Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 17.12.2017, 23:20

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Totalctrl?
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 09:05 
Status: JäsenLiittynyt: 10.03.2004, 10:21Viestit: 4
Pisteitä: 0
Olenko tyhmä vai sokea vai muuten vaan tajuton? Vai onko koneessani jotain vikaa?

Mikä tuon Total ctrl -sivun tarkoitus on? En ole löytänyt sieltä muin muutaman hassun vihjeen/päivä, mutta vanhojen ottelujen "otteluennakoita" kyllä löytyy.

Eli mihin tuo sivu on oikein tarkoitettu?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 09:24 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
tuskin on mitään sen suurempaa vikaa koneessa tai ukossa :mrgreen:

olen itse mukana tekemässä total ctrl:n vihjeitä, ja kesän aikana siellä vihjataan (%-arvioita, pelivalintoja, otteluennakoita) ainakin Veikkausliigaa, Allsvenskania, Norjan futista, sekä tietysti kaiken huippuna futiksen EM-kisoja!

kaikkien meidän kertoimenlaskijoiden näkemyksiä löytää aina myös tältä keskustelupalstalta, varsinkin nyt kun sivujen kanssa tehdään paljon yhteistyötä. esim. minä näpyttelen tänne omat %-arviot (ja usein kommentitkin) kaikkiin Veikkausliigan otteluihin heti edellisen kierroksen päätyttyä.

TOTAL CTRL:n sivuilta löytyy sitten kaikkien tiimin kertoimenlaskijoiden %-arvioista tehty YHTEENVETO, sekä niiden perusteella pelivalinnat.

tässä vastauksen tynkää noin lyhykäisesti, toivottavasti helpotti.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 09:47 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
tämän voisi vielä lisätä total ctrl:sta, kun sama asia saattaa askarruttaa muitakin:

total ctrl koostuu n. parista kymmenestä urheiluvedonlyöjästä/kertoimenlaskijasta jotka enemmän tai vähemmän osallistuvat vihjeiden tekoon, riippuen lajista/sarjasta, on formulaexperttia, samoin jääkiekko/jalkapallo/mlb. jokainen tiimissä oleva on joko töissä urheiluvedonlyönnin parissa, ammatiltaan urheiluvedonlyöjä, tai liittyy muuten läheisesti urheiluvedonlyöntiin ja on osoittanut tekevänsä voitollista analyysia. myös tietokoneosaajia löytyy, suunnitelmissa on moniveto-ohjelmat (joiden avulla sivuilla kävijät voisivat jättää monivetonsa sisään Veikkaukselle joko total ctrl:n arvioiden perusteella, tai omiensa).

total ctrl:n porukka tutkii matseja päivät pitkät, ja lopuksi teemme yhteenvedon kaikista näkymyksistä sekä päivän mittaan saaduista tiedoista, ja hyvissä ajoin ennen otteluiden alkua laitamme lopulliset %-arviot ja vihjeet sivuille. jos käy siis total ctrl:n sivuilla aamulla ennen kalaan lähtöä, ei välttämättä vielä löydä hyviä vihjeitä illan Veikkausliigaan, mutta puolilta päivin on jo jotain tietoa kasassa ja iltapäivällä koko kierros tutkittu ja paketissa.
tänne Ylikerroin.comiin laitamme omia %-arvioita muiden mukana, niillä voi iskeä bookkereiden early lineen, ja tämä palsta onkin mitä parhain käydä keskustelua jos on suuria näkemyseroja ja mahdollisesti korjata uusilla tiedoilla omia todennäköisyysarvioita ennen kuin ehtii jättää vetoja sisään.

sen verran vähän väkeä ja taustavoimia silti total ctrl:ssa vielä on, ettemme edes yritä lähteä aivan lähitulevaisuudessa vihjaamaan päivittäin kaiken maailman vinkuintian matseja, vaan koitamme tehdä huolella ne %-arviot ja pelivihjeet jotka sivuilla julkaisemme ja itse pelaamme, eli keskittyä lajeihin/sarjoihin joissa olemme TODISTETUSTI VAHVOILLA 8) & 8)

vastaus kysymykseen "mihin total ctrl on tarkoitettu?" kuuluu siis: samaan kuin Ylikerroin.com, keräämään yhteen parhaat suomalaiset pelurit ja vihjaajat ja parantamaan jokaisen menestystä urheiluvedonlyönnissä.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 09:55 
Status: JäsenLiittynyt: 03.06.2003, 09:52Viestit: 589
Pisteitä: 0
Mika Ässä kirjoitti:
kaikkien meidän kertoimenlaskijoiden näkemyksiä löytää aina myös tältä keskustelupalstalta,


Pisti itseäni hieman hymyilemään tuo kommentti.. ei millään pahalla, mutta tuo kertoimelaskija kuulostaa hieman "bookkeri" maiselta...:wink:

Ei vaan... hyvä kun ihmiset jaksaa/viitsii tuollaisia sivustoja ylläpitää. Aina hatunnoston arvoinen asia tuommoinen!!

Onkos teillä siellä jonkinnäköinen herrasmiesliiga? Italiassa tapahtuneista asioista tuli vaan mieleen.... :)
0

_________________
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 10:14 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Eetvartille tarkennusta :D

esim. meidän formulamies, John Cederberg, on tehnyt formulavihjeitä ja kertoimia jo monta vuotta, vihjepalveluille ja bookkereille, ja on tunnettu ja arvostettu alalla. tällä hetkellä JC toimittaa vihjeitä vain total ctrl:lle, mutta tekee edelleen kertoimia muutamille bookkereille. total ctrl:n vihjeet kohdistuvat tietysti siis muihin vedonlyöntifirmoihin :P

ja täsmälleen sama kuvio toimii muissakin lajeissa/sarjoissa, alalla pitkään olleet kun yleensä päätyvät myymään oman erikoislajinsa kertoimia joillekin firmoille. vaikkapa sellaisille joista ovat voittaneet jo tarpeeksi ja tilit on suljettu. siitä saa sitten säännöllisen kuukausittaisen tulonlähteen, ja sellaisia firmoja kun on tarpeeksi monta joihin saa myytyä kertoimiaan, se varmistaa että voi tutkia ja seurata urheiluvedonlyöntiä 24h ja analyysin taso sen kun vaan paranee :P

olemme siis total ctrl:ssa pyrkineet löytämään kaikkiin lajeihin/sarjoihin parhaat saatavilla olevat vihjaajat, ja useimmiten ne löytyvät aikaisemmin menestyneistä ja taitonsa todistaneista, jotka ovat sitä kautta päätyneet alalle töihin. ehkä ne kaikkein parhaat urheiluvedonlyöjät, maailman kovimmat tietäjät, ovat kuitenkin niitä jotka ovat jo voittaneet tarpeeksi, pelimiljonäärejä joita ei saa enää motivoitua tekemään töitä / tutkimaan matseja joillekin toisille. sellaiseksi harvemmin synnytään, mutta sellaisia todennäköisesti kehittyy ylikerroin.comissa, total ctrl:ssa tai jossain muussa vastaavassa porukassa jossa voi kasvattaa taitojaan ja pelikassojaan. jossainhan ne taidot on hiottava sen jälkeen kun pöytälaatikkovedot on ensin saatu näyttämään 2-3 vuoden ajan plussaa :wink:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: kiitos!
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 10:53 
Status: JäsenLiittynyt: 10.03.2004, 10:21Viestit: 4
Pisteitä: 0
Joo, ongelma taisikin olla siinä, että olen aina käynyt kurkkimassa paikalla aamupäivisin ja ihmetellyt että eihän täällä ole kuin eilisiä pelejä. Eli jatkossa käynen myöhemmin.

Kiitoksia vastauksista!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 11:43 
Status: JäsenLiittynyt: 26.04.2004, 09:43Viestit: 2803
Pisteitä: 1312
Kassa: +28.94 yks. Palautus%: 106.65% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 1289
Voiko kysyä Total CTRL:n äijiltä, mikä teitä motivoi toisia kädettömämpiä pelureita auttamaan ilmaiseksi? Eihän entinen työantajakaan ESBC pidä siitä, että Jorman tasoinen tietäjä jakaa oppejansa ja vihjeitänsä ilmaiseksi. Rakkaudestako lajiin sitten vaan? Hienoa toimintaa, jos näin! :D

Pakko todeta, että koskaan siis koskaan en ole sattunut ostamaan vihjeitä sellaisena päivänä vihjaajalta, että edes yksi rivi olisi mennyt oikein, palautusprosentti siis ostettujen vihjeiden osalta on 0%!! :evil: Koska täällä on jo aiemmin ollut ESBC:stä puhe, niin todettakoon, että luotan heidän voitolliseen analyysiin kyllä aivan täysin, mutta jos ostaa vihjeitä satunnaisesti niin kerran miljoonasta saattaa käydä kuten minulle! :twisted:

Total CTRL:ssä sitä voisikin mikä ettei vierailla päivittäin katsastamassa ovatko vihjeet yhtä tuottavia kuin omat. 8)
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.05.2004, 12:09 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Darren kirjoitti:
Voiko kysyä Total CTRL:n äijiltä, mikä teitä motivoi toisia kädettömämpiä pelureita auttamaan ilmaiseksi?


total ctrl perustettiin alunperin sen takia, että ydinporukka oli hajallaan pitkin maailmaa, las vegasissa, antigualla, lontoossa ja ties missä.

alunperin vain parinkymmenen pelurin tiedossa olleiden sivujen suosio laajeni laajenemistaan viidakkorummun avulla, ja jatkuvasti mukaan tuli uusia innokkaita ja TAITAVIA urheiluvedonlyöjiä.

jos total ctrl:n miehet eivät alkutaipaleella olisi saaneet oppia muilta alan ammattilaisilta, olisivat he kaikki edelleen aika "kädettömiä". kiteytettynä voisi siis sanoa, että jos ESBC:ta ei olisi aikanaan ollut, ei olisi total ctrl:iakaan nyt ja tekisimme kaikki jotain muuta mistä nautimme, ja olisimme hyviä joissain muissa asioissa 8)

internet on täynnä ilmaisia vihje/keskustelupalstoja, osa on hyviä ja osa on... no, erilaisia :wink: tarkkaavaiset pelurit pystyvät poimimaan näistä hyviä = VOITOLLISIA vihjeitä kaiken muun tavaran seasta. ne joilla ei siihen hommaan aika tai halut riitä, voivat ostaa saman paketin valmiiksi tehtynä maksullisilta vihjepalveluilta.

lyhyellä tähtäimellä omien tietojen jakaminen tietysti saattaa hieman pudottaa pelivoittoja, mutta esim. viiden vuoden tähtäimellä total ctrl:n yksi hieno tarkoitus on kehittää suomalaista urheiluvedonlyöntikulttuuria, osoittaa huippuluokan osaamista ilmaisilla internet-sivuilla, sitä kautta kasata yhteen innokkaimpia/ahkerimpia/taitavimpia urheiluvedonlyöjiä ja lopulta siinä porukassa voitamme itsekin enemmän :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.05.2004, 13:56 
Status: JäsenLiittynyt: 23.11.2003, 15:12Viestit: 60Paikkakunta: Salo
Pisteitä: 0
Hatunnosto täältäkin tuolle toiminnalle, tai kuten nuoremmat sanoisivat: respect!
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye