Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 25.03.2018, 01:09

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 11.04.2014, 10:15 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5187
Pisteitä: 3912
Kassa: +213.05 yks. Palautus%: 104.39% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 3104
Järjestäytyisimmekö?

Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
11.04.2014 10:22 <Henkka> Mitähän se Cacca taas siellä kakkailee.
11.04.2014 10:49 <moderator> Jaoimme tämän omaksi ketjuksi, jotta saa enemmän huomiota.
11.04.2014 17:23 <mikko> Ei välttämättä huono ajatus.
11.04.2014 17:25 <mikko> Tähän olisi mukava saada ajatuksia muilta.
11.04.2014 19:56 <Neo> aihe näyttää innostavan petsarit vilkkaaseen keskusteluun
11.04.2014 20:08 <unohtunut salasana> sshh! ollaan ihan hiljaa. Minä en kestä julkisuutta!
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 11.04.2014, 20:41 
Avatar
Status: YlläpitäjäLiittynyt: 13.01.2003, 23:40Viestit: 1485
Pisteitä: 2001
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Aihe on suhteellisen tärkeä, ja Petrin ajatukset tuossa todellisia. Ihmeellistä etteivät ne muka herättäisi enempää ajatuksia, vaikka tuossa kerrotaankin se tosiasia, että tällä hetkellä porukka on levällään kuin jokisen eväät. Olen itse valmiina lähtemään tähän toimintaan mukaan.
0

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2018
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 11.04.2014, 23:53 
Status: JäsenLiittynyt: 30.01.2004, 22:53Viestit: 858
Pisteitä: 272
Ei tosiaan välttämättä ollenkaan huono ajatus. Monet ammattimaisista vedonlyöjistä eivät varmaan halua julkisuutta, mutta kyllä pelkkänä järjestön rivijäsenenä oleminenkin toisi järjestölle lisääntyneen jäsenmäärän kautta hieman painoarvoa lisää.

Jos vedonlyöjät saisivat edes jonkinlaisen järjestön kokoon ensin keskenään, niin yhteistyö tai yhdistyminen pokerinpelaajien vastaavan järjestön kanssa saattaisi olla hyvinkin kannattavaa. Monissa asioissa olisi kuitenkin yhteisiä intressejä: esimerkiksi pokerinpelaajien lobbauskohde, ettei ulkomaille pelaamista rajoiteta, olisi vedonlyöjillekin tärkeää.

Sinällään sääli, ettei yksittäisiä vedonlyöjiä oteta vakavasti, jos takana ei ole järjestöä, mutta kyllä tämä pitkälti varmaan on ihan totta.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 09:32 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Kyllähän yksittäisiä vedonlyöjiäkin voidaan ottaa vakavasti (katso vaikka Vuoksenmaan haastatteluita, jonka sanomisia ei kukaan toimittaja tunnu juuri kyseenalaistavan). Ongelma on varmaan siinä, että ilman järjestäytymistä on mahdoton saada ryhmältä "vedonlyöjät" mitään yhteinäistä kannanottoa tai mielipidettä asioihin. Jokainen on vähän eri mieltä miten paha monopoli on tai oliko ottelu X epäilyttävä vai ei ja sitä tai tätä. Tai vaihtaa mielipidettään. Ja kuka edes on "ammattivedonlyöjä"? Jos nyt joku toimittajaparka laitetaan tekemään juttua lehteen vedonlyönnistä, niin kenelle hän oikein soittaa jos haluaa ammattivedonlyöjän näkemyksen asiaan? Jos Vuoksenmaan puhelin ei vastaa. Vedonlyöjät voisi yhdistyksenä myös tehdä erilaisia julkaisuja eri aiheista jotka olisivat huolella pureskeltuja ja antaisivat oikeaa tietoa siitä missä mennään, ja alasta mitään tietämättömät toimittajat voisivat sitten käyttää näitä tukena kun juttuja tekevät. Jolloin ylipäätään uutisointi aiheesta vedonlyönti voisi parantua.

Toiseksi, vaikuttaminen (eli näihin isojen setien pöytiin pääsy) ei myöskään onnistu ilman järjestäytymistä yhdistyksen tms taakse ja sitten edustajien valintaa. Tämä sama nyt pätee kaikkeen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Tästä syystä meillä on eduskunta ja kunnissa on kunnanvaltuusto, eri alojen työntekijöillä on omat järjestönsä, eri urheilulajeilla on yhdistykset jotka ajavat ko. ihmisryhmän asioita. Ja tämä ryhmä on itse valinnut henkilöt jotka niin sanotusti "puhuvat järjestön suulla" ja antavat mielipiteen, joka edustaa sitten suurta osaa (jos ei aivan 100%) jäsenistä. Jos esim käydään keskustelua Veikkauksen monopolin purkamisesta niin vedonlyöjien edustus olisi varmasti hyödyksi kaikille tämänkin foorumin jäsenille, mutta nykyisellään olisi mahdoton päästä tähän keskusteluun mukaan. Pois lukien se mahdollisuus että toimijat soittavat Vuoksenmaalle (jos JV:n mielipide sattuu olemaan heidän kannalta suotuisa), joka sattuu olemaan tavoitettavissa.

Vedonlyöjien kannalta nykytilanne on ongelmallinen myös siksi, että nyt Vuoksenmaa tai Valavuori edustavat haastatteluissa monen silmään vedonlyöjiä ja antavat siten kuvan lausunnoillaan koko kentästä. Koska ketään muutakaan ei ole. Vaikka käytännössä ammattipetsarit ovat varmaan kovin erilaista porukkaa eikä kumpikaan näistä julkisuuden hahmoista edusta suurinta osaa alan ihmisistä oikeastaan millään lailla. Vedonlyöjien kannalta olisi paljon parempi, jos näissä ohjelmissa olisi petsareiden järjestön itsensä valitsema edustaja tai edustajat, jotka voisivat sitten puhua koko kentän äänellä. Luulen että järjestäytyminen auttaisi yhtä lailla niin Vakion hupipetsaria kuin ammattivedonlyöjiäkin.

En pokeria kenttänä seuraa lainkaan niin en tiedä onko siellä jo järjestäydytty, mutta jos on, niin mallia voisi varmasti ottaa. Eikä järjestäytyminen saman sateenvarjon alle tarkoita sitä, että kaikkien olisi oltava samaa mieltä jokaisesta asiasta. Onhan kansanedustajilla tai kunnanvaltuutetuilla yhtä lailla eriäviä mielipiteitä puolueen sisällä, ja asioista voidaan äänestää (jota varten kokoukset ovat). Varmaan suurista linjoista kaikki ovat kuitenkin samaa mieltä, kuten vaikkapa palautus% nostosta tai sopupelien kitkemisestä, pelitarjonnan lisäämisestä yms.

Itse näen tässä järjestäytymisessä yhden ongelmatilanteen kun puhutaan Suomesta. Täällä kaikki alan parhaat ammattilaiset ovat pääsääntöisesti "tutkan alapuolella" ja hiljaa omissa porukoissaan, ja julkisuudessa on sitten aivan eri henkilöt. Jos ammattilaiset perustaisivat oman järjestönsä, niin mikä estää tätä Valavuori-ryhmää perustamasta toisen järjestön ja sitten julkisuuden tuoman edun myötä Valavuori Ry on se, johon toimittajat ottavat yhteyttä. Tai, jos ammattipetsarit eivät halua Jorma Vuoksenmaata järjestönsä nokkamieheksi niin sitten JV perustaa oman yhdistyksen ja lopputulos on sama kuin nytkin. Kenttä on lähtökohtaisesti niin hajanainen ja eri ihmisillä erilaiset intressit, että todennäköisesti tarvittaisiin joku "yhteinen vihollinen", että kaikki saataisiin saman asian taakse. Jos vaikkapa Veikkaus uhkaisi blokata pelaamisen ulkomaille + rajoituksia pankkisiirtoihin yms. Tällainen olisi riittävän suuri & "kansan yhdistävä" uhka pelitavasta riippumatta, joka voisi saada sitten koko porukan järjestäytymään saman pöydän ääreen ilman mutinoita.

Edit: tuli mieleen vielä yksi asia. Vedonlyöjien yhdistys voisi myös auttaa jäseniään näissä ongelmatapauksissa, esimerkiksi Veikkauksen caset jossa joudutaan taistelemaan voitonmaksusta. Yhdistyksen kautta voisi olla helpompi niputtaa eri henkilöiden tapauksia yhteen ja sitten valittu edustaja/edustajat hoitaisivat kaikkien asiaa eteenpäin. Yhdistyksen kautta voisi varmasti saada apuja myös ongelmiin ulkomailla, ainakin epäsuorasti eri järjestön henkiöiden kokemusten perusteella. Vaikka yhdistys ei suoraan voisikaan kenenkään pelitilin puolesta taistella.
6

_________________
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
12.04.2014 09:54 <betpanda> Vedonlyöjien ammattiliitto Ry,ei huono idis, mukana.
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 09:58 
Status: JäsenLiittynyt: 25.05.2003, 22:13Viestit: 4418
Pisteitä: 4102
Kassa: +59.91 yks. Palautus%: 101.26% Panosten ka: 3.65 yks. Vetoja: 1305
Peruskysymys lienee se, mitä etua vedonlyöjille olisi järjestäytymisestä? Itse en keksi yhtään mitään. Teoriassa toki Vedonlyöjät ry voi mm. lobata näkemystään suomalaisen alan lainsäädännön valmisteluissa, mutta käytännössä sillä ei juuri ole merkitystä. Näin siksi että puolueet ja Suomen poliittinen ja talouspoliittinen järjestelmä hyötyy lukuisin eri tavoin Veikkauksen rahoista. Tämä epäpyhä kolminaisuuden liitto (valtio, polliitikot, Veikkaus) pitää päätöksenteon ja rahanjaon omassa kontrollissaan eikä sitä pysty horjuttamaan kansainvälinen vedonlyönti- ja pokeribisnes edes EU:n kautta ja osin sen tukemana. Näkemykseni siis on, että vaikuttaminen isoihin asioihin onnistuu vain poliittisten puolueiden sisältä, ei omalla yhdistyksellä. Mutta koska poliittiset puolueet hyötyvät taloudellisesti Veikkauksen nykyisenkaltaisesta toiminnasta, niillä ei ole halua muutoksiin.

Jos ajatellaan sitten sopupelejä ja niistä raportointia niin siihen pätee sama asia. Mihin ihmeeseen siinä yhdistystä tarvitaan? Aikanaan tapaus Allianssin osalta käivi niin että istuin Jokiniemessä KRP:n tiloissa kutsuttuna asiantuntijana. Käytiin läpi perusasiat otteluiden manipuloinnista ja rahan liikkeistä. En mene yksityiskohtiin mutta tiesin miten se Suomessa ja vähän muuallakin tapahtuu. KRP:n pojat soittelivat aina välillä ja kysyivät että mites tässä (tulevassa) ottelussa raha liikkuisi ja vastasin että tulkaa tänne (kotiini) niin seurataan ja katsotaan ja näytän mistä on kysymys. Noista ajoista perusasiat on varmasti jo hallussa mutta olivat ne tai eivät, Vedonlyöjät ry ei tuo mitään uutta tähän keskusteluun tai valvontaan.

Neon kanssa olen samaa sekä tutkan alla lentävistä ammattilaisista että Vuoksenmaasta ja Valavuoresta. Jos tämä narsistinen kaksikko olisi mukana Vedonlyöjät ry:n toiminnassa, luoja yhdistystä ja sen muita jäseniä suojelkoot.
2
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 10:22 
Status: JäsenLiittynyt: 17.11.2003, 13:33Viestit: 414Paikkakunta: Hki
Pisteitä: 35
[quote="Mungo"Noista ajoista perusasiat on varmasti jo hallussa mutta olivat ne tai eivät, Vedonlyöjät ry ei tuo mitään uutta tähän keskusteluun tai valvontaan.[/quote]

Luotettavalta taholta olen kuullut, että viime kesänä/syksynä KRP:n tutkimuksessa heidän tutkijansa ei osannut nimetä ainuttakaan aasialaista buukkeria. Että en sitten tiedä...

Mitä tulee muihin mainittuihin asioihin, niin olen itsekin yrittänyt miettiä mitä hyötyä lopun viimein yhdistymisellä olisi. Sen lisäksi siis, kuten se minulle päivänselvästi sanottiin - keskustelupöytiin ei ole mitään asiaa ilman yhdistäytymistä. Tämän vuoksi keskustelu olisi tälläkin paikallaan, jotta näkemyksiä sekä puolesta että vastaan tulisi, ja keskustelua syntyisi.
0

_________________
"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 11:09 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Lainaa:
Näkemykseni siis on, että vaikuttaminen isoihin asioihin onnistuu vain poliittisten puolueiden sisältä, ei omalla yhdistyksellä.

Yhdistyksen avulla voisi olla huomattavasti helpompi tukea esim ehdokkaita eduskuntavaaleissa, joilla olisi taustaa vedonlyöjänä / pokerinpelaajana tai muuten intressit kohtaisivat vedonlyöjien kanssa? Vaikka nämä edustajat eivät nyt yksin muutosta voisikaan tehdä, niin olisihan se alan etu jos esim kahdesta tasavahvasta henkilöstä eduskuntaan valittaisiin se petsitaustainen kaveri. Yhdistys voisi tarjota tällaisille ehdokkaille sitten tukea kun vedonlyönnin asioista keskustellaan, jotta faktat olisivat niin sanotusti kunnossa. Kyllähän mahdollisuuksia on aina vaikuttaa edes jotenkin, ja parempi sekin kuin nolla. Vaikka tuo on totta mitä mungo kirjoittaa edellä asioiden karusta tilasta Suomessa.

Lainaa:
Neon kanssa olen samaa sekä tutkan alla lentävistä ammattilaisista että Vuoksenmaasta ja Valavuoresta. Jos tämä narsistinen kaksikko olisi mukana Vedonlyöjät ry:n toiminnassa, luoja yhdistystä ja sen muita jäseniä suojelkoot.
heh, palaverissa varmaan sylki lentäisi :mrgreen:

Ylipäätään mun mielestä pitäisi muistaa se, että kaikki järjestöt ja puolueet sun muut ovat lähteneet joskus nollasta. Jokaisella yhdistyksellä on aikanaan ollut vähän jäseniä ja käytännössä nollan % kannatus eikä vaikutusvaltaa. Mutta ajan myötä ja jäsenistön kasvaessa sitten vaikutusvaltaa tulee lisää ja niin edes päin. Vaikka jäseniä tulisi tähän petsariyhdistykseen 100K yhdessä yössä niin ei se mitään vielä ensi viikolla muuttaisi tai ehkä edes ensi vuonna. Mutta sinä päivänä kun tällaista ryhmittymää oikeasti tarvitaan on myöhäistä alkaa vääntää perustamiskirjoja.

Ja eihän mikään estä perustamasta tällaista yhdistystä vaikka 5 henkilön voimin, tämähän on vapaa maa ja jokainen voi perustaa yhdistyksiä miten huvittaa. Liittykööt ne jotka uskovat, että pitkällä tähtäimellä tällaisessa asiassa olisi järkeä, ja kokousten ja suunnitelupalaverien jälkeen yhdistyksen ideat ja hyödyt alkaisivat varmasti siitä selkiytyä. Ja ehkä sitten ajan myötä jäseniä tulee lisää jos on tullakseen ja ihmiset kokevat saavansa jotain hyötyjä. Eri järjestöillähän on vaikka mitä erilaisia jäsenetuja, joita olisi sitten isommalle porukalle varmasti helppo alkaa rakentaa kun mielikuvitusta vain riittää, esim alennukset urheilutapahtumien pääsylipuista tulee heti mieleen. Siinä olisi sitten heti muutama syy maksaa pieni vuosittainen jäsenmaksu.

Mun mielestä tässä on unohdettu myös yksi mahdollisesti tärkeä etu: tällainen järjestäytyminen yhdistäisi ylipäätään vedonlyöjiä ja saisi alan ihmisiä saman pöydän ääreen. Luonnostaan mitään miitinkejä ei isommalla porukalla tapahdu vedonlyöjien parissa (kuten esim täällä on nähty), mutta yhdistyksen kautta kokoontuminen voisi olla hyvä tapa saada petsareita samaan pöytään. Verkostoitumaan, luomaan uusia kontakteja jne. Ja tällä tarkoitan nimenomaan verkostoitumista toisten petsareiden välillä. Koska ammattilaiset ovat nykyään pois foorumeilta niin moni saattaisi tulla paikan päälle saadakseen uusia kontakteja ja tästä voisi tulla myös petsareita itseään hyödyttävää yhteistyötä. Aika moni petsiammattilainen kokee uusien alan kontaktien saamisen hyvänä asiana, vaikka alalta löytyykin myös yksin puurtajia jotka eivät salaisuuksiaan halua huudella.
1

_________________
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 11:42 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.05.2008, 08:49Viestit: 2226
Pisteitä: 1366
Kassa: -16.53 yks. Palautus%: 97.79% Panosten ka: 2.63 yks. Vetoja: 285
Mielestäni tässä keskitytään nyt liikaa ammattipelaajiin. Suomessa ammattipelaajia on tuon uutisen mukaan muutamia satoja
http://yle.fi/uutiset/raviveikkauksessa ... aa/6608399

Sitä vastoin harrastepelaajia on satojatuhansia. Tälläinen vedonlyöjien yhdistys voisi jo vaikuttaa asioihin sekä Suomessa että ulkomailla. Otetaan nyt esimerkiksi tapaus Betsson. viewforum.php?f=59
Tuolta jokainen näkee että firman kanssa on usein ongelmia. Itselleni tuli ilmoitus että tililläni on rahaa(20 euroa, en yhtään muista miten sinne on jotain joskus jäänyt. En ole käyttänyt firmaa käytännössä koskaan) ja firma ottaa jonkun Maltan lain mukaan rahat pois jos käyttäjä ei käytä tiliään muistaakseni 36 kuukauteen. Ajattelin että nostan rahat pois. Tämän huiman 20 euron kotiutuksen takia sinne olisi sitten pitänyt lähettää 3 dokumenttia. Kun nykypäivänä about kaikki hakkeroidaan ja Canbetejä tippuu riveistä niin ei huvita lähetellä henkkareitaan 20 euron takia. Betsson tietysti luottaa tähän. Kun tälläinen tehdään 10000 ihmiselle niin jäähän siinä firmalle tietysti rahaa. Siihen päälle kaikki epämääräiset bonuskällit. Jos vedonlyöjillä olisi yhdistys millä puolueettomasti infottaisiin paskoista lafkoista niin ehkä se saisi firmojakin parantamaan käytäntöjään. Ehkä niitä panosrajoituksiakaan ei iskisi niin helposti kun 10000 ihmistä lukisi että Betssonille saa vain hävitä.
1

_________________
Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children
Ylös
  Profiili Seuranta
 
12.04.2014 11:44 <Neo> tällaisiin ongelmatapauksiin itsekin viittasin, samaa mieltä
12.04.2014 11:44 <Neo> ei siis veikkauksen vaan muidenkin firmojen
 Viestin otsikko: Re: Veikkauksen kehotus vedonlyöjille: Järjestäytykää
ViestiLähetetty: 12.04.2014, 12:46 
Status: JäsenLiittynyt: 25.09.2004, 11:21Viestit: 114
Pisteitä: 89
Kannattaisiko tiedustella pokerinpelaajien yhdistyksen hallitukselta ovatko he kokeneet että heidän näkemyksiään on kuunneltu paremmin sen jälkeen kun he ovat kertoneet edustavansa pokerinpelaajat ry:tä verrattuna tilanteeseen, jolloin he eivät vielä edustaneet virallisesti pokerinpelaajia? Toinen asia, jota voitaisiin kysyä on kuinka usein esim. tiedotusvälineet tai julkinen valta on pyytänyt heidän yhdistyksensä näkemystä pokeriin liittyvissä asioissa.
1
Ylös
  Profiili
 
12.04.2014 13:10 <Hese> Kai täälläkin joitain pokerinpelaajia pyörii. Miten on?
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye