Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 18.01.2018, 04:43

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 63 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Veikkausliiga 27.5. - 30.5.
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 10:37 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
alustavat %-arviot:

Haka Hämeenlinna 67 22 11 yli/alle 2,5 54 46
Inter HJK 28 29 43 yli/alle 2,5 47 53
Jaro RoPS 46 28 26 yli/alle 2,5 46 54
KooTeePee TPS 36 29 35 yli/alle 2,5 47 53
MyPa Allianssi 39 29 32 yli/alle 2,5 46 54
TP-47 Tampere Utd 27 30 43 yli/alle 2,5 42 58
Jazz Lahti 36 28 36 yli/alle 2,5 49 51

kommentteja otteluista (poimittuna muistiinpanoista, joten ei välttämättä aivan parhaassa mahdollisessa järjestyksessä):

Haka Hämeenlinna 67 22 11 yli/alle 2,5 56 44

Haka: hyökkäyspeli liigan eliittiä, puolustuspeli kalpenee vain HJK:lle joten selkeä kakkossuosikki tämän kauden mestariksi.
Hämeenlinna: Sarjan vaatimattomin hyökkäyskalusto (yhdessä TP-47:n kanssa) yhdistettynä 1.divisioonatasoiseen sekavaan puolustuspeliin tekee joukkueesta tällä hetkellä Veikkausliigan suurimman putoajasuosikin.
Hakan 2 päästettyä maalia vs. Hämeenlinnan 12 päästettyä maalia joten aika heikoilla on Hämeenlinnan kurssin kääntyminen ainakin vielä tässä ottelussa.

Inter HJK 28 29 43 yli/alle 2,5 47 53

Inter: hyökkäyspeli ylempää keskikastia, puolustuspeli alempaa, joten kovasta nimilistasta huolimatta vain keskitason Veikkausliigajoukkue.
HJK: Sarjan paras hyökkäyspeli yhdistettynä pitävimpään puolustukseen joten täysin selkeä ykkössuosikki mestariksi (varsinkin kun saa parhaan kokoonpanon jalkeille). Kp-ongelmista edelleen kärsivä mestarisuosikki HJK ei ole vielä hävinnyt, mutta vaikeaa on ollut voittaakin. Inter saa tärkeät miehet takaisin pelikiellosta ja joukkueessa on potentiaalia alkukautta parempaan.

Jaro RoPS 45 28 27 yli/alle 2,5 46 54

Jaro: hyökkäyspeli sarjan alempaa keskikastia, samoin puolustuspeli, kokonaisuutena pykälän putoamista vastaan taistelevia joukkueita kovempi.
RoPS: hyökkäyspelin voi tällä tietoa pitkän kauden aikana odottaa toimivan vain liigan heikoimpia hyökkäyksiä tehokkaammin (tp47, hml), samoin puolustuksen voi odottaa pitävän vain kaikkein vuotavimpia puolustuksia tiiviimmin (jazz johtuen extrahyökkäysvoittoisesta pelityylistä, hml johtuen 1.divisioonatasoisesta sekavasta koko joukkueen puolustamisesta), joten kokonaisuutena kakkossuosikki putoamaan ja ykkössuosikki karsimaan sarjapaikastaan.
Molemmat vetäneet odotuksiin nähden hieman alakanttiin. Maaliodotusarvo ja kotietu laskee kun ottelun merkitys kummallekin on suuri.

KooTeePee TPS 36 29 35 yli/alle 2,5 47 53

KooTeePee: hyökkäyspeli jopa sarjan keskitason veroista, puolustuspeli alempaa keskikastia, ja näillä noustaankin jo rankingeissa ainakin neljän heikoimman joukkueen edelle.
TPS: hyökkäyspää on materiaalilta sarjan keskikastia, samoin puolustus, mutta taistelutahtoisen joukkueen puolustuksen on kyllä todettava tällä hetkellä pitävän keskitasoa paremmin, joten nykyvireinen ja sarjaa johtava Tepsi on Veikkausliigan viiden huippujoukkueen (hjk, haka, tamu, allianssi, mypa) kovin haastaja.
KooTeePee on syytä kiikuttaa rankingeissa hyvän alkukauden johdosta jo pois suurimpien putoajasuosikkien kastista. TPS on ollut alkukierroksien paras joukkue, ei pelkästään tuloksien vaan myös peliesitysten puolesta, ja johtaakin sarjaa ansaitusti. Tepsiä onkin jo syytä pitää kärkijoukkueiden (hjk, haka, tamu, allianssi, mypa) kovimpana haastajana ennen Interia ja FC Lahtea. Kotka lähtee varmasti kotiyleisön edessä rohkeasti kaatamaan sarjan kärkijoukkuetta = maaliodotusarvo nousee!

MyPa Allianssi 39 29 32 yli/alle 2,5 46 54

MyPa: hyökkäyspeli liigan ylempää keskikastia, samoin puolustus, kokonaisuutena joukkue on siis hieman neljää muuta kärkijoukkuetta perässä (nyt selvemmin jos/kun keskikentän kp-ongelmat edelleen jatkuvat).
Allianssi: hyökkäyspeli monen taitavan pelaajan ja sekä hyökkäysvoittoisen pelityylin ansiosta sarjan eliittiä yhdessä HJK:n kanssa, puolustuspeli liigan ylempää keskikastia, kokonaisuutena sarjan nelossuosikki.
Allianssi sai vihdoin maalihanat auki Jaro vastaan ja upeasti saikin (4-0). MyPa painii edelleen keskikentän kp-huolien kanssa. Allianssin pelityyli on hyökkäysvoittoinen, mutta kärkiottelun luonne laskee maaliodotusarvoa.

TP-47 Tampere Utd 27 30 43 yli/alle 2,5 42 58

TP-47: hyökkäyspeli sarjan heikoimpia, puolustuksen voi arvioita kauden mittaan pitävän vain Jazzin ja Hämeenlinnan puolustusta paremmin. Taistelee sarjapaikastaan kauden viime hetkiin asti.
TamU: laatujoukkueen hyökkäyspeli on vain sarjan ylempää keskikastia johtuen puolustusvoittoisesta pelityylistä, erittäin hyvä puolustuspeli kalpenee vain HJK:lle ja Hakalle. Sarjan kolmossuosikki.
Kumpikaan joukkue ei ole viettänyt mitään maalikarkeloita alkukauden otteluissaan, molempien joukkueiden kaikki ottelut ovat jääneet undereiksi (=alle 2,5 maalia) paitsi tietysti pelit Jazzia vastaan menivät maali-iloitteluksi, minkäs teet kun Jazz valitsee aina iloisen ja hyökkäysvoittoisen pelityylin jossa hyviä maalitilanteita tulee vuorotellen molempiin suuntiin. Tästä ottelusta voi siis odotella erittäin tarkkaa ja puolustusvoittoista peliä = maaliodotusarvo laskee ja tasapelin todennäköisyys nousee.

Jazz Lahti 36 28 36 yli/alle 2,5 49 51

Jazz: paukuttanut eniten maaleja alkukaudesta liigan hyökkäysvoittoisimman pelityylin ansiosta, muttei joukkueen hyökkäyspeli voi silti pitkän kauden aikana olla kuin korkeintaan sarjan keskitasoa. Puolustuspeli onkin sitten juuri tästä hyökkäysintoilusta johtuen sarjan heikoimpia. Kokonaisuutena kovin sarjapaikastaan taistelevista neljästä joukkueesta.
Lahti: hyökkäyspeli Litmasen ansiosta sarjan keskitasoa, samoin puolustus. Ilman Littia saavat kuitenkin näköjään aika usein tulla toimeen joten siinä tapauksessa joukkue tulee mieluummin hieman keskitason alapuolella kuin yläpuolella.
Sarjan iloisinta ja yleisöön menevintä hurlumhei-peliä esittävä Jazz vs. yksi sarjan murheenkryyneistä Lahti plus Litmanen (kysymysmerkillä). Jazzin hyvä alkukausi on tuonut konkurssin partaalla hoipertelevalle seuralle lisää itseluottamusta, ja se uskaltaa lähteä rohkeasti kaatamaan kovempiaan. Se nostaa tämänkin ottelun maaliodotusarvoa, samoin kuin FC Lahden halukkuus hyökätä myös ja saada vihdoin ja viimein se vapauttava tämän kauden avausvoitto.
Tässä kohtaa mun lukemat varmasti ammutaan alas alta aikayksikön. Se että laittaa omat %-arvionsa tänne taululle ensimmäisenä, on melko sama kuin heittäytyisi vapaaehtoisesti leijonille. Koska jokaisen %-arvioiden vääntäjän (mutuilijoista puhumattakaan) mielestä olen tällä kertaa noin 1-7 kohteessa taas ihan pihalla, niin kaikki mahdolliset vertailut/väittelyt käydään tietysti minun kanssani. No, sehän on kuitenkin vain hyvä asia, olen jo useasti todistanut itselleni sen, että juuri tällaisen keskiverto älykkyydellä mutta kiitettävällä ahkeruudella varustetun kaverin kohdalla pätee mainiosti seuraava viisaus: Se jota neuvotaan eniten, oppii nopeiten! Joten antaa palaa poijjaat! Kuka saa ekana Jazzille yli 50% + perustelut, kiitos!

korjailen alustavia %-arvioita jos tarvetta tarkemmilla otteluraporteilla, paremmilla kp-tiedoilla sekä viisaiden urheiluvedonlyöjien mietteillä, joista opin aina mielelläni lisää.

ps. älysin vasta nyt että suurin osa otteluista oli siirretty torstailta sunnuntaille Ruotsi-maaottelun takia. no, nämä omat alustavat lukemani syntyvät silti aina alkuviikosta, usein jo maanantaina aamupuuroa hämmennellessä.

EDIT: sunnuntaina pelataankin siis TamU - RoPS, ja TP-47-Tamu on siirretty pelattavaksi ties koska.

EDIT:2 haka-hml yli 2,5 maalia piti olla 54% eikä 56%, ja Jarolle annoin 1% lisää.
0


Viimeksi muokannut Mika Ässä päivämäärä 25.05.2004, 17:08, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 11:42 
Status: JäsenLiittynyt: 23.05.2004, 19:31Viestit: 50
Pisteitä: 0
"TP-47: hyökkäyspeli sarjan heikoimpia"

Huoh.. Taas näitä ennakkoluuloja, oletkos edes koskaan nähnyt TP-47:n pelaavan Veikkausliiga aikoina ( :P )?

Hyökkäyspeli ei todellakaan ole mitään heikkoa, kärjessä viilettää Veikkausliigan parhaimmistoon kuuluva Huusko sekä laitalinkiksikin on laittaa monta mahtavaa kikkailijaa jotka pystyvät vaikka mihin (mm. Torvikoski).. Että ennemmin TP:llä on sarjan parhaimpiin kuuluva hyökkäyspeli mitä heikoimpiin, katsotaanpas vaikka sitten kauden jälkeen.

Itse ainakin panostan tähän peliin sitten aikanaan rahaa TP:n puolesta..

edit: TP-47 - TamU peli taidetaan pelata 27.7 vasta.. Ainakin näin olin lukevinani TP-47:n toimiston seinässä olevasta jättijulisteesta.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 12:06 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Chronic kirjoitti:
Huoh.. Taas näitä ennakkoluuloja, oletkos edes koskaan nähnyt TP-47:n pelaavan Veikkausliiga aikoina ( :P )?


Olen nähnyt nousijajoukkueiden pelaavan Veikkausliigassa 10 kauden aikana ja tutkinut sarjaa muutenkin tarkoin. Näkemyserojahan nämä kaikki ovat, mutta kyseessä ei ole siis mikään hatusta heitetty tai tuulesta temmattu ENNAKKOLUULO, vaan ennen kauden alkua tehtyyn esikausianalyysiin ja joukkuerankingiin perustuva näkemys. Sellaisen teemme ennen kauden alkua kaikkiin sarjoihin joita tutkimme. Ennakkoluuloja voisi olla ilman minkäänlaista syvällistä tutkimusta lausutut kommentit, varsinkin juuri nousijajoukkueista, tai sellaiset kommentit jotka perustuvat joidenkin muiden kertoimiin mielipiteisiin. Me jotka työskentelemme urheiluvedonlyönnin parissa, emme voi olla ennakkoluulojen varassa emmekä lyödä vetoa niiden perusteella, päinvastoin pelaamme ennakkoluuloja vastaan, sillä tekee yleensä rahaa.
Jos urheiluvedonlyönti perustuisi siihen että pystyy tekemään voitolliset %-arviot, kunnollista analyysia ja muutenkin sanomaan minkäänlaista järkevää kommenttia VAIN niiden joukkueiden kohdalla joiden otteluihin omistaa kausikortin, olisin ehdottomasti jollain muulla alalla. Otteluiden seuraaminen paikanpäällä/televisiosta on tärkeää, mutta monesti paljon hyödyllisemmin käytetty kaksi tuntia on kun lukee ottelun katsomisen sijasta koko kierroksen jälkeen otteluraportit mahdollisimman monesta luotettavasta lähteestä, tai tekee 2h ajan tutkimustyötä kyseisestä lajista/sarjasta/joukkueesta.

Se että sanoo nousijajoukkueen hyökkäyksen kuuluvan sarjan parhaisiin, on yleensä ennakkoluuloa pahimmasta päästä ja saattaa jopa estää kokonaan mahdollisuuden jäädä vedoillaan voitolle kyseisen kauden aikana, ainakin kyseisen joukkueen kohdalla.

tässä vielä poiminta aikaisemmin käydystä keskustelusta jossa perustelin omaa näkemystäni tästä samasta asiasta:

Mika Ässä kirjoitti:
ennen kauden alkua tehdyssä rankingissa arvioin aina tietysti myös joukkueiden tehdyt/päästetyt maalit/ottelu. HJK ja Allianssi on mulla tehtyjen maalien kohdalla kärjessä, sitten Haka ja Mypa, ja kyllä siitä viiden eniten maaleja tehneen jengin paikasta noiden jälkeen taistelee tiukimmin Inter, Tamu ja Lahti (tai parempaan en ainakaan minä esikausianalyysissa pystynyt). TamU, Haka ja HJK:han pelaavat erittäin puolustusvoittoista peliä (otteluiden yhteismaalimäärät liigan matalimmat), jos vetäisivät hyökkäysvoittoisempaa peliä kuten Allianssi, Inter olisi ero tehdyissä maaleissa muihin joukkueisiin verrattuna vielä suurempi.
näiden jälkeen mun papereissa tuli kaikki muut jengit ja vikana noin 0,5 maalia/ottelu KÄRJESTÄ PERÄSSÄ TP-47 yhdessä Hämeenlinnan kanssa. TP:n lukema mulla 1,1 tehtyä maalia/ottelu, ja kun katsoo parin viime kauden nousijoiden tekemiä maalimääriä/ottelu: TPS 1,2, Jokerit 1,1, KooTeePee 1,1, Jaro 1,0, Hämeenlinna 1,0 niin näillä opeilla päädyin TP-47:n kohdalla melko samanlaisiin lukemiin.
TP-47 teki viime kaudella ykkösessä 1,6 maalia/ottelu, ja jos pystyy siihen samaan Veikkausliigassakin, se onkin jo tämän kauden uroteko. Divarissahan Tornio hallitsi pelejä ja loi sitä kautta maalipaikkoja, tällä kaudella pelin hallinnan kanssa on varmasti aika hiljaista, vastahyökkäyksillä saavat iskeä kun vastustajat ovat viime kautta kovempia ja parempia kuin TP, ja kun maalipaikat putoaa murto-osaan divaripeleistä, aika kovilla tehoilla saavat paikkansa hyödyntää jos yltävät samoihin maalimääriin kuin viime kaudella, jonka se melkein vaatisi että on siellä 5 tehokkaimman sakissa :P


näkemyseroja, ja kun pyrkii hieman perustelemaan omaa kantaansa, näkemyserot ovat useimmiten opettavaisia :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 12:28 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
tämän alkukauden ottelut voisi olla AINOA asia joka puoltaisi sitä että Tornion hyökkäyspeli olisikin yhtäkkiä Veikkausliigan kärkipäätä ja toimisi edelleen viime kauden malliin, kikkailijoiden välittämättä yhtään sarjatason vaihtumisesta kovempaan. vaikka aineisto olisikin lyhyt, niin siinä saattaisi olla ehkä pientä perusteen tynkää, jos TP-47 olisi paukuttanut otteluissa vastustajien verkot töttörölle kärkipään hyökkäyskalustojen tahtiin. mutta kun alkukauden otteluissakin joukkue on ollut sarjan tehottomimpia, vain 1 maali/ottelu (eli jopa alle sen mitä ennen kauden alkua arvioitiin, vähemmän kuin nousijajoukkueet keskimäärin) ja vain toinen nousija RoPS on ollut tehottomampi. tähän mennessä kaikki asiat siis puoltavat sitä että vaikeaa tulee olemaan Torniolla myös hyökkäyspelin osalta tällä kaudella Veikkausliigassa.
jäljelle jääkin ainoastaan yksi keino saada TP-47:n hyökkäyspeli sarjan kärkipäähän: jos katsoo rankingia PÄÄLLÄÄN SEISTEN :mrgreen:

EDIT: toki myös Tamu on alkukaudesta ollut tehoton, vain 3 maalia 4 ottelussa. Tamu pelaa jo monetta kautta putkeen erittäin puolustusvoittoista peliä, silti hyökkäyspeli on monta pykälää TP-47:aa kovempi.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 13:58 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Sainpas omatkin arviot tehtyä, ja muutama varsin maukas eroavaisuus näkyy löytyvän :mrgreen:
Palataan kohta asiaan, kun heitän omat arviot ja pienet kommentit tähän.
0

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 14:32 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Veikkausliigan sivuilla luki että TP-47 - Tampere United pelataan 7.7 :shock:
joo, hyvä että tutkitaan Chronicin kanssa silti jo ottelua... ollaan ainakin ajoissa :P

tässä arvio siihen oikeasti vedettävään sunnuntain otteluun:
Tampere Utd RoPS 60 25 15 yli/alle 2,5 48 52

ja samat lätinät joukkueiden kohdalla:

TamU: laatujoukkueen hyökkäyspeli on vain sarjan ylempää keskikastia johtuen puolustusvoittoisesta pelityylistä, erittäin hyvä puolustuspeli kalpenee vain HJK:lle ja Hakalle. Sarjan kolmossuosikki.
RoPS: hyökkäyspelin voi pitkän kauden aikana odottaa toimivan vain liigan heikoimpia hyökkäyksiä tehokkaammin (tp47, hml), samoin puolustuksen voi odottaa pitävän vain kaikkein vuotavimpia puolustuksia tiiviimmin (jazz johtuen extrahyökkäysvoittoisesta pelityylistä, hml johtuen 1.divisioonatasoisesta sekavasta koko joukkueen puolustamisesta) joten kokonaisuutena kakkossuosikki putoamaan ja ykkössuosikki karsimaan sarjapaikastaan.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 14:51 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
JussiQ kirjoitti:
Sainpas omatkin arviot tehtyä, ja muutama varsin maukas eroavaisuus näkyy löytyvän :mrgreen:


hyvä, päästään vertailemaan! näillähän ei todellakaan mikään kiire ole, vaikka aina onkin kiva iskeä kiinni jo bookkereiden early lineen. minä tein nämä sen takia pois että jää PALJON aikaa keskittyä jo kesän huipputapahtumaan, jalkapallon EM-kisoihin ja voitollisen vedonlyönnin vastaavissa turnauksissa vaatimaan pitkään ja hartaaseen valmistautumisaikaan.

total ctrl:n sivuille on tulossa KATTAVAT EM-kisasivut, joissa on lukuisia päivityksiä päivässä, miehet seuraa otteluita Lontoosta jossa parhaat tv-lähetykset ja kommentaattorit. ja hyvissä ajoin ennen EM-kisoja joukkurankingit, joissa jokaisen joukkueen kokoonpanot, pelaajan kohdalla tieto missä seurajoukkueessa pelaa sekä kuinka monta ottelua tällä kaudella oli avauksessa (avauksen paikkojen määrä kertoo kuitenkin aika paljon, moni EM-kisajoukkueissa oleva pelaaja vetää tietysti jossain huippujoukkueessa mutta osa silti ainoastaan vaihtomiehenä, ja avauksen paikkojen määrä seurajoukkueissa kertoo monesti enemmän maajoukkueen tasosta kuin seurajoukkueissa tehdyt maalit, jotka pelipaikasta riippuen on kuitenkin melkein kaikilla 0-2). joukkuerankingit on vielä jaoteltuna hyökkäys, keskikenttä, puolustus, maalivahti ja jokaiselle kentän osa-alueelle arvosanat paras 5... huonoin 1 sekä perustelut niille.

tällaista siis suunnitellaan total ctrl:n sivuille, lisäideoita voi antaa tässä, jollen jopa avaa tälle omaa topicia. nyt total ctrl:n sivuilla on jo yksi vihje EM-kisoihin, ja MEGAvihje onkin, kannattaa käydä katsomassa www.totalctrl.info
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 15:25 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Torstai 27.5
Jaro - RoPS 50 % 27 % 23 %
50 % 2.5 50 %

MyPa - Allianssi 43 % 28 % 29 %
48 % 2.5 52 %

Sunnuntai 30.5
Haka - Hämeenlinna 69 % 20 % 11 %
53 % 2.5 47 %

Inter - HJK 27 % 29 % 44 %
47 % 2.5 53 %

Jazz - Lahti 32 % 29 % 39 %
48 % 2.5 52 %

KooTeePee - TPS 34 % 30 % 36 %
46 % 2.5 54 %

Tampere_Utd - RoPS 64 % 24 % 12 %
49 % 2.5 51 %

Kommentit (Lähinnä Mika Ässän arvioihin vertailtaessa):

Jaro - RoPS 50 % 27 % 23 %
50 % 2.5 50 %
Omissa papereissa näitten joukkueiden väliltä löytyy se selvä pykäläero. Toki Jaron kausi on ollut heikko, etenkin puolustuspelin osalta, mutta nyt vastaan asettuva heikon hyökkäyksen omaava RoPS on mitä oivallisin vastustaja tähän paikkaan. Kauden avauksessa sain Jaron n. 50% suosikiksi KTP:tä vastaan, enkä nyt toista vastaavantasoista joukkuetta vastaan viitsi arvioita suuremmin muutella. Tässä ottelussa maaliodotusarvo on tosin hieman pienempi, johtuen RoPS:n hieman puolustusvoittoisemmasta pelityylistä.

MyPa - Allianssi 43 % 28 % 29 %
48 % 2.5 52 %
Tässä saatetaan mennä hieman metsään, mutta pidän kuitenkin heikentynyttäkin MyPaa kotonaan kohtuullisena suosikkina, vielä hieman ailahtelevaisesti pelannutta Allianssia vastaan. Allianssi on perinteisestikin pelannut kotonaan paremmin kuin vieraissa, joten kotonaan vahva MyPa ansaitsee tästä hieman lisäetua.

Sunnuntai 30.5
Haka - Hämeenlinna 69 % 20 % 11 %
53 % 2.5 47 %
Tässä ei pahemmin eroa, tosin uskoisin Hämeenlinnan keskittyvän vain tarkkaan puolustuspeliin katastrofaalisen Jazz-pelin jälkeen, joten hieman rokotin overia.

Jazz - Lahti 32 % 29 % 39 %
48 % 2.5 52 %
Juu, tässä ei tule Jazz 50% + perustelut, joten poijjaat olkaa hyvä vaan.

Toki Jazz on aloittanut kauden huimasti, ja toki hyökkäyspelikin on toiminut loistavasti, ja näihin on myös reagoitu. Jazz on minullakin erosssa sarjan neljästä heikommasta, mutta silti en saa hyvällä tahdollakaan Jazzia nostettua esim. edes Jaron tasolle rankingissa, minkä se vaatisi, jotta se ansaitsisi tässä suosikkiaseman. HML-pelissä mätetyt viisi maalia toki näyttävät hienoilta tilastoissa, mutta kaikki pelin katsoneet voinevat allekirjoittaa seuraavat kaksi kohtaa:
a) Lähes kaikki maalit järjesteli Piracaia, joka pääsi hääräämään keskityksiään täysin rauhassa, Hämeenlinnan aneemisen puolustuksen seuratessa katseellaan.
b) Lähes kaikissa maalintekotilanteissa Hämeenlinnan kesyt puolustajat seurailivat jälleen katseellaan ties mitä, mutta unohtivat miehet vapaiksi.

Edellä mainitut seikat tuskin tapahtuvat kovin montaa liigaseuraa vastaan. Esim. hyökkäyspelin ongelmista kärsivä Lahti keskittynee varmasti tiiviiseen puolustuspeliin, ja Jazz tuskin on omimmillaan jos joutuu hallitsemaan peliä. Kauden alun otteluissa Jazz pääsi altavastaajan asemasta iskemään maaleja, mutta nyt Jazzin potentiaali on tiedossa, joten Lahti tuskin siis lähtee tähän peliin takki auki.

Otan vielä vertailukohdaksi muutamat aiemmat arviot.
Jazz-HML 45-27-28
Inter-Lahti 44-28-28

Toki Ganalissa on ehtinyt jo paljon virrata vettä sitten noiden otteluiden, mutta silti vanhojakin arvioita on hyvä tutkia, jotta huomaisi miten paljon alkuperäisrankingeja on valmis muuttamaan.

KooTeePee - TPS 34 % 30 % 36 %
46 % 2.5 54 %
Nyt ei tällä hetkellä enää riitä aika tämän kommentointiin, mutta omissa vanhakantaisissa aivoissani en ole vielä reagoinut läheskään niin paljoa näihin joukkueisiin kuin sinä. Arvio tosin on samansuuntainen, mutta johtuu tosiaan siitä, etten ole kumpaakaan nostanut niin paljoa ylöspäin.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 15:38 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
JussiQ kirjoitti:
Jaro - RoPS 50 % 27 % 23 %
50 % 2.5 50 %
Kauden avauksessa sain Jaron n. 50% suosikiksi KTP:tä vastaan, enkä nyt toista vastaavantasoista joukkuetta vastaan viitsi arvioita suuremmin muutella.


jep, mulla oli Jaro siinä 48% ja nyt 45% joten ei suurta muutosta, Jaro on hieman laskenut mun papereissa.

JussiQ kirjoitti:
MyPa - Allianssi 43 % 28 % 29 %
48 % 2.5 52 %
pidän kuitenkin heikentynyttäkin MyPaa kotonaan kohtuullisena suosikkina, vielä hieman ailahtelevaisesti pelannutta Allianssia vastaan. Allianssi on perinteisestikin pelannut kotonaan paremmin kuin vieraissa, joten kotonaan vahva MyPa ansaitsee tästä hieman lisäetua.


näen Allianssin sen verran MyPaa kovempana porukkana että vain 39% kotisuosikki, varsinkin jos mypa kärsii vielä keskikentän kp-huolista. pitää tarkkailla. ja Allianssilla olisi potentiaalia pärjätä tällä kaudella myös vieraskentillä.

JussiQ kirjoitti:
Jazz - Lahti 32 % 29 % 39 %
48 % 2.5 52 %
en saa hyvällä tahdollakaan Jazzia nostettua esim. edes Jaron tasolle rankingissa, minkä se vaatisi, jotta se ansaitsisi tässä suosikkiaseman.


no joo, minä hieman pelokkaana laitoin tasaottelun, ajattelin vältellä pahinta huutomyrskyä jos tarjoan tähän vierassuosikkia :mrgreen: mutta pysyn tasabookissa, toistaiseksi, Litmasen mahdollinen pelaaminen/pelaamattomuus kääntää sitten vaakakupin niukasti jompaan kumpaan suuntaan.

hyvä, ja nyt taas jatkuu EM-kisatutkimukset :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 17:10 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2004, 15:52Viestit: 553
Pisteitä: 33
Edit: siirretty viesti oikean otsikon alle.
0

_________________
@Rajainmaki


Viimeksi muokannut KR päivämäärä 24.05.2004, 21:25, muokattu yhteensä 2 kertaa
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 18:12 
Status: JäsenLiittynyt: 09.05.2004, 18:59Viestit: 464Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
alustavat %
Haka-hämeenlinna 65 19 16
Inter -HJK 33 29 38
Jaro-Rops 51 26 23
KooTeePee-TPS 39 29 32
Mypa-Allianssi 37 30 33
TP-47 -Tampere 30 29 41
Jazz- Lahti 36 29 35
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 18:43 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
pera kirjoitti:
alustavat %
Jaro-Rops 51 26 23


tässä kohteessa minä taidan olla ihan pihalla 45% arviolla :shock:
pitää miettiä hieman tarkemmin kun ehtii.

Pera, huomaa että ottelua tp47-tamu ei pelata, vaan tilalla tamu-rops :idea:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 20:45 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 18:53Viestit: 1455Paikkakunta: Iitti
Pisteitä: 671
Kassa: -110.62 yks. Palautus%: 94.55% Panosten ka: 2.43 yks. Vetoja: 833
MyPa - AC Allianssi 42% 31% 27% [2,36-3,23-3,76]

Nordicbet

Single

MyPa 2,45

1,32% kassasta


Centrebet

AC Allianssi Will not win kerroin 1,40 arvio 73% [1,36]

3,66% kassasta


Veikkauksen listalta

Kahden maalin voitto Mypalle rajatapaus kerroin 4,85 arvio 21% [4,81]
0


Viimeksi muokannut Aki Lahti päivämäärä 24.05.2004, 23:04, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2004, 21:16 
Status: JäsenLiittynyt: 09.05.2004, 18:59Viestit: 464Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Mika Ässä kirjotti:

tässä kohteessa minä taidan olla ihan pihalla 45% arviolla :shock:
pitää miettiä hieman tarkemmin kun ehtii.

Jaron kotivoima huomatavasti kovempi ,kun Ropsin vierasvoima
(minun papereissa)

ps.katsotaan syksyllä ketkä meistä on ollut pihalla??? :roll:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 15:01 
Status: JäsenLiittynyt: 04.06.2003, 21:40Viestit: 335Paikkakunta: Kirkkonummi
Pisteitä: 0
Jaaha

Pitkästä aikaa taas kuvioihin mukaan. Laskentakaavoja on muutettu nyt siihen suuntaan, että suosikki ei saa enää ylisuuria prosentteja. Myös häntäpään joukkueiden surkeita prosentteja on korjailtu. Olen lisännyt myös "absoluuttisen" tasoero-ominaisuuden, mutta näin kauden alussa vielä ainakin varovasti pitää kokeilla. Kun näyttää tämä sarja muutenkin melko tasaiselta.

FF Jaro RoPS 52 26 22
Alkukausi on kyllä näyttänyt vahvasti, että Rops on kauden lopussa kolmen viimeisen joukossa (yli 65% todennäköisyydellä). Esianalyysi ja tähänastiset esitykset eivät paljon lupaa.
MyPa AC Allianssi 40 29 31
Kauden ennakossa hyvin tasaisia, Allianssi pykälän edellä. Tuota arviota ei tässä vaiheessa kannattane lähteä muuttelemaan.
FC Haka FC Hämeenlinna 70 20 10
Kärkiporukka vastaan häntäpään jengi. Ei paljon muuta perusteltavaa.
FC Inter HJK 32 29 39
HJK:n iskukyky tuntuu olevan täysi arvoitus, mutta koska ilman tappioita vielä etenee niin rankkaus kärkiseurana ei ole muuttunut. Hieman ehkä saatan yliarvioida HJK:ta (todennäköisyys kolmen sakkiin mulla 70 % luokkaa), joten jos johonkin suuntaan viilaa niin hieman Interille lisää.
FC Jazz FC Lahti 35 27 38
Vaikea ottelu arvioida. Itse olen pudottanut jo Lahden rankingia pykälällä ja Jazzin vastaavasti nostanut. Silti Lahti vielä pienoinen suosikki tässä.
FC KooTeePee TPS 34 27 39
Molemmat olleet pirteitä kauden alussa (nousseet mun rankingissa pykälän molemmat), mutta kyllä TPS silti näistä kahdesta niukka suosikki tässä on.

Aika saman suuntaisiahan nämä on muihin verrattuna...

L
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 17:27 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
minä olen aivan omilla linjoillani tuon Jaro-RoPS -ottelun kanssa, kun muilla yli 50% ja itse lähtökohtaisesti vain 45%, joten sitä on ehkä syytä perustella lisää :idea:

ropsia pidin kauden alkaessa hieman kovempana kuin sarjan heikoimmat joukkueet, en enää, se onkin varmaan useimpien rankingeissa samalla kohtaa ja voimaluvuissa melko saman vahvuinen.

Jaro taas on kokonaisuutena minun papereissa vain pykälän putoamista vastaan taistelevia joukkueita kovempi. viime kausi oli Jaron toinen peräkkäinen kausi Veikkausliigassa ja saivat kyllä materiaalista kaiken irti eli hieman yläkanttiin meni 2003 (minun mielestäni). siitä kun vielä ottaa pois joukkueen parhaisiin kuuluneen ja Allianssiin siirtyneen keskikentän Chris Cleaverin, Tromsöön siirtyneen maalivahti Antti Kuismalan sekä loukkaantuneen alakerran Roope Heilalan, niin minun ennen kauden alkua tehdyissä rankingeissani Jaro putosi viime kaudesta (jolloin voittojen ja tappioiden suhde oli tasan 1 ja maaliero -2) hieman lähemmäksi sitä edellistä kautta 2002 eli häviää hieman enemmän otteluita kuin voittaa, ja maaliero selvästi miinuksen puolella (kauden 2002 tilastot 7-5-10 23-36). Jaro on tietysti aloittanut nyt alle kykyjensä, mutta hieman alkukausi silti tuntuu tukevan tätä näkemystä, vain 1 voitto 5 ottelusta ja maaliero 5-10.

maaliodotusarvo ja kotietu yleensä laskee kun ottelun merkitys kummallekin on suuri. kotietuhan muodostuu pitkälti siitä että kotijoukkue on yleensä omien kotikannattajiensa edessä se hieman ´syttyneempi´ joukkue. ja silloin kun ottelu on tärkeä, kuten tämä nyt molemmille hieman pieleen menneen alkukauden takia, on vierasjoukkuekin taatusti syttynyt ja ajatukset juuri tässä pelissä (ei haaveile esim. seuraavasta omasta kotipelistä tärkeämmän vastustajan kanssa tms.).

sain jostain kaivettua Jarolle kuitenkin 1% lisää, joten editoin ylempänä olevia prosentteja joissa seisoo nyt Jaro 46%. kyllä tässä maistuu RoPS:in puolesta pelaaminen jos vaan kertoimet sitä puoltavat, kun ei tuo Jarokaan kovin ole vakuuttanut, ja RoPS:han olisi ansainnut enemmän esim. kotitappiosta Hakaa vastaan, hallitsi peliä pitkät tovit (tosin kumpareisella kotikentällään, on aivan eri asia vetää Pietarsaaren huippukuntoisella alustalla).
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 17:51 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2003, 17:18Viestit: 561Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 159
Kassa: -22.66 yks. Palautus%: 96.86% Panosten ka: 6.61 yks. Vetoja: 109
Mä sanoisin että tossa Jaro – Rops matsissa kotietu on normaalia veikkausliigapeliä suurempi vaikka joukkueet suunnilleen samoista sijoista pelaavatkin. Sekä Rops että Jaro ovat molemmat olleet viime vuosina selvästi keskimääräistä kotiriippuvaisempia joukkueita. Molemmat on keränny pisteistään 58-60% kotikentällään, enkä usko että se ainakaan Ropsin kohdalla on sattumaa pitkien välimatkojen takia. Mun arvio tohon peliin 52 - 26 – 22.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 18:01 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Mamba kirjoitti:
Mä sanoisin että tossa Jaro – Rops matsissa kotietu on normaalia veikkausliigapeliä suurempi...


aivan, NORMAALISTI ja TILASTOJEN VALOSSA tässä ottelussa olisi myös mun mielestä keskivertoa suurempi kotietu, muttei välttämättä juuri tällaisessa tilanteessa. heikko alkukausi laittaa Jaron pelaajille myös jonkinlaisia "pakkovoiton" paineita tällaisia ropseja vastaan, jotka sen pitäisi kotona hoitaa että saavat hyvän sijoituksen sarjassa, eikä painetilanne välttämättä tee hyvää Jaron harrastamalle yleensä kauniisti toimivalle lyhytsyöttöpelille :D

ropsi taas harrastaa sitä kyttäilevää vastaiskupeliään, ehkä painetilanteessa vielä omaan pelisysteemiin entistä kurinalaisemmin sitoutuen (ei siis lähde yrittämään taitopeliä taitavampaa joukkuetta vastaan, siinä kun ei pärjäisi alkuunkaan). ja matkustamaan tottuneille pohjoisen miehille tämä on Tornion kanssa pelattavien Pohjois-Suomen hegemoniaotteluiden jälkeen koko kauden lyhyin vieraspelimatka :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 20:34 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 23:43Viestit: 3346
Pisteitä: 277
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
MyPa - ALLIANSSI 2 - 3,50 - Betsson (6/10)
Oma arvio vierasvoitolle on 33%. :D Sen verran vielä lisäisin, että täällä on nykyään niin täydelliset arviot kotimaisesta Veikkausliigasta, että niihin ei ole kyllä meikäläisellä paljon lisättävää.
0

_________________
It's not gambling if you always win
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 21:09 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
No niin, nämä prossat on nyt tehty rohkeasti katsomatta muiden arvioita ensin :D

FC Haka - FC Hämeenlinna: 72% - 18% - 10%
No eipä tästä liene paljon sanottavaa. HJK sai karvan yli 70% TP47 vastaan ja pidän Hämeenlinnaa paskimpana joukkueena tällä hetkellä ja joka tapauksessa liigan 3 huonoimman joukossa. Alkukausi ei ainakaan ole luvannut yhtään parempaa joten pysytään tässä arviossa - voisin kuvitella että Hakaa vastaan kyyti on aika kylmää. Hakalla puolustus pitää kuin unelma, maalinteko tökkii ja lieneekö poissaoloilla siihen vaikutusta? Paikkoja oli kyllä Interiäkin vastaan useita. En näe mitää syytä antaa alle 70% Hakalle tässä, kyllä sen pitää vaikka päällään seisoen HML kaataa. Ei HJK voi olla kotonaan millään suurempi suosikki TP47 vastaan mitä Haka kotonaan Hämeenlinnaa - minun mielestäni.

FC Inter - HJK: 32% - 27% - 41%
HJK perustasoltaan huimasti edellä Interiä vaikka Inter onkin ylempää keskikastia. Haka sai minulta 38% ja HJK saisi muuten pari pykälää enemmän mutta pakko pudottaa niiden lukemia kun joukkueen peli ei ole oikein tikissään. Kärkipäätä itse haukuin jo ennen TP47 peliä ja olisi pitänyt siinäkin ottaa pykäliä pois - TP47 veti loppuhetkillä tolppaan ja olisi voinut hyvin voittaakin tuon pelin. Interin prossat nousi tuon HJK-pudotuksen myötä jo, enkä ala niitä oikein säätämään takaisin päin pelikieltojen (Botha + Lindelöf). Joukkue veti ihan hyvän esityksen Hakaa vastaan mutta jotenkin näkisin maalioa:n tässä olevan suurempi ja tasuri% vähän pienempi siitä syystä. En pidä klubin puolustusta juuri nyt ihan Hakan tasoisena.

FF Jaro - RoPS: 51% - 25% - 24%
Tässä voisi äkkinäinen aloittaa konsertin siitä miksi ylireagoin RoPS:n esityksiin mutta näin ei itse asiassa ole. RoPS on ollut about niin huono mitä mun pohjaluvut sanoo ja Jaro on taas aloittanut kauden kotiottelunsa helvetin hyvin, kuten myös Jazz. MyPaa ja KooTeePeetä vastaan laukaukset yhteensä 33-7, kohti maalia 19-4, joten kotona kulkee mainiosti. Nyt tuli Allianssilla rumasti turpaa ja jos toi ei herätä niin ei sitten mikään, ja RoPS on porukka joka pitää kaataa kotona eli mitään tasureita tästä ei auta kerätä. RoPS on kyllä heikko ja ehkä hieman yllättäen hävisi Hakalle sekä TPS:lle, jotenkin odotin sen edes alkukaudesta esittävän jotain mutta ei kyllä noi tulokset lupaa mitään ihmeämpää nostetta. Voisin kuvitella RoPS:n olevan suurissa vaikeuksissa jos Jaro pääsee pyörittämään hyvää syöttöpeliään - KooTeePee yritti voimalla ajaa Jaron yli myös vieraissa mutta Jaron jatkuva ja herkeämätön paine vaan toi väkisin sen voiton. Niin vähän uskon nytkin käyvän mutta en näe RoPS:n pystyvän nykyiskussaan antamaan hirveän kovaa vastusta Jarolle.

KooTeePee - TPS: 37%-30%-33%
Tässä luotan hyvin pitkälle koneen näkemykseen ja omaani siitä, että a) TPS on kauden kovin ylisuorittaja ja sitä vastaa pelaamalla saadaan tuohta ja b) KooTeePee ei ole niin paska mitä HML & RoPS esim. tällä kaudella ovat. KooTeePeestä olen itse noin pohtinut koko ajan ja tuntuisi että analyysi pitää, ja Liljeqvistin johdolla joukkue repi megatärkeän voiton Hämeenlinnasta punaisen & säkärimaalin avustuksellakin mutta silti. Mie itse asiassa ihmettelisin hieman jos TPS tänkin pelin
voittaisi, ja näkisin että KooTeePeellä on oikein hyvät mahkut pysäyttä turkkulaiset. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä hyvä moraali ja peli kulkee ihan kivasti, kausi on alkanut hyvin mutta tasoeroa ei kuitenkaan ihan mahdottomasti voi TPS:lle olla. Jos sanotaan että tasaisessa parissa prossat menisi 40 päälle niin reilu 5 pykälää toi TPS:n tasoero tässä pudottaa. Olen edelleen sitä mieltä että TPS ei ole mikään erikoinen vierailija ja kyllä kotikenttä oli Kotkalle viime kaudellakin tukipilari eikä sen merkitys varmaan vähene nytkään. 5 pelistä molemmilla vain 1 tappio joten tasuri ei yllätäne ketään ja kelpaa kaikille.

MyPa - AC Allianssi: 39%-28%-33%
Tässä tulin rajusti alas koneen lukemista siitä syystä, että MyPalta on poissa hyökkääjä Tarvajärvi maaottelukomennuksella ja keskikentän kova kato verottaa RAJUSTI joukkueen peliä! Jazz munasi pilkun loppuhetkillä ed. pelissä ja olisi ansainnut tasurin, ja MyPa joutui koko ajan roiskimaan vaan palloa kärkeen keskikentän yli (näin ainakin selostus meni). Allianssi avannut vieraspelit 2 tappiolla mutta nyt kun maalihanat aukesi se voi olla tosi vittumainen vastustaja MyPalle joka on nyt kyllä ahdingossa. Tasuria pudotin vähän koneen lukemista alas kun näkisin että maaleja tässä tulee, ja nimenomaan siksi koska Allianssilla riittää keskikentällä materiaalia ottaa se haltuun MyPan varamiehisiltä ukoilta.

FC Jazz - FC Lahti: 40-26-34
No niin, pääsenpäs heittämään lusikkani tähän soppaan :P Sen verran sanottakoon että pohjaluvuissa Lahden vierasvoima ja Jazzin kotivoima on samat, mutta kun koneeseen lyödään alkukauden pelit niin se kääntyy aivan väkisn Jazzille päin. Lahdessa on toki potentiaalia mutta se on ollut paska, todellakin, ja ihan eri ilmeellä kuin Jazz. En näkisi että itse ylireagoin tuloksiin liikaa koska jos näin olisi niin täällä revittäisiin se numero 5 esiin :D Lahti on toiseksi myös niitä joukkueita mitä Jazzin pitää pystyä kaatamaan jos se meinaa säilyä sarjassa ja en näkisi että ihan helpolla Jazz-Lahti ottelussa näin suurta nykykunnon ja taustojen etua saadaan kun tällä hetkellä. Jazz pelaa hyvin, MyPa-pelissä olisi ansaittu tasuri eikä se huonosti pelannut Klubiakaan vastaan. 3 kotimatsissa se on tehnyt 10 maalia kun Lahti taas ei saa mitään aikaan kotona eikä vieraissa ei litmasen kanssa tai ilman, joten hulluutta on minusta tässä Lahti vetää suosikiksi. Olihan riittävän jyrkkä kanta? ;) Näkisin että maalioa tässä on selvästi normaalia suurempi, jonka vuoksi vain 26% tasuri.

T: Neo

Edit: ettei nyt saa ihan hullun papereita nii otetaas toi TP47-TamU pois :D

Edit 2: ajatuksenjuoksua, SORVI KÄTEEN ja MyPaa alas! Tässä kun noita lukuja ajattelin niin tajusin seuraavaa:
-> MyPa ja Allianssi on mun pre-season rankeissa about tasoissa
-> Jos kaksi tasavahvaa iskee vastakkain niin johan toi 44% on lähtötaso, eikä mikään 50%
-> Jos 44% on lähtötaso niin miten helvetissä annan MyPa:lle 44% jos niillä on käytännössä puoli joukkuetta = koko hyökkäyskalusto rampana
-> Lukemat rajusti alas
-> Vedonlyönnin ABC käteen
-> Päähän napakoita luunappeja
0

_________________
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Aloittelijoiden ohjeita ja ajankohtaisia uutisia kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com


Viimeksi muokannut Neo päivämäärä 25.05.2004, 22:05, muokattu yhteensä 2 kertaa
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 21:19 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
winorloose kirjoitti:
Sen verran vielä lisäisin, että täällä on nykyään niin täydelliset arviot kotimaisesta Veikkausliigasta, että niihin ei ole kyllä meikäläisellä paljon lisättävää.


TÄYDELLISESTÄ PAKETISTA puheen ollen, Neo juuri täydensi sitä Veikkausliigan osalta ´hieman´ lisää :P

hienoja arvioita on kaikissa muissakin lajeissa/sarjoissa Ylikerroin.comissa. itse asiassa, näin mahtavaa osastoa prosenttien vääntäjiä ja vihjeentekijöitä ja vielä näin moneen eri lajiin/sarjaan en ole minä ainakaan ikinä ennen nähnyt mitä Ylikerroin.comissa on, vaikka aika paljon olenkin alaa nähnyt. vielä kun saadaan keskustelut urheiluvedonlyönnistä yleensä kunnolla käyntiin, niin että jokainen saa imettyä niistä varmasti kaikki tarpeelliset voitollisen urheiluvedonlyönnin perusteet joita sitten voi soveltaa omiin lajeihinsa, niin MAHTAVA VOIMAVARA tämä on, todella!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 21:21 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Neo kirjoitti:

TP47 - Tampere Utd: 27-31-42
Kone näkee tässä erittäin tasuriherkän ja vähämaalisen pelin...


myöskään Neon kone ei nähnyt sitä että tp47-tamu pelataan vasta 7.7 ja tuon tilalle kannattaa siis psyykata ottelu tamu-rops :mrgreen:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 21:25 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 20:38Viestit: 266
Pisteitä: 34
Mika Ässä kirjoitti:
ja matkustamaan tottuneille pohjoisen miehille tämä on Tornion kanssa pelattavien Pohjois-Suomen hegemoniaotteluiden jälkeen koko kauden lyhyin vieraspelimatka :P


En nyt sen tarkemmin tiedä Ropsin matkustustavoista, mutta ainakin ennen matkat tehtiin lentämällä jos se vain oli mahdollista ja luulisin että tilanne on sama nytkin. Nyt taitaa odottaa bussimatka, joten yksi hankalimmista vierasmatkoista olisi kyseessä.

Mitä Ropsin alkukauteen tulee, niin kannattaa pitää mielessä, että Fekete ja Godar ovat olleet sivussa alkukaudesta/ennen kautta eikä pelikunto/tuntuma varmasti ole paras mahdollinen. Mitä tuohon Jaro-Rops peliin tulee, niin sen tarkempaa arviota en vielä ole ehtinyt tehdä, mutta alustavasti 50% kuulostaisi uskottavammalta.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 21:30 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
T kirjoitti:
En nyt sen tarkemmin tiedä Ropsin matkustustavoista, mutta ainakin ennen matkat tehtiin lentämällä jos se vain oli mahdollista ja luulisin että tilanne on sama nytkin. Nyt taitaa odottaa bussimatka, joten yksi hankalimmista vierasmatkoista olisi kyseessä.


jep, hyvät pointit sulla ropsista, ja vielä tuo että kilometreissä mitattuna toiseksi lyhyin vieraspelimatka onkin AJALLISESTI kauden pisin :idea:

näen silti jaron tilanteen melko vaikeana nyt, enkä tasoeroa yhtä suurena kuin muut, joten pysyttelen edelleen reilussa 45%:ssa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.05.2004, 22:01 
Status: JäsenLiittynyt: 03.06.2003, 09:52Viestit: 589
Pisteitä: 0
Tässä olisi hieman arvioita.
FF Jaro- ROPS 53-23-24 U2.5 55- O2.5 45

Voiko seuraavaan lisätä enään mitään. Odotin myös Ropsilta hieman parempaa peliä, ehkä yllätysvoitto tps tai jotain, mutta nyt olen hieman pettynyt joukkeen esiintymiseen...motivaatio-ongelma kasvaa jos ei tulosta ala pian syntymään... Jaro tarvitsee pisteitä ja panostaa ns.helppoihin peleihin ja luultavasti tulevat pelaamaan tämän ottelun täysillä, koska ymmärtävät itsekkin tarvitsevansa pisteitä pysyäkseen liigassa...
Mahtaakon liigan jumbosija olla jo ratkaistu :roll:

Neo kirjoitti:
FF Jaro - RoPS: 51% - 25% - 24%
Tässä voisi äkkinäinen aloittaa konsertin siitä miksi ylireagoin RoPS:n esityksiin mutta näin ei itse asiassa ole. RoPS on ollut about niin huono mitä mun pohjaluvut sanoo ja Jaro on taas aloittanut kauden kotiottelunsa helvetin hyvin, kuten myös Jazz. MyPaa ja KooTeePeetä vastaan laukaukset yhteensä 33-7, kohti maalia 19-4, joten kotona kulkee mainiosti. Nyt tuli Allianssilla rumasti turpaa ja jos toi ei herätä niin ei sitten mikään, ja RoPS on porukka joka pitää kaataa kotona eli mitään tasureita tästä ei auta kerätä. RoPS on kyllä heikko ja ehkä hieman yllättäen hävisi Hakalle sekä TPS:lle, jotenkin odotin sen edes alkukaudesta esittävän jotain mutta ei kyllä noi tulokset lupaa mitään ihmeämpää nostetta. Voisin kuvitella RoPS:n olevan suurissa vaikeuksissa jos Jaro pääsee pyörittämään hyvää syöttöpeliään - KooTeePee yritti voimalla ajaa Jaron yli myös vieraissa mutta Jaron jatkuva ja herkeämätön paine vaan toi väkisin sen voiton. Niin vähän uskon nytkin käyvän mutta en näe RoPS:n pystyvän nykyiskussaan antamaan hirveän kovaa vastusta Jarolle.


Mypa-Allianssi peli on oikeastaan aika mielenkiintoinen ja jos totta puhutaan niin todella haastava laskettavaksi.
Tilastollisesti tälläiset pelit ova päättyneet 42-23-35 joka kuvastaa tätäkin peliä todella hyvin... Monella näytti olevan arviot vastaavanlaisetkin.
Itse pidän Mypaa kovana kotijoukkueena sekä allianssia hyvänä muttei kovana vierasjoukkueena. En oikeastaan usko, että Tarvajärven puuttuminen tuota suurta ongelmaa Mypalle. Maaliodotusarvot kääntyvät vahvasti mypan puolelle. Itse kallistuisin enemmän arvioon.
50-22-28 U2.5 45 - O2.5 55
mutta jos nyt mitään suurta ei tapahdu niin luultavasti noilla mennään :wink:

Edit: vedot:
Mypa - Ac Allianssi 1 50 Nordicbet 2,45 22,2€
0

_________________
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007


Viimeksi muokannut Eetvartti päivämäärä 26.05.2004, 21:04, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 63 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye