Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.02.2018, 22:22

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 58 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: EM 18.6.
ViestiLähetetty: 15.06.2004, 21:17 
Status: JäsenLiittynyt: 14.06.2003, 10:39Viestit: 10440Paikkakunta: Vantaa
Pisteitä: 2855
Kassa: +348.86 yks. Palautus%: 121.16% Panosten ka: 1.63 yks. Vetoja: 1013
Reagointia, reagointia...

Italia-Ruotsi 1 2.20 Unibet (54%/1.85)

Ruotsi rusikoi Bulgarian ja Italia jäi Tanskan kanssa tasapeliin niin eiköhän Italian kertoimet lähteneet kovaan nousuun, kelpaa mulle. Joukkueilla on selkeä ero ja ei yhdet ottelut sitä miksikään muuta. Iso panos.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.06.2004, 21:23 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 14:38Viestit: 536Paikkakunta: Kuopio
Pisteitä: 19
Samaa mieltä. Olisi pitänyt ostaa Ruotsia heti Ruotsi - Bulgaria pelin jälkeen tai sen lopussa tai myydä Italiaa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.06.2004, 21:40 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Täysin samaa mieltä Henkan kanssa, pelasin itse 2,22 Betfairilta heti SWE-BUL pelin jälkeen. Kyllä Italialle voi minusta yli 50% tässä antaa - ei paljon yli mutta kyllä kaikki yli 2 kertoimet ovat selvästi pelattavia.

Ruotsi selvisi vähän turhan helpolla Bulgariasta. Ja nyt jos kaikki menee putkeen niin pääsemmekin siihen ennustamaani (heh) tilanteeseen, eli Italia voittaa Ruotsin ja Tanskan pitäisi hoidella (joskaan ei murskata) Bulgarian. Näin Tanska & Italia ovat 4 pojossa ennen vikaa kierrosta ja Ruotsi 3 pisteessä. Jolloin Tanska nipistää sen tasurin ja swedupetterit ovat ulkona jatkosta. Näin ainakin minä toivon ;)

T: Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.06.2004, 23:29 
Status: JäsenLiittynyt: 23.08.2003, 14:48Viestit: 726Paikkakunta: Petäjävesi
Pisteitä: 0
Pelataan tuo Italia pois...

<b>Italia</b> 48% 2.20 Unibet 2%

Vähän varovaisempi olen arviossani, sillä kyllä Ruotsi joltisenkin vakuuttava oli. Italia kuitenkin selkeä ennakkosuosikki, ja tulee konrolloimaan peliä enemmän kuin mitä Tanska-pelissä. Harmi, ettei over/under kertoimia ole vielä tarjolla, sillä tässä saattaa olla hyvinkin mahdollinen over-peli kyseessä. Ruotsin hyökkäys vahvaa, ja itseluottamusta täynnä. Italiahan ei kahta maalitonta peliä peräkkäin voi pelata tai Berlusconi puuttuu asiaan :wink:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.06.2004, 18:00 
Status: JäsenLiittynyt: 15.05.2003, 14:13Viestit: 516Paikkakunta: Oulu
Pisteitä: 0
Italia-Ruotsi 50-30-20
Samaa mieltä ,kun muutkin eli hirveää ylireagointia Ruotsin ensimmäisen pelin perusteella.

Italia -0,25 1,78 (1,88-komissio) 60,7% Betfair 60€=3% kassasta
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 11:02 
Status: JäsenLiittynyt: 23.08.2003, 14:48Viestit: 726Paikkakunta: Petäjävesi
Pisteitä: 0
En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta mielestäni Italia-Ruotsi over 2 kertoimella 1.87 @ Pinnacle on mojova ylikerroin. Oma arvioni 57% väh.
Kuten jo aiemmin perustelin, niin Italia ei kahta peliä peräkkäin kyllä maaleitta jää (tai sitten alkaa Etnakin savuamaan). Myös Ruotsin hyökkäyskalusto on niin itseluottamusta täynnä, että varmasti lähdetään ennakkoluulottomasti päälle. Yksi seikka vielä lisäksi. Luulisin, että vielä tässä vaiheessa over/under -vedot asetetaan yleisten joukkueiden maalinodotusarvojen mukaan, jottka pohjautuvat pitkälti mm. karsintapeleistä. Mielestäni Ruotsi ja myös Italia, ovat kaksi hyvää esimerkkiä joukkueista, joiden pelityylit karsinnoissa ja arvokisoissa poikkeavat rajusti toisistaan. Ainakin svedujen pelit arvoturnauksissa olleet lähes poikkeuksetta ihan runsasmaalisia, kun taas karsintapeleissä yleensä haetaan 1-0 voittoa. Italia nyt välillä on junnannut, mutta osaa myös tiukan paikan tullen esittää iloistakin hyökkäyspeliä.

P.S. 3% kassasta pamahti tuolle.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 12:55 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
hieman ajatuksia maaliodotusarvoista BetMakerin jatkoksi (en pystynyt pitämään lupaustani kirjoittaa vain lyhyitä viestejä, joten älkää edes yrittäkö lukea tätä kirjoitusta loppuun jos tiedätte jo etukäteen että sen jälkeen tulee tarvetta valittaa liian pitkistä viesteistä. tämä on tarkoitettu vain sellaisille Ylikerroin.comin jäsenille, joita kiinnostaa urheiluvedonlyönti ja siinä kehittyminen, ja meitähän riittää):

kyllä, pelityylit karsinnoissa ja arvokisoissa eroavat toisistaan, ja yksi syy on juuri se että arvokisoissa vastassa on vain kovia joukkueita eli taktiikat laaditaan sen mukaisesti. otteluiden tärkeydestä ja tasaisuudesta johtuen maalimäärät on arvokisoissa matalammat kuin muissa maaotteluissa. EM-karsinnoissahan mukana on san marinot, luxenburgit ja muut maltat jotka saa turpiin 0-5 eli nostavat maalimääriä. ne kun karsii pois, ja jättää jäljelle vain hyvät joukkueet, saa käyttökelpoista lisäaineistoa arvokisoja varten.

arvokisoissa on syytä ottaa huomioon se, että käytettävissä oleva aineisto jolla on enemmän merkitystä on aivan liian pieni (juuri käynnissä olevien arvokisojen ottelut, tai edellisten arvokisojen), ja jos haluaa ottaa enemmän aikaisempia arvokisoja mukaan tilastoihin että aineisto olisi edes vähän suurempi, on se monesti jo vanhentunutta tietoa joka joukkueen kohdalta. eri valmentaja, joskus myös eri pelifilosofia (vaikka pelifilosofia onkin enemmän sidoksissa maan kulttuuriin yleensä = työelämässä tarkat ja kurinalaiset saksalaiset ovat sitä myös jalkapallokentällä, ja rennot brasilialaiset kikkailevat paljain jaloin Cobacabanalla ja ovat yhtä rentoja kikkailijoita myös tärkeissä otteluissa, oli koutsina kuka tahansa). ja aikaisempiin arvokisoihin verrattuna joukkueissa on myös usein paljon eri pelaajia. arvokisojen pienessä aineistossa on syytä ottaa huomioon myös suuri vaikutus sillä että taktiikka joka ottelussa on laadittu aina sen hetkisen motivaation mukaan. joku puolustusvoittoinen joukkue saattoi vetää avauksessa 2-2 tasurin, mutta sen jälkeen tasapeli ei enää riittänytkään seuraavista peleistä, joten joutui lopuissa matseissa lähteäkin hakemaan voittoa eli hyökkäämään normaalia enemmän (useita poikkeuksia sisältävällä nyrkkisäännöllä hyökkäämällä voitetaan, puolustamalla vältetään tappio. pätee monesti juuri arvokisojen motivaatiotilanteissa). eli pelityyli jota joukkue pyrkii noudattamaan on tärkeämpi tieto kuin muutaman aikaisemman ottelun satunnainen lopputulos. ja arvokisojen alkulohkot on vielä syytä erottaa jatkopeleistä, joissa ottelut muuttuvat vielä entistä tärkeämmiksi, eli maalimäärät putoavat edelleen.

minun menetelmissä karsintapelit on yksi huomioon otettava seikka. sen lisäksi on paljon muita, kuten esim. juuri joukkueen ilmoittama pelityyli juuri näissä kisoissa (jonka valmentaja kertoo ja pelisysteemi vahvistaa, ei niinkään parin ottelun lopputulos), samoin se miten kasaan haalittu materiaali sopii valmentajan pelifilosofiaan eli havainnot aikaisemmista otteluista tulosten takaa, lisäksi joukkueen otteet arvokisoissa yleensä, sekä juuri vastaavanlaisten otteluiden ja kohtaamisten (suunnilleen samanlaiset voimasuhteet) maalimäärät aikaisemmissa otteluissa, motivaatiotilanne (tarvitsee voittoa = moa nousee, tasuri riittää = moa laskee), ja vielä kp-tiedot. ainakin tuollaisia pähkäilen joukkueiden kohdalla karsintaotteluiden maalimäärien jatkoksi.

sekä italia että ruotsi vetää mun mielestä normaalisti puolustuksen kautta. italiaanot eivät voi tässä olla tyytyväisiä tasuriin koska sitten olisivat ilman voittoa ennen viimeistä bulgaria-ottelua. ruotsille tottakai maistuisi voittokin, kun vikana kohtaavat tanskan, mutta kun alla on jo upea voitto, eli pisteitä hyvin plakkarissa, ja tasuri italiaa vastaa arvokisoissa tyydyttää aina ja kaikkia jos ei ole aivan pakko voittaa (jatkopeleissä tms. motivaatiotilanne) niin uskon että ruotsi lähtee hyvin tarkalla puolustustaktiikalla peliin.

keskimäärin jos paremmalle joukkueelle riittää tasapeli, niin maaliodotusarvo laskee lähtökohtaisesta arvioista, jos parempi joukkue taas hakee voittoa, maaliodotusarvo nousee, koska ottelun suosikki on yleensä se joka pelin kulusta enemmän määrää. tietysti tarvitsee huomioida myös se että jos suosikki joka tarvitsee voittoa on normaalistikin vielä hyökkäysvoittoinen joukkue, silloin se moa vasta nouseekin, ja vastaavasti jos suosikin, jolle riittää tasuri, vahvuus on muutenkin juuri puolustuspeli, niin silloin jää kaikki maalipaikat ottelussa todella vähiin ja altavastaajan 0 maalia on erittäin todennäköinen.

minun papereissani on merkattu kaikille Euro2004 -joukkueille maaliodotusarvot kokonaisuutena. ja sitten on aina syytä huomioida ottelukohtaiset erikoistekijät myös moan suhteen, eli mikä juuri tässä ottelussa on ratkaisevaa. esim. jos joukkue tarvitsee voittoa, niin kyllä se hyökkää tavallista enemmän, vaikka normaalisti pelaisikin puolustusvoittoista peliä (kuten nyt Italia), ja toisin päin, jos joukkueelle riittää tasuri, niin se saattaa alkaa puolustamaan sitä jo 60min kohdalla tilanteen ollessa tasan, vaikka normaaliin pelityyliin kuuluisikin hyökätä rajusti ottelun loppuun asti.
nämä kaikki asiat kun ottaa huomioon, ja antaa niille jonkinlaiset painoarvot, niin aika hyvin menee. nämähän saa näppärästi lyötyä vaikka Exceliin kun on ensin nähnyt vaivaa ja kerran tutkinut joukkueiden maalimäärät kunnolla. jokaista ottelua ei siis tarvitse mietiskellä pitkään ja hartaasti, riittää kun miettii sen miten maaliodotusarvo muuttuu juuri tässä ottelussa, vai muuttuuko lainkaan, lähtökohtaisista lukemista.

nyt on vielä tämän päivän asiat työn alla, joten palataan tähän vielä, niiden %-arvioiden kanssa... toivottavasti muutkin kommentoivat miten ovat päätyneet tutkimaan otteluiden maaliodotusarvoja. myös kaikki bookkereiden, maksullisten vihjepalveluiden, voitollisten peliporukoiden sekä suljettujen keskustelupalstojen kontaktit ovat tervetulleita mukaan osallistumaan keskusteluun. ties vaikka olisi hyödyllistä teillekin pitkässä juoksussa. ainakin minä olen kehittynyt urheiluvedonlyöjänä, saanut paljon uusia ideoita ja hyviä kontakteja, sillä että osallistun ahkerasti keskusteluun Ylikerroin.comissa.

joku kaunis päivä jos Ylikerroin.com on muuttunut sellaiseksi suljetuksi keskustelupalstaksi jonne kaikilla on kuitenkin on vapaa pääsy JOS antavat myös hieman vastinetta, niin silloin vain innokkaimmat vihjaajat ja keskustelijat ovat mukana, koska ovat osoittaneet olevansa valmiita tekemään oman osuutensa. silloin kaikki hiljaisimmat ja yhteistyöhaluttomimmat jäävät auttamatta pihalle.

ps. BetMaker, siellä Sisiliassahan savuaa aina, ja jos Etna noudattaa sitä nykyistä purkautumistahtiaan, niin isompi ilotulitus alkaa taas olla lähellä :P

ps2. te kaikki joilla lukee yk.comin profiilissanne NOLLA KIRJOITETTUA VIESTIÄ, miettikää kaikki hyödyt ja haitat sille että osallistutte keskusteluun. uskon, tai ainakin toivon, että löydätte enemmän hyviä puolia. iloitaan kaikki yhdessä, täällä kirjoittelu, tietojen jakaminen ja taitojen hiominen vie meidän kaikkien asioita eteenpäin!

EDIT: tekstiä muokattu näppärämmän oloiseksi
EDIT2: tekstiä muokattu myös ystävällisemmäksi kaikille 0 viestiä kirjoittaneille
0


Viimeksi muokannut Mika Ässä päivämäärä 18.06.2004, 09:17, muokattu yhteensä 5 kertaa
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 13:02 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 14:38Viestit: 536Paikkakunta: Kuopio
Pisteitä: 19
Ehdottomasti olen underin kannalla tässä pelissä, tosin melko niukasti

U/O 52/48

kertoimia katsellaan...

EDIT: Italia - Ruotsi siis
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 13:03 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Jarcon, onko noi sun lukemat total goals rajalla tasan 2 maalia kuten BetMaker tarkoitti? noin selvennyksen vuoksi kaikille...
0


Viimeksi muokannut Mika Ässä päivämäärä 17.06.2004, 13:05, muokattu yhteensä 2 kertaa
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 13:04 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 14:38Viestit: 536Paikkakunta: Kuopio
Pisteitä: 19
Oho, niinpäs olikin :D
joo 2,5 mulla... :) sori :oops:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 16:27 
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 13:48Viestit: 128
Pisteitä: 0
Tämä postaus ei varsinaisesti kuulu tähän osioon, mutta en malta olla kommentoimatta Mika Ässän kirjoitusta passiivisista jäsenistä ja toivomuksesta keskustelupalstan sulkemisesta joskus tulevaisuudessa. Mikäli viestini sotkee tarpeettomasti tämän topicin niin moderaattorit poistakoon tai siirtäköön viestinini johonkin toiseen osioon.

Periaatteessa olen Mika Ässän kanssa samaa mieltä siitä, että tällä palstalla on turhan paljon meitä loisia :oops: , jotka osallistumme hyvin harvoin tai emme ollenkaan tämän palstan keskusteluihin. Kuitenkin toisaalta olen myös sitä mieltä, että parempi olla hiljaa ellei ole mitään sanottavaa. Eli mielestäni palstan tasoa on turha alkaa laskemaan omilla postauksilla esim. kohteiden prosenttiarvioista, mikäli arviot poikkeavat huomattavasti muiden arvioista ja syynä eroihin on arvioidentekijän (eli siis itseni) kyvyttömyys tehdä parempia arviota. Ainakin omana tarkoituksenani on aluksi oppia ja saada omat tn-arviot edes "samalle hehtaarille" muiden vedonlyöjien kanssa ennenkuin niitä kannattaa alkaa tänne postaamaan.

Mikalle kiitos siitä, että olet varsin avoimesti kertonut miten arvioiden tekemisessä kannattaisi lähteä liikkeelle. Itse asiassa juuri nuo pitkät viestisi, joista olet saanut myös kritiikkiä, ovat mielestäni tämän palstan parhaimpia viestejä kehittymään pyrkivien vedonlyöjien kannalta. Itseasiassa kaipaisin muiltakin hieman enemmän vinkkejä menetelmistä, joilla arviot tehdään. Tosin kukapa haluaisi liikaa paljastaa omista, kenties vuosien kehittelyjen jälkeen syntyneistä, menetelmistään.

Sinänsä hassua, mutta mielestäni yksi (ja kenties ainoa :?: ) tämän todella korkeatasoisen keskustelupalstan huonoista puolista on täällä julkaistut hyvät todennäköisyysarviot useista urheilulajeista. Tällöin me kaikki pääsemme halutessamme käyttämään pelipäätöksissämme valmiita arviota tekemättä itse lainkaan työtä arvioiden eteen. Mutta kiitoksia kaikille aktiivikirjoittajille ja arvioiden tekijöille. Toivottavasti voin omalta osaltani joskus antaa myös teille ammattilaisille hyviä tipsejä. :D

Mika Ässä kirjoitti:
hieman ajatuksia maaliodotusarvoista BetMakerin jatkoksi (en pystynyt pitämään lupaustani kirjoittaa vain lyhyitä viestejä, joten älkää edes yrittäkö lukea tätä kirjoitusta loppuun jos tiedätte jo etukäteen että sen jälkeen tulee tarvetta valittaa liian pitkistä viesteistä. tämä on tarkoitettu vain sellaisille Ylikerroin.comin jäsenille, joita kiinnostaa urheiluvedonlyönti ja siinä kehittyminen, ja meitähän riittää):
.
.
.
toivottavasti muutkin kommentoivat miten ovat päätyneet tutkimaan otteluiden maaliodotusarvoja (muiden kommenteilla en tarkoita että edes odottaisin saavani vastauksen sellaisilta bookkereiden kätyreiltä, maksullisten vihjepalveluiden kätyreiltä, tai muutamien suljettujen keskustelupalstojen ”ammattilaisilta”, jotka makaavat täällä Ylikerroin.comissa vain käyttämässä hyväkseen täällä olevien pätevien miesten tietoja, ilman että antavat YHTÄÄN MITÄÄN takaisin).
mutta kun kerran vinkkejä jaetaan, niin vinkiksi kaikille sellaisille: se kaunis päivä kun Ylikerroin.com muuttuu sellaiseksi suljetuksi keskustelupalstaksi jonne kaikilla on vapaa pääsy JOS antavat myös hieman vastinetta (sellaista olen ehdottanut ja ehdotan jatkossakin kunnes lopulta menee läpi), jonne siis vain innokkaat vihjaajat ja keskustelijat ovat tervetulleita, koska ovat valmiita tekemään oman osuutensa, niin silloin kaikki hiljaisimmat, yhteistyöhaluttomimmat, sekä muut potilaat jäävät auttamatta pihalle. kannattaisi siis alkaa jo ujuttamaan edes yhtä miestä mukaan, vaikka edes tyhjänpäiväisillä Grayhound Racing –vihjeillä, ilman perusteluja toki, kuka niistä oikeasti mitään tietää ??
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 17:10 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
jepulis, juuri tuota ajoin viestilläni takaa mitä janneT myös sanoi, eli että muutkin vihjaajat ja kirjoittajat alkaisivat pureutumaan hieman todennäköisyysarvioita syvemmälle, eli jos mahdollista myös menetelmiin joita ovat päätyneet käyttämään. sellaisessa ajatusten vaihdossa kaikkien menetelmät kehittyvät.

ei ollut missään nimessä tarkoitus sanoa "loisiksi" uusia aloittelevia urheiluvedonlyöjiä, tai juuri vähän aikaa sitten Ylikerroin.comiin rekisteröityneitä. eikä oikeastaan ketään muutakaan, kunhan vaan ajattelin hieman heittää taas lisää löylyä kiukaalle :P
eli juuri uusia silmällä pitäen, tarkoitus on kaikella tekemisellä innostaa niitä hiljaisia mutta kokeneita osallistumaan enemmän.
uusille vinkiksi: yksi hyvä tapa aloittaa kirjoittelu Ylikerroin.comissa on laittaa vaikkapa tuonne vedonlyöntikeskustelu -osioon KAIKKI urheiluvedonlyöntiaiheiset kysymykset jotka mieltä askarruttavat. ja niihin sitten kokeneemmat vastaa sitä mukaa kuin osaavat. sitä kautta porukan uudet ja innokkaat saavat tarpeellista oppia, ja taas syntyy uusia hyviä vihjaajia koko Ylikerroin.comin riemuksi :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 17:24 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2004, 15:48Viestit: 3551Paikkakunta: Fin/Ita
Pisteitä: 4438
Kassa: +117.97 yks. Palautus%: 101.05% Panosten ka: 6.85 yks. Vetoja: 1642
Mielestäni Bulgaria-Tanska on tasaisempi ottelu kuin mitä yleisesti ajatellaan. Toki Tanska pelasi hyvän ottelun Italiaa vastaan, mutta ei Bulgariakaan niin huono ollut kuin mitä tappion suuruudesta voisi päätellä :)
Esim. veikkauksella näin: Ruotsi-Bulgaria 1.95 - 3.05 - 3.30 tai jotain..
Bulgaria - Tanska 4.15 - 3.25 - 1.70.. ja monet meistä (kuten myös minä) pidän Ruotsia hiukan Tanskaa vahvempana joukkueena joten minusta tuossa on pientä ylireagointia :?:

Ja muilla yhtiöillä Bulgarialle tarjolla lähemmäs viittä kerroin, joten ei kun peliä sisään :D
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 23:45 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 16:14Viestit: 1004Paikkakunta: Heräilemässä
Pisteitä: 2
Voi helvetti näitä panostuksia ...on menty alkukisat aika pahasti metsään, mutta mennä sitten vielä enemmän.:D

Bulgaria - Denmark 1 +0,5 (2,14) Pinnacle / Raja 1,67!!! (60%)
Italy - Sweden 1 (2,20) Nordicbet / Raja 1,85 (54%)

Ruotsille annoin Bulgariaa vastaan liian vähän prossia, mutta Tanskalle Bulgariaa vastaan max 40%. Niinkuin jo sanottu niin Ruotsin voittoon reagoitu liikaa ja Italialle sekä Bulgarialle tarjolla todella herkullisia kertoimia. Totti miinus Italialle, mutta Italia on ollut harjoitusotteluissa ja muutenkin viime vuosien aikana vahvoilla Ruotsin tasoisia porukoita vastaan.

23.2.2000 Friendly Italy - Sweden 1 - 0
29.3.2000 Friendly Spain - Italy 2 - 0
26.4.2000 Friendly Italy - Portugal 2 - 0
3.6.2000 Friendly Norway - Italy 1 - 0
11.6.2000 EC2000 Turkey - Italy 1 - 2
14.6.2000 EC2000 Belgium - Italy 0 - 2
19.6.2000 EC2000 Sweden - Italy 1 - 2
24.6.2000 EC2000 Italy - Romania 2 - 0
29.6.2000 EC2000 Netherlands - Italy 0 - 0
2.7.2000 EC2000 France - Italy 1 - 1
3.9.2000 WC2002 QF Hungary - Italy 2 - 2
7.10.2000 WC2002 QF Italy - Romania 3 - 0
11.10.2000 WC2002 QF Italy - Georgia 2 - 0
15.11.2000 Friendly Italy - England 1 - 0
28.2.2001 Friendly Italy - Argentina 1 - 2
24.3.2001 WC2002 QF Romania - Italy 0 - 2
28.3.2001 WC2002 QF Italy - Lithuania 4 - 0
25.4.2001 Friendly Italy - South Africa 1 - 0
2.6.2001 WC2002 QF Georgia - Italy 1 - 2
1.9.2001 WC2002 QF Lithuania - Italy 0 - 0
5.9.2001 Friendly Italy - Morocco 1 - 0
6.10.2001 WC2002 QF Italy - Hungary 1 - 0
7.11.2001 Friendly Japan - Italy 1 - 1
13.2.2002 Friendly Italy - United States 1 - 0
27.3.2002 Friendly England - Italy 1 - 2
17.4.2002 Friendly Italy - Uruguay 1 - 1
18.5.2002 Friendly Czech Republic - Italy 1 - 0
3.6.2002 WC2002 Italy - Ecuador 2 - 0
8.6.2002 WC2002 Italy - Croatia 1 - 2
13.6.2002 WC2002 Italy - Mexico 1 - 1
18.6.2002 WC2002 South_Korea - Italy 2 - 1
21.8.2002 Friendly Italy - Slovenia 0 - 1
7.9.2002 EC2004 QF Azerbaijan - Italy 0 - 2
12.10.2002 EC2004 QF Italy - Yugoslavia 1 - 1
16.10.2002 EC2004 QF Wales - Italy 2 - 1
20.11.2002 Friendly Italy - Turkey 1 - 1
12.2.2003 Friendly Italy - Portugal 1 - 0
29.3.2003 EC2004 QF Italy - Finland 2 - 0
30.4.2003 Friendly Switzerland - Italy 1 - 2
3.6.2003 Friendly Italy - Northern Ireland 2 - 0
11.6.2003 EC2004 QF Finland - Italy 0 - 2
20.8.2003 Friendly Germany - Italy 0 - 1
6.9.2003 EC2004 QF Italy - Wales 4 - 0
10.9.2003 EC2004 QF Serbia and Montenegro - Italy 1 - 1
11.10.2003 EC2004 QF Italy - Azerbaijan 4 - 0
12.11.2003 Friendly Poland - Italy 3 - 1
16.11.2003 Friendly Italy - Romania 1 - 0
18.2.2004 Friendly Italy - Czech Republic 2 - 2
31.3.2004 Friendly Portugal - Italy 1 - 2
28.4.2004 Friendly Italy - Spain 1 - 1
30.5.2004 Friendly Tunisia - Italy 0 - 4
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.06.2004, 23:56 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 18:53Viestit: 1455Paikkakunta: Iitti
Pisteitä: 671
Kassa: -110.62 yks. Palautus%: 94.55% Panosten ka: 2.43 yks. Vetoja: 833
Italia - Ruotsi 43% 31% 26%
Bulgaria - Tanska 24% 29% 47%Pelattavaa ei paljon löydy ainakaan Expekt/Centrebet akselilta.
Totalseista ei ainakaan kyseisiltä yhtiöilltä pelattavaa löydy

Italia - Ruotsi
Under/Over 2,5
60%-40% [1,66-2,51]

Bulgaria - Tanska
Under/Over 2,5
53%-47% [1,87-2,15]


Pelivalinnat


Centrebet

Tulosveto

Bulgarian voitot

3-1 kerroin 67,00 arvio 44,10
0,39% kassasta [1,34 euroa]


Nordicbet

Tulosveto

Italia - Ruotsi tasapelit

1-1 kerroin 7,00 arvio 6,80
0,25% kassasta [0,84 euroa]


Expekt

Single

Bulgaria kerroin 4,75 arvio 4,13 [24%]
1,98% kassasta [0,78 euroa]


Tuplamahdollisuus

Bulgaria 1X kerroin 2,00 arvio 1,87 [53%]
3,47% kassasta [1,34 euroa]


Tulosveto

Bulgarian voitot

3-0 kerroin 65,00 arvio 58,30
0,09% kassasta [0,30 euroa]
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 00:04 
Status: JäsenLiittynyt: 01.11.2003, 16:29Viestit: 266
Pisteitä: 0
bulgaria tanska 25 28 47
italia ruotsi 51 29 20

Näyttäisi tähän mennessä kisojen parhaalta pelipäivältä.

Huhaheijaa mikä reaktio Bulgarian tappioon. Bulgaria oli täysin tasapäinen Ruotsin kanssa 2-0 maaliin asti ja sitten iski notkahdus. 5-0 ei vastaa mitenkään kenttätapahtumia. Tanska oli hyvä Italiaa vastaan ja käyttöön saatavat uudet miehet nostavat arviota, mutta tuntuisi aika käsittämättömältä mennä Tanska-arvioissa yli 50 prosentin. Ja Italiahan on jo vihjeissä vahvasti edustettuna.

Bulgaria +0.5 2.13
Italia AH(0) 1.54
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 01:27 
Status: JäsenLiittynyt: 27.01.2003, 21:24Viestit: 69
Pisteitä: 6
Bulgaria-Tanska pelistä hieman,itseäni ihmetytti suuresti Bulgarian pelitapa Ruotsia vastaan. Aivan kuin he eivät kunnioittaneet Ruotsia "lainkaan", varsinkin Bulgarian puolustuslinja oli yllättävän korkealla ja paitsioansat eivät toimineet lainkaan. Bulgarian hyökkäys pelaaminen oli ihan hyvää ja heille onkin lähes Ruotsin ja Tanskan tasoiset hyökkääjät. Bulgarin alakerta on sitten selvästi muita heikompaa ja jos pelaavat Tanskaa vastaan samalla tyylillä niin en näe Bulgarialla paljon olevan mahdollisuuksia. Toki Ruotsi pelin alku oli tasainen ja ehkä Bulgaria olisi ansainnut maalinkin mutta oli vain ajan kysymys milloin Ruotsi läpäisee Bulgarian korkealla pelaavan puolustuslinjan. Tanska pelasi erittäin tasapainoisen ottelun Italiaa vastaan ja on omissa papereissa selvä suosikki. Uskon myös että pelissä nähdään paljon maaleja,varsinkin jos Bulgaarit pelaavat samanlaisella taktiikalla kuin Ruotsi vastaan. Tanska voittaa 3-1.

Uskon vahvasti että Italia-Ruotsi pelistä tulee vähämaalinen kyttäystaistelu,varsinkin kun Trapattoni on Italian penkin takana. Kumpikaan juokkue ei varmasti anna vastustajalla montakaan vastaisku paikkaa ja erikoistilanteet ovat suuressa roolissa. Tottin paikan piilokärkenä ottaa kaiketi Del Piero ja Vieri jatkaa yksinäisenä kärkipelaajana. Ruotsilla on ehkä kisojen paras hyökkäyskaksikko Larsson & Zlatan ja uskon että varsinkin Zlatan tulee olemaan isokoisena pelaajana vaikea pideltävä Italian puolustukselle ja etenkin pienikokoisella Cannavarolle.

-vertsi-
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 06:09 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 23:43Viestit: 3346
Pisteitä: 277
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Olen seurannut kisoja ajanpuutteen vuoksi toistaiseksi ainoastaan "toisella silmällä", joten syväanalyysit saavat olla. Mielestäni tämän ottelun kertoimia muovaavat kuitenkin poikkeuksellisen voimakkaasti juuri ensimmäisten otteluiden tulokset, mikä onkin melko tyyppillistä tällaisissa karkeloissa. Jos nyt kuitenkin BULGARIALLE tarjotaan yli viiden kertoimia, niin kyllä kai niihin on pakko tarttua? :D Tai ainakin itse aion tarttua. Ja heitetään nyt hihasta vielä arviokin BULGARIALLE ja olkoon se 24%.
0

_________________
It's not gambling if you always win
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 07:43 
Status: JäsenLiittynyt: 21.05.2003, 11:55Viestit: 608Paikkakunta: Espoo
Pisteitä: 0
Bulgaria Tanska O2,25 55% 2,05 Pointbet (10/10)
Bulgaria +0,5 53% 2,19 Pointbet (10/10)

Bulgarialle avausmaali ja game on...

Italia Ruotsi O2,25 51% 2,23 Pointbet (10/10)
Italia -0,25 58% 1,9 Pointbet (10/10)

Psyykkaan tähän Ruotsille avausmaalia ja Italia sitten lopussa rynnistää ohi :wink:
0

_________________
3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 08:03 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Zenmaster kirjoitti:
Bulgaria Tanska O2,25 55% 2,05 Pointbet (10/10)
Bulgaria +0,5 53% 2,19 Pointbet (10/10)

Bulgarialle avausmaali ja game on...

Italia Ruotsi O2,25 51% 2,23 Pointbet (10/10)
Italia -0,25 58% 1,9 Pointbet (10/10)

Psyykkaan tähän Ruotsille avausmaalia ja Italia sitten lopussa rynnistää ohi :wink:

Täysin samaa mieltä pelivalinnoista :)
Joskin pelaan itse O2,5, mutta kyllä Bulgariaa saa tasoituksella tänään pelata. Veikkaisin että se kuuluisa paitsioansa (jota kyllä hehkutetaan vähän liikaa) on korjattu Tanskaa vastaan, eivät hekään mitään amatöörejä ole ja tässä lohkossa voi pelit mennä vielä niin ristiin että kaatamalla Tanska Bulgaria voi olla vielä jatkopaikassa kiinni. Tosin se vaatii varmasti tasuria Italialta mutta kuitenkin.

T: Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 08:42 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 12:19Viestit: 116
Pisteitä: 0
Bulgaria-Tanska 25-30-45
Italia-Ruotsi 44-30-26

Sääennuste lupaa tälle päivälle puolipilvistä eli helle hieman helpottaa. Varsinkin päivän ensimmäisissä otteluissa kovan kuumuuden vaikutukset ovat näkyneet selvästi tavallista matalampana tempona, mikä taas on näkynyt maalimäärissä. Iltapäiväotteluissa overeita on tullut 2/6, illalla 4/6. Tänään pelaajat varmaan jaksavat revitellä hieman kovemmin kuin aiempina päivänä, mikä lisää overin todennäköisyyttä.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 09:28 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 11:29Viestit: 788Paikkakunta: Joensuu
Pisteitä: 214
Kassa: +10.34 yks. Palautus%: 101.08% Panosten ka: 4.31 yks. Vetoja: 221
Bulgaria – Tanska 24-27-49

Pelit: Bulgaria +0,5 (2,18 )* lay1,81 Betfair 6/10
Daily Double: Denmark/Sweden LAY 7.20 (1,15)* Betfair 6/10

- Tasapelin prosentteja piti hieman säätää alaspäin, koska Bulgarialle tasapeli merkitsee aika pientä oljenkortta jatkoon, mutta parempi sekin kun ei mitään. Myös Tanskalle tasuri tietäisi todennäköisesti pakkovoittoa Ruotsista. Mutta joka tapauksessa tasuri antaa vielä molemmille toivoa, toki voittoa tietysti molemmat janoaa, mutta häviö vie viimeisetkin toivon rippeet ainakin Bulgarialta.
Bulgarian puolustus näytti Ruotsi pelissä todella huonolta, mutta osin siinä on syynä oma huono viimeistely ja täydellinen selkärangan naksahtaminen. Hyökkäyspeli oli kuitenkin viimeistelyä lukuunottamatta kelvollista. Hieman piti tiputtaa Bulgarian voimalukuja, mutta aivan tiputus ei markkinoiden kyytiin päässyt, joten Bulgariaa vielä kokeillaan.
Yleensähän virheistä otetaan opiksi ja kunnon selkäsaunan jälkeen asenne on kohdallaan. Eiköhän Plamev Markov ole poikien kanssa kattonut videolta mikä meni pieleen ja mikä pitäisi tehdä toisella tavalla.

Hieman kyllä pelottaa miten Bulgarian puolustuslinja pysyy esim Rommedahlin kyydissä, jäädänkö takavaloja katselemaan lähtöpölyt silmillä turhankin kauas :?: Mutta, mutu mutuna ja katsellaan kylmiä prosentteja. :roll:


Italia-Ruotsi: 51-28-21 Alustavat, pitää tutkia ja säätää sitä vielä vähän.
0

_________________
Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 09:47 
Status: JäsenLiittynyt: 03.06.2003, 09:52Viestit: 589
Pisteitä: 0
Biitti kirjoitti:
Huhaheijaa mikä reaktio Bulgarian tappioon. Bulgaria oli täysin tasapäinen Ruotsin kanssa 2-0 maaliin asti ja sitten iski notkahdus. 5-0 ei vastaa mitenkään kenttätapahtumia. Tanska oli hyvä Italiaa vastaan ja käyttöön saatavat uudet miehet nostavat arviota, mutta tuntuisi aika käsittämättömältä mennä Tanska-arvioissa yli 50 prosentin.

Juuri näin... Käsittämätön reaktio Bulgarian tappioon...
Bulgarialla oli paikkansa, mutta viimeistely puuttui...esim. se pääpusku mikä meni 10cm päästä tolpasta olisi voinut muuttaa koko pelin kulun, mutta tämä on vain jossittelua :wink: Bulgaria varmaan haluaa lähteä peliin näyttämään, että ei ole niin huono kuin ruotsi pelin lopputulos antaisi näyttää. Tietysti Bulgarian puolustusta pidettiin huonona, mutta miettikää Ruotsin kärkiä... Saisi näyttämään melkein minkä tahansa keskikastin maan puolustuksen huonolta. Tanskan kärjet eivät vastaa samaa tasoa. Silti lähtisin panostamaan varovaisesti tähän peliin.
Tämä on oikeastaan taas niitä pelejä missä voi tapahtua mitä tahansa, eikä ole selvää suosikkia. Bulgarialle tasoituksen kanssa tarjotaan hyviä kertoimia. Myös Bulgarialle tarjotaan mielenkiintoisia kertoimia tulosvedon osalta. Ainakin Unibetin happy hour tarjous kannattaa käyttää hyväksi!

EDIT Pelit:
Bulgaria - Tanska 1x Expekt 2
0

_________________
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007


Viimeksi muokannut Eetvartti päivämäärä 18.06.2004, 16:34, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 10:19 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 11:29Viestit: 788Paikkakunta: Joensuu
Pisteitä: 214
Kassa: +10.34 yks. Palautus%: 101.08% Panosten ka: 4.31 yks. Vetoja: 221
Pysytään Italia pelissä alustavassa arviossa.
Lähtökohdathan on et Italian on voitettava, tasapeli tietäisi mutkia matkaan ja tappiolla voi Etna räjähtää. Sweamammalle tasapelikin maistuisi.
Italian kertoimet jatkaa vaan nousuaan, joten niihin on pakko tarttua.
Ruotsin hyökkäys oli odotetun hyvä, mutta puolustus oli ajoittain vaikeuksissa Bulgarialaisten kanssa.
Eli nyt nähdään Ruotsin hyökkäyksen todellinen taso, kun vastaan tulee ehkä maailman paras puolustus ja Ruotsin hieman kysymysmerkkinä oleva puolustus saa kunnon kaluston vastaan.

Pelit: Poimitaan Betfairiltä Italian 2,30 eli komissio pois ja käteen jää 2,24. Sitten varmistellaan pienellä paineella tasuri 3,15 Nordicilta ja saadaan:
Italia -0,25 (1,88 ) 8/10.
0

_________________
Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.06.2004, 10:40 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5149
Pisteitä: 3881
Kassa: +205.69 yks. Palautus%: 104.37% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 3002
Lainaa:
Lähtökohdathan on et Italian on voitettava, tasapeli tietäisi mutkia matkaan ja tappiolla voi Etna räjähtää. Sweamammalle tasapelikin maistuisi.


Tämä tuntuu olevan yleinen ajattelutapa: parempi joukkue voittaa,
jos se todella haluaa voittaa.

Italiaa on kovasti hehkutettu ja harvassa näyttävät olevan ne, jotka
saavat Italialle alle 50%. Itse kuulun siihen porukkaan, joka pitää
Italiaa reilusti alle 50 prossan suosikkina ... aika vähän meitä kyllä
taitaa olla.

Kovin moni ei taida pitää Ruotsia oikeasti hyvänä joukkueena. OK -
Bulgariasta saatu 5-0 ei kuvaa ollenkaan ottelun kulkua. Silti pitäisin
Ruotsia tällä hetkellä maailman 15-20 parhaan joukkueen joukkoon
kuuluvana. Italia vastaavasti on suunnilleen sijalla 5. Jalkapallo ei
kuitenkaan ole mitään jääkiekkoa, jossa tasoerot ovat sen verran
huimat, että maailman viidenneksi paras maajoukkue voittaa sijalla
15 olevan 90 prossan tn:llä.

Mielestäni kaikkien yli 50% Italialle saavien pitäisi miettiä, että kuinka
paljon antaisivat Italialle, jos ottelu pelattaisiin sen kotikentällä. Jos
puolueettomalla kentällä saa jo noinkin paljon, pitäisi lukemien Italian
kotikentällä pelattavassa ottelussa olla luokkaa 70-20-10. Kuulostaa
aika hullulta ...

Tottin poissaolosta on puhuttu aika vähän. Itse tiputan pari pinnaa;
Italialta on nyt tulivoimaa vapareista pois ja se laskee maaliodotus-
arvoa jonkin verran. Näissä kisoissa ei vielä kovin paljon vapareita
(tai vapaapotkumaaleja) ole tullut, mutta yleensähän nämä ovat
hyvälle joukkueelle todella kova ase; vastustaja kun joutuu siinä
rankkarialueen läheisyydessä rikkomaan, niin normaalisti juuri siinä
alueen ulkopuolella odottava miesmuuri saadaan heti paljon alemmas
ja heti sellainen 15-20 prosentin maalipaikka (jos joukkueen paras
vetäjä on asialla).

Italia max 45 prosenttia - sen ylemmäs ei pääse sitten millään.

EDIT: ylemmäs siis - ei alemmas (korjataan pienetkin virheet)
0


Viimeksi muokannut credit päivämäärä 18.06.2004, 12:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 58 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye