new player - / 9Kommentteja (perässä oma ranking):
1. Djurgården A-
Djurgården pelasi alkukauden selvästi vähämaalisemmin mitä odotettiin, etenkin joukkueen hyökkäyspeli takkusi. Quirinolta odotetaan varmasti parempaa panosta loppukaudella. Joukkue vahvistui tauon aikana parilla keskikenttämiehellä, joista slovenialainen Komac mahtunee avaukseen, ja Enrico taistelee paikasta avaukseen. Materiaali sen verran hyvää että noussee vähitellen kohti kärkisijoja.


2. Malmö_FF A-
Malmön alkukausi sujui kutakuinkin odotusten mukaan. Litmanen nousi viimeisissä peleissä joukkueen ykkösnimeksi 2+3 tehoillaan. Tauon aikana Alves siirtyi Hollantiin ja pakki Jönsson Elfsborgiin. Jönssonin korvaa Gabriel ja Alvesin kokenut Junior. Bonuksena hankkivat vielä Jonatan Johanssonin kärkeen/laitaan. Jos vahvistukset eivät pahasti floppaa, niin näkisin kyllä Malmön petraavan edelleen, kunhan Litti vaan pysyisi terveenä... Keskikentän Jon Inge Höiland palaa myös joukkueeseen Saksan vierailultaan.


3. Göteborg B++
Göteborgin alkukausi oli ihan hyvä, mutta nyt tilanne on vähän epävarmempi. Puolustuksesta lähti ykkösnimi Svensson Skotlantiin, sekä myös vakioavauksen mies Wendt jätti joukkueen. Tilalle on toistaiseksi hankittu yksi korvaaja, mutta toista kaivattaisiin kun Antonssonin siirto kariutui. "Uutena" miehenä joukkueeseen palaa vanha tuttu Mourad, joka palaa puolen vuoden Italian reissultaan takaisin. Göteborgin ennakoin pysyvän paikoillaan tai hieman tippuvan, tosin saattavat hankkia puolustukseen lisävahvistusta, jolloin tilanne toki taas eri.


4. Hammarby B
Hammarbyn alkukausi oli todella onnistunut. Kärkimiehet Guara ja Runstrom paukuttelivat Aubynnin syötöistä maaleja oikein urakalla. Puolustuskin toimi riittävän hyvin. Nyt tilanne kuitenkin näyttää ikävältä. Runstromin lähtö kirpaisee pahasti, koska joukkueella ei ole penkillä yhtään pätevää korvaajaa. Kaiken lisäksi kaksi avauskokoonpanon keskikenttämiestä Jensen ja Andersson ovat pitkään loukkaantumisten takia sivussa. Viimeisimmät tiedot kertovat joukkueen tosin hankkineen keskikentälle urugualaisen Egurenin, joka tullee paikkaamaan juuri yo. loukkaantuneita. Hyvästä alkukaudesta huolimatta tällä hetkellä on hieman vaikea uskoa Hammarbyn pystyvän säilyttävän asemiaan sarjan kärjessä, mutta mahdolliset uudet hankinnat toki voivat taas muuttaa tilannetta.


5. Elfsborg B-
Elfsborgin alkukausi oli jopa hieman odotettua parempi, eikä mikään tällä hetkellä osoita romahduksen tulemistakaan. Kaiken lisäksi joukkue hankki Malmöstä puolustukseen Jönssonin. Pysynee aika varmasti ylemmässä keskikastissa, ja korkeammallekin ehkä mahdollisuudet kunhan avainmiehet pysyvät terveinä.


6. Kalmar B--
Kalmar sai pelinsä kulkemaan alkuvaikeuksien jälkeen, mutta myönnän että tässä rankingissa kuitenkin hieman odotusmutuiluja mukana, onhan joukkue kahden edellisen kauden aikana vakiinnuttanut paikkaa ylemmässä keskikastissa. Kärjessä Ari on pelannut todella hyvin, ja nyt Kalmar hankki keskikentälle/hyökkäykseen Thiagon, joten ihan hyvät näkymät tällä hetkellä. Tauon aikana tosiaan tiputtivat Suomen ykkösjoukkueen Tampereen jatkosta Intertotossa, joka tukee mietteitä nousujohteisesta kunnosta.


7. Helsingborg C½
Helsingborgin alkukausi oli kohtuu takkuista ja valmentajaakin vaihdettiin, vaikkei tulokset nyt ehkä ihan niin järkyttäviä ollut. Nyt toki kaikki odottavat Larssonilta ihmetekoja, mutta nähtäväksi se jää. Tein maltillisen korotuksen rankingiin, pitää katsoa mihin suuntaan tuota mahdollisesti tarvii alkaa siirtämään. Ei se Elfsborginkaan peli taikaiskusta mihinkään muuttunut viime vuonna, joten seuraillaan...


8. AIK C+
Hieno alkukausi, ja kaiken lisäksi tauon aikana hankkivat hieman vahvistusta rinkiin. Kauden alla AIK:n kanssa melkein kaikki oli mahdollista, joten mikäli meno näyttää pysyvän samana, niin pitää ehdottomasti tarkistaa rankingia ylöspäin.


9. Halmstad D++
Halmstadin alkukausi oli varsin erikoinen, maaleja ei tullut oikein kumpaankaan päätyyn. Pitkässä juoksussa vaikea uskoa tuollaisiin maalimääriin, joten eiköhän verkko ala vähitellen soimaan. Hyökkäykseen saattaa tulla piristystä Arvidssonin muodossa, koska Thorvaldssonin ajatukset taisivat alkukaudella olla jo Saksassa. Puolustukseen Halmstad sai kovan vahvistuksen Mikael Rosenin (vanha sukunimi Gustavsson), joka pelasi joukkueessa jo aikoinaan 97-00. Ennakoin kyllä Halmstadin petraavan, ja nousevan keskikastiin, mutta annoin nyt kuitenkin vielä toistaiseksi rankingin olla tuossa. Pitää olla hereillä tämänkin joukkueen kanssa.


10. Örgryte D+
Örgryten saatua raha-asioitaan kuntoon, uskon että joukkue tulee petraamaan, kunhan ei pahoja loukkaantumisia tulisi. Keskikentällä nuori Ola Toivonen on vastannut odotuksiin ja noussut joukkueen tärkeimpien pelaajien joukkoon.
Lisäys/päivitys: Raha-asiat sittenkin edelleen vielä kysymysmerkki??


11. Häcken D
Häckenin peli ei ole kulkenut odotusten mukaan. Periaatteessa ryhmä on kohtuullisen nimekäs, mutta etenkin puolustupeli on joukkueella pettänyt pahasti. Lucic&Dixon ovat tosin kärsineet jossain määrin loukkaantumisista. Kotona joukkue on ollut täydellisessä kipsissä, tehtyjä maaleja ainoastaan kaksi ja nekin viimeisimmässä Örgryteä vastaan. Itse odotan näyttöjä ennen rankingin korjaamista ylöspäin. Materiaaliin tosin tuli laajennusta uuden keskikenttämiehen muodossa, joten tarkkana tämänkin joukkueen kanssa on oltava.


12. GAIS E½
GAIS pelannut kutakuinkin odotusten mukaisesti. Taistelee paikastaan karsintaviivan yläpuolella.


13. Gefle E++
Geflen alkukausi oli hyvä keskikentän Muzola Makondelen (1+4) sekä Ngabu Bapupan (3 maalia) johdolla. Saattaa hyvinkin olla, että joukkueessa on juuri tarvittavasti laatua, että pystyvät loppukaudenkin ajan taistelemaan paikastaan viivan yläpuolella, mutta helppoa se ei tule olemaan. Erottuu selvästi kehnosta Österistä, jonka rinnalle sitä alkukaudella ennakoitiin.


14. Öster E-
Aivan alkukaudesta Öster väläytteli muutamassa pelissä, mutta kokonaisuudessaan meno on ollut takkuista, eikä useat selvät tappiot anna ennustetta ruusuisesta tulevaisuudesta. Hankki tosin keskikentälle Angolan maajoukkuemiehen Figueiredon, sekä kärkeen jamaikalaisen kärkimiehen.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2006, 18:57 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
AIK:lle paha menetys:

AIK 20 BOATENG Derek M *** INFO out to Israel

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 17,00.html
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2006, 23:37 
Status: JäsenLiittynyt: 14.11.2005, 16:02Viestit: 1
Pisteitä: 0
Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Jari Litmanen on määrätty neljäksi viikoksi täydelliseen pelikieltoon. Varotoimenpiteen tarkoituksena on estää Litmasen silmävamman jääminen pysyväksi.

Ottelun jälkeen seuran urheilujohtaja Hasse Borg oli avannut limonadipullon nuuskapurkillaan, ja pullonkorkki kimposi avaamisen jälkeen suoraan Litmasen silmään.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2006, 23:57 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Mistäs tuo info? Siis että vielä 4viikkoa sivussa?

Boateng ei sitten mennytkään vaan jää AIK:

http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 70,00.html
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.07.2006, 00:06 
Status: JäsenLiittynyt: 06.10.2005, 19:59Viestit: 56
Pisteitä: 0
JussiQ kirjoitti:
Mistäs tuo info? Siis että vielä 4viikkoa sivussa?

Boateng ei sitten mennytkään vaan jää AIK:

http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 70,00.html


Hesarin nettisivut ainakin informoivat asiasta.

http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Litm ... 5220686640
0

_________________
Otetaan fiksumpien ihmisten prosentit ja ynnätään se meitsin vahvalla mutulla ja tästä saadaan haiseva yk.

All in all you're just another dick with no balls
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.07.2006, 20:32 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
JussiQ kirjoitti:
Boateng ei sitten mennytkään vaan jää AIK:

http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 70,00.html


Jahas, nyt se menikin sitten :D

http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 09,00.html
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye