Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.02.2018, 16:47

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 20.09.2011, 07:04 
Status: JäsenLiittynyt: 06.03.2003, 14:51Viestit: 420Paikkakunta: Lahti
Pisteitä: 0
Tämmöistä pitäis yrittää:

Perusdata Excelin sheet1 alkaen solusta B2:B7000.
Tämä perusdata pitäisi laskea summiksi 10 rivin blokeissa apusivulle sheet7 B2 solusta alkaen;
eli Sheet7 B2 solussa on kaava =+SUM(Sheet1!G2:G11), sitten solussa B3 on kaava =+SUM(Sheet1!G12:G21) jne...

Kysymys kuuluu kuinka tuon saa kopioitua niin että tuo kymmenen rivin ryhmitys säilyy... kun ei viitsisi 700 riviä ruveta käsin naputtelemaan...

Kiitoksia jo etukäteen..
0

_________________
Mies pelkää kohtaloansa,
epäilee avujaan,
jos koskaan peliin uskalla
ei täyttä panostaan

James Graham, Montrosen markiisi (1612-1650)
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 20.09.2011, 09:29 
Status: JäsenLiittynyt: 30.03.2011, 21:05Viestit: 378
Pisteitä: 99
Kassa: +5.21 yks. Palautus%: 100.67% Panosten ka: 5.62 yks. Vetoja: 139
Tähän on varmaan näppärämpiäkin tapoja, mutta tämä nyt ainakin toimii.

Tee siihen Sheet1:een B-sarakkeen viereen uusi sarake, johon kopioit alas asti kaavan "=QUOTIENT(ROW()+8;10)". Idea on, että miten monta kertaa kymmenen menee solun rivinumero+8:aan. Näin tehdään nuo kymmenen solun ryhmät.

Sitten sinne Sheet7:aan B2:een ehdollinen summakaava seuraavasti:
"=SUMIF(Sheet1!$C$2:$C$7000;ROW()-1;Sheet1!$B$2:$B$7000)"
Tämä sitten kopioidaan alaspäin ja homman pitäisi toimia...

Tuon Sheet1:n apusarakkeen C voit sitten lopuksi piilottaa.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 20.09.2011, 10:02 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Apusivulle haluamasi sarakkeen toiselta riviltä alkaen tuommoista kaavaa:

=SUM(INDIRECT("Sheet1!B"&ROW()*10-18&":B"&ROW()*10-9))

edit: Näköjään vähän hitaalla... eipä ole Exceliä tullut vuosiin käytettyä. Ei edes piirtämiseen tai materiaalitarvelaskentaan. :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 25.09.2011, 12:58 
Status: JäsenLiittynyt: 11.08.2010, 08:09Viestit: 409Paikkakunta: Suomi
Pisteitä: 60
Kassa: +68.38 yks. Palautus%: 105.07% Panosten ka: 3.61 yks. Vetoja: 373
Ei nyt varsinaisesti kuulu tämän ketjun kysymykseen, mutta pistän tähän ku liittyy kuitenkin exceliin. saako exceliä säädettyä niin, että ois vois olla useampi excel auki yhtäaikaa? nyt ku toista exceliä käyttää niin toinen on sit tuolla alapalkissa, en saa niitä yhtäaikaa auki :/
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 25.09.2011, 13:45 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 30.01.2005, 17:27Viestit: 2456
Pisteitä: 1369
Kassa: -206.24 yks. Palautus%: 98.03% Panosten ka: 4.33 yks. Vetoja: 2424
Eugene kirjoitti:
Ei nyt varsinaisesti kuulu tämän ketjun kysymykseen, mutta pistän tähän ku liittyy kuitenkin exceliin. saako exceliä säädettyä niin, että ois vois olla useampi excel auki yhtäaikaa? nyt ku toista exceliä käyttää niin toinen on sit tuolla alapalkissa, en saa niitä yhtäaikaa auki :/


Pienennä ne ikkunat excelin sisällä ja säädä ruudut sopiviks
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 25.09.2011, 14:21 
Status: JäsenLiittynyt: 11.08.2010, 08:09Viestit: 409Paikkakunta: Suomi
Pisteitä: 60
Kassa: +68.38 yks. Palautus%: 105.07% Panosten ka: 3.61 yks. Vetoja: 373
maig kirjoitti:
Eugene kirjoitti:
Ei nyt varsinaisesti kuulu tämän ketjun kysymykseen, mutta pistän tähän ku liittyy kuitenkin exceliin. saako exceliä säädettyä niin, että ois vois olla useampi excel auki yhtäaikaa? nyt ku toista exceliä käyttää niin toinen on sit tuolla alapalkissa, en saa niitä yhtäaikaa auki :/


Pienennä ne ikkunat excelin sisällä ja säädä ruudut sopiviks


Kiitos maig! empäs tuota hoksannutkaan :)
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 24.10.2011, 16:06 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2004, 15:48Viestit: 3551Paikkakunta: Fin/Ita
Pisteitä: 4438
Kassa: +117.97 yks. Palautus%: 101.05% Panosten ka: 6.85 yks. Vetoja: 1642
Excel-kysymys:

Mulla on kirjanpito alla olevassa muodossa ja haluaisin yhden sarakkeen lisää, joka näyttäisi vedon tuloksen tasapanoksella. Vaikka osa vedoista menee pushiks, osa on hävitty puoliksi jne, niin olisikohan tuohon mahdollista väsätä jotain yleispätevää kaavaa? Käsin tekemälläkin toki onnistuu, mutta vie vain hieman enemmän aikaa :)

23.9.2011 Vicenza-Livorno asian handicap 1 +0 1,85 0,58 4,5 Sbobet 1-1 4,500
(PVM, Ottelu, Muoto, Veto, Linja, Kerroin, TN, Panos yks, Bookkeri, Tulos, Voitto yks)
0

_________________
Twitter
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 24.10.2011, 16:37 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 20.08.2008, 15:45Viestit: 1493Paikkakunta: Tre
Pisteitä: 730
Kassa: +95.53 yks. Palautus%: 104.62% Panosten ka: 2.88 yks. Vetoja: 718
mutanen_aapo kirjoitti:
Excel-kysymys:

Mulla on kirjanpito alla olevassa muodossa ja haluaisin yhden sarakkeen lisää, joka näyttäisi vedon tuloksen tasapanoksella. Vaikka osa vedoista menee pushiks, osa on hävitty puoliksi jne, niin olisikohan tuohon mahdollista väsätä jotain yleispätevää kaavaa? Käsin tekemälläkin toki onnistuu, mutta vie vain hieman enemmän aikaa :)

23.9.2011 Vicenza-Livorno asian handicap 1 +0 1,85 0,58 4,5 Sbobet 1-1 4,500
(PVM, Ottelu, Muoto, Veto, Linja, Kerroin, TN, Panos yks, Bookkeri, Tulos, Voitto yks)


Itse teen ton näin:

Jos merkkaat noi voitot kertolaskuilla niin pystyt hoitamaan ton JOS-funktiolla (varmasti löytyy helpompikin tapa, mutta tämäkin toimii).

=JOS(Voitto>0;JOS(Voitto=Panos;1;JOS(Voitto=0,5*Panos;0,5;JOS("Voitto"=0,5*Panos*Kerroin+0,5*Panos;0,5*Kerroin+0,5;Kerroin)));0)

Tässä noi "Voitto", "Panos" jne. tarkoittaa luonnollisesti niitä vastaavia soluja.
Tällöin tietty voitot täytyy merkata aina noissa muodoissa. Eli jos veto voitetaan puoliksi, laitat voittoriville kaavan

0,5*Panos*Kerroin + 0,5*Panos

Toivottavasti tuo tuli nyt oikein...
0

_________________
Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 24.10.2011, 18:23 
Status: JäsenLiittynyt: 17.01.2003, 21:55Viestit: 1776
Pisteitä: 75
Kassa: +5.08 yks. Palautus%: 106.91% Panosten ka: 1.88 yks. Vetoja: 39
Tai sitten vain yksinkertaisesti voitto/panos (ty jone).
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 24.10.2011, 18:38 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 20.08.2008, 15:45Viestit: 1493Paikkakunta: Tre
Pisteitä: 730
Kassa: +95.53 yks. Palautus%: 104.62% Panosten ka: 2.88 yks. Vetoja: 718
Arrows kirjoitti:
Tai sitten vain yksinkertaisesti voitto/panos (ty jone).


:lol: Toki näinki. Rakensin ite ton vihjattujen seurantaan oman kirjanpidon rinnalle, et tos on mukana panosyksiköt, ei siis tasapanoksin. Tuli ajateltua "hieman" monimutkaisesti tässä.
0

_________________
Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 02.01.2012, 13:09 
Status: JäsenLiittynyt: 07.04.2003, 16:26Viestit: 1466Paikkakunta: 65.767 24.400
Pisteitä: 499
Kassa: +1.93 yks. Palautus%: 127.57% Panosten ka: 1.00 yks. Vetoja: 7
Meni jo hermot. Miten OpenOfficessa viitataan tyhjään soluun?

Siis haluan erillisen rivin jossa näkyy avoimet vedot. Sumif:n summa_alue on siis panos-sarake ja määritetyllä ehdolla sitten tarkistetaan voitot_sarake. Voitot-sarakkeesta siis pitäisi noukkia nämä tyhjät solut. Millä ehdolla onnistuu? Ohimenneet se hakee sujuvasti "0" ehdolla, mutta millä se hakee blancot?
0

_________________
Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 02.01.2012, 13:27 
Status: JäsenLiittynyt: 14.07.2004, 22:20Viestit: 222
Pisteitä: 3
soiro kirjoitti:
Meni jo hermot. Miten OpenOfficessa viitataan tyhjään soluun?

Siis haluan erillisen rivin jossa näkyy avoimet vedot. Sumif:n summa_alue on siis panos-sarake ja määritetyllä ehdolla sitten tarkistetaan voitot_sarake. Voitot-sarakkeesta siis pitäisi noukkia nämä tyhjät solut. Millä ehdolla onnistuu? Ohimenneet se hakee sujuvasti "0" ehdolla, mutta millä se hakee blancot?


Ainakin Excelissä ihan vaan "" ehdoksi ja laskee blancot
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 02.01.2012, 13:30 
Status: JäsenLiittynyt: 07.04.2003, 16:26Viestit: 1466Paikkakunta: 65.767 24.400
Pisteitä: 499
Kassa: +1.93 yks. Palautus%: 127.57% Panosten ka: 1.00 yks. Vetoja: 7
jarihfi kirjoitti:
soiro kirjoitti:
Meni jo hermot. Miten OpenOfficessa viitataan tyhjään soluun?

Siis haluan erillisen rivin jossa näkyy avoimet vedot. Sumif:n summa_alue on siis panos-sarake ja määritetyllä ehdolla sitten tarkistetaan voitot_sarake. Voitot-sarakkeesta siis pitäisi noukkia nämä tyhjät solut. Millä ehdolla onnistuu? Ohimenneet se hakee sujuvasti "0" ehdolla, mutta millä se hakee blancot?


Ainakin Excelissä ihan vaan "" ehdoksi ja laskee blancot


Ei vaan laske OpenOfficessa tai sitten en vaan osaa.
0

_________________
Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 02.01.2012, 14:36 
Status: JäsenLiittynyt: 07.04.2003, 16:26Viestit: 1466Paikkakunta: 65.767 24.400
Pisteitä: 499
Kassa: +1.93 yks. Palautus%: 127.57% Panosten ka: 1.00 yks. Vetoja: 7
Onnistui tosi/epätosi-sumif-viritelmällä joten paniikki seis.
0

_________________
Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 10.01.2012, 19:03 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 12.06.2008, 20:25Viestit: 1007Paikkakunta: Äärikeskusta
Pisteitä: 963
Kassa: +30.61 yks. Palautus%: 107.58% Panosten ka: 1.72 yks. Vetoja: 235
Minulla on joukkueiden kokoonpanot kierros kierrokselta Excelissa seuraavalla tavalla, jokainen kokoonpano omassa solussaan.

B10:
Vandenbussche
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Djuricic Elm Kums
V.L.Parra Dost Narsingh

B11:
Vandenbussche
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Kums Djuricic Elm
Narsingh Dost Assaidi

B12:
Steppe
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Djuricic Elm Kums
Narsingh Dost Assaidi

etc...

Ajatuksena oli hakea Excelin Search/Replace tyokalulla kokoonpanoista tietyt nimet ja muuttaa fontti vaikkapa punaiseksi. Kun teen noin niin koko solu tulee punaiseksi vaikka tahtoisin tehda sen vain haetulle nimelle... Onko ajatuksia kuinka tuo homma toimisi siten etta lista nayttaisi seuraavanlaiselta?

B10:
Vandenbussche
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Djuricic Elm Kums
V.L.Parra Dost Narsingh

B11:
Vandenbussche
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Kums Djuricic Elm
Narsingh Dost Assaidi

B12:
Steppe
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Djuricic Elm Kums
Narsingh Dost Assaidi
0

_________________
WARNING: Keyboard Not Attached. Press F10 to Continue
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 11.01.2012, 14:58 
Status: JäsenLiittynyt: 14.07.2004, 22:20Viestit: 222
Pisteitä: 3
"Ehdollinen muotoilu" on vastaus ongelmaasi (mitä nyt sitten ikinä onkaan Lontoon murteella)
Löytyy ainakin Excel 2010 aloitus osiosta
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 11.01.2012, 15:05 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 30.01.2005, 17:27Viestit: 2456
Pisteitä: 1369
Kassa: -206.24 yks. Palautus%: 98.03% Panosten ka: 4.33 yks. Vetoja: 2424
jarihfi kirjoitti:
"Ehdollinen muotoilu" on vastaus ongelmaasi (mitä nyt sitten ikinä onkaan Lontoon murteella)
Löytyy ainakin Excel 2010 aloitus osiosta


Conditional formatting.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 12.01.2012, 10:15 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2004, 15:48Viestit: 3551Paikkakunta: Fin/Ita
Pisteitä: 4438
Kassa: +117.97 yks. Palautus%: 101.05% Panosten ka: 6.85 yks. Vetoja: 1642
Miten saa taulukkoon oman, esim. 5x5 solun, alueen, jota pystyy rullaamaan niin ettei koko muu sivu liiku mukana? Eli oma taulukko taulukon sisälle.
0

_________________
Twitter
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 12.01.2012, 17:54 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 18.01.2011, 19:17Viestit: 1120Paikkakunta: Kamppi
Pisteitä: 3408
zot kirjoitti:
Ajatuksena oli hakea Excelin Search/Replace tyokalulla kokoonpanoista tietyt nimet ja muuttaa fontti vaikkapa punaiseksi. Kun teen noin niin koko solu tulee punaiseksi vaikka tahtoisin tehda sen vain haetulle nimelle... Onko ajatuksia kuinka tuo homma toimisi siten etta lista nayttaisi seuraavanlaiselta

....

B12:
Steppe
Janmaat Gouweleeuw Zomer Breuer
Djuricic Elm Kums
Narsingh Dost Assaidi


Sen vähän mitä minä Excel'istä ymmärrän, ei kuvaamaasi muotoilua voi Excel'issä toteuttaa jos kaikki nimet ovat samassa solussa.
Eräs Excel'in perussäännöistä onkin sijoittaa omaan soluunsa jokainen sellainen datayksikkö, jolla on erikseen merkitystä.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 12.01.2012, 18:08 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 18.01.2011, 19:17Viestit: 1120Paikkakunta: Kamppi
Pisteitä: 3408
mutanen_aapo kirjoitti:
Miten saa taulukkoon oman, esim. 5x5 solun, alueen, jota pystyy rullaamaan niin ettei koko muu sivu liiku mukana? Eli oma taulukko taulukon sisälle.


En tarkkaan tiedä minkälaista tilannetta varten tuo scrollausikkuna tarvitaan, mutta tässä pieni harjoitelma:

Link: Scrollwindow.xlsx

Tässä taulukossa scrolli-ikkuna on rakennettu spinner-controllilla. Se voidaan vastaavalla tavalla tehdä myös scrollbar-controllia käyttäen.

Kuva

Makro-koodauksella voidaan ehkä saada vähän sofistikoidumman näköistä jälkeä, mutta tässä kuvattu menetelmä on niin yksinkertainen että sen varmasti useimmat osaavat itsekin vääntää omaan sovellukseensa sopivaksi. :wink:

Edit:
Jos Excel varoittaa että tiedosto on "ei turvallisesta lähteestä", ohita varoitus. Tiedosto ei sisällä makroja ja on täysin turvallinen.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 12.01.2012, 19:50 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2004, 15:48Viestit: 3551Paikkakunta: Fin/Ita
Pisteitä: 4438
Kassa: +117.97 yks. Palautus%: 101.05% Panosten ka: 6.85 yks. Vetoja: 1642
Juuri tuollaista alasvetotaulukkoa, tai mikä tuon oikea nimi nyt onkaan, koitan hakea. Tuonne ei tulisi dataa mistään muualta, vaan kirjoittelisin tuonne kaikkea jännää matseista ja tuolta ne olisi helppo tarkastaa ja kaikki kulkisi koko ajan hyvin mukana. Tuo edellisen viestisi taulukko voisi muuten olla ihan hyvä, mutta eikö tuota tosiaan pysty muuten scrollailemaan kuin noista nuolista, ja kun tuohon taulukkoon kirjoittaa jotain, niin se jää siihen päälle eikä liiku enää scrollailun mukana.. Jos löytyy apuja noihin, niin olisin kiitollinen :)
0

_________________
Twitter
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 13.01.2012, 01:30 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 18.01.2011, 19:17Viestit: 1120Paikkakunta: Kamppi
Pisteitä: 3408
mutanen_aapo kirjoitti:
Juuri tuollaista alasvetotaulukkoa, tai mikä tuon oikea nimi nyt onkaan, koitan hakea. Tuonne ei tulisi dataa mistään muualta, vaan kirjoittelisin tuonne kaikkea jännää matseista ja tuolta ne olisi helppo tarkastaa ja kaikki kulkisi koko ajan hyvin mukana. Tuo edellisen viestisi taulukko voisi muuten olla ihan hyvä, mutta eikö tuota tosiaan pysty muuten scrollailemaan kuin noista nuolista, ja kun tuohon taulukkoon kirjoittaa jotain, niin se jää siihen päälle eikä liiku enää scrollailun mukana.. Jos löytyy apuja noihin, niin olisin kiitollinen :)


Tuossa edellisessä ideana oli kirjoittaa scrollattava data erikseen (kuvassa oikealla), jolloin se saadaan pois tieltä ja voi sijaita vaikkapa omalla välilehdellään. Taulukkoikkuna on toteutettu kaavoilla eikä sinne siis pidäkään mitään 'käsin' kirjoittaa. Lopullisessa sovelluksessa nuo solut luonnollisesti olisi kirjoitussuojattu.

Hiiren keskinapin käyttö on Excel'issä sidottu laskentalakanan (worksheet) scrollaukseen eikä ainakaan minulla ole tiedossa menetelmää, jolla se voitaisiin muuttaa esim. ActiveX-controllien scrollaukseen. Niissä joudutaan niinollen tyytymään vierityspalkkeihin tai kuten tuossa edellisessä, itse rakennettuun vierityssysteemiin.

Mutta voisitko mahdollisesti tarkoittaa yksinkertaisesti vain vieritettävän teksti-ikkunan liittämistä:

Kuva

Noihin voidaan (johonkin rajaan asti) tekstiä kirjoitella mielin määrin, vieritys siis scrollbar'illa. :wink:
Tarvittaessa ikkuna lukittaisiin paikalleen normaalia kenttien lukitusta (Freeze Panes) käyttäen.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 13.01.2012, 06:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 20.01.2007, 11:16Viestit: 2186
Pisteitä: 873
Kassa: +96.12 yks. Palautus%: 111.49% Panosten ka: 2.56 yks. Vetoja: 327
En ihan ymmärrä mitä Aapo hakee, mutta ajaisiko hiiren oikean napin alta löytyvä "insert comment" asian. Tuolla toiminnolla voi liittää soluun kommenttiliitteen, joka aukeaa, kun hiiren vie solun päälle. Kommentin tekemisen jälkeen sitä voi editoida valitsemalla hiiren oikean napin alta "edit comment".
0

_________________
Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 27.01.2012, 10:29 
Status: JäsenLiittynyt: 15.04.2003, 17:32Viestit: 355Paikkakunta: Oulu
Pisteitä: 1
Mites Execlissä tuossa tietojen haussa Webistä saisi rajattua haetut tiedot? Osaan kyllä hakea tietyn sarjataulukon, mutta esim. SM-Liigan sivulta en todellakaan tarvi noita "pist/ott" ja joukkueen sen hetkisiä putkia. Ja onkos sellainen mahdollista jos jollain sivulla on tehdyt ja päästetyt maalit syötetty samaan soluun, niin saisi ne "irroitettua" toisistaan erilleen sitten Excelissä?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Excel-kysymys
ViestiLähetetty: 27.01.2012, 10:31 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 30.01.2005, 17:27Viestit: 2456
Pisteitä: 1369
Kassa: -206.24 yks. Palautus%: 98.03% Panosten ka: 4.33 yks. Vetoja: 2424
Beezeri kirjoitti:
Mites Execlissä tuossa tietojen haussa Webistä saisi rajattua haetut tiedot? Osaan kyllä hakea tietyn sarjataulukon, mutta esim. SM-Liigan sivulta en todellakaan tarvi noita "pist/ott" ja joukkueen sen hetkisiä putkia. Ja onkos sellainen mahdollista jos jollain sivulla on tehdyt ja päästetyt maalit syötetty samaan soluun, niin saisi ne "irroitettua" toisistaan erilleen sitten Excelissä?


Tuskinpa saat ainakaan kovin helpolla. Tuo kaikki sheetille ja muokkaa siellä.

Text to columns-toiminto varmaan auttaa tuon irroittamisen kanssa tai sitten LEFT, MID ja RIGHT-funktiot riippuen formaatista
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye