Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 14.12.2017, 23:01

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Mistä tulokset omaan softaan
ViestiLähetetty: 02.04.2003, 09:58 
Status: JäsenLiittynyt: 02.04.2003, 09:54Viestit: 1
Pisteitä: 0
Mistä keräätte tulokset esim. futis-peleistä omiin ohjelmiinne. Löytyisikö niitä jostain xml-formaatissa?

Esim. Internation Soccer Server on hyvä saitti, mutta ei tarpeeseen soveltuva.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.04.2003, 17:12 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2003, 10:58Viestit: 237Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
Kyllä tuolta International Soccer Serveriltäkin tulokset esiin saa, kun keräät ensin kaikki ne linkit niistä sarjoista, joista tarvitset tuloksia - omaan tiedostoon (tiedän, niitä tulee paljon). Sitten laittaa softan parseroimaan datan hyvään täsmälliseen muotoon tiedosto tiedostolta. Ainut miinus vaan, että samat tiimit esiinyvät tiedoissa eri nimillä joinakin vuosina. Eli työniloa ja iso kannu teetä näppiksen viereen, kyllä se siitä!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2003, 13:12 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2003, 17:18Viestit: 561Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 159
Kassa: -22.66 yks. Palautus%: 96.86% Panosten ka: 6.61 yks. Vetoja: 109
Mäkin olen imuroinut tulokset Rikun sivuilta suoraan tietokantaan. Rivinvaihtojen kanssa on vaan ollut ongelmia, mutta en tiedä onko jostain windowsin tai ie:n asetuksista johtuvaa, että toinen noista rivinvaihtomerkeistä ascii 10 tai 13 jää pois ja tiedostot imuroituu yhtenä pötkönä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2003, 13:52 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Mamba kirjoitti:
Mäkin olen imuroinut tulokset Rikun sivuilta suoraan tietokantaan. Rivinvaihtojen kanssa on vaan ollut ongelmia, mutta en tiedä onko jostain windowsin tai ie:n asetuksista johtuvaa, että toinen noista rivinvaihtomerkeistä ascii 10 tai 13 jää pois ja tiedostot imuroituu yhtenä pötkönä.


Saako kysyä miten imutat? Jollakin ohjemointikielellä tehdyllä softalla vai (jos kyllä niin millä)?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2003, 16:25 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2003, 10:58Viestit: 237Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
Itse käytän VB:tä. Esimerkiksi tuon tietyn tiedoston kopiointi onnistuu helposti Internet Transfer Control-komponenttia käyttäen. Ei tarvitse siirtää tiedostoja selaimen kautta. Kopioituu sellaisenaan, ei tarvitse murehtia kadonneita merkkejä (se on sitten myöhemmin...). Rikun sivuilta kannattaa tosiaan poimia nuo linkit eri kausilta talteen erilliseen tiedostoon, ja käydä ne sitten loopissa lävitse. Saa muuten nopeankin koneen polvilleen...

Eli komponentti kehiin ja VB-koodia johonkin funktioon (kertonee jotain ohjelmointia harrastaneille?).

Inet1.AccessType = icUseDefault
Dim b() As Byte
Dim strURL As String

strURL = sivun_URL
b() = Inet1.OpenURL(strURL, icString)

Open jokupolku For Output As #11
Print #11, , b()
Close #11
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.04.2003, 21:28 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2003, 17:18Viestit: 561Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 159
Kassa: -22.66 yks. Palautus%: 96.86% Panosten ka: 6.61 yks. Vetoja: 109
VB:tä mäkin käytän. Mulla on vaan sen verran rajotettu versio vb 6:sta ettei siinä lisenssi riitä noihin Internet transfer control-juttuihin. Olen yrittänyt puhtaasti koodilla imuroida. Muuten onnistuu, mutta rivinvaihdot jää haaveeksi. Täytyy varmaan jostakin hommata täys versio vb:stä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.04.2003, 06:11 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Itse asiassa tarkoituksenani oli yrittää selvittää mikä teillä mättää eikä kysyä neuvoa. :wink:

Mutta tuohon Huerzon esimerkkiin tekisin pieniä muutoksia eli sama homma näin (uskon että Mamba voi tätä soveltaa omissaan):

Inet1.AccessType = icUseDefault
Dim b As String
Dim strURL As String

strURL = sivun_URL
b = Inet1.OpenURL(strURL, icString)
b = Replace(b, Chr(10), Chr(13) & Chr(10))

Open jokupolku For Output As #11
Print #11, b
Close #11

Eli muuttujaksi Stringi ja sitten korvataan rivinvaihtomerkki 10 Wintoosa sopivalla yhdistelmällä eli 13 ja 10.

Ja tuolla tavoin voi korvata kaikki muutkin virheelliset datat esim.
b = Replace(b, "Middlesbr ", "Middlesbrough ")

Tuollainen virhehän löytyy kaudelta 2000/2001. Muistakaa tuo väli, muuten menee oikeat Middlesbroughit persiilleen.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.04.2003, 12:48 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2003, 17:18Viestit: 561Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 159
Kassa: -22.66 yks. Palautus%: 96.86% Panosten ka: 6.61 yks. Vetoja: 109
Kiitti vinkistä. En tiennyt tosta replace-käskystä aikaisemmin. Tällä mun imurointitavalla jäi tosiaan pois ascii 13-merkki joka rivinvaihdosta, mutta nyt homma toimii, eikä tarvii enää selaimen kautta imuroida sivuja.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.12.2003, 01:40 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 16:14Viestit: 1004Paikkakunta: Heräilemässä
Pisteitä: 2
Nostetaan kissa jälleen pöydälle. Kuinka onnistuu nykyisin näppärimmin pelattujen otteluiden kopionti rikulta... kun siellä on kaikkea muuta scheissea samalla sivulla. Eli miten saan näppärimmin turhan romppeen pois? Kiitos!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.12.2003, 08:03 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Onkos sinulla joku itsetehty parserisysteemi?

Jos on, niin etsit ekana pre-tagin, aloitat siitä rivien lukemisen ja lopetat siihen riviin joka alkaa td-tagilla.

Jos ei ole tommosta niin sitten en tiedä miten olet systeemin ennen edes tehnyt. :shock:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.12.2003, 15:03 
Status: JäsenLiittynyt: 10.11.2003, 17:27Viestit: 432Paikkakunta: Lahti
Pisteitä: 2
Minkäs softan koodia noi Huerzon ja Berrien esimerkit oikein on?
0

_________________
Optimaattori-seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.12.2003, 15:17 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Toi mun pätkä ei oo minkään varsinaisen softan pätkä, vaan ihan vaan yksinkertainen Visual Basic esimerkki kuinka saa tiedoston haettua Rikulta niin että rivinvaihdot säilyy.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.12.2003, 20:45 
Status: JäsenLiittynyt: 23.11.2003, 15:12Viestit: 60Paikkakunta: Salo
Pisteitä: 0
Onko kenelläkään ideoita miten jatkuvasti päivittyvää dataa saisi noukittua esim. Betfairin sivuilta? Tuollainen ei taida onnistua Excelillä tai muilla ohjelmilla. Onko VB:n opettelu ainoa keino?
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye