Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 22.03.2018, 18:13

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 103 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Panoksien rajoitukset
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 15:07 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Olisiko jollakulla listaa eri yhtiöiden asettamista maksimirajoituksista yksittäisen pelin panokselle?

Entäpä millä oikeudella joku yhtiö rajoittaa yksittäisen henkilön asettamaa maksimi panosta? Jos joku sattuu voittamaan niin panos katto pudotetaan kymppiin tai kahteen. Eikös tässä mene vähän niinkuin koko idea pelaamiselta. Toimitaan niin että missään tapauksessa kukaan ei voi voittaa. Tuostahan pitäisi lukea jo etusivuilla että "jos voitat meillä niin pudotamme panoskattoasi ettet vaan pysty voittamaan lisää, meillä kukaan ei voi voittaa, ainakaan paljoa". Onko niillä todellakin oikeus tehdä näin vai turvautuvatko oman käden oikeuteen?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 15:24 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
Listaa ei moisesta toki kenelläkään voi oikein olla, kun se saattaa vaihdella yksittäisessä firmassakin paitsi pärstäkertoimen niin myös kyseessä olevan lajin mukaan.

Toki panosten rajoittaminen vaikeuttaa voittamista, mutta herranjestas sentään, nehän ovat vain voiton maksimointiin pyrkiviä yrityksiä eikä mitään hyväntekeväisyyssäätiöitä. Minä kysyisin ennemmin sinulta, miksi firmalla ei olisi oikeutta toimia näin?? Jopa paikallinen räkäläbaarikin saa valita asiakkaansa ja myös rajata sen, myykö se sinulle 1 vai 10 olutta, joten miksi vedonlyöntifirma ei saisi toimia samalla tavoin.
0

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 15:37 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Onko pelaamisen tarkoitus se että voi voittaa, vai se että ei voi voittaa. Mitä itua on tuollaisessa firmassa jossa kukaan ei voi voittaa kun korkeintaan kympin tai kaksi? Onpa motivoivaa pelata :?

Jos he eivät kykene laskemaan kertoimia riittävän hyvin, saisivat vaihtaa alaa tai tyytyä siihen että yksi kohde silloin tällöin tuottaa tappiota ja yrittää korjata asia ensi kerralla. Tälläkin alalla menestyisi osaavimmat kertoimen laskijat eikä keplottelijat.

Eikö 5 euroa panoskattona ole aika vähän? Juuri luin että niinkin alhaiseksi on rajoitettu. Pelaa sillä sitten singlee ja kääri 2 euron voitto kotiin, kyllä pistää suun messingille kun tulee täysosuma. Alakerran mummo ihmettelee miksi kattoo tärisee ja kattokruunu tippuu alas kun hypit riemuissasi koneen äärellä ilo uutisen saavuttua.

Mielestäni voittoa yhtiön tulisi tavoitella voittoa hieman vähemmän arveluttavimmin keinoin. Rajaamalla panos vaikka kaikilta 100 euroon ja pysyä siinä sitten.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 16:02 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 27.06.2003, 22:11Viestit: 1296
Pisteitä: 231
Xavi kirjoitti:
Toki panosten rajoittaminen vaikeuttaa voittamista, mutta herranjestas sentään, nehän ovat vain voiton maksimointiin pyrkiviä yrityksiä eikä mitään hyväntekeväisyyssäätiöitä. Minä kysyisin ennemmin sinulta, miksi firmalla ei olisi oikeutta toimia näin??


Siis toki kaikilla bookkereilla on oikeus valita kenen vetoja ottavat vastaan ja millä panoksilla, ei siinä mitään. Mutta ei mun mielestä panoksien rajaaminen ole järkevää edes vedönlyöntifirman näkökulmasta. Kuitenkin pelivaihdosta varmaan pätee liiketoiminnan perussääntö 80/20. Eli Tietty 20% ryhmä eli kunnon panoksilla pelaavaat tuovat 80% liikevaihdosta ja asiakkaista 80% eli tuulipuvut, jotka läimivät niitä euron kahden triplojansa, tuovat 20% pelivaihdosta. Kyllä mä luulen, että Xaviakin rupeais vituttamaan, jos seuraavissa Olympialaisissa sanottaisiin, että maksimipanokset naisten ilmakivääriin on sulle 2 euroa ja miesten K1 melontaan sinkkuihin ei saaa tällätä 10 euroa enempää. Tuskin kiinnostaisi tommosen jälkeen yöllä tutkia jotain ammunnan neljättä maailman cupin osakilpailua, joka käytiin jossain Siperian perämetsässä ja tuloksia ja tietoa meinaa löytyä mistään.

Kyllä mä luulen, että noiden firmojen jotka rajoittavat tiettyjen pelaajien panokset johonkin 10-20 euron väliin kaivavat itselleen vaan hautaa. Ennemmin tai myöhemmin homma kusee kintuille. Rekrytoisivat vaikka täältä ylikertoimesta itselleen parempia kertoimenlaskijoita jolleivat muuten pärjää :wink:
0

_________________
Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 16:31 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
Arggh... mä kirjoitin jo pitkän pätkän, joka tietysti löysi tiensä vain bittiavaruuden mustaan aukkoon, joten lyhyestä virsi kaunis...

Mä en edelleenkään näe mitään väärää panosten rajoittamisessa. Se on yhtiön tietoisesti valitsema liiketoimintastrategia. Sen (tai minkään muunkaan) hyvyydestä on kuitenkin vaikea sanoa mitään ilman firmojen talouslukuja. Jos sellainen menettely rupeaisi valtaamaan alaa, niin kilpailuvaltiksi nousisi tietysti rajoittamaton/korkea panoskatto, kun tällä hetkellä kilpailu pohjautuu pääasiassa pelkästään kertoimiin (ja luotettavuuteen).

Elämme ympäröivän maailman ehdoilla ja siihen on vain sopeuduttava. Jos maitolitra maksaisi jokaisessa kaupassa 5 euroa, niin asiakkaat varmasti tekisivät omat johtopäätöksensä ja siirtyisivät mehuun tai veteen. Aivan sama pätee tässä. Jos panoksia rajoitetaan niin paljon, että tuntikausien puurtaminen ei ole enää mielekästä, niin sitten ei varmaan kannata enää puurtaa vaan on parempi etsiä parempaa vastinetta ajankäytölle.

Mutta herätkää nyt hyvät ihmiset tähän päivään. Jos panosten rajoittaminen on jonkun mielestä arveluttava keino hankkia voittoa firmalle niin kannattaa ihmeessä mennä turvaan oman peiton alle ja pysyä siellä loppuelämän ajan. Kyllä tässä maailmassa taidetaan tehdä rahaa moraalisesti "hieman" pahemmillakin keinoilla.

Niin ja Goorio hyvä, entäpä jos tuo 80% liikevaihdosta tuottaa firmalle vain tappiota ja tuulipukujen 20% ei kata sitä lähimainkaan. Eikö firman kannata juuri silloin yrittää kääntää liikevaihtojakauma ympäri. Tuularit pelaavat edelleen parin euron panoksillaan, vaikka heidän panoksiaan ei rajoitettaisi... ja toisekseen, mikä pakko sellaisten pelaajien panoksia on ylipäänsä rajoittaa. Parempi kai firman on saada edes pieni sisäänpäin kääntynyt kassavirta...

EDIT: Meillä on hieno foorumi, joka vähintään viisinkertaistaa lähetetyt viestit aina aika ajoin... :wink:
0

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 17:38 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 27.06.2003, 22:11Viestit: 1296
Pisteitä: 231
Xavi kirjoitti:
Niin ja Goorio hyvä, entäpä jos tuo 80% liikevaihdosta tuottaa firmalle vain tappiota ja tuulipukujen 20% ei kata sitä lähimainkaan. Eikö firman kannata juuri silloin yrittää kääntää liikevaihtojakauma ympäri. Tuularit pelaavat edelleen parin euron panoksillaan, vaikka heidän panoksiaan ei rajoitettaisi... ja toisekseen, mikä pakko sellaisten pelaajien panoksia on ylipäänsä rajoittaa. Parempi kai firman on saada edes pieni sisäänpäin käännetty kassavirta...


No mun mielestä toi panosten rajaus ei ole mikään ratkaisu liiketoimminnnan parantamiseksi ainakaan pitkällä aikavälillä. Toihan johtaa vaan siihen, että voittavat pelaajat luovat monia tunnuksia ja jatkavat voittamista edelleen, jos viitsivät ryhtyä kikkailemaan. Onhan joistain myös tappiollakin pelaavien panoksia rajattu, en nyt muista kuka, mutta jokuhan täälläkin kertoi jääneensä 70 palautusprosenttiin jostain firmasta, mutta pelejä silti rajoitettiin huomattavasti. Ja mitä tulee puolestaan tulee noihin tuulareihin, niin kyllä niistäkin varmaankin kasvaa voittavia pelaajia tuollaisissa firmoissa joilla on jatkuvasti mätää kertoimissa. Niitäkin tarvii sitten ruveta rajoittamaan. Onko tommosessa puljussa pian asiakkaita ollenkaan? Sana myös kiertää täällä netissä sen verran nopeasti, että pian kaikki varottelevat noista panoskatoista jne. Yleensähän noilla firmoilla on myös muut asiat rempsallaan kuten asiakaspalvelu, voittojen kotiutus jne, jotka harrastavat panoksien rajauksia tietyille henkilöille. Tuskin on täälläkään enää monellakaan hinkua pelata enää vaikka SSP:lle.

Liiketoimissa kannattaisi katsoa aina hieman pidemmälle. Tommonen panosten rajoittaminen on vaan firman ongelman (kertoimien laskenta) lakaiseminen maton alle. Mun puolesta tehkööt näin ja "kuolevat" pois markkinoilta vähitellen. Aivan sama mulle kun tuollaiseen puljuun rahojani ole pistänyt enkä pistä. Kuitenkin markkinoilla on sen verran monta suoraselkäistä ja asiakkaitaan ymmärtäviä firmoja, että moisiin firmoihin ei ole tarvinnut ryhtyä sijoittamaan varojaan.
0

_________________
Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 18:46 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Ihan sama kun laitettaisiin Schumacherille lada autoksi kilpailujen järjestäjän toimesta, jottei hän voita joka kerta. Sehän tietää pian lipputulojen menetystä jos kokonaiskilpailun voitto on ratkaistu puolessa kautta.

Tai 100m juoksun järjestäjä joka on luvannut maailmanennätyksestä paljon euroja heidän kisassaan ja saanut yleisöä vetävimmät kovat nimet mukaan, yrittäisi vaikuttaa tuuliolosuhteisiin jotta menoa saataisiin hillittyä ja kovat tulokset käytännössä estettäisiin. Säästyisi rahat, sillä kilpailujen järjestämisen ideahan on liikevoiton tekeminen eikä rahan jakaminen ihmisille jotka tekevät kaikkensa voittaakseen.

Jos Jorma Vuoksenmaa arvioi kertoimet paremmin kuin vedonvälittäjät, miksi välittäjät eivät voi elää sen kanssa vaan rajoittavat tällaisen henkilön peluuta (käytännössä Jorma kiertänee tuon jotenkin :) ). Ihan kun kaksi kauppaa kilpailisi toistensa kanssa ja toisen omistaja polttaisi kaverin kaupan yöllä poroksi jotta kilpailu loppuu ja hän rehellisen kamppailun hävinneenä selviää voittoon.

Tottakai liikkeen idea on tuottaa voittoa, mutta ei se minunkaan pelin keskeinen idea ole hävitä rahaa tai pelata voittakseni 10 euroa vuodessa. Peräänkuulutan rehtiä kamppailua minä vastaan kerrointen laskijat, sitten joko voitan tai häviän.

Olen kuullut että ylikertoimien pelaajien pelitilejä olisi jäädytetty useita tuhansia maailmassa? Ei siis vain rajoitettu pelaamista, vaan estetty se kokonaan. Onko kukaan kuullut tällaisesta??
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.09.2004, 20:44 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
Mä en nyt kyllä käsittänyt tippaakaan mitä tekemistä noilla esimerkeillä on tän asian kanssa. Sitä on nimittäin turha kieltää, etteivätkö viimeisten formulakisojen järjestäjät ole alkukaudesta varmasti olleet sormet ristissä Schumin keskeytysten puolesta, jotta mielenkiinto olisi säilynyt. Auton vaihtaminen olisi vain liian vaikeasti toteutettavissa, muuten sekin olisi taatusti ollut jo harkinnassa... :wink: Yu-kisoissa tehty maailmanennätys puolestaan poikii katsojia myös tuleville vuosille. Kuten Gooriokin otti asian esille, kysymys on pitkän tähtäimen suunnittelusta.

Mutta siis miksi ihmeessä yrityksen pitäisi toimia jotenkin "reilusti" kaikkia asiakkaitaan kohtaan, firma on tilivelvollinen tekemisistään ainoastaan omistajilleen. Jos minä tiedän, että joku päihittää minut kertoimenlaskennassa, niin miksi minä en saisi kieltää häntä pelaamasta omia kertoimiani. Miksi pitäisi elää sellaisen ongelman kanssa, jonka voi helposti ratkaista.

Playerone voisi yrittää ymmärtää, että tämä ei todellakaan ole mitään leikkimielistä kamppailua tyyliin kertoimenlaskijat vastaan sinä, vaan ne kaverit hommaavat ihan oikeasti leipänsä sen firman pyörittämisestä. Kyllä minua itseäni ainakin kiinnostaisi enemmän se, saanko huomenna makkaraa leivän päälle kuin se, mitä joku yksittäinen vedonlyönninharrastaja (tai vaikka sata sellaista) on minusta ja firmastani mieltä.
Tähän pitää toki lisätä, että en edelleenkään ota kantaa siihen, mikä on paras liiketoimintastrategia vedonlyönnissä, mutta jos panosten rajoittaminen tai tilien sulkeminen parantaa jonkun firman tulosta pitkällä aikavälillä niin totta hemmetissä niillä on oikeus tehdä niin.
0

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.09.2004, 07:46 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 14:56Viestit: 4773Paikkakunta: Out of space
Pisteitä: 3459
Xavi kirjoitti:
Mä en nyt kyllä käsittänyt tippaakaan mitä tekemistä noilla esimerkeillä on tän asian kanssa. Sitä on nimittäin turha kieltää, etteivätkö viimeisten formulakisojen järjestäjät ole alkukaudesta varmasti olleet sormet ristissä Schumin keskeytysten puolesta, jotta mielenkiinto olisi säilynyt. Auton vaihtaminen olisi vain liian vaikeasti toteutettavissa, muuten sekin olisi taatusti ollut jo harkinnassa... :wink: Yu-kisoissa tehty maailmanennätys puolestaan poikii katsojia myös tuleville vuosille. Kuten Gooriokin otti asian esille, kysymys on pitkän tähtäimen suunnittelusta.

Mutta siis miksi ihmeessä yrityksen pitäisi toimia jotenkin "reilusti" kaikkia asiakkaitaan kohtaan, firma on tilivelvollinen tekemisistään ainoastaan omistajilleen. Jos minä tiedän, että joku päihittää minut kertoimenlaskennassa, niin miksi minä en saisi kieltää häntä pelaamasta omia kertoimiani. Miksi pitäisi elää sellaisen ongelman kanssa, jonka voi helposti ratkaista.

Playerone voisi yrittää ymmärtää, että tämä ei todellakaan ole mitään leikkimielistä kamppailua tyyliin kertoimenlaskijat vastaan sinä, vaan ne kaverit hommaavat ihan oikeasti leipänsä sen firman pyörittämisestä. Kyllä minua itseäni ainakin kiinnostaisi enemmän se, saanko huomenna makkaraa leivän päälle kuin se, mitä joku yksittäinen vedonlyönninharrastaja (tai vaikka sata sellaista) on minusta ja firmastani mieltä.
Tähän pitää toki lisätä, että en edelleenkään ota kantaa siihen, mikä on paras liiketoimintastrategia vedonlyönnissä, mutta jos panosten rajoittaminen tai tilien sulkeminen parantaa jonkun firman tulosta pitkällä aikavälillä niin totta hemmetissä niillä on oikeus tehdä niin.

Xavin selitys lyhyesti: vedonlyöntiyhtiö ts.bookkeri on kuten mikä tahansa yritys: tarkoitus on vain ja ainoastaan tuottaa osakkeenomistajille voittoa!
Mutta muistutuksena: aina on niitä jotka "voittavat" bookkerin ja saavat näin voittoa ja aina on niitä jotka rahoittavat ohipeleillään yrityksen toimintaa... Ja jos yhtiö tuottaa vain tappiota edessä on konkurssi eli toiminta seis. Tästähän on monia esimerkkejä (ihme kyllä!?) myös vedonlyönnissä.
Kaikkihan me haluamme olla tuossa "voittavassa" porukasssa, mutta aina se ei olekaan niin helppoa... :wink: :roll: :lol:
0

_________________
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.09.2004, 08:31 
Status: JäsenLiittynyt: 23.08.2003, 14:48Viestit: 726Paikkakunta: Petäjävesi
Pisteitä: 0
Työnnetään omaa lusikkaa soppaan. Xavi on ihan oikeassa siinä, että mitään leikkiä tämä ei bookkereiden kannalta ole, ja ilmaista rahaa ei jaeta. MUTTA...yksi menestyvän vedonlyöntifirman perusta on tarjota voittamisen illuusio. Ei ole hyväksi, jos huhut alkavat kiertää, että sieltä ja sieltä ei voi oikeasti voittaa mitään ilman, että panoskatot iskevät. Näin ollen monet myös antavat voittavien vedonlyöjien voittaa (tiettyyn pisteeseen asti), ja häviävien hävitä. Minun mielestäni muuten nämä ns. sekstettejä lätkivät tuulipuvut muodostavat enemmistön pelien vaihdosta, ja "oikeasti" pelaavat kuuluvat ihan selkeästi vähemmistöön. Tämä mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan, ja voittamisen illuusio säilyy niilläkin, jotka kerran kahdessa viikossa voittavat yhden suosikkipainotteisen sekstetin, mutta jäävät jatkuvasti pitkässä juoksussa tappiolle.
0

_________________
<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.09.2004, 10:09 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Sanon nyt itsekkin mielipiteeni sen pahemmin oikeasti asiasta pintaa syvemmältä tietämättä. Mielestäni panosten rajoittaminen kyllä pistää miettimään mitä tämä firma oikein pelkää? Onko heillä paljon velkoja, konkurssi uhkaa vai mistä oikein on kyse? Kyllä mielestäni "tasapainoinen" ja "itseensä luottava" firma uskaltaa ottaa isompiakin vetoja vastaan, jolloin ei tarvitse mihinkään kikkailuun ryhtyä.
Kaikenlainen negatiivinen toiminta varmasti kiirii tehokkaasti nykyään netin kautta, joten mielestäni on hyvin tärkeätä pitää julkisivu puhtaana ja toimia myös kaikkien moraalisten "sääntöjen" mukaan.

Meillä jokaisella on niin erilaisia tapoja pelata ja en minäkään jaksaisi kovin kauaa "nappuloilla" pelata vaan vaihtaisin aika varmasti firmaa. Nykyään internet vedonlyönti alkaa olla jo yleistä ja firmoja paljon, joten kilpailu pitää varmasti huolen siitä että tarjontaa löytyy muualtakin. Siis miksi itkeä yhden firman toimintaa kun voi mennä muuallekkin pelaamaan?

Pelaan itse vetopörsseissä ja minun budjetilleni "panoskatot" ovat olleet riittävät. Lisäksi kun ottelut pelataa joka tapauksessa sääntöjen mukaan, niin ei tule ikäviä peruutuksia tai "hups, laskimme kertoimen väärin ja muutamme sitä näin jälkikäteen.", joten siellä on vähemmän harmia...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 15:19 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Xavi en tarkoittanut esimerkkejä otettavaksi kirjaimellisesti, vaan toivoin että löydät siitä pointin. Aina parhaat ja eniten työtä tekevät voittavat, ja on moraalisesti arveluttavaa pysäyttää heidät hihasta vedetyillä vippaskonsteilla siinä vaiheessa kun huomataan että nyt tulee takkiin. Mennään ikäänkuin muuttamaan sitä asetelmaa mikä lähtötilanteessa oli kun huomataan ettei pärjätäkkään enään rehellisesti niillä korteilla mitkä alussa kaikille jaettiin. Teet työtä ja yllät tavoitteeseen ja sitten isketään vyön alle.

Kyllä vedonlyönniltä katoaa kaikki pohja jos ei voi voittaa teki niin tai näin. Veikkaus ehkä pitää pientä palautusprosenttia vedonlyöjille, mutta ei muuttele kertoimia siinä määrin eikä rajoita yksittäisen henkilön asettamia panoksia.

Huono kuva on jäänyt useista nettivedonvälittäjistä. Betfairin sivut eivät toimi kun löytyy mojova kohde ja yrittää mennä pelaamaan, tämä tapahtui juurikin muutama tunti sitten ja toimimattomuus jatkuu edelleen. SSP:n sisään rekisteröinti ei onnistu eikä asiakaspalvelu vastaa, rahat kuitenkin meni tilille jota ei pysty käyttämään. Centrebetin listoilta tuntuu alvarinsa häviävän kohteita yhtäkkiä ja playit rajoittaa pelaajien pelioikeuksia johonkin naurettavaan summaan.

Kovin monen kanssa en vielä ole edes ollut tekemisissä mutta kaikki tuntuvat mättävän enemmän tai vähemmän, nyt 90% kaikista tuntuu kusevan nilkoille. Tai sille ainakin tuntuu kun on veikkauksen kanssa ollut ainoastaan tekemisissä ja kaikki on aina toiminut. Jos veikkauksen palautusprosentti paranisi vielä hieman unohtaisin nämä nettiyhtiöt oitis.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 15:58 
Status: JäsenLiittynyt: 30.11.2003, 13:27Viestit: 56Paikkakunta: Kangasala
Pisteitä: 4
No eiköhän ainakin betfairin etu ole, mitä enemmän saavat peliä sisään. Heille kun ei tuolla ottelun tuloksella ole merkitystä.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 20:21 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
Veikkauksen vertaaminen nettibookkereihin on täysin järjetöntä, koska Veikkauksen vaihdosta tulee nykypäivänä jo varmasti yli 90% todellisilta amatööreiltä ja noilla peliehdoilla se tarkoitta käytännössä sitä, että vaikka kertoimet heitettäisiin nopalla, niin voittoa virtaisi sisään (noin kärjistetysti... :wink: ). Jos taas kansainvälisesti tunnetu yhtiö tekee kertoimenasettelussaan jatkuvasti virheitä, niin se tuntuu varmasti nahoissa ja raskaasti. Tässä on siis syy, miksi pitää olla käytössä (ainakin jonkinlaiset) panoskatot (+tietysti sopupelimahdollisuudet).

playerone kirjoitti:
Mennään ikäänkuin muuttamaan sitä asetelmaa mikä lähtötilanteessa oli kun huomataan ettei pärjätäkkään enään rehellisesti niillä korteilla mitkä alussa kaikille jaettiin. Teet työtä ja yllät tavoitteeseen ja sitten isketään vyön alle.


Tätä ajatusmallia minä en vain voi käsittää. Jos maidon tuottajahinta nousee, niin eikö kaupalla ole oikeus nostaa maidon hintaa, ettei tule tappiota?? Jos tänään olet saanut maitoa 10 senttiä/litra, ei se tarkoita, että myös ensi viikolla saat ostaa sitä samalla hinnalla. Vedonlyöntimarkkinoilla tappion estämiskeinot ovat vähissä. Panosten rajoittamisen sijaan firmat voisivat toki pienentää palautusprosenttiaan, mutta yhtä lailla siitä valitettaisiin.

playerone kirjoitti:
Aina parhaat ja eniten työtä tekevät voittavat, ja on moraalisesti arveluttavaa pysäyttää heidät hihasta vedetyillä vippaskonsteilla siinä vaiheessa kun huomataan että nyt tulee takkiin.


Moraalisesti arveluttavaa??? Yritä nyt hyvä mies ymmärtää, että liikeyrityksen idea on tuottaa voittoa. Jos se ei onnistu, niin toinen vaihtoehto on pistää lappu luukulle. Onko se sitten parempi, että firmat kaatuvat alta aikayksikön ja pelaaminen loppuu kokonaan. Itse ainakin pelaan mielummin edes astetta huonommilla ehdoilla kuin lopetan kokonaan.

Ja mitä noihin valituksiin nettibookkereista tulee, niin betfairia ei todellakaan kiinnosta, kuinka hyviä tarjouksia siellä on. He tekevät voittoa vaihdon perusteella. SSP ja sen maine puolestaan pitäisi olla jokaisen vedonlyönnin harrastajan tiedossa. Ja centrebet on yksi markkinoiden parhaista ja vakaimmista yhtiöistä, joten jos sekin tuntuu sinusta käyttävän "vippaskonsteja" niin suosittelen todellakin palaamaan paikalliselle ärrälle vetoja tekemään.
0

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 21:03 
Status: JäsenLiittynyt: 30.11.2003, 13:27Viestit: 56Paikkakunta: Kangasala
Pisteitä: 4
Tuo panosten rajoittaminen lienee ihan markkinointijuttu, koska jos aina paljon pelattuja kertoimia pudotetaan, se vie mielenkiintoa asiakkailta. Panoksia rajaamallahan saadaan hyvä kerroin tavallaan jaettua useamman pelaajan iloksi, joskaan siitä ei juuri iloa tosissaan pelaaville ole.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 21:42 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Peke71 kirjoitti:
Tuo panosten rajoittaminen lienee ihan markkinointijuttu, koska jos aina paljon pelattuja kertoimia pudotetaan, se vie mielenkiintoa asiakkailta. Panoksia rajaamallahan saadaan hyvä kerroin tavallaan jaettua useamman pelaajan iloksi, joskaan siitä ei juuri iloa tosissaan pelaaville ole.


Aika fiksu perustelu, näinpä se asia varmaan onkin. Tosin playitin kohdalla myöskään kertoimet eivät ole ratkaisevasti suurempi tai pysy yhtään sen paremmin kohdallaan.

Meillä ei nyt Xavin kanssa mene ajatukset lainkaan yhteen joten ehkä kädenvääntö pitäisi lopettaa. Minun esimerkkini eivät mene perille aivan niinkuin olen ne ajatellut ja minä en osaa nyt oikein soveltaa tähän maitokauppa esimerkkiäsi vaikka sen ajatus sinällään pitääkin paikkansa. Taidat olla itse maatilan isäntä ja yrität mainostaa maitoa tässä keskustelussa :lol:

Me nyt vain olemme eri mieltä tästä :wink:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.09.2004, 21:57 
Status: JäsenLiittynyt: 08.05.2003, 15:35Viestit: 604
Pisteitä: 57
Kassa: +3.16 yks. Palautus%: 103.33% Panosten ka: 2.26 yks. Vetoja: 42
Olen kyllä Xavin kanssa samaa mieltä siitä, että jokainen firma harjoittaa liiketoimintaansa parhaaksi katsomallaan tavalla. Nämä panosta rajoittavat firmat haluavat asiakkaikseen "huonoja" vedonlyöjiä ja se on niiden liiketoiminnan kannalta ehkä hyvä asia. Toisaalta löytyy myös paljon välittäjiä, jotka eivät pelkää suurempiakaan panostuksia voittavilta pelaajilta. Nämä ovat monesti taitavampia kertoimien asettelussa ja liikuttelussa, ja hallitsevat riskit tällä tavalla. Minusta näistä on vähän turha avautua, koska itselleen sopivia välittäjiä löytyy varmasti maailmalta useita.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Panoksien rajoitukset
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 21:51 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 13:05Viestit: 6Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
[quote="playerone"]Olisiko jollakulla listaa eri yhtiöiden asettamista maksimirajoituksista yksittäisen pelin panokselle?quote]

Kinnostaisi kyllä tietää, onko uhka kohdata panoskatto todellinen.

Kysyy nimim. kehitinkö kymmenen vuotta jalkapallotodennäköisyyslaskentaa - turhaan :evil:
0

_________________
Rauno
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Panoksien rajoitukset
ViestiLähetetty: 28.09.2004, 07:56 
Status: JäsenLiittynyt: 18.01.2003, 13:15Viestit: 560
Pisteitä: 107
Kassa: +4.19 yks. Palautus%: 100.92% Panosten ka: 3.53 yks. Vetoja: 129
rauno kirjoitti:
Kinnostaisi kyllä tietää, onko uhka kohdata panoskatto todellinen.

Totta kai on, mutta riippuu täysin käytetystä firmasta ja pelattavasta sarjasta. Esimerkiksi Centre, joka ei ilmota panoskattojaan, laskee kerrointaan pohjoismaisissa divareissa parin sadan panostuksen jälkeen - jokaisen toki tapauskohtaisesti. Tämä on toki varsin riskitöntä, mutta ajaa varmasti asiakkaita muualle.

Toisilla lisäpelit kielletään, koska kerroin ei muutu välittömästi (esim. Skybet) ja toiset laskevat kerrointa lennossa rajoittaen panosta (esim. Centre). Sarja, jolla on suurempi pelaajakunta, mahdollistaa suuremmat panokset. Vastaavasti pienempää kerrointa voi lyödä suuremmilla panoksilla kuin kuin altavastaajaa jne.

Vedonlyöntitoimistojen riskinhallinnan voi "kiertää" siirtymällä panoksen muuttuessa seuraavaksi parhaan alkuperäistarjouksen tarjoavaan firmaan, mutta kokonaiskerroin tottakai laskee alkuperäisestä.

Taas yksi parametri lisää huomioitavaksi :) Onnea valitsemiisi peleihin!
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.10.2004, 14:01 
Status: JäsenLiittynyt: 12.06.2004, 11:45Viestit: 34
Pisteitä: 0
Itsellä unibet laittoi katon 800 euroon kolmeksi päiväksi voitettuani viikon aikana unibetiltä noin 8000. Kolmen päivän päästä se nousi taas jonnekin pariin tonniin kun ei ollu niin kovia voittoja takana. Panoskattohan sitten nollautuu kun kohteen kerroin muuttuu, eli taas voi lyödä kattoon asti uudella kertoimella.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.10.2004, 15:41 
Status: JäsenLiittynyt: 15.09.2003, 15:46Viestit: 495Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?
Pisteitä: 8
Lainaa:
Itsellä unibet laittoi katon 800 euroon kolmeksi päiväksi voitettuani viikon aikana unibetiltä noin 8000. Kolmen päivän päästä se nousi taas jonnekin pariin tonniin kun ei ollu niin kovia voittoja takana. Panoskattohan sitten nollautuu kun kohteen kerroin muuttuu, eli taas voi lyödä kattoon asti uudella kertoimella.


En usko että panosten rajoittaminen johtui voitoista. Minulla on aina ollut (en pelaa futista !) toi n. 800e tietyissä lajeissa panoskattona, todella harvoin olen saannut suoraan yli 1.5 kertoimiselle kohteelle yli 1000e panosta suoraan, tietenkin hyväksynnän kautta saa joskus lisää. Minulla Unibet ei ole muuttanut ikinä tuota lajikohtaista suoran hyväksynnän kautta tulevaa panosrajaansa ,vaikka olen voittanut viikossa tuurilla aika paljon enemmän kuin tuon 8000e (jotka on kaikki kyllä varmaan hävitty). Luulen että Unibet on aika lailla Expektin tasoinen firma ja silloin puhutaan noin 50 000-100 000e voittoputkista ennen kuin pelaamista aletaan vaikeuttaa. Tuskin tekisi Unibetin maineelle hyvää aloittaa rajoittaa 8000e voittojen jälkeen jo pelaamista, Unibet ei kuitenkaan ole mikään betandwin.
0

_________________
Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.01.2005, 11:21 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.01.2003, 18:58Viestit: 3841Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 14644
Kassa: +58.65 yks. Palautus%: 101.26% Panosten ka: 2.95 yks. Vetoja: 1585
Täältä palstalta löytyy varmaan paljon pelaajia jotka pelaavat Nordicbetille. Mites muilla onko panoskattoa monella muulla pienennetty? Tuntuu jotenkin oudolta kuinka nopeasti kertarysäyksellä omat panoskattoni laskivat. Varmaan reilun kuukauden ajalla vedin joku reilu 10 kohdetta jotka osu sen verran hyvin, että voittoa tuli hieman reilu 1000€. Tuon jälkeen naamakohtanen panoskatto tippukin 66% ja nyt saa esim koriksen totalseihin johon ennen sai pistää reilu 300€ enään hieman yli 100€ lyötyä.

Mites muilla millasia alennuksia panoskattoihin on teillä tullut ja kuinka paljon voittoja tämä vaati?
0

_________________
http://www.ylikerroin.com/fi/sukkelan_blogi
https://twitter.com/#!/SSukkela
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.01.2005, 12:25 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 02.03.2003, 12:00Viestit: 2073Paikkakunta: Turku
Pisteitä: 1287
Eilen ei mennyt Nordicbetille läpi 30 Euroa otteluun Jokerit-Blues! 20 Euroa kelpasi, että katot on ilmeisesti kohde/pelaajakohtaisia.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.01.2005, 13:20 
Status: JäsenLiittynyt: 08.05.2003, 15:35Viestit: 604
Pisteitä: 57
Kassa: +3.16 yks. Palautus%: 103.33% Panosten ka: 2.26 yks. Vetoja: 42
S.Sukkela kirjoitti:
Täältä palstalta löytyy varmaan paljon pelaajia jotka pelaavat Nordicbetille. Mites muilla onko panoskattoa monella muulla pienennetty? Tuntuu jotenkin oudolta kuinka nopeasti kertarysäyksellä omat panoskattoni laskivat. Varmaan reilun kuukauden ajalla vedin joku reilu 10 kohdetta jotka osu sen verran hyvin, että voittoa tuli hieman reilu 1000€. Tuon jälkeen naamakohtanen panoskatto tippukin 66% ja nyt saa esim koriksen totalseihin johon ennen sai pistää reilu 300€ enään hieman yli 100€ lyötyä.

Mites muilla millasia alennuksia panoskattoihin on teillä tullut ja kuinka paljon voittoja tämä vaati?


Itsellä on Nordicille ollut maksimipanos 2/3 "normaalista" maksimista jo hyvän aikaa. Vielä enemmän tosin harmittaa, kun sai aika herkästi monoa Bet365:ltä, joka on yksi todella suurista välittäjistä. Tämä on varmasti käynyt muillekin täällä. Laittakaa PM jos olette saaneet Bet365:lle "kiertotien" toimimaan :?
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.01.2005, 17:12 
Status: JäsenLiittynyt: 26.07.2004, 10:31Viestit: 161Paikkakunta: Espoo
Pisteitä: 0
Veikkauksen livevedoissa 20€ panosrajoitus joka on ihan naurettava, tosin taitaa olla kaikilla sama. Tietääkö joku miten tota saa ylemmäks? Ajattelin mäkihyppyä vetää liveen yks päivä, mut eihän nois rajoituksissa oo mitään järkee.
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 103 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye