Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 19.01.2018, 18:21

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Voimaluvuista ja ohjelmista
ViestiLähetetty: 03.06.2007, 14:36 
Status: JäsenLiittynyt: 17.10.2003, 02:41Viestit: 8
Pisteitä: 0
Olisin tiedustellut millä noita voimalukuja väsäätte?
Ihan excelillä vai onko joku ohjelmoinut hienompiakin ohjelmia?

Tuntuisi äkkiseltään kovalle hommalle päivitellä aina käsin ja kahlata lukemattomia sivuja läpi.
Ja jos joku on ohjelmoinut itse, niin mikä ohjelmointi kieli soveltuu parhaiten? Soveltuuko esim excelin vba tarkoitukseen?

Olisi nyt vihdoin ja viimein vuosien jälkeen tarkoitus ruveta asiaan perehtymään oikein kunnolla kun aikaakin nyt olisi. Joten neuvot olisi tarpeen!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2007, 10:37 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... voimaluvut

http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?t=3948

http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... voimaluvut

http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... voimaluvut

Noista löytyy ainakin jotain keskustelua aiheesta.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2007, 13:31 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 12:22Viestit: 1314
Pisteitä: 203
mikkou kirjoitti:
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?t=6159&highlight=voimaluvut


Tuossa linkissä ei voimalukujen teosta puhuta kyllä mitään. :)

Sitten kysymykseen... Jos ei oteta tilastointia huomioon, niin omat systeemit on tehty pelkästään Excelillä+Excelin VB:llä. Laskentataulukkojen käyttö tietojen varastointiin, laskemiseen ja käyttöliittymän tekemiseen on todella helppoa ja käyttö nopeaa, ja siihen kun lisää makrokielen tuomat lisämahdollisuudet, niin käsissä on paketti, jonka koodaaminen omaksi softaksi veisi niin paljon aikaa, ettei vetoja ehtisi lyömäänkään! Harmi vain että uusin Excel-versio on käytettävyydeltään niin paljon entisiä huonompi, että joutuu tuskailemaan vanhojen versioiden ja niissä olevien bugien kanssa.
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye