Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 14.12.2017, 20:35

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 26 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Vetopörssissä kerroin keinottelu
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 10:16 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Olen kyllästynyt miettimään vihjeiden perusteella pelimerkkien sijoittamista ja panostusta. Tuntuu ainakin minusta kovin työläältä ja stressaavalta kun tykkään "tasaisen varmasta pienestä tuotosta". Taas HPK-Pelicans matsi oli hyvä esimerkki siitä että "mikään ei ole varmaa paitsi epävarma" ilmiöstä. Jumbo kun voitti useammalla maalilla kärkijoukkoeen, joka oli mielestäni melkoinen yllätys pitkästä aikaa.

Keväällä aloin stressaamaan kun oma 1X2 systeemini oli kovin aaltoileva ja luonnollisesti tappioputket olivat "mielenterveydelle" myrkkyä. Päätin silloin lopettaa reilu vuoden vedonlyönti harrastuksen alle 1000e alku kassalla ollessani n. 1700e plussalla (=kassa n. 2700e). Kuulostaa ehkä joidenkin mielestä mukavalta potilta, mutta kun arvoi tuntipalkaksi tuottoa käännettynä, niin ehkä 2-3e/h eli ihan kahvirahaa. Hirveesti kuitenkin vaivaa ja ikinä ei voi kuitenkaan olla varmoina arvioista vaikka kuulostavat todella hyviltä esim. useampi avainpelaaja sairastuvalla toisella joukkoeella.

Nyt olen innostunut tutkimaan kertoimien aaltoilua LIVE (jalkapallo) peleissä. Olisin kovasti kuullut kokemuksia "pörssi sijoittamisesta" eli ideana ei ole pitää voittavaa kerrointa loppuun asti vaan varmistella vastavedolla tietyssä kohtaa peliä vaikkapa n. 20% tuotolla. Eli tilanne voisi olla ennen pelin päättymistä esim. O/U 2.5 +-0e / "+20%"e perinteisen "selvästi miinusta / selvästi plussaa" sijaan. Ainahan tämä ei tietenkään onnistu eli riski Titanicin ajamisesta jäävuoreen on tietysti olemassa, vaikka jollakin systeemillä varmasti pieni. Mutta kuvitellaan että systeemi kusisi vaikkapa joka kahdeskymmenes kerta ja silloinkin häviäisi vaikkapa kolminkertaisen panoksen, niin pitkässä juoksussa jäisi EHKÄ tuotollakin voitolle ihan mukavasti... tuskin ainakaan kovin pahasti tappiolle jos +-0e tuloksia tulisi useampi huonona kautena.

Jalkapallossa kun yksi maali tai pitkä maaliton jakso muuttaa kertoimia yleensä rajusti eli suurta elämistä on. Yritän keksiä jotain taktiikkaa että hävityn panoksen voisi aika varmasti saada jollakin LIVE kikkailulla ainakin osittain takaisin. Pelisijoittelu X ja Y pitäisi olla suht kaukana toisistaan (vastavoimat), jotta "hävityn panoksen pelastaminen" onnistuisi
kunhan peliaikaa vain olisi vielä reilusti jäljellä.

LIVE systeemi koodi:

0. Tutki uuden kohteen kerroin tarjonta.
1. Sijoitetaan pelimerkille X
2. Sijoitetaan pelimerkille Y
3. If X voittaa Then tee vastaveto Y jotta ainakin osittain varmistus takas. Goto 5.
4. Else pidä Y merkki loppuun asti, voittaen ainakin osittain X takaisin.
5. When peli loppu OR varmistus onnistui (vastattu), goto 0.


Näitä "koodeja" voisi olla tietysti Betfairilla (ja myös tulevaisuudessa muissakin vetopörsseissä) useampi ajossa eli 2-4 (samaan aikaan) iltaisin kun siellä noita LIVE pelejä tuntuu riittävän. Kassa kiertäisi nopeasti kun kesken pelin voi "vapauttaa" varoja taas uutta vetoa varten kun kohteen häviöriski n. +20% tapauksessa olisi olematon, mutta mahdollista voittoa tulossa. Ei siis tarvitsisi mitään Roope-Setä suuria pelikassojakaan eli pienemmälläkin kassalla pääsisi mukavasti alkuun jos vain viitsii olla ahkera aluksi.


Lyhyesti: Oletko keksinyt jotain pörssi kikkailua, joka ehkä kaipaisi vielä hiomista jotta se tuottaisi pitkässä juoksussa?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 10:57 
Status: JäsenLiittynyt: 08.05.2003, 15:35Viestit: 604
Pisteitä: 57
Kassa: +3.16 yks. Palautus%: 103.33% Panosten ka: 2.26 yks. Vetoja: 42
Olet jo niin kaukana elämän peruskysymyksistä, että kannattaa pitää mielessä, että vain ylikertoimia pelaamalla jäät pitkässä juoksussa voitolle. Voit kehitellä kaikenlaisia mahdollisia ja mahdottomia systeemejä loputtomiin, mutta ne eivät tuota mitään jos et pelaa ylikertoimia tai arbitraaseja. Löytyykö jalkapallo-liveistä jotain kaavamaisia jatkuvia kerroinvääristymiä tenniksen tapaan, sitä en tiedä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 11:00 
Status: JäsenLiittynyt: 12.07.2004, 17:05Viestit: 465
Pisteitä: 19
Kassa: +28.79 yks. Palautus%: 171.98% Panosten ka: 10.00 yks. Vetoja: 4
Lainaa:
Löytyykö jalkapallo-liveistä jotain kaavamaisia jatkuvia kerroinvääristymiä tenniksen tapaan, sitä en tiedä.


Millaisia kaavamaisia jatkuvia kerroinvääristymiä tenniksestä löytyy? :shock:
0

_________________
Täällä kaikki riippuu tuurista, tähdistä ja tuulista
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 11:19 
Status: JäsenLiittynyt: 08.05.2003, 15:35Viestit: 604
Pisteitä: 57
Kassa: +3.16 yks. Palautus%: 103.33% Panosten ka: 2.26 yks. Vetoja: 42
Lundenääri kirjoitti:
Lainaa:
Löytyykö jalkapallo-liveistä jotain kaavamaisia jatkuvia kerroinvääristymiä tenniksen tapaan, sitä en tiedä.


Millaisia kaavamaisia jatkuvia kerroinvääristymiä tenniksestä löytyy? :shock:


Peliä voi saada esim isolle suosikille heikon alun jälkeen, syötön murtoihin reagoidaan varsinkin naisten puolella joissain tapauksissa liikaa, ja pari muuta juttua tulee mieleen. Laji pitää toki tuntea ja pelaajien voimasuhteet, mutta monissa tapauksissa kertoimet vääristyvät samanlaisissa tietyissä tilanteissa. Tulee mieleen ainakin yksi lundenääri, joka tämän homman osaa erityisen hyvin..
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 11:58 
Status: JäsenLiittynyt: 06.05.2003, 10:38Viestit: 397
Pisteitä: 0
Vähän off-topic mutta kannattanee tsekata myös Laddyn Financial vedonlyönti tarjonta.

Kyseessä erittäin volatiilit kertoimet 5 minuutin "peleissä" joista voi vastaavasti rakennella sureja (esim jos indeksi heiluu sopivasti jonkin rajan kohdalla) jos pystyy seuraamaan riittävän tarkasti indeksien kehitystä ja iskemään kertoimiin kiinni oikeaan aikaan. Vetojen sisään laitto on kyllä nopeaa.

Tähän voi kyllä jäädä koukkuun :twisted:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 15:32 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Jet Set Willyltä hieno huomio, mutta taisi sinulta hieman mennä ideani ohitse? Siis jos jollakin kaavalla (vaikka olisi tosi outo) pelataan vaikka 1000 vetoa, niin sillä päästäisiin selvään tuottoon. Eli esim. 500e kassa olisi kasvanut yli tuhanteen euroon tuhannen vedon jälkeen. Eli ikäänkuin minäkin "kaavamaisia ylikertoimia" metsästän, mutta vetopörssi keinottelu on vain erikoisempi taiteenlaji mitä koitan selvittää. Uskoisin että keinottelu on aika tuntematon osa-alue, joten vastapuoli ei siis osaa tietyissä tilanteissa olla "varuillaan" vaan kun itse tiettyä kaavaa noudattaessa toinen osapuoli tekee minun kannaltani positiivisia virheitä eli voin napsia virhe kertoimet (=ylikertoimet) itselleni tähdäten oikeasti suretukseen.

Ylikerroin termi minusta tarkoittaa, että PITKÄSSÄ JUOKSUSSA niitä pelaamalla oikealla panostuksella tuottoa tulee "väkisin" vaikka välillä saattaisi mennä huonosti. Jos olen sen ymmärtänyt väärin, niin postia toimitukseen ja huomisen lehteen oikaisu. :)

Mielestäni LIVE pelin ongelmana on että "bookkerit" tuntevat nykyiset perinteiset pelit sen verran hyvin, että on vaikeata vain saada järkevää tuottoa pitkässä juoksussa riittävästi, sillä voitto marginaali saattaa olla pieni, koska aikaisemmista virheistä on opittu ja osataan paremmin suojautua tilastoihin nojaten (=tarjoavat alikertoimia). Ainakaan omalla kohdallani en ole saanut perinteisiä LIVE pelejä tuottamaan vaan ovat pitkässä juoksussa reilusti miinuksella, mutta varmasti pieni joukko saa ihan oikeasti kunnon rahaa perinteisin keinoin...

Kiitoksia Stratille Laddyn vihjeestä. Minulla ei vain oikein riitä mielenkiintoa tuohon pörssi maailman kursseihin. Kai se johtuu siitä että oma isäni on jo useamman vuoden ajan koittanut käännyttää minua osake sijoittamiseen ja en vain ole jostain syystä innostunut vaikka hän tekee 5-8% vuodessa voittoa keskimäärin. Onhan siinä maailmassa hyvä puoli että sijoitukset muuttuvat huonoina aikoina pitkäaikaisvedoiksi eli "vedot" loppuvat vasta kun firma(t) menee konkurssiin eli toisaalta voivat olla turvallisempia vaihtoehtoja vaikka tuotto huonompaa kuin omassa vedonlyönnissäni ollut. Perintöä siis odotellessa feat Kummeli :D
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 17:51 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 16:14Viestit: 1004Paikkakunta: Heräilemässä
Pisteitä: 2
Tässä kohdassa alkoi ihmetyttämään kummallinen lopetuspäätös... jos olet ajanjaksolla x 2,7 kertaistanut kassasi ja haluat lopettaa. Tästähän olisi hyvä jatkaa ja ajatella että jos pystyt tekemään samaan seuraavallakin ajanjaksolla x , niin sitten olisit tienannut jo enemmän kahvirahaa per/h :?: Jos pystyt tekemään tuottavia 1x2 arviota, niin eikö siitä olisi hyvä jatkaa... Ja suursuosikki-altavastaaja -asetelmasta, eikö ole aika loogista että jos itse lasket todennäköisyydet otteluun hpk-pelicans 70-20-10 , niin annat Pelicansille 10% mahdollisuuden voittaa eli vaikka tasoero on miten kova niin jättialtavastaajakin voittaa joskus. Ihmismieli on sen verran rajallinen, että se ei osaa ajatella pieniä todennäköisyyksiä oikein vaan ajatellaan helposti että jättialtavastaaja ei voi voittaa ja jättisuosikki ei voi hävitä. Ei kannata kiinnittää huomiota tällaisiin yksittäisiin tuloksiin (tässä tapauksessa siis ilmeisesti tappioon pelikassassa) vaan ajatella sitä pitkää aika väliä. Ei väliä vaikka pelit välillä kusisi, vaikka kuukauden putkeen, mutta kun tiedät että pitkän aikavälin vedot ovat voitollisia niin voit hyvällä omallatunnolla jatkaa pelaamista. Tietysti tappioputkessa tulee aina katsottua peiliin ja omiin menetelmiin ja miettii pelaamisen lopettamista, mutta JOS tietää pelaavansa voitollisesti niin unohtaa lyhyen aikavälin ja jatkaa pelaamista. Tappion hetkillä on tietysti hyvä tarkastaa mistä tappiot johtuvat, onko omissa arvioissa tai joukkueiden arvostamisessa joitakin sytemaattisia virheitä vai johtuuko kaikki vaan sattumasta.

Vetopörsseissä voi löytyä systemaattisia virheitä kertoimissa (en tiedä, vaan arvaan), mutta arvaan että kaikki tai ainakin monet helposti hyväksikäytettävät virheet on hyödynnetty. Vaikka kehittäisit voittavan menetelmän live-vetoihin, jolla saisit hyödynnettyä markkinoilla olevia systemaattisia virheitä, niin eikö olisi siltikin todennäköistä että tappioputkia tulisi :?: Menetelmää jonka avulla voittaisit ainoastaan koko ajan tuskin on olemassakaan... tai jos olisi joku olisi sen jo tehnyt. Ja jos aloitat menetelmän käytön samanlaisella kassalla, niin onhan silloinkin alkuaikojen voitot kahvirahaa...

Eli onnea live-veto -menetelmien kehittelyyn! Mutta pidä 1x2 -vedot mielessä, jos olet niistä jo todistetusti saanut voittoa. Kun pidät pitkän aikavälin mielessä niin kahvirahasta on kasvanut kaljaraha :lol:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 21:33 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Epe:

Parhaimmillaan minulla oli kassat yhteenlaskettuna plussaa n. 3500e, mutta tappioputket ja oma ahneus myös tuhosi kassaa kun kokeilin käytännössä liian nopeasti uusia systeemejä käytännössä. Tulipahan kallis opetus. Aina kun ei osaa ottaa kaikkea huomioon ja tilastot&kokemus taitaa olla se "ylikerroin" raamattu pitkässä juoksussa?

Lopettamisen todellinen syy loppu vaiheessa oli että tein n. kuukauden töitä ja silti saldossa oli yli 400e miinusta edelliseen kuukauteen. Se jos jokin turhautti todella kun vielä lähes joka päivä jätin vetoni sisään. Aiemmin kun olin tottunut joka kuukausi saamaan voittoa hieman. Aikaisempi kuukausi taisi olla vain pieni tappio, jolloin ajattelin vain sen "kuuluvan asiaan". Tuumin että on korkea aika lopettaa ennenkuin menetän loputkin rahat. Kai ne "luonnon lait" systeemissä kausi tilastossa tulikin sitten vastaan eli suurta tuuria että sain kassaani aluksi tehokkaasti kasvatettua, mutta kurssi kääntyikin vähitellen kohti todellista todennäköisyyttä. Kai menin retkuun liian suuresta tuotosta kun tuuria alussa ja panostuskin kai liian korkea loppua kohden. Päätin siis suojata loput rahat työntekoon turhautuneena mistä en saanut enään palkkaa.

Systeemini oli niin yksinkertainen että pelkästään LAY altavastaaja 1X2 kohteessa, jonka kerroin oli buukkereilla vähintään 8 nurkilla. Pörsseissä kun tuo pyöri ehkä päälle 10. Tilastoja tutkaillessa tuntui että kertoimen pitäisi olla oikeasti lähes kaksinkertainen BACK vedoissa buukkereihin verrattuna että altavastaajaa kannattaisi pitkässä juoksussa pelata. Ongelmia oli välillä saada edes 10e kaupaksi JÄRKEVÄLLÄ KERTOIMELLA LAY vetoa. Kertoimet karkasivat hurjasti ylöspäin välillä että alkoi ihan hirvittämään esim. 10 ---> 15. Voitte siis kuvitella kuinka kassa vähenee kun tappioputki yllättää (2-3 häviötä lähiaikoina) ja vaikeuttaa myös kassan jälleen kasvattamista. Tein kai siinä virheen että nostin panosta aina kassan saldon mukaan liian nopeasti kun helposti humalluin "rutiinivoitoista". Jälkikäteen on myös tuntunut että ehkä tilasto arvioni oli kuitenkin liian ruusuinen (siltä kaudelta?), joten päätin hylätä systeemin. Nyt varmasti ymmärrätte että sitä kakkua ei riittänyt kaikille ja olinkin siitä aika hiljaa. Kilpailu olisi nostanut nopeasti kertoimia ja sitten voiton tekeminen olisi ollut jo paljon hankalempaa sekä hyvin aaltoilevaa. Pahin tappioni oli viime talvena Jokerit-Pelicans, jota täällä myös kirottiin kovasti kun sarjataulukon ykkönen(?) hävisi jumbolle vielä kotonaan. Olin itse vielä todistamassa sitä murhenäytelmää limu areenalla, GRRRRR.

Lyhyesti: Turha pelata systeemillä joka ei jostain syystä enään tuota voittoa.

Voit olla kyllä oikeassa että mitään kahvirahaa järkevämpää kaavaa tule löytämään, mutta minusta on mielenkiintoista silti "opiskella" vedonlyönnin maailmaa. Tämän palstan ylivoimainen viihtyvyys on minulle juuri tietojen vaihtaminen eli toivoa että oma kassa kasvaisi LUOTETTAVASTI (voiko noin ikinä sanoa???) pikku hiljaa toisten mainioiden huomioiden ansiosta. Illuusio rikastumisesta on meille jokaiselle suuri huumepiikki, jonka haemme jokainen omalla tavallamme. Onnea vain Epellekkin luksus auton ostamiseen. :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 22:27 
Status: JäsenLiittynyt: 17.12.2004, 13:41Viestit: 74
Pisteitä: 0
Varma tapa voittaa betfairin in-play kohteilla:

http://www.arbmirage.co.uk/
0

_________________
TENNIS 2007
Pelattu 56 peliä
Oikein 19, Push 1

Pelattu 37,77 yks.
Voitettu 57,69 yks.

Palautus% 152,76

päivitetty 11.1.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.12.2005, 22:35 
Status: JäsenLiittynyt: 28.01.2003, 19:56Viestit: 179Paikkakunta: lappeen Ranta
Pisteitä: 0
Anselmi kirjoitti:
Varma tapa voittaa betfairin in-play kohteilla:

http://www.arbmirage.co.uk/


Onko miten paljon omakohtaista kokemusta? Miten luotettava systeemi on kyseessä?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 10:26 
Status: JäsenLiittynyt: 17.12.2004, 13:41Viestit: 74
Pisteitä: 0
Anaz kirjoitti:
Anselmi kirjoitti:
Varma tapa voittaa betfairin in-play kohteilla:

http://www.arbmirage.co.uk/


Onko miten paljon omakohtaista kokemusta? Miten luotettava systeemi on kyseessä?


Eipä ole kokemusta (pirun kallis 900£/vuosi). Tiedä sitten mitä tapahtuu kun kaksi pelaajaa pelaa samaa kohdetta samalla ohjelmalla. Jos tuo systeemi tosiaan pelaa automaattisesti aina kun lay > 100% tai back < 100%, niin aika taattua voittoa tulee. Olisi mukava itse tehdä tuollainen ohjelma, matemaattinen puoli kyllä onnistuisi, mutta koodi ei oikein käänny.

Demo näyttää kyllä aika vakuuttavalta:
http://www.arbmirage.com/demos/dfa1.htm
0

_________________
TENNIS 2007
Pelattu 56 peliä
Oikein 19, Push 1

Pelattu 37,77 yks.
Voitettu 57,69 yks.

Palautus% 152,76

päivitetty 11.1.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 14:07 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Hienon ohjelman Anselmi on löytänyt, mutta veikkaan että ohjelmalle on jo satoja aktiivisia käyttäjiä eli toisinsanoen kilpailu on kovaa. Harva kai oikeasti kerkeää saamaan napattua kertoimia talteen, niin että tuotto olisi järkevää? Voi olla että sorrun vain uhkakuvan näkemiseen ilman että vaivaudun todella tutustumaan itse ohjelmaan...

Tuskin ohjelmoijaa kiinnostaa onko kohdetta kyttäämässä 1 vai 10 käyttäjää, sillä häntä kiinnostaa vain tuo vuosimaksu oikeasti. Jos hän on oikein ovela, niin hän kytkee vaikka reilu sekunnin panosten reagoimiseen myymäänsä ohjelmaan ja käyttää itse normaalia nopeata ohjelmaa "kultakaivos" kohteissa. Toisinsanoen hän tarvittaessa nettoaa hyvissä kohteissa ja jättää huonommat kohteet sitten asiakkailleen. Mutta voinhan olla täysin hakoteillä aavistuksessani, sillä ties vaikka hän on uskoon tullut tai muuten vain super rehellinen :D

Tuo n. prosentin tuotto ei kuitenkaan oikein innosta tuntuvalla vuosimaksulla, sillä epäilen että kohteissa kilpailu on oikeasti kovaa. Mielummin toimin itse "robottina" kohteessa, koska voisin päästä vähintään samaan itsekkin kun ei ole vuosimaksua kuluina.

Ties vaikka Betfairilla on jo oma (salainen) ohjelmansa käytössä (=vielä parempi etu) eli vetopörssin omistajat ovat todellisia "Arbien kingejä". :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 14:24 
Status: JäsenLiittynyt: 09.03.2004, 17:06Viestit: 238
Pisteitä: 0
Lainaa:
Ties vaikka Betfairilla on jo oma (salainen) ohjelmansa käytössä (=vielä parempi etu) eli vetopörssin omistajat ovat todellisia "Arbien kingejä".


Veikkaanpa, että vetopörssien omistajilla ei ole omaisuuden puolesta tarvetta tällaiseen arbitteluun :lol:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 15:06 
Status: JäsenLiittynyt: 30.11.2003, 13:27Viestit: 56Paikkakunta: Kangasala
Pisteitä: 4
Joo, eiköhän niille riitä komissio, kunhan vain paljon peliä tulee sisään. Kyllähän pörsseissä kertoimet elää niin paljon, että esim. suosikin kerroin monesti putoaa kymmenyksen tai pari ennen matsin alkua, joten ostetut vedot voisi siinä jo myydä pois varmalla tuotolla. Näissä systeemeissä vain on se sama ongelma, mikä sulla oli jo normipetseissä. Pitää vain panna pari nollaa pelikassan perään ennen kuin niillä pääsee tuntipalkoille:)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 15:18 
Status: JäsenLiittynyt: 14.02.2004, 07:59Viestit: 128
Pisteitä: 0
Itse olen joskus mietiskellyt sellaista vaihtoehtoa live pelaamiseen, että aina
ensimmäisen maalin tultua myisi maalintehnyttä joukkuetta, kun suurimmalla osalla ihmisistä on käsitys että maalilla johtava joukkue voittaa pelin. Onhan se tietty todennäköisempää voittaa ottelu maalin edellä ollessa. Tuntuu kuitenkin että tässä vaiheessa massan psykologia alkaa toimia vähän liiankin isolla volyymilla ja alikerroin menisi kaupaksi. En ole teoriaa sen enempiä tutkinut/pelannut kun aika ei yksinkertaisesti riitä, mutta jos joku muu on niin kertokaahan millaisilla kokemuksilla.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 15:30 
Status: JäsenLiittynyt: 30.11.2003, 13:27Viestit: 56Paikkakunta: Kangasala
Pisteitä: 4
No mä pelailin joskus futiksen live-kohteisiin, joissa oli melko tasabookki etukäteen ja useita maaleja odotettavissa. Ennen matsia myin reilusti tasuria ja sitten kun maaleja syntyi kumpaan suuntaan tahansa, kertoimet reagoivat monesti reilusti ja silloin voi pienemmällä panoksella varmistaa voitot. Lopetin sitten, kun kerran pelikellossa 85+ ja peli edelleen nolla-nolla. Sillä kertaa se maali kyllä tuli ja tasuria sai ostaa noin kympin kertoimella ja ihan hyvä tulos sillä kertaa, mutta aina sitä maalia ei välttämättä tulekaan. Toinen ikävä ongelma on, jos yhteysongelmat estää pelaamisen kriittisellä hetkellä.
Jääkiekossahan noita maaleja tulisi enemmän ja tilanteet muuttuu monta kertaa ottelun aikana, mutta pelivaihto on monesti aika onnetonta noissa live-vedoissa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 15:44 
Status: JäsenLiittynyt: 14.02.2004, 07:59Viestit: 128
Pisteitä: 0
Noi voi tosiaan tehdä joskus ikävän tempun noi yhteysongelmat, tää ei oikeastaan kuuluis tänne mutta kerrotaan se nyt kun esiin tuli.
Skotlannin liigassa peli Hearts - Inverness ja mulla ajoissa tieto Heartsin valtavista kokoonpanoongelmista, avauksessa kaikki B-miehet ja juniorit. No painoin peliä reilusti sisään Invernesille ja tarkoituksena suretella sitä sitten kun peli lähestyy. Kertoimet ei kuitenkaan tippunut ihan odotetusti ja venasin ihan viime minuuteille asti. Ihan viime hetkillä pelasin Heartsia summalla X ja lähetin vedon matkaan...perkele sivut meni tilttiin... pieni hetki ja sivut toimi taas mutta puutteellisesti, en saanut tietoa oliko pelini hyväksytty vai ei, ja näin uudestaan vetoa sisään Heartsille, kyse oli sekunneista siis tässä vaiheessa. No peli käynnisty ja loppujen lopuksi sain selville miten vedot oli asettunut. Yllättäin tuhannen taalan Invernes vinkkini oli kääntynyt pelillisesti siten että pelini oli Heartsin puolella(molemmat pelit oli mennyt sisään)... Sanomattakin lienee selvää että Inverness voitti 2-0...

...vanha viisaus sanoo että ahneella on p...anen loppu, tällä kertaa se piti paremmin kuin hyvin paikkansa...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 18:23 
Status: JäsenLiittynyt: 14.02.2004, 16:30Viestit: 52
Pisteitä: 0
fullthrotlle71 kirjoitti:
Itse olen joskus mietiskellyt sellaista vaihtoehtoa live pelaamiseen, että aina
ensimmäisen maalin tultua myisi maalintehnyttä joukkuetta, kun suurimmalla osalla ihmisistä on käsitys että maalilla johtava joukkue voittaa pelin. Onhan se tietty todennäköisempää voittaa ottelu maalin edellä ollessa. Tuntuu kuitenkin että tässä vaiheessa massan psykologia alkaa toimia vähän liiankin isolla volyymilla ja alikerroin menisi kaupaksi. En ole teoriaa sen enempiä tutkinut/pelannut kun aika ei yksinkertaisesti riitä, mutta jos joku muu on niin kertokaahan millaisilla kokemuksilla.


Olet vähän myöhässä ajatuksesi kanssa. Muistaakseni jo noin pari kolme vuotta sitten betfairin keskustelupalstalla puhuttiin "lay the leader" -taktiikasta, joka toimi pitkälti tuon ajatuksen mukaan. En ole betfairin live -vetoja pelannut pitkään aikaan, mutta epäilisin tuon kerroinvirheen korjaantuneen jo ajat sitten.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 18:45 
Status: JäsenLiittynyt: 14.02.2004, 07:59Viestit: 128
Pisteitä: 0
Ei minulla itselläni ole isoja intoja tuota systeemiä lähteä tutkimaankaan, ihan ajatuksena heitin sen esille. Itse pelaan mieluummin pelit ennakkoon ja katson ne loppuun asti kajoamatta live peliin. Joskus tuli sureteltua ennakkoon pelattuja pelejä live vedoissa mutta siitä ei jäänyt kovin positiivisia tuloksia hanskaan. Murphyn lain mukaan ne menee useimmin niin että pelit jota varmistelet osuu kohdilleen ja pelit mitkä jää surettamatta kääntyy ihmeellisesti toisin päin. :? :? :?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2005, 21:42 
Status: JäsenLiittynyt: 14.06.2003, 10:39Viestit: 10391Paikkakunta: Vantaa
Pisteitä: 2769
Kassa: +357.49 yks. Palautus%: 122.39% Panosten ka: 1.62 yks. Vetoja: 983
fullthrotlle71 kirjoitti:
Murphyn lain mukaan ne menee useimmin niin että pelit jota varmistelet osuu kohdilleen ja pelit mitkä jää surettamatta kääntyy ihmeellisesti toisin päin.


Murphyn laki lienee aika hanurista revittyä ja ei toimi pitkällä juoksulla :lol:
0

_________________
Twitter: https://twitter.com/herovedonlyonti/
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.12.2005, 06:54 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Olen seurannut muutamia live lajeja ja tasaisessa koripallo matsissa kertoimet reagoivat (rajusti) yhteenkin (varsinkin 3 pisteen) koriin. Tuli tunne että jos viimeistään kolmannen erän lopussa alkaa tähtäämään suretukseen, niin hyvät mahdollisuudet tehdä tiliä kertoimien heilumisilla kun vielä varmuuden vuoksi yksi erä jäljellä? Ainut ongelma minulla että lajia pitäisi opiskella, jotta osaa paremmin ymmärtää (=ennakoida) miten tilanteet (kertoimet) voivat kääntyä yllättäen.

Betfairilla olisi live lajeja melkein kellon ympäri tarjolla, joten tiliä voisi tehdä täyden työpäivän osalta. Hieman harmittaa että en oikeastaan ymmärrä muuta kuin jalkapallon ja jääkiekon päälle eli muita lajeja joutuu ajan kanssa opettelemaan. Onneksi eniten on juuri tuota jalkapalloa...

Olen myös miettinyt että onnistuisiko pitkässä juoksussa sellainen että HETI kun tulee maali (tai peli alkaa) jalkapallossa että myy "väärää" vaihtoehtoa ja n. 5 minuutin päästä vastakkainen kiinni kertoimen noustessa yrittäen saada n. 5% suretusta. Harvemmin kun seuraavaa maalia muutamassa minuutissa kerkeää tulla, mutta sattuuhan niitäkin varsinkin viimeisellä 10 minuutilla?

Mä en kyllä tajua mitä ihmettä Maija Vilkkumaalla on Sure Bettejä vastaan??? Ihan taatusti veikkauksella töissä!!! "Ei saa surettaa, mennään puistoon keinumaan... maailma muuttuu kauniimmaksi, niin...kun se on meidän..." *provoilee* :) :) :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.03.2006, 13:46 
Status: JäsenLiittynyt: 23.02.2006, 00:49Viestit: 39
Pisteitä: 0
Olen tässä miettinyt, että yleensä bookkerit? kieltävät yhteen kohteeseen enemmän kuin yhden vedon. Eli et voi lyödä esim. hifk-jokerit peliin kun yhden vedon (1x2), mutta mites on betfairilla? Eli voinko lyödä kohteeseen niin monta vetoa kuin haluan esim. jos tarjoa puolella on veto% yli 100 tarkoittaa se kai, että voi lyödä kaikista vetoa ja pitäisi silti jäädä voitolle? Tai sitten jos pelaa puolella on veto% alle 100 pitäisi siitäkin ilmeisesti jäädä voitolle vaikka pelaisi kaikkia kohteita? Joten kysymykseni siis on, että voinko lyödä noihin kaikkiin (1x2) vetoja sisään vai tapahtuuko niin, että kun pistän ne ja vaikka menisi oikein (kuten tässä menisi jos kaikkiin kohteisiin pistäisi vedon) niin betfair jaaa vain rahani pois eikä anna voittoja? Erittäin epäselvää teksitä, mutta yrittäkää saada selvää.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.03.2006, 14:11 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
Gubby kirjoitti:
Olen tässä miettinyt, että yleensä bookkerit? kieltävät yhteen kohteeseen enemmän kuin yhden vedon. Eli et voi lyödä esim. hifk-jokerit peliin kun yhden vedon (1x2)

Tälläisestä säännöstä en ole kuullutkaan. Ainoastaan että et voi yhdistellä toisistaan riippuvia vetoja samalle vetolapulle, mikä on tietysti luonnollisesta.

Lainaa:
, mutta mites on betfairilla? Eli voinko lyödä kohteeseen niin monta vetoa kuin haluan esim. jos tarjoa puolella on veto% yli 100 tarkoittaa se kai, että voi lyödä kaikista vetoa ja pitäisi silti jäädä voitolle? Tai sitten jos pelaa puolella on veto% alle 100 pitäisi siitäkin ilmeisesti jäädä voitolle vaikka pelaisi kaikkia kohteita?

Voit varmasti vetää niin monta vetoa kuin haluat. Mutta muista aina vähentää komissio noista kertoimista. Eli vaikka näyttäisi että palautus on yli 100% niin usein se palautus komission jälkeen jääkin alle sadan.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.03.2006, 14:19 
Status: JäsenLiittynyt: 23.02.2006, 00:49Viestit: 39
Pisteitä: 0
Lainaa:
Voit varmasti vetää niin monta vetoa kuin haluat. Mutta muista aina vähentää komissio noista kertoimista. Eli vaikka näyttäisi että palautus on yli 100% niin usein se palautus komission jälkeen jääkin alle sadan.
Kiitos selvensi asioita paljon ja hyvä muistutus tuosta komissiosta.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.03.2006, 15:50 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2005, 18:16Viestit: 49
Pisteitä: 0
Lainaa:
Voit varmasti vetää niin monta vetoa kuin haluat. Mutta muista aina vähentää komissio noista kertoimista. Eli vaikka näyttäisi että palautus on yli 100% niin usein se palautus komission jälkeen jääkin alle sadan.


Eihän komissiota tarvitse laskea kertoimista pois tuollaisessa tapauksessa, jossa pelataan/myydään kaikkia merkkejä. Komissio otetaan kohteen nettovoitosta, eli siitä, mikä jää viivan alle kaikkien ristiinrastiinlivevetohäsäysten jälkeen. Siis jos lay-puolella prossat näyttää yli sataa ja myydään sopivilla panoksilla, ei komissio syö voittoja millään pakkasen puolelle.
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 26 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye