Sivu 1/1

Kuinka paljon teet tutkimustyötä viikottain?

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
Kuinka paljon teet tutkimustyötä viikottain? Tässä kyse ei ole perusasioista, rutiineista, töistä jotka ovat kaiken urheiluvedonlyönnin perusta ja muodostavat siitä 98-99% kokeneella pelurilla, vaan uuden tutkimisesta ja löytämisestä, pelitaktiikoiden, menetelmien ja muiden viimeiseen 1-2% vaikuttavien asioiden hienosäädöstä. Ilman perusasioiden hallintaa ei pitkässä juoksussa voi jäädä voitolle vedoillaan, mutta joissain tilanteissa ne viimeiset 1-2% extratietoa ratkaisevat.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Itse pyrin kehittämään koko ajan arvioitani hienosäätämällä menetelmiäni. Luulen pystyväni heittämään hatusta arvion laskemaani sarjaan peliin kuin peliin ~5% tarkkuudella ja sen jälkeen alkaa hienosäätäminen, joka määrää lopulliset prosentit. Hienosäätöön kuuluvat niin kp tiedot kuin mahdollisesti tavallista suurempi kotietu jne. Esimerkiksi mitä tehdä jos Jipon keskimääräinen katsojakeskiarvo on 500 katsojaa, mutta seuraavaan otteluun onkin ilmaislippujen vuoksi odotettavissa yli 2000 katsojaa? Miten ja kuinka paljon tämä vaikuttaa kotietuun? Nämä pitää yleensä ajatella järjellä, mutta toki näihinkin voi jotain taulukoita koittaa vääntää.

Ennen kautta ja kauden aikana mietin myös silloin tällöin uusia tapoja tehdä arvioita. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että tutkin otteluita ja teen muun muassa edellisistä/menevästä kaudesta erilaisia taulukoita painottaen hieman eri asioita. Joskus näistä ilmenee ihan mielenkiintoisia juttuja ja yhdistelemällä tutkimiani asioita saan taas jotain uutta korvan taakse, jota voi käyttää tulevaisuudessa hyödyksi :wink:

Lähetetty:
Kirjoittaja joujou
Aika pitkällehän tuo mutulla harrastuspohjalta, mutta kauden alussa tulee hieman skarpattua ja haisteltua ilmapiiriä (edellisen kauden tilanne) ja huomioitua muutokset (esim. kokoonpanoissa).