Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 22.01.2018, 21:20

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Saksan 2.Bundesliiga ranking ja lyhyet kommentit
ViestiLähetetty: 05.08.2004, 21:24 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 18:53Viestit: 1455Paikkakunta: Iitti
Pisteitä: 671
Kassa: -110.62 yks. Palautus%: 94.55% Panosten ka: 2.43 yks. Vetoja: 833
Alkukauden ranking ja pienet jutut

1. FC Köln
2. Eintracht Frankfurt
3. 1860 München
4. Duisburg
5. Greuther Fürth
6. Cottbus
---------------------------------------
7. Unterhaching
8. LR Ahlen
9. Oberhausen
10. Alemannia Aachen
11. Burghausen
12. Erzgebirge Aue
13. Karlsruher SC
---------------------------------------
14. Erfurt
15. FC Saarbrücken
16. Trier
17. Essen
18. Dynamo Dresden

Sijat 1-6 niin tasaista, että kuka vaan näistä joukkueista voi voittaa 2.Bundesliigan.


FC Köln ennakkoon kaikkein vahvin, mutta materiaalin leveys voi tuottaa ongelmia jos esim puolustukseen kohdistuu loukkaantumisia. Hyökkäysvastuu kasaantuu aika paljon Lukas Podolskin harteille. Pitää kuitenkin muistaa, että pelaaja on 19 vuotias. Taso ehkä herkemmin vaihteleva. FC Köln kova kotijoukkue, mutta pisteitä ja voittoja tultava myös muualta.

Eintracht Frankfurt on rankattu hieman korkealle. Hyökkäys on tehoiltaan hieman heikompi kuin FC Kölnin vastaava. Puolustus voi muodostua ongelmakohdaksi.Onneksi heillä on kokenut maalivahti, sekä valmentaja. Tämä auttaa hieman.

1860 München 2.Bundesliigan kenties paras alakerta jossain määrin keskikenttäkin. Jos hyökkäys toimii arvioitua paremmin voi nousta FC Kölnin ohi.

Duisburg sai lisää voimaa keskikentälle. Maalivahtiosastolle kilpailu tilanne viime kauden Cottbussin ykkösmaalivahti. Nyt kaksi hyvää maalivahti. Ryhmä melko iäkäs, joten riittääkö virta nousuun asti.

Greuther Fürth. Jos kaikki menee nappiin ja Sascha Rösler pysyy ehjänä voi joukkue taistella jopa suorasta noususta. Alakertaan tuli vahvistuksia. Hyvin sujunut harjoituskausi. Ei häviötä ja ennen muuta puolustuspeli toimi kuin muuri. mm.Freiburgista 1-0 voitto.

Cottbus. Sarjan levein rinki. Alakerta hyvä isokokoisia pelaajia ei yhtään alle 180 cm puolustajaa ehkä 2.Bundesliigan paras alakerta. Maalivahtitilanne ?. Keskikenttään heikennystä kun Latoundji loukkaantui ja on pitkään sivussa mahdollisesti jos homma ei luista niin lisähankintoja luvassa. Jos pystyy tasoittamaan kotietu/vierasetu eroa niin haastaa tosissaan jopa suorasta noususta.

Unterhaching. Merkittävin asia tapahtui Marcel Schied saapui pudonneesta VfL Osnabrückistä ja tuo lisää voimaa melko yksipuoliseen hyökkäykseen. Copado teki viime kaudella 18 maalia ja tänä vuonna ei kyseinen temppu olisi mennyt enää läpi. Valmentaja vaihtui ja nyt valmennusvastuun ottaa Andreas Brehme. Yleensä entiset pelaajat, jotka pelanneet tiettyä paikkaa painottavat myös valmentajana tätä pelipaikkaa. Entinen puolustaja maalivahtipeliä, puolustuspeliä ja hieman keskikenttäpeliä ja hyökkäyspeli jää aika pienelle huomiolle.
Hyökkäyspainotteinen peli jatkuu Unterhachingin osalta. Puolustuksen ja hyökkäyksen tasoero eivät ole samalla tasolla. Paljon maaleja luvassa molempiin päihin. Ei putoamisvaaraa sijoittunee keskiviivan paremmalle puolelle.

LR Ahlen on vahvistunut, mutta kuinka paljon on arvoitus. Vaihtuvuus on ollut melko suurta, joten alku voi olla pientä hakemista. Saivat kovan luokan vahvistuksen kun Oberhausenin keskikenttäpelaaja Sasa Radulovic siirtyi Ahleniin. Kokemusta joukkueessa kyllä löytyy 2.Bundesliigasta aivan tarpeeksi 1613 peliä yhteensä. Usealla pelaajalla yli 100 peliä alla. Kuitenkaan ryhmä ei keskiarvollissesti aivan niitä vanhimpia vähän yli 26 vuotta.

Oberhausenin viime kauden hyvä suoritus oli monelle vedonlyöntitoimistolle karu. Tänä vuonna toimistot ovat panostaneet sarjaan vissiin vähän liiankin hyvin kun pelattavaa ei meinaa löytyä. Voi olla, että tulokas valmentaja entinen huippupelaaja Jörn Anderseniin ei oikein uskottu ja monet veikkasivat joukkuetta jopa putoajaksi materiaaliltaan se ei kuitenkaan ollut niin heikko. Tänä vuonna viime kauden 5.sijan uusiminen vaikeaa. Hyökkäyspeli edelleen joukkueen selkeästi paras osa-alue. Maalivahti Oliver Adler palkittiin kauden loputtua sarjan parhaana veskarina. Timo Ochs sijottui 2. Timo Ochs pelasi viime vuonna sarjasta tipahtaneen VfL Osnabrückin riveissä. Tänä vuonna Ochs pelaa 1860 Münchenissä.

Alemannia Aachen. Viime kauden hyvä menestys on muisto vain. Keskikenttää uusittiin radikaalisti. Valmentaja vaihtui ex Lübeck Dieter Hecking. Ehkä aliarvioin joukkuetta jo viime kaudella kun arvioitu sijoitus alle kympin sakissa. Viime kaudella vieraissa puolustuspeli joukkueen selkeästi heikoin osa-alue. Voi olla, että tätä seikkaa on painotettu erityisesti. Kovan kotijoukkueen maineessa. Vaikea joukkue arvioitavaksi ainakin alkutuntumalta.

Burghausen on siitä eriskummallinen joukkue, että hyökkäys on isompi kokoisempaa kuin puolustus. Tuntuu hieman oudolta. Valmentajana aloittaa Markus Schupp 38 v entinen keskikenttäpelaaja ,jolla ei aikaisempaa pestiä alla ainakaan tällä tasolla. Kookkaita joukkueita vastaan voi tulla ongelmia omalla maalialueella. Uuden valmentajan tuleminen ja joukkueen arvioiminen on hankala tilanne. Materiaaliltaan joukkue suurinpiirtein samaa tasoa kuin viime vuonnakin. Pahimmassa tapauksessa välttänee tippumisen.

Erzgebirge Aue. Viime kauden yksi yllättäjistä. Tämän teki mahdolliseksi käytännössä yksi mies Andrzej Juskowiak 32v ”entinen” huippuhyökkääjä VfL Wolsburgin riveissä 1999 – 2001 joka kaudella yli 10 maalia. Siirtyi viime kaudella Cottbussista kun joulutauko oli ohi ja teki loppupeleissä 8 maalia. Tänä vuonna tuskin 16 maalia, mutta jos keskikentän palvelu pelaa niin 10 maalin rajapyykki rikottavissa. Keskikenttäpelaajat kehittyvät koko ajan. Epätyypillistä myös on se, että Ykkösmaalivahtina 22 vuotias pelaaja. Syy kuitenkin osittain sillä, että pelannut seurassa vuodesta 1985 eli käytännössä 3 vuotiaasta asti Aue ”pelimiehiä”. Kyseinen vuosiluku on peräisin viime vuoden Kicker lehdestä.

Karlsruher SC menetti kauden loputtua ykköspyssynsä 14 maalin Casey Conorin 1.Bundesliiga nousseelle FSV Mainz 05. Menetys korvattiin usealla hieman kokemattomalla sekä yhdellä kokeneella Sean Dundee 32v. Mies palaa tavallaan takaisin niille syntysijoille, missä pelasi käytännössä parasta peliään vuonna 1995 – 1997 33 maalia on kova luku. Karlsruher on varmasti tyytyväinen paluumuuttajastaan ja saa varmasti ainakin lippumyyntiä jopa vieläkin suuremmaksi. Tänä vuonna ei ehkä niin pahoissa vaikeuksissa kuin viime vuonna, mutta jos Sean Dundee ei onnistu niin tällöin vastuu lankeaa käytännössä kokeneelle keskikentälle. Puolustus on erittäin kokenut jos silmäilee pelattuja 2.Bundesliigapelejä.462 peliä ja tässäkin luvussa 2 pelaajalla vain hieman päälle 100,ettei kasaannu yli 300 yhden miehen harteille.

Erfurt alkuarvion perusteella ehkä se kovin ryhmä nousijoista tai toiseksi kovin. Sai kovan luokan vahvistuksen Kun 27 vuotias keskikenttäpelaaja Markus Kreuz siirtyi joukkueeseen Frankfurtista. Aikaisemmin seuraan oli siirtynyt Frankfurtista myös Henning Bürger,kokenut puolustaja pelasi viime vuonna 21 peliä ja teki 1 maalin eli yksi Frankfurtin avainpelaajista puolustuspäässä. Jos miehen motivaatio kunnossa vahvistaa joukkuetta 34 vuoden iästä huolimatta, mutta muuten voi olla riskitekijä.
Saa nähdä mikä on panos kokeneella maalivahti Claus Reimaierilla 40 vuotta ikää ja viime kaudella pelasi vielä Mönchengladbachissa 5 peliä. Vaikea uskoa, että hommattu ykkösmaalivahdiksi. Tiedä häntä. Maalintekovoimaa käytännössä hankittu Regionalligassa hyvin ansioituneilla pelaajilla, joten heidän tasonsa pienoinen kysymysmerkki. Joukkueen riveistä poissa 5 viikkoa Stephan Keller, joka pelannut useamman vuoden Sveitsin pääsarjatasolla. Tasoltaan ehkä hiukan kovempi kuin FC Saarbrücken. Maalintekovoimaa enemmän paperilla

FC Saarbrücken vahvisti ainoastaan alakertaansa, mutta muuten ei. Joukkue on harjoituspeleissä voittanut jokaisen joukkueen, mutta ei peliä pääsarjatason joukkuetta vastaan. Coventry kaatui kotona 2-0 ehkä merkittävin. Maalintekovastuu aikaisemmin 2 Bundesliigapeleissä painottunut Choji Sambon ja Diane Taifourin harteille. Maalintekovoimaa ei ole tilastollisesti paljon ole, mutta joukkue Dresdenin ohella yhtenäisin joukkue koossa keskimääräisesti vuodesta 2002/6 lähtien. Hyvin harvinaista,että joukkueiden rungot pysyvät yllä yli 3 vuotta. Toista verrattuna mm. Ruotsin Allsvenskaniin jos seurauskollisuus on todella kovalla tasolla. Saksassa futis ehkä tulosvastuullisempaa ja paineet ovat pelaajilla kovemmat. Jos puolustus pitää ja maalintekoleveyttä löytyy enemmän kuin edellä mainitut niin säilyminen mahdollista.


Trier joukkue menetti paljon avainpelaajiaan mm. ykkösmaalivahti Axel Kellerin Hansa Rostockiin. Danny Winkler pois hyökkäyksestä 7 maalin mies. Puolustuksesta Markus Lösch 29 peliä. Joukkueessa tukku kokeneita puolustajia, mutta kun 33-34 vuotiaita on 3 kappaletta ja varsinaisia puolustajia 6 niin hieman riskipeliä. Valmentajana Paul Linz joka pelasi aikoinaan hyökkääjää, mutta pelikokemus melko vähäinen. Viime kaudella omissa soin noin 1,50 per peli. Tänäkin vuonna avointa peliä. Mielenkiintoista nähdä kuka on ykkösmaalivahti. Vaikeuksissa kauden aikana jos hyökkäys ei pysty kompensoimaan alakerran haavoittuvuutta. Kova kotijoukkue.

Essen. Nousija joukkueesta lähti pois ykkösmaalivahti Sascha Kirschestein 24v 31/0 Hamburger SV=> Hamburger SV A (Regionalliga). Puolustaja Benjamin Weigelt 21v (30/0) siirtyi Mainziin ja hyökkäyksestä Benjamin Köhler 24v (34/13)Frankfurtiin. Jokaiselta paikalta hyvä pelaaja ja vielä nuori kehityskykyinen. Weigelt Benjamin pari viime kautta yksi Essen runkopuolustajista tasaisesti 30 peliä per kausi. Köhler halusi mennä seuraan, jossa olisi paremmat urheilulliset menestysmahdollisuudet. Maalivahdiksi hankittiin kelpo maalivahti Robert Wulnikowski viime kaudella FC Union Berlinin maalivahti pelasi 30 peliä. Puolustukseen hankittiin pääasiassa pelaajia joilla vähän kokemusta pääsarjatasosta ja Regionalliiga pelaajia. Keskikentälle hankittiin melko kokeneita 2 bundesliigapelaajia Silvio Pätz ja Sandro Schwarz kumpikaan ei toistaiseksi ole kunnostautunut maalintekijöinä. Hyökkäykseen 36 vuotias Daniel Teixeira, joka Regionalliigassa kova maalintekijä viime kaudella Holstein Kielissä 17 maalia. 2 Bundesliigassa 4 maalia Braunschweigenissa kaudella
2002/2003. Teixeira ei välttämättä pysty täyttämmään niitä maalinteko-odotuksia, joten tällä viikolla hankittiin uusi mies vahvistamaan joukkuetta Peter Foldgast Bröndbystä. Ihan hyvät tehot, mutta miten sopeutuu joukkueeseen. Sopeutumista varmasti helpottaa se,että joukkueessa on kokenut Bjarne Goldbaek. Hyvässä lykyssä joukkue voi selviytyä kaudesta säilyjänä, mutta kun vertaa muiden joukkueiden materiaaliin niin jää jälkeen. Puolustuksen/maalivahtipelin yhtenäisyys ja puolustuspelaajien vähäinen sarjapeli kokemus voi koitua kohtaloksi.


Dynamo Dresdenillä löytyy perinteitä historiasta. Joukkue on yhtenäinen ja kokemusta hankittiin lähinnä puolustusosastolle, kun Jan Seifert Unterhachingista liittyi joukkueeseen. 35 vuotiaalla pelimiehellä on kokemusta 2.Bundesliigasta 176 peliä ja 19 maalia. Viime kaudella 32/2 eli Unterachingin yksi runkopuolustajista. Keskikentälle uusia miehiä lähinnä Bayer Münchenin Regional joukkueesta. Idästä hankittiin vahvistusta hyökkäykseen. Varmasti tulee panemaan hantiin kotonaan noille lännen valtajoukkueille. Löytyykö vaurautta hankkia jos materiaali ei riitä säilymiseen.

Luvassa mielenkiintoinen ja toivon mukaan tasainen kausi
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.08.2004, 21:39 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 23:43Viestit: 3346
Pisteitä: 277
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Mukavaa Aki että olet nähnyt vaivaa ja kirjoittanut napakat ennakot ( :D varsinkin kun tuo IS Veikkaajan 2. Bundesliigaennakkokin oli tänä vuonna melko vaatimaton -> ei sanaakaan). Itse olen myös perinteisesti ollut "2. Bundesliigan miehiä", mutta nyt on lomien yms. takia kaikki aivan vaiheessa. Tuskin pystyn luettelemaan edes joukkueita jotka siellä pelaa. Täytyy yrittää päästä kauden mittaan kartalle, jolloin voisi heittää vaikka muutaman vinkin tänne taululle. Viime kausi oli tosin meikäläiselle lähes painajaismainen ja osuneet vedot voidaan laskea varmaan yhden käden sormilla.
0

_________________
It's not gambling if you always win
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye