Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 22.03.2018, 22:04

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Jokerit - Ässät 29.9.03
ViestiLähetetty: 30.09.2003, 11:31 
Status: JäsenLiittynyt: 02.06.2003, 08:00Viestit: 318
Pisteitä: 0
Mainittakoon vielä, etten ole ennen peliraporttia kirjoittanut.

Tapahtui eilen areenalla:

Heti hallille saavuttuani, kuulin Toivosen sanovan käytävälle, että "Jokerit tulee varmasti sika kovaa alussa hävityn JYP pelin jälkeen". Kovin väärässä hän ei ollut. Jortikka oli laittanut maalia vartioimaan Markus Helasen. Kaikissa edellisissä peleissä Jokereiden maalin suulla oli seisonut Pasi Häkkinen. Oli kaiketi ennalta hyvä tilaisuus laittaa Helanen tulikokeeseen, kun vastaan asettui ennalta selvästi heikommaksi arvioitu Ässälauma. Yleisöä oli saapunut paikalle reilu 8500 katsojaa. Tunnelmaa ei tuolla katsojaluvulla vielä saa korkealle Areenan kokoisessa hallissa.

1. Erä

Jortikka oli antanut varmasti sapiskaa JYP-ottelun jälkeen, siksi kovaa Jokerit alussa hyökkäsivät. Tosin noin viiden peliminuutin kohdalla tuli loistavasti pelanneelle Fandulille parikin paikkaa, mutta Helanen hoiti nämä hyvin. Ajassa 6.26 otti Ässien Kivenmäki jäähyn, minkä aikana Jokerit rokotti ensimmäisen kerran. Tässä maalissa nähtiin Glen Metropolit'n loistava kiekonkäsittelytaito. Hän tuli Langkowin vasemmalta puolelta maalille ja oli menossa kohti etunurkkaa, mutta kiepautti sitten kiekon maalin taakse ja teki vanhanaikaisella Langkowin patjan kautta Jokereille 1-0 maalin.

Erän puolessa välissä Ässillä oli parikin paikkaa tehdä tasoitus. Ensin oli Fandul päästä vapaasti läpi, mutta Jokeripuolustus sai huitaistua kiekon pois juuri, kun piti laukaista. Vain minuutti tästä ja Bergeron antoi hienon syötön Wesslinille, joka pääsi yksin läpi. Helanen veti kuitenkin taas pitemmän korren.

Ajassa 13.05 sattui sitten Langkowille pieni hassi. Pakaslahti laittoi laidasta kiekon maalille, mikä oli tarkoitettu Turuselle syötöksi. Langkow liukui ottamaan ohjausta kiinni, mutta kiekko menikin hänen suojuksiensa kautta suoraan maaliin. Tosin Langowia varmasti häiritsi maalille liukuva Turunen, jonka puserossa roikkui kaksi Ässä-pelaajaa.

Ässät sai erän loppupuolella ylivoiman, jossa Fandul taas pelasi hienon paikan Tuomiselle, mutta tämä onnistui kuitenkin tuhrimaan hyvän paikan. Aivan erän lopussa Kivenmäki pääsi yksin läpi pienen Jokeri-mylläkän jälkeen, kiekko ohjautui kulman kautta laitaan mistä Jarkko Glad antoi hienon syötön Kivenmäelle, joka oli jäänyt paikkansa jälkeen maalin eteen. Jokeripakit odottelivat tässä vaiheessa jo selvästi erätaukoa.- Ässät pelasivat erän - aivan oikein - loppuun ja heidät palkittiin siitä maalilla. Helasta ei tästä maalista voi syyttää, sen verran vapaasti sai Kivenmäki laittaa kiekon takatolpalta tyhjiin.

Kaikenkaikkiaan erä oli Jokereiden pyöritystä. Ässät saivat muutaman tilanteen, mutta ne olivatkin sitten lähes kaikki läpiajoja. Muuten Ässät eivät saaneet juurikaan rakenneltua hyökkäyksiä. Lähes kaikki laukaukset tulivat siniviivan tietämiltä ja ne oli Helasen helppo torjua. Hieman näytti jo 2-0 tilanteessa siltä, että Jokeireille tulisi helppo ilta. Näin ei kuitenkaan käynyt.

2. Erä

Oliko Mika Toivola sitten syöttänyt joukkueelle erätauon aikana pussillisen turkinpippureita, sitä en tiedä, mutta joukkue tuli aivan uudella ilmeellä toiseen erään. Ensierän viimeisellä sekunnilla tehty kavennut oli sytyttänyt Ässät uudestaan peliin. Jokerit olivat vielä taukotunnelmissa, kun pilli vihelsi toisen erän alkaneeksi.

Parin ensimmäisen minuutin aikana sai Jokerit pari paikkaa tehdä maalin. Molemmat hieman vahingossa. Ensin pääsi Jokeri-pelaaja yksin laidasta tulemaan, kun Ässillä oli vaihto kesken. Veto suuntautui kuitenkin etuyläkulmasta ohi. Toinen paikka tuli, kun Mäki laukoi laidasta ja Langkow torjui kiekon keskelle, mutta Koivisto huitoi paluukiekosta ohi ja tämäkin paikka oli käytetty.

Tästä eteenpäin oli kentällä vai yksi joukkue, Ässät. Ässät järjesti hienon myllytyksen pariksi minuutiksi Jokereiden päätyyn. Kun tilanne hieman tästä rauhoittui ja Jokerit hengähti, iski Fandul. Hän antoi aivan käsittämättömän hienon syötön omasta päästä keskialueen yli vapaana olleelle Virkkuselle, jolla oli helpohko työ laittaa kiekko Helasen alta - tämän kaatuessa - maaliin. Ansaittu tasoitus.

Heti 2-2 tasoituksen jälkeen oli Ässillä jälleen hyvää pyöritystä Jokeri-päädyssä, mutta maalia ei saatu aikaiseksi muutamasta maukkaastakaan paikasta. Vaikka Helanen torjuikin melkein 40 kertaa, jätti hän silti todella epävarman kuvan itsestään. Kiekot putoilivat, eikä hän monestikaan tiennyt itse, missä kiekko oli torjunnan jälkeen.

Erän puolivälissä Ässät tekivät kolmesti saman kuvion. Aloitusvoitto, kiekko pakille, syöttä keskelle toiselle pakille ja suora laukaus. Laukaukset vain menivät suoraan päin Helasta. Selvästi harjoiteltu kuvio. Ainakin kaksi näistä aloituksista hävisi Filppula, jonka aloitusvoittoprosentti jäi todella alhaiseksi. Filppulan ketju sai myös mielestäni yllättävä paljon peliaikaa, varsinkin toisessa erässä.

Ajassa 33.11 näkyi Pesosen turhautuminen, kun hän puolessa kentässä otti typerän jäähyn koukkaamalla Ässien pelaajan nurin. Tilanteessa, jossa ei ollut vaaraa. Kun tähän vielä lisätään Jantusen proppujen palaminen ajassa 34.30, niin Ässien 5-3 ylivoima oli tosiasia. Jantunen kiehahti aivan käsittämättömästi Shiffersille tilanteessa, jossa hän oli alivoimahyökkäyksen jälkeen tulossa takaisin omaan päätyyn takaisin. Nyrkki päähän ja boksiin miettimään.

Ässät eivät saaneet kauhean vaarallisia tilanteita ylivoimalla aikaan yhtä tolppalaukausta lukuunottamatta. Jäähyjen jälkeen loppuerä olikin lähestulkoon pelkkää pelailua, jossa hyökkäykset, kontrolloimattomat sellaiset, vyöryivät päästä päähän. Toisen erän yhteenvetona sanottakoon, että Ässät vei ja Jokerit vikisi. Jos Ässät näyttää tällaisia otteita jatkossa, kuin mitä se teki ottelun toisessa erässä, on mikä tahansa joukkue hätää kärsimässä. Sen verran vauhdikasta peliä he pelasivat.

3. Erä

Toisen erän loppupuolella ja kolmannen erän alussa jäi Favorinilta viheltämättä selvät jäähyt, mitkä olisivat tullee Ässille. Veikkaanpa, että Jokereiden pukukopista on kaakelit halkeilleet erätauon aikana Jortikan ansiosta, kun pelaajat koppiin astuivat. Kolmanteen erään tulikin taisteleva Jokeripakka.

Erän alkupuolta hallitsi Jokerit selvästi ja painostuksen päätteeksi joutui Korpisalo ottamaan kakkosen koukkaamisesta. Oliko Ässien alivoima hyvää, vai Jokereiden ylivoima surkeaa, mutta maalipaikkoja ei ylivoimalla ollut. Kiekon ylöstuonti oli vaikeaa hyvin siniviivalle ryhmittyneen Ässälauman ohi, eikä kuviota pystytty rakentamaan.

Vaikka Jokerit peliä kolmannessa erässä Ässien päätyyn painoikin, ei kunnollisia maalintekopaikkoja juurikaan nähty. Peli pyöri pääosin kulmissa ja parhaat mylläkät rakensi Metropolit'n kenttä. Jokereiden hallinta oli enemmänkin näennäistä. Vain pari kertaa pystyi joukkue toimittamaan kiekkoa lähemmäs maalia. Kolmannessa erässä nähtiin myös illan komein pommi, kun Turunen pääsi taklaamaan hieman kumarassa pelannutta Ässää puun takaa avojäällä. Myös erän puolessa välissä jäi Favorinilta viheltämättä jäähy, tällä kertaa korkeasta mailasta. Uhrina jälleen Jokerit.

Ajassa 11.50 tuli Jokerien paras paikka, kun Filppula pääsi yrittämään maalivahdista katsottuna vasemmalta puolelta, mutta maali jäi tulematta. Ässät varmistelivat selvästi yhtä pistettä ja yrittivät vain nopeilla vastahyökkäyksillä maalia. Aivan erän lopussa jäi selvä jäähy taas viheltämättä, kun Kivenmäki puski laidasta hienosti maalille. Favorin oli kuitenkin päättänyt, että pilli pysyy taskussa.

Kolmannen erän käsikirjoitus oli lähinnä sellainen, että Jokerit painoi peliä Ässien päätyyn ja Ässät yrittivät rokottaa nopeilla vastahyökkäyksillä. Maaleja ei kuitenkaan nähty ja näin edessä oli jatkoaika.

Jatkoaika:

Jatkoaika alkoi vauhdikkaasti, kun Harjula pääsi yksin läpi vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Rystyvippaus meni kuitenkin yli maalin. Ajassa 1.50 Fandul yritti kalastaa jäähyä illan hienoimmalla loikalla, Turkan oppilas. Järventie - Jantunen rakensi Jokereiden parhaan paikan jatkoajalla, mutta reboundista suti Jantunen hutia. Jakoajan lopussa sai Shiffers vielä hyvän paikan, mutta maalia ei enää nähty. Näin lopputulokseksi jäi 2-2.

Yhteenvetona sanottakoon, että tulos oli oikeutettu. Jokerit hallitsi ensimmäistä erää muutamaa Ässä-paikkaa lukuunottamatta. Toinen erä oli Ässien, ja kolmas erä oli lähinnä nyhjäämistä. Nyt näytti siltä, että Ässät oli saanut latinkia myös vieraspeliin. Samanlaisella esityksillä se tulee varmasti ottamaan tällä kaudella lisää pisteitä vieraissa. Kotona peli onkin sujunut hyvin. Erikoismaininnan annan Pakaslahdelle loistavista aloitusvoitoista.

Terrieri
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 30.09.2003, 11:59 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6211
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Hyvä raportti! Nää on tosi hyödyllisiä tällaset raportit!

Jälikpelinä mainittakoon, että se Ässät +1,5 oli myös raportin perusteella varsin hyvä veto.
0

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 30.09.2003, 20:22 
Status: JäsenLiittynyt: 02.06.2003, 08:00Viestit: 318
Pisteitä: 0
JussiQ kirjoitti:
Hyvä raportti! Nää on tosi hyödyllisiä tällaset raportit!


Hyvä että kelpaa! :D

Pääsen aika vähän käymään matseissa tätä nykyä, mutta kun käyn, niin voin toki raportin tänne kirjoittaa. SM-liigasta tosin on raportteja saatavilla muualtakin ja takuulla kokeneemmilta kirjoittajilta.

Lainaa:
Jälikpelinä mainittakoon, että se Ässät +1,5 oli myös raportin perusteella varsin hyvä veto.


Ottelutapahtumiin nähden, kyllä!

Olisi toki kiva saada muiltakin palautetta. Etenkin niiltä, jotka itsekin pelin näkivät. Mitä mieltä eri tilanteista, eriäviä mielipiteitä?

Terrieri
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye