Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 15.12.2017, 00:23

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Onko pelikassan kasvattaminen tonnista miljoonaan kymmenessä vuodessa realistinen tavoite?
Kyllä 20%  20%  [ 25 ]
Ei 53%  53%  [ 65 ]
Järjetön kysymys 27%  27%  [ 33 ]
Ääniä yhteensä : 123
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kassan kasvu Miljoonann Euroon!
ViestiLähetetty: 07.04.2004, 19:01 
Status: JäsenLiittynyt: 17.02.2004, 02:31Viestit: 4
Pisteitä: 0
Exponentiaalinen (= korkoa korolle) kasvu on ihmeellinen asia. Jos yhden sentin alkupääoman tuplaa päivittäin, on kuukaden kuluttua kasassa kymmenen miljoonaa euroa. :shock:

Liikaa vaadittu vedonlyönnissä? Helpotetaan vähän. Kaikesta lukemastani ja kokemastani päätellen alkupelikassan tuplaaminen vuosittain on helppoa. Ainakin jos käytettävät analyysit ja panostusstrategia ovat edes suurinpiirtein kohdallaan.

Seuraava on siis täysin mahdollista:

Alkupääoma 1000 € joka kaksinkertaistuu vuosittain

Tulos:
Viiden vuoden kuluttua pelikassan koko on yli 30 000 €
Kymmenen vuoden kuluttua pelikassan koko on yli 1 000 000 € :D

Toinen tapa:
Viiden vuoden kuluttua aletaan kotiuttamaan puolet uusista nettovoitoista kuukausittain (silloin kun uutta voittoa tulee):
Tilanne kotiutusten alussa: Kotiutus keskim. alle 1000 € / kk
Kymmenen vuoden kohdalla: Kotiutus keskim. yli 5000 € / kk.
Loppukassa ei olekaan nyt miljoonaa euroa, vaan ainoastaan runsaat miljoona mummon markkaa. Mukava tulos kuitenkin jolla jo elättää itsensä. 8)

Kolmas tapa:
Jos kotiutukset aloitetaan heti alusta 1000 €:n alkukassan tuotoista, on kassa kymmenenkin vuoden kuluttua vain runsaat 33 000 € eli 200 000 mummoa. Hyvä puoli on se että tuloja saadaan omaan käyttöön alusta asti, huono puoli se että ne ovat naurettavan pieniä. Kasvu on viidessä vuodessa murto-osan ja kymmenessä vuodessa vain 3% säästäväisen kasvusta! :shock: Kalliita nostoja tulevaisuuden kannalta.

Pieni käytännön ongelma tulee vedonvälittäjien panosrajoituksista, joiden takia kasvu voi hieman hidastua 100 000 € kassasta ylöspäin riippuen välittäjistä ja vetolajeista. Toinen ongelma on kaiken epätasaisuus, eli em. luvut ovat vain keskimääräisiä annetuilla lähtöarvoilla. Nostoja ei siis pääsekään tekemään joka kuukausi. :evil: Kolmas "pikku" ongelma on maksullisen analyysin kulut.

KYSYMYS KAIKILLE LUKIJOILLE: Kuinka moni teistä on pelannut vähintään viisi vuotta ja onnistunut vähintään 30-kertaistamaan alkupelikassan? Kuinka moni on yrittänyt (= syönyt korkeintaan pienen osan voitoistaan) mutta kasvu on jäänyt kuitenkin vaatimattomaksi? Kuka on 100- tai 1000-kertaistanut alkukassan? Heitelkää vastauksia, lyhyesti tai miten vaan niin saadaan vähän kuvaa tilanteesta. Nämä kauhu/ menestys -jutut kiinnostanevat useimpia! :lol:

PS. lähetin tämän kyselyn useille eri palstoille.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.04.2004, 23:18 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Pelaan tietyllä tyylillä, jota olen tutkinut jo jonkin aikaa. Jos pelikassani olisi 100% niin Betfairilla se on tällä hetkellä n. 500% ja aikaa meni 2 kuukautta. Parbetilla n. 200% ja Betssonilla n.300% sama aikaväli. Viime aikoina on ollut hieman epäonnea, mutta varmasti tästä taas noustaan.

Uskon kyllä tuohon reiluun kassan kasvattamiseen kun vain joka päivä laittaa vedot vetämään jos vain tietää mitä tekee. Tonnista miljoonaan 10v aikavälillä en uskaltaisi ketään käännyttämään uskomaan, mutta en pidä sitä täysin mahdottomanakaan. Ylipäätänsä vaikkapa 100 000e jonkun internet pelifirman tilillä minua ainakin hirvittäisi, sillä LUOTETTAVAA todistusaineistoa ei taida kovin paljon jäädä itselle "kuitiksi", joten parempi vain ottaa varman päälle ja ottaa voittoja ulos ajoissa.

Tällä hetkellä vedonlyönti minulle on varteenotettava tulonlähde, mutta töitä en voisi sen takia täysin jättää koska vedonlyönti on liian epävarmaa kuitenkin. Olen kyllä harkinnut kasvattavani kassaa reilun kokoiseksi Betfairiin (vaikka pankkilainalla), jolloin sieltä saisi enemmän rahaa irti. Tunti päivässä usein riittää kun laitan vedot kolmeen eri paikkaan...

"Mikään ei ole varmaa paitsi epävarma" sopii hyvin vedonlyönnin motoksi :D Voi olla että joku päivä huomaankin ettei systeemini toimikkaan pitkällä aikavälillä (vähintään vuosi) ja kassat kuihtuvat kuin kukat syksyllä, mutta se tekeekin tästä juuri jännän harrastuksen :D
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Kassan kasvu Miljoonann Euroon!
ViestiLähetetty: 08.04.2004, 07:56 
Status: JäsenLiittynyt: 06.03.2004, 15:21Viestit: 5
Pisteitä: 0
Hmmm... Varmaankin teoriassa voisi onnistua mutta käytännössä kun kassa kasvaa tarpeeksi isoksi niin sen pyörittäminen tulee vaihtolimiteistä, pienistä vaihdoista yms. syistä johtuen vaikeaksi. Lisäksi olisi varauduttava siihen, että peliään ehkä joutuu muuttamaan kassan kasvaessa, eli on siirryttävä paremmin vaihtoja kestäviin pelimuotoihin. Tämä jos mikä kysyy asiantuntemusta!

Huomioitavaa on myös se, että henkiset tekijät korostuvat kassan kasvaessa. Parin kuukauden tappioputki on eri asia 1000 kuin 100000 pelikassalla! Aivan samahan pätee (yksilö)urheiluun yleensäkin, paineensietokyky yms. henkiset tekijät viimekädessä ratkaisevat mestarin.

Näistä tekijöistä johtuen on riskienhallinnan kannalta järkevää siirtää sijoituksia muihin sijoitusinstrumentteihin kuin kassa kasvaa tietyn kokoiseksi. Tietyn rajan jälkeen todistettua asiantuntemustaan on jälkevä myös hyödyntää muuten, esim. myymällä analyysiään, kirjoittamalla yms.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2004, 08:47 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 11:54Viestit: 557
Pisteitä: 25
Eltzu kirjoitti:
Ylipäätänsä vaikkapa 100 000e jonkun internet pelifirman tilillä minua ainakin hirvittäisi, sillä LUOTETTAVAA todistusaineistoa ei taida kovin paljon jäädä itselle "kuitiksi", joten parempi vain ottaa varman päälle ja ottaa voittoja ulos ajoissa.

Olen kyllä harkinnut kasvattavani kassaa reilun kokoiseksi Betfairiin (vaikka pankkilainalla), jolloin sieltä saisi enemmän rahaa irti.Siis eihän sun sitä koko pelikassaa tarvitse missään firmojen tileillä makuuttaa, kunhan vain on ne rahat tarpeen tullessa siirrettävissä sinne pelitilillekkin. Taitaa sulla muutenkin toi pelikassan hallinnointi erota perinteisestä tyylistä?? Betfairin kassa 500% koko kassasta??? siis mitä???
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2004, 19:54 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Brickster: Olenko ymmärtänyt nyt jotenkin väärin tuon "korkoa korolle" sijoittamisen? Ymmärsin niin että jos sinulla on aluksi vaikka 100e ja sijoitat joka päivä koko summan erilaisiin voittoihin, niin jonkin ajan päästä sinulla on 200e jos hyvin menee. Kun taas sijoitat koko 200e uusiin vetoihin, niin voit kasvattaa panostasi ja saada taas enemmän tuottoa. Kun taas pidemmän ajan päästä sijoitat KOKO 1000e.... Eikös tätä alkuperäinen kirjoittaja tarkoittanut eli "korkoa korolle" eli ei oteta rahaa ulos ellei ole aivan pakko???

Betfairilla yritän juuri kasvattaa kassaa jolloin voin myös pelata isommilla summilla. Jaan kassani useampaan vetoon, koska vain pariin vetoon jaettuna turhan riskipeliä ja häviön sattuessa kestää taas ennenkuin pääsen takaisin samalle tasolle...

Jos sinulla on aloituskassa (100%) yhdessä vetopörssissä esim. 100e ja pelitililläsi on jonkin ajan päästä 200e, niin paljonko se on silloin prosentteina ilmoitettuna jos et halua rahallisia summia paljastaa? Onko se 200e pelikassa edelleen 100% ??? Tai jos häviät kaiken niin onko kassasi edelleen 100% :---D
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2004, 21:33 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 11:54Viestit: 557
Pisteitä: 25
Siis yleensähän porukat pelaa siten että pelikassa on esim 1000€ josta lasketaan kaikki panokset.

Tämä 1000€ voi olla sijoitettuna esim. seuraavasti betfair 500€, pinnacle 300€ ja expekt 200€. Kaikki panokset lasketaan kuitenkin tosta 1000€kassasta.

Jos käy niin että kuukauden päästä sulla on betfairilla 600€, pinnaclella 500€ ja expektin tilillä 0€. On kassasi tällöin 1100€ josta lasket panokset.

(tässä tapauksessa kannattaisi varmaankin siirtää esim. 300€ betfairilta expektille että pystyisit pelaamaan sieltä löytyvät hyvät kertoimet).

Kasvaa pikkaisen nopeammin kassa korolle korkoa tällä tavalla kuin käyttämällä jokaisella sivulla omaa kassaa.

En nyt ole ollenkaan varma että tajusin oikein mitä tarkoitit, jompi kumpi meistä on meinaan kyllä totaalisesti pihalla. :roll:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.04.2004, 06:59 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Brickster: Heh, meillä on vain eri tapa ilmoittaa pelikassa. Sinä ilmoitat paljonko on kokonaistilanne (pelipaikat yhteensä) ja minä ilmoitan yhden pelipaikan tilanteen. Tykkään itse pitää kirjaa per pelipaikka, koska tuotoissa on huomattavia eroja, mutta makunsa kullakin kun koira muniaan nuoli :--D

Olen myös harkinnut vakavasti lopettavani Parbetilla jos siellä vielä meno hiljenee, mutta toivon että heidän perustamansa casino tuo lisää ihmisiä myös vedonlyöntiin, mutta sen näkee varmaankin vasta puolen vuoden päästä jos silloinkaan...

Minun pelityylilläni Betfairilla pelkästään pelaamalla kassani kasvaisi nopeammin (kaikki varat Betfairille), mutta kotiutus on paljon kätevämpää Betssonilla ja Parbetilla. Muutenkin tilanne saattaa muuttua Betfairillakin (tulee kilpailua liikaa), joten on ihan hyvä pitää myös "ovet auki" Betssonin ja Parbetin suuntaan. Kaikkia haluttuja pelejä ei myöskään löydy Betfairilta.

Valitettavasti en ole saanut normaaleista vedonlyöntitoimistoista tiettyjä kertoimia, joten sen takia vetopörssit ovat minun pelityylilleni sopivia. Jokaisellahan meillä on niin erilainen tapa pelata ja kaikki vedonlyöntitoimistotkaan eivät sovi kaikille. Kiitos kuitenkin vihjeestä...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.04.2004, 11:52 
Status: JäsenLiittynyt: 04.06.2003, 12:53Viestit: 75
Pisteitä: 9
Bet Simulatorilla kokeilin pyöritellä erilaisia mahdollisuuksia miljoonaan euroon pääsemiseksi:

http://www.drpunter.com/tools/betsim.ph ... te=Simuloi

55% todennäköisyydellä osuneet 2,00-kertoimiset kohteet mahdollistivat miljoonaan euroon pääsyn yleensä poikkeuksetta 4 000 vedon jälkeen KUN maksimipanos oli 3 000€. Sen sijaan jos maksimipanos olisikin vain 500€ niin tulokseksi saatiin 6 000 vedonkin jälkeen "vain" n. pari-kolmesataatuhatta egeä.

Tuolla simulaattorilla on aika mielenkiintoista tutkia kuinka eri kertoimiset / todennäköisyyksiset kohteet antavat tuottoa pitkässä juoksussa, ja kuinka väärin panostettuna hyvätkin kohteet saattavat vetää kassan nollille.

Sinun pitää siis löytää toimistot tai vetopörssit joihin saat pelattua todella suurilla panoksilla -tai sitten sinun tulee pelata reilusti enemmän kuin 6 000 vetoa 10 vuodessa mikäli miljoonaan haluat päästä.
0

_________________
AnnaBet.com
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.04.2004, 21:18 
Status: JäsenLiittynyt: 26.12.2003, 18:21Viestit: 91Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 0
a(k*pp+1-k), missä
a=kassa edellisen ajanjakson jälkeen
k=kassan kiertoprosentti desimaalilukuna yhdessä ajanjaksossa
pp=palautusprosentti desimaalilukuna

Siitä vain Exceliin lukuja. Ei toki ota huomioon vedonlyönnin sattumahenkisyyttä. Itse ryven miljoonissa 10 vuoden kuluttua. :wink:
0

_________________
pelattuja kohteita: 72
osuneita: 26
kerroin yht. 62,884
palautus% tasapanoksin: 87,34
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye