Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 18.01.2018, 18:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 22.12.2010, 14:40 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Parempi kuin Betfair

Nämä on hyvä lukasta ensin, tekstit napattu ketjuista "Betfair kallistuu - kokemuksia muista vetopörsseistä" sekä "Betfairin ongelmat"

Wille_78 kirjoitti:
lamppa, oletko itse pelannut Betfairille? Onko joku noista sinun mainitsemistasi yhtiöstä sellainen joka voisi "korvata" betfairin vetopörssinä?


lammpa-1 kirjoitti:
Viime aikoina olen käyttänyt Fairia vain vähän. Eivätkä tietenkään voi korvata pörssiä, koska LAY-vetoja ei voi tehdä.

Jos taas ajattelit BACK-vetojen kertoimien kilpailukykyisyyttä, niin sitten korvaavat ihan hyvinkin (varsinkin 188bet, canbet ja 365bet).


odds kirjoitti:
Eikä se Betfairin komissio niin paha ole kun sen saa painettua 2%:iin suurilla vaihdoilla. Lisäksi aktiisemmat markkinat yleensä takaavat myös paremmat kertoimet. Varsinkin yhtään marginaalisimmissa lajeissa tuosta tulee kynnyskysymys jos yhtään isommalla volyymilla pelaa.

Oma mielipide siis: Betfair selvästi paras kun ottaa huomioon suuren volyymin ja hyvän käyttöliittymän. Näiden ominaisuuksien avulla isompi komissio menettää merkityksensä.


chang kirjoitti:
Itselle ei tullut mitään ilmoitusta total goals komission nousemisesta 5 % - en varmaan olisi edes huomannut, jos ei Strat olisi kertonut täällä. Tämä yhdistettynä henkilökohtaisen komission nousemiseen vähentää ainakin itsellä selvästi kuukausiansioita. Kyllähän suurin ongelma on juuri se, että Betfair on edelleen ainoa varteenotettava pörssi - ja Betfairin "muutokset" tuskin jäävät tähän.


TuiranKingi kirjoitti:
Itse olen siirtynyt pelaamaan käytännössä kokonaan Betfairille. Varsinkin Euroopan fudisliigat ja niihin LAY-vedot on ollut itselleni voittava strategia. Itselläni ei ole aikaa omien arvioiden tekoon vaan katsastan eri vinkkipalstat läpi ja valitsen fiilispohjalta pelattavat kohteet. Vieläkö saataisiin lisää vaihtoa SM-lätkä ja NHL otteluihin niin homma olisi enemmän kuin hyvä.


akuankka kirjoitti:
Ja kun joku kertoo paremman pörssin, niin sinne siirretään pelit. Vedot toimineet aina ilman ongelmia ja paljon on euroja maksettu komissiona vuosien varrella.


NoFear kirjoitti:
Betdaqilla ei taida olla tuota "voittajien veroa" (vielä)? Vaihdot vähän pienempiä, mutta lienee tällä hetkellä paras kilpailija Betfairille pörsseistä.


chang kirjoitti:
Itseänikin vituttaa Betfairissa monikin asia, ja vaihtaisin välittömästi esim. Betdaqiin, jos siellä olisi tarpeeksi vaihtoa ja tavallisia vedonlyöjiä. Nyt siellä pyörii lähinnä botit, jotka seuraavat Betfairin kertoimia.


Kirjoitan siten että uudetkin vetopörssien käyttäjät hoksaavat, ja kokeneemmat voi korjata allaolevasta kaikki virheet.

LIVESTÄ

Mun mielestä Betfair on paras paikka livettää, koska sinne on tehty niin toimivat apuohjelmat. Sellaisia livetys-ohjelmia odotellessa jotka kaivaa reaaliajassa fairin kertoimet, aasian live-bookkereiden kertoimet ja vielä muiden haluttujen firmojen, ja nappia painamalla BET ohjelma asettaa panokset suoraan sinne pelifirmaan missä on paras kerroin eikä tarvitse itse kuin painaa OK jos hyväksyy...

LAY-KERTOIMISTA

Vetopörsseihin mennään usein sen takia että ei tarvitse vain pelata vetoja, vaan pääsee myös tarjoamaan vetoja. Jos sen sijaan että vain lyö oman näkemysjoukkueen puolesta, vaikkapa maistuva kotijoukkue, tarjoaakin kertoimia vierasjoukkueelle, siirtyy siinä heti tasapeli omalle puolelle ja osumistodennäköisyys kasvaa selvästi. Jos myös odotusarvo pysyy hyvänä verrattuna että pelaisi kotijoukkuetta, myös kassankasvu nopeutuu (ja se ratkaisee mikä veto on edullisin). Ja monien mielestä yksi tuottoisimmista taktiikoista on juuri tarjota vetoja, eli myydä sellaista vierasaltavastaajaa näennäisen isolla kertoimella millä ei usko olevan hyviä mahdollisuuksia voittaa ottelua, ja saattaisi hyvin tyytyä tasuriin, tai kaupata sellaista kotisuosikkia joka omasta mielestä menee liian pienellä kertoimella kaupaksi. Ja kaikkeen mitä tarjoaa on hyvä saada kaupaksi aina mahdollisimman PIENI kerroin.

Vetopörssit ei kuitenkaan ole ainoa paikka tai tapa tarjota kertoimia. Betfair ei useinkaan ole paras paikka kertoimien tai edes vaihdon osalta (jos käyttää ison limitin bookkereita).
Esimerkki tulevan Premier kierroksen ottelu Bolton – West Bromwich.

Betfairin LAY kertomet otteluun 1X2 2,26 – 3,63 – 4,16 eli pääset tarjoamaan West Bromwichia kertoimella 4,16 jos on maksimikomissio (5%). Pinnaclella tarjolla ahc kertoimissa Bolton -0,25 1,87 ja 1X2 kertoimissa tasapeli 3,51. Jos haluttu panos on vaikkapa 100€, niin pelaamalla 71,92€ Bolton -0,25 kertoimella 1,87 ja 28,07€ ristiä kertoimella 3,51 pääset tarjoamaan West Bromwichin voittoa kertoimella 3,898. Noin saatu LAY-kerroin 3,898 on 6,71% pienempi kuin Betfairin kerroin 4,16 maksimikomissiolla, ja vaikka joku iso peluri saisi pelata betfairilla 2% komissiolla niin kerroin siellä olisi silti 4,06 ja tämä toinen tapa olisi edelleen selvästi tuottoisampi. Eli jos voitat jo nyt tarjoamalla kertoimia Betfairille, tällä lailla voit voittaa vielä enemmän, tai jos häviät tällä hetkellä LAY vedoillasi, alat hävitä vähemmän, tai tämä voi saada aikaan sen että niukasti häviävästä LAY kertoimia tarjolle asettavasta tuleekin niukasti voittava.

Mun ohjelma antaa tällaisen LAY suosituksen

Bolton - West Bromwich LAY 2 3,898 kerroin 6,71 % parempi kuin Betfair ( 4,16 ) Bet 1 hc -0,25 - 1,87 Pinnacle 71,92 € bet X - 3,51 Pinnacle 28,07 €

Esimerkissä fairin komissio 5% ja summa minkä haluaa riskeerata eli häviää jos WBA voittaa on 100€.

Mulla on käytössä näihin vetoihin sellainen itseviritetty excel-taulukko  mutta jos joku foorumin koodaaja-Guruista jaksaa nähdä vaivaa niin tällaisen saisi helposti muutamassa päivässä kaikkien käyttöön esim. Ylikertoimen etusivuille (kuten vaikka se Valioliigan Betfinder). Eli ohjelma hakisi ison limitin bookkereiden vaikkapa Pinnacle, Sbobet, 188Bet, Canbet, 10Bet kertoimet (tai pienemmätkin jos niihin haluaa pelailla), kaivaisi niistä kaikki mahdolliset yhdistelmät miten pääsee tekemään LAY-vedon joka otteluun joka merkille, ja vertaa sitä Betfairiin. Toki edelleen osa kohteista menee selvästi pienemmillä kertoimilla kaupaksi fairilla ja niitä kannattaa jatkossakin tarjota siellä. Ohjelmaan voisi syöttää oman komission Betfairilla sekä halutun panoksen jolloin laskee tarkat panokset joka merkille. Tämä esimerkki oli tehty keskiviikkona klo 13 kertoimilla, ottelupäivänä ja edellisenä iltana tällä saa kaivettua esiin paljon mielenkiintoisia asioita :) Esim. tästä on se etu, että jos saa tällä lailla rakennettua LAY vedot isoihin firmoihin ja pääsee myymään paljon pienemmällä kuin millä fairilla käy kauppa, eli saa itse tarjottua vaikkapa altavastaajasta 5,50 kertoimen kun fairilla siitä ollaan valmiita tarjoamaan 6,00 useita kymmeniä tuhansia euroja, niin luulisi tässä olevan etu omalla puolella. Ja kun ohjelma näyttää LAY kertoimien erot myös betfairin eduksi, ne mitkä menee fairilla kaupaksi selvästi pienemmällä kertoimella mitä ison limitin bookkerien linja antaisi ymmärtää, varmaan niitäkin tarjoamalla etu on ainakin enemmän omalla puolella.

LAY: vierasjoukkue, ja miten se rakennetaan eri pelimuodoista

Perusvaihtoehto minkä jokainen osaa taskulaskimella laskea ja ihmettelee miksi kukaan tarvitsee mitään apuohjelmaa, eli jos näkemys on että vierasjoukkueella ei ole hyviä saumoja pärjätä ja bookkaat vierasjoukkuetta, niin isoihin firmoihin pelaat merkkejä ->

1 ja X

Muut vaihtoehdot millä voi bookata vierasjoukkuetta ja joilla se kaikki lisätuotto usein juuri tulee ja se todellakin tarvitsee apuohjelman, koska tuottoisinta on kun nämä kaikki käy aina läpi joka peliin ->

1 hc -0,5 ja X
1 hc +0,5
Double chance 1X
Hc with draw 1 (1:0)
1 ml ja X
1 ml ja 2 hc +0,5
1 ml ja double chance X2
1 ml ja hc with draw 2 (0:1)
1 hc +0,25 ja X
1 hc +0,25 ja 2 hc +0,5
1 hc +0,25 ja double chance X2
1 hc +0,25 ja hc with draw 2 (0:1)
1 hc -0,25 ja X
1 hc -0,25 ja 2 hc +0,5
1 hc -0,25 ja double chance X2
1 hc -0,25 ja hc with draw 2 (0:1)
1 hc +1 ja hc with draw 2 (0:1)
1 hc +1,25 ja hc with draw 2 (0:1)

Jälkimmäisissä pelimuodoissa vielä pelurin kannalta parempi deduktio (ahc linjat) ja vielä jos jokin monista eri pelimuodoista poikkeaa linjasta, saa tarjottua vierasjoukkuetta vielä pienemmällä kertoimella eli etu vaan koko ajan kasvaa. Noita jälkimmäisiä varten tarvitsee ohjelman mikä hakee voimassa olevat kertoimet sekunnissa ja näyttää miten pelaamalla saa parhaan LAY vedon ja isoimman edun vrt. betfair (ja myös isommat vaihdot jos pelaa firmoihin jotka ottaa vaikka 20K vastaan Englannin Valioliigaan kuten Pinnacle).

Korjataan tästä virheet (jos niitä oli liikaa laitan seuraavan ottelun :))ja hiotaan ideaa, toivottavasti pointti kävi kuitenkin selväksi, olisi hienoa saada vuoden alkuun avattua tällainen härveli Ylikerroin.comiin.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 22.12.2010, 15:21 
Status: JäsenLiittynyt: 12.04.2007, 21:38Viestit: 540
Pisteitä: 98
Kassa: +20.70 yks. Palautus%: 103.72% Panosten ka: 2.77 yks. Vetoja: 201
No ainakin sen voin korjata, että en kyllä 10betiä luettelis "isojen limiittien" bookkereiden joukkoon. Minilimiitit (kymppejä) iskettiin ainakin itselle alle 20 vedon jälkeen ja samanlaista olen kuullut muiltakin.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 22.12.2010, 15:32 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Joo, 10Bet jakaa varmasti mielipiteet, mä olin siellä joskus aikanaan töissä ja kun nyt availlut vasta sinne uudestaan tiliä, niin varmaan jotain johtoporrasta siellä vaihtunut tms. kun limitit ihan hyvät, tähän kyseiseen Bolton-WBA otteluun saa pelata ahc linjaan -0,25 kerroin 1,81 1077€ ja 1X2 kertoimiin Bolton 2,06 832€, vaikka oon nyt sattunut voittamaankin sieltä ja vetänyt 500€ vetoja Mestareiden Liigaan ja usean satasen panoksia meni liveenkin.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 22.12.2010, 18:30 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 20.01.2007, 11:16Viestit: 2186
Pisteitä: 873
Kassa: +96.12 yks. Palautus%: 111.49% Panosten ka: 2.56 yks. Vetoja: 327
Juu 10bet:llä on ilmeisesti porukkaa vaihtunut, koska minullekin ihan soitettiin sieltä ja kyseltiin, että miksen ole aikoihin pelannut heille. Kerroin, että lopetin, koska panosrajoitukset eivät mahdollistaneet järkevää pelaamista. Aspa-neiti pahoitteli tilannetta ja lupasi tarkistaa limitit (nostaa niitä) ja laittaa sitten mailia. En uskonut hänen juttujaan, enkä poistanut 10bet:iä spammilistaltani, joten en tiedä ovatko oikeasti nostaneet limittejä, mutta mahdollistahan se on, jos Ässällä on ihan tietoa porukan vaihtumisesta.

Toinen syy heidän poistamiseksi listoiltani oli, kun alkoivat vaatimaan kotiutuksesta 3% komissiota. En jaksanut alkaa tappelemaan asiasta, vaan nostin tilin tyhjäksi ja maksoin kiltisti komission.
0

_________________
Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 19.01.2011, 12:58 
Status: JäsenLiittynyt: 07.08.2008, 19:28Viestit: 51
Pisteitä: 0
Mitenhän tämä ketju ei ole saanut tämän enempää vastauksia. Minusta toi Mikan aloitus oli tosi mielenkiintoinen. No, ehkä tämä on ammattilaisille jo selvä homma, että noinkin voi vedellä. Tuommonen kertoimienhakuohjelma pitäisi kyllä rakentaa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 19.01.2011, 15:11 
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2003, 12:37Viestit: 1925Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 2612
Kassa: +576.98 yks. Palautus%: 102.74% Panosten ka: 5.74 yks. Vetoja: 3674
Hyvä avaus!

Mikäli vetopörssejä käyttää, niin pelit kannattaa sijoittaa yhteen pörssiin, jotta saa maksialennuksen. Betfairilla komissio 2%, mikä takaa huomattavasti helpommat lähtökohdat voitolliseen pelaamiseen.

Mikäli maksimia ei ole saavuttanut, niin kannattanee ehkä suosia pörssi pelaamista vaikka kerroin olisikin aavistuksen pienempi. Betfairin kohdalla etuna vielä verottomuus ja luotettavuus. Panosrajoituksia ei lyödä päälle, vaan päinvastoin.

Vetopörsseissä huonointa on, että niissä pelaaminen vie aikaa. Ainakin itse toimin niin, että jätän tarjolle parhaan tarjouksen. Harvemmin tartun vastapuolen tarjoukseen (varsinkin jos kysyntä ja tarjonta eivät ole vielä kohdanneet (esim back:2.0, lay 2.2). Siinä se aika sitten kuluukin kun näitä tarjouksia pitää päivittää. Aikapula johtaa taas siihen ettei kerroinvertailuun ole aikaa, joten helppo sitten pysyä pelkästään vetopörssissä.

Pienet lajit (Suomi-liigat) ovat myös hankalia. Vaihtoa saisi olla enemmän. Taitaa tosin bookkerienkin sietokyky tulla aika nopeasti vastaan jos pikkusarjoilla harjaa.
0

_________________
Twitteri
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 21.01.2011, 13:28 
Status: JäsenLiittynyt: 17.01.2003, 21:55Viestit: 1776
Pisteitä: 75
Kassa: +5.08 yks. Palautus%: 106.91% Panosten ka: 1.88 yks. Vetoja: 39
odds kirjoitti:
Mikäli vetopörssejä käyttää, niin pelit kannattaa sijoittaa yhteen pörssiin, jotta saa maksialennuksen. Betfairilla komissio 2%, mikä takaa huomattavasti helpommat lähtökohdat voitolliseen pelaamiseen.

Mikäli maksimia ei ole saavuttanut, niin kannattanee ehkä suosia pörssi pelaamista vaikka kerroin olisikin aavistuksen pienempi. Betfairin kohdalla etuna vielä verottomuus ja luotettavuus. Panosrajoituksia ei lyödä päälle, vaan päinvastoin.


Ootko sinä tai joku muu muuten laskeskellut paljonko Betfairille noin suunnilleen pitää saada vaihtoa, että tuohon maksimialennukseen päästään? Tuosta sun viestistäsi vaan jäi vähän kuva, että tuon maksimialennuksen saavuttaminen olisi melko helppoa, kun mun mielestä se on ns. peruskokoisella pelikassalla lähes mahdotonta. Niin tuli vaan nyt mieleen, että paljonkohan sitä oikeasti pitäisi pelata että tuohon maksimialennukseen pääsisi.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 21.01.2011, 14:02 
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2003, 12:37Viestit: 1925Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 2612
Kassa: +576.98 yks. Palautus%: 102.74% Panosten ka: 5.74 yks. Vetoja: 3674
Kai se on ihan laskettavissa. Pisteitähän kertyy makseton komission mukaan. Kun saa suuremman alennuksen, niin pisteitä kertyy vähemmän.

Hatusta vedetty arvio on että pelien viikkovaihdon pitäisi olla tasoa 100k£, että saa maksimialennuksen. Eli jos pelitilillä olisi 20k£, niin se pitäisi kierrättää viidesti viikon aikana. Jos pelityyli on aggressiivinen ja pelaa useisiin sarjoihin, niin tämä on mahdollista.
0

_________________
Twitteri
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Parempi kuin Betfair
ViestiLähetetty: 21.01.2011, 14:31 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2004, 15:48Viestit: 3548Paikkakunta: Fin/Ita
Pisteitä: 4431
Kassa: +107.21 yks. Palautus%: 100.97% Panosten ka: 6.85 yks. Vetoja: 1618
odds kirjoitti:
Vetopörsseissä huonointa on, että niissä pelaaminen vie aikaa. Ainakin itse toimin niin, että jätän tarjolle parhaan tarjouksen. Harvemmin tartun vastapuolen tarjoukseen (varsinkin jos kysyntä ja tarjonta eivät ole vielä kohdanneet (esim back:2.0, lay 2.2). Siinä se aika sitten kuluukin kun näitä tarjouksia pitää päivittää. Aikapula johtaa taas siihen ettei kerroinvertailuun ole aikaa, joten helppo sitten pysyä pelkästään vetopörssissä.

Tässä ehkäpä suurin ongelma pörsseissä pelaamisessa "panosrajoitusten" lisäksi. Perinteisiin 1x2 kertoimiin saa usein kilpailukykyiset kertoimet komission jälkeenkin, mutta kun siirrytään totalseihin puhumattakaan ahc:stä, niin pelaaminen muuttuukin heti hyvin hankalaksi. Esimerkkinä huomisen ManU-Brumin ahc-markkinat, jossa vaihtoa on tällä hetkellä kymmeniä euroja. Ja puhutaan siis Valioliigasta. Brum +2 on tarjolla 1,82 (-komissio) reilut 300e, kun maailmalta saa ~1,85 niin paljon kuin jaksaa pelata. Toki pelipäivänä kysyntä ja tarjonta kohtaavat paremmin ja panostakin alkaa saamaan enemmän, mutta tämä siis vasta pelipäivänä muutamia tunteja ennen matsin alkua, jolloin siis kilpaillaan kaikkein kovimpia vedonlyöjiä vastaan. Jossakin NBA:ssa ihan sama juttu. Tenniksessä treidaamiseen parempaa paikkaa ei taida ole, mutta väitän, että ahc&totalseihin painottuvassa vedonlyönnissä käteen jää (verojen jälkeen) huomattavasti enemmän pelaamalla Aasiaan. Lisäksi työmäärä on täysin eri luokkaa, kun ei tarvitse huolehtia onkohan nyt jotain -2:sta mennyt kaupaksi ja miten paljon.
0

_________________
Twitter
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye