Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 15.12.2017, 19:31

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 10 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Moniveto VBA
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 11:34 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2005, 10:30Viestit: 7
Pisteitä: 0
Miten saan Excelissä ohjelman hakemaan Veikkauksen monivetokertoimet suoraan Excelin taulukkoon? Onko mitään valmista koodinpätkää olemassa tähän hätään? En ainakaan itse saanut toimimaan.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 11:48 
Status: JäsenLiittynyt: 05.02.2004, 17:01Viestit: 253
Pisteitä: 22
Data-> Import external data->new web query ja address-kenttään esim:
http://www.veikkaus.fi/kertoimet/moniveto_3.html
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 13:07 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:36Viestit: 521
Pisteitä: 0
Mulla on myös ollut sama ongelma pitkään.

Eli menin "tiedot - nouda ulkoiset tiedot - luo uusi kysely" (ilmeisesti oikein), mutta sen jälkeen tökkii. Mulla ei ole mitään mihin sen osoitteen laittaa vaan pitää valita tietolähde. Olen valinnut "uusi tietotietolähde" ja sen jälkeen tulee pitkä liuta kysymyksiä kuten "valitse tietokannan ohjain", johon kohtaan jään kun vaihtoehtoja on 15-20 kpl. Kuitenkin ne pitäisi olla kunnossa, kun Query on asennettu. Lisäksi kysytään "tietolähteen oletustaulukkoa" ?????, joten minusta tuntuu olen aivan eksyksissä.

Jos joku asiantuntija tietää missä mokaan, info olisi paikallaan.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 14:04 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
gary: valitse "uusi web kysely" eikä "luo uusi kysely".

Luonnollisesti ;)

T: Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 14:09 
Status: JäsenLiittynyt: 04.06.2003, 21:40Viestit: 335Paikkakunta: Kirkkonummi
Pisteitä: 0
gary kirjoitti:
Mulla on myös ollut sama ongelma pitkään.

Eli menin "tiedot - nouda ulkoiset tiedot - luo uusi kysely" (ilmeisesti oikein)...


Itselläni on tosin englanninkielinen tämä excel, mutta veikkaan, että olet valinnut juuri tuossa väärän kohdan. Eli valitse Tiedot (Data) --> Nouda ulkoiset tiedot (Get external data) --> "New web query" englanniksi. Tuossahan on kolme vaihtoehtoa valita ("new database query" ja "import text file" edellisen lisäksi), mistä tieto haetaan eli oletko siinä kohden valinnut oikean vaihtoehdon?

Joku suomenkielisen excelin omaava voisi auttaa paremmin.

L
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 14:25 
Status: JäsenLiittynyt: 25.03.2003, 11:26Viestit: 60Paikkakunta: Turku
Pisteitä: 0
Tekstieditori auki, siihen seuraavat rivit:

WEB
1
http://www.veikkaus.fi/tilastot/sarjat/KPU10101.html

viimeinen rivi siis osoite joka pitäisi noutaa.

Tallennetaan faili .iqy -päätteellä ja siinäpä tuo sitten jo onkin.

Excelissä Tiedot/Nouda ulkoiset tiedot/Suorita web-kysely, ja valintaikkunaan haetaan tuo äsken luotu file.

Näin siis itse olen näistä aikanaan suoriutunut. Tiedä sitten liekö helpoin tapa.


Rene....
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 16:00 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:36Viestit: 521
Pisteitä: 0
Neo kirjoitti:
gary: valitse "uusi web kysely" eikä "luo uusi kysely".

Luonnollisesti ;)

T: Neo


Aha! pieni ero, mutta riittävä :wink:

En huomannut sitä nyt, mutta ongelma ei siti ratkea, kun ei ole "uusi web kyselyä" vaan em. lisäksi vain "suorita web-kysely" ja joku tietokantakysely myös. Olisiko niin, että mun Excell -97 on liian vanha, kun jopa ohjeet, joita olen todellisena atk-amatöörinä penteleesti silloin tällöin lukenut, ovat mielestäni ristiriitaiset?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.03.2005, 19:29 
Status: JäsenLiittynyt: 11.03.2005, 10:30Viestit: 7
Pisteitä: 0
Tämä toimi hyvin, mutta näin saan vain 500 pienintä kerrointa haettua. Ideana oli, että syöttäisin itse exceliin maaliluvut joukkueille, josta VBA koodin avulla haettaisi kyseisille maaliluvuille kertoimet. Esim. jos 3 kohteen monivedossa syötän jokaiselle joukkueelle maalit 0-3, Exceliin olisi saatava 4^6 = 4096 rivin kertoimet. Miten tämä onnistuu?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.03.2005, 06:46 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
gary kirjoitti:
En huomannut sitä nyt, mutta ongelma ei siti ratkea, kun ei ole "uusi web kyselyä" vaan em. lisäksi vain "suorita web-kysely" ja joku tietokantakysely myös. Olisiko niin, että mun Excell -97 on liian vanha, kun jopa ohjeet, joita olen todellisena atk-amatöörinä penteleesti silloin tällöin lukenut, ovat mielestäni ristiriitaiset?

Juu, 97 versiossa ei vielä web queryä ollut vaan se tuli versioon 2000. Joten päivitystä päivitystä.

Offtopic: Itse pidän tuota 2000 versiota kaikista parhaimpana Excelinä. Nämä uudemmat ovat menneet liian pitkälle automatiikkansa suhteen (toki sitä voi ainakin jonkin verran poistaa käytöstä mutta silti...).
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.03.2005, 09:22 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:36Viestit: 521
Pisteitä: 0
Berrie kirjoitti:
gary kirjoitti:
En huomannut sitä nyt, mutta ongelma ei siti ratkea, kun ei ole "uusi web kyselyä" vaan em. lisäksi vain "suorita web-kysely" ja joku tietokantakysely myös. Olisiko niin, että mun Excell -97 on liian vanha, kun jopa ohjeet, joita olen todellisena atk-amatöörinä penteleesti silloin tällöin lukenut, ovat mielestäni ristiriitaiset?

Juu, 97 versiossa ei vielä web queryä ollut vaan se tuli versioon 2000. Joten päivitystä päivitystä.

Offtopic: Itse pidän tuota 2000 versiota kaikista parhaimpana Excelinä. Nämä uudemmat ovat menneet liian pitkälle automatiikkansa suhteen (toki sitä voi ainakin jonkin verran poistaa käytöstä mutta silti...).


Kiitos vahvistuksesta. Epäilinkin sitä kovasti
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 10 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye