Tänään on 29.03.2024, 15:13.

NFL - Superbowl XLI

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

NFL - Superbowl XLI

Viesti Kirjoittaja Morphion »

SUPERBOWL XLI CHAMPION - ARIZONA CARDINALS x65,00 BET24

Arizona Cardinals on totuttu näkemään divisioonan pohjilla huolimatta siitä että joukkueessa on tehty varsin hyvää työtä ja onnistuttu hankkimaan paljon lupaavia pelaajia. Viime kaudella joukkue voitti 5 ottelua ja hävisi 11 ottelua. Joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta toistaiseksi jostain syystä joukkueen materiaalista ei ole saatu kaikkia tehoja irti. Cardinals puolustus oli viime kaudella 8. tehokkain runkosarjassa (295,6 Yds/G) ja hyökkäys oli myös rankattu 8. sijalle (384,4Yds/G), mutta juoksupeli oli liigan huonoin. Cardinals sai juoksupelillä aikaiseksi keskimäärin vain 71,1 jaardia ottelussa ja koko kauden aikana vain 2 touchdownia. Cardinals kirjoitti off-seasonin aikana sopimuksen keskushyökkääjä Edgerrin Jamesin kanssa, joka on kiistatta yksi liigan parhaita omalla pelipaikallaan. Hänen panoksensa joukkueen juoksupeliin tulee myös helpottamaan joukkueen jo ennestään vahvaa heittopeliä puolustuksen joutuessa keskittymään myös vaarallisen juoksupelin pysäyttämiseen.

Otteluohjelman puolesta Arizonan kausi on astetta helpompi kuin St.Louis ja Seattlen ohjelman kanssa melko tasan;

ARIZONA: Dallas (9-7), @Atlanta (8-8 )
SAN FRANCISCO:Philadelphia (6-10), @New Orleans (3-13)
SEATTLE: NY Giants (11-5), @Tampa Bay (11-5)
ST.LOUIS: Washington (10-6), @Carolina (11-5)

Panoskatto kohteeseen on jossain 19 euron paikkeilla, rahat ovat kohteessa kiinni talveen asti ja NFL kausi on aina melko arvaamaton, mutta ehdottomasti kyseessä ylikerroin ja mahdollisuus tehdä pienellä panoksella mukava voitto.

Kerroinvertailua:

Bet24: 65,00
-------------------------
Centrebet: 34,00
Expekt: 26,00
Pinnacle: 25,950
Unibet: 18,00

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

PUNA-MUSTAT LASIT SILMILLÄ?

Miten vaikeaa onkaan arvioida vilpittömästi omaa suosikki joukkuettaan. Myönnetään että viimeisten vuosien aikana olen epäilemättä istunut tiukasti Atlanta Falcons bandwagonissa ja se on osaltaan varmaan vaikuttanut jossain määrin myös kertoimien arvioimiseen. Viime vuonna olin jo valmis liputtamaan Falconsien playoff pelien puolesta, mutta toisin kävi.

Lukuisat loukkaantumiset tekivät kaudesta vaikean mm. MLB Ed Hartwell jonka piti olla Atlantan pelastus juoksupeliä vastaan, DE Brady Smith kokenut veteraani pelaaja joka korvattiin tulokkailla, DB osastolla loukkaantumisia tuli niin ettei välillä CB:t enää meinannu riittää, MLB Jordan Beck jne jne.
Pahimman kolauksen koki Falcons juoksupelin puolustus. Lupaava MLB tulokas Jordan Beck loukkaantui preseasonin aikana, MLB Ed Hartwell kesken kauden ja tämän takia puolustuksen tukimies kalusto laitettiin uuteen järjestykseen. Weakside LB Keith Brooking siirtyi keskelle, toisen vuoden pelaaja Demorrio Williams otti weakside tehtävät ja rookie Michael Boley otti strongsiden. DE Brady Smith puuttuminen puolustuksen linjan weaksiden puolelta vain pahensi asiaa. Demorrio Williams on nopea, ketterä ja lupaava tukimies, mutta hän on suhteellisen pienikokoinen tukimies NFL standardien mukaan. Tämä tuntui ja näkyi Falconsien puolustuksen kompuroidessa juoksupelin pysäyttämistä vastaan. Vastustajat häikäilemättä juoksivat weakside puolelle jossa linjan päässä oli kokematon defensive end ja pieni kokoinen LB. Ironista kyllä Demorrio keräsi nätin näköiset statistiikat kun taklauksia kertyi reilusti, mutta kun vastustaja juoksee 5-8 jaardia ennen kuin mies on nurin niin LB ei kyllä tee tehtäviään kunnolla.

Toinen Falconseja vaivannut ongelma koko kauden ajan oli safetyjen surkea taklaaminen. Keion Carpenter ja Scott Bryan pelasivat surkeasti! Carpenter ei mielestäni ikinä ollut mikään stara, mutta Scott sentään oli vielä kunnolla taklaava, lupaava ykkös kierroksen varaus parin vuoden takaa. Ilmeisesti Scottin kärsimät loukkaantumiset söivät pahimman innostuksen taklata sillä tavalla jolla Scott taklasi ennen. Takakentällä kierrätettiin Edwardsia, Heardia jne. pelaajia, mutta todellista takakentän lukkoa ei tuntunut löytyvän kenestäkään.

Edellisenä kautena playoffeihin mentiin vakuuttavalla tuloksella ja viime kaudellakin Falcons oli vielä teoreettisessa playoff paikassa kiinni aina toiseksi viimeiseen otteluun saakka. Kun ottelua oli enää reilu 4 minuuttia jäljellä, Falcons teki touchdownin ja siirtyi johtoon, mutta Buccaneers tasoitti ottelun ja kelloon jäi puoli minuuttia aikaa, siirryttiin jatkoajalle. Tampa Bay voitti kolikonheiton ja vastaanotti potkun. Ronny Heard niittasi potkupalauttajaa joka taklauksen voimasta rähmäsi pallon ja hyökkäys vuoro siirtyi Atlantalle. Petersonin (joka oli yhtä potkua lukuunottamatta potkinut kaikki pallot haarukkaan koko kauden aikana) potku blokattiin ja hyökkäys vuoro siirtyi Tampalle. Tampakin vielä sössi potkun kivenheiton etäisyydeltä, mutta voitti kuitenkin lopulta ottelun ja tuhosi Atlantan viimeisetkin playoff haaveet.

Kauden aikana oli selvästi nähtävissä missä joukkueella on heikkouksia. Michael Vickin heittopeli on tietysti ollut yksi väittelyn aihe, mutta muita olivat mm. kunnollinen lopettaneen DE Brady Smithin paikalle, safetyt, kunnon NT eikä mitään Chad "Fat" Lavalaisia, terve LB porukka, hyökkäyksen linjan LT, toinen CB Websterin paikalle. Off-seasonin aikana Falcons mielestäni teki hyvää työtä paikkaillessa näitä ongelmia. DE paikalle saatiin John Abraham NY Jetsistä joka on mielestäni yksi liigan parhaita endejä, erityisesti 4-3 puolustukseen. Molemmat safetyt lähti vaihtoon, probowl veteraani SS Lawyer Milloy tuli Buffalosta ja nuori kelvollinen kovaa taklaava FS Chris Crocker Clevelandista (pakko linkittää pieni pätkä preseason pelistä). Tukimiehet pitäisi kaikki olla terveitä. LT Shaeffer korvattiin astetta paremmalla LT Wayne Gandylla. Toisen kierroksen varausoikeuden Falcons käytti corneri Jimmy Williamsiin, mutta hän tuskin vielä kauden alussa korvaa Websteriä. Laitahyökkääjä Brian Finneran loukkasi polvensa ja on sivussa koko kauden, mutta Falcons hankki kolmen joukkueen keskeisessä diilissä laitahyökkääjä Lelien Denveristä ja DT Grady Jackson on kirjoittamassa sopimusta Falconsien kanssa.

Alustava kokoonpano olisi näillä näkymin:

Hyökkäys:
QB Vick
HB Dunn
FB Griffith
WR Jenkins (tai Lelie)
WR White (tai Lelie)
TE Crumpler
LT Gandy
LG Lehr
C McClure
RG Forney
RT Weiner

Puolustus:
NT Jackson
UT Coleman
RE Abraham
LE Kerney
WLB Brooking
MLB Hartwell
SLB Boley
SS Milloy
FS Crocker
CB Hall
CB Webster (Williams)

En tiedä, mutta omasta mielestäni erityisesti puolustus näyttää paperilla yhdeltä liigan kovimmista.
Kieltämättä joitain kysymyksiä edelleen roikkuu ilmassa; Vick heittopeli, materiaalin syvyys, 2# running back, potkupeli.

Blaah.. blaah.. blaah.. kaiken tämän tuskastuttavan pitkän jorinan takana oli kysymys että mitä mieltä muut ovat Pinnaclen tarjoamasta Superbowl voittaja: Atlanta kertoimesta 79,580. Olen seuraillut kertoimien liikkeitä tässä jonkin aikaa ja kerroin on normaalisti ollut noin 40 paikkeilla, eräällä bookkerilla jossain 35 paikkeilla, mutta nyt äskettäin noussut 79,580 ilman mitään sen erityisempää syytä. Otteluohjelma on vaikea ja NFC South tiukka divisioona, mutta 80 kerroin?? Muutenkin olisi mukava saada NFL keskustelua eloon.

edit: Lelien entinen joukkue korjattu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Morphion, 24.08.2006, 13:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


viltsR
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 21.03.2006, 15:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja viltsR »

Falcons hankki kolmen joukkueen keskeisessä diilissä laitahyökkääjä Lelien Buffalosta
Denveristäpä :wink:
Koitan saada jotain yhteenvetoo Denver Broncosista kohta aikaan, muutkin saa kirjotella joukkueista!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


viltsR
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 21.03.2006, 15:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja viltsR »

Denver Broncos 2006

Viime kausi oli Broncosille paras pitkiin aikoihin, itse asiassa 13-3 on joukkueen historian kolmanneksi paras voittoprosentti ja sillä saavutettiin AFC Westin voitto, jaettu toinen sija koko liigassa ja AFC:n kakkostila.
Playoffeissa Denver otti komean 27-13 voiton kaksi edellistä Super Bowlia voittaneesta New England Patriotsista, mutta QB Jake Plummerin mustan päivän vuoksi se hävisi konferenssifinaalissa tulevalle mestarille, Steelersille. Broncosin aseena kaudella oli juoksupeli, Mike Andersonin ja Tatum Bellin johdolla.

Off-seasonin aikana Denverin hyökkäys parani huomattavasti kun Green Baystä haaviin tarttui WR Javon Walker. Nyt Broncosilla on tarvittava apu aina luotettavan Rod Smithin rinnalle ja Jake Plummerin työ helpottuu huomattavasti. Denver joutui myymään maaliskuun alussa Mike Andersonin muualle, mutta uusi RB Mike Bell on osoittanut harjoitusleirin ja -otteluiden aikana, että pystyy korvaamaan Andersonin.

Puolustuslinja puolestaan heikentyi Trevor Prycen lähdettyä, joten se ei ole kovin kummoinen. Kuitenkin LB:t Williams, Gold ja Wilson muodostavat yhden liigan parhaista LB-ryhmistä. Cornerbackina Champ Bailey on luultavasti liigan paras. Toisena CB:nä on joko Foxworth tai Williams. Safety Lynch on myös kovaa valuuttaa.

Mielestäni Denver on parantunut viime kaudesta ja draftin ykköskierroksen hankinta, QB Jay Cutler, tuo kilpailua Plummerille. Jos QB-peli onnistuu tänä vuonna myös ratkaisevina hetkinä, on Denverillä todella hyvät saumat voittaa Super Bowl XLI. Denverin kerroin liikkuu 12:n ja 16:n välimaastossa, 16 kertoimella voisin niukasti harkita pelaamista, mutta jos parempia tarjouksia ilmenee, niihin kannattaa iskeä kiinni.

edit: typo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 1396
Liittynyt: 27.01.2004, 08:54

Tuotto: +5.95 yks.

Palautus%: 100.29%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 2851

Pisteitä: 983

Viesti Kirjoittaja Ver »

Denveristä ja yleisemminkin lajista kysymys. Täällä kumminki ainakin muutama NFL-expertti.

Heikennys Broncosille on varmaan kun offensive coordinator Gary Kubiak läksi head coachiks Houstoniin. Paljonko tommosille annetaan arvoa vai kuitataanko nuo olan kohautuksella? Ymmärtääkseni tuo oli pätevä hommassaan ja kai tuo päävalmentajan pestikin sen osoittaa. Lätkässähän esim. kakkosvalmentajan lähteminen ei mikään maailman loppu oo tosiaankaan, hyvä coordinator lienee tärkeämpi?

Monella tiimillä vaihtui head coach sekä defensive tai offensive coordinator kerralla, tuon ainakin luulis olevan iso kolaus lähes mille tahansa joukkueelle? Osaatteko kertoa kuinka tiimit tommosista toipunu seuraavaan seasoniin jos menneitä kausia kattellaan? Itte oon seurannu lajia kumminkin vielä liian vähän ettei pysty sanomaan mitään tuohon, pelaajissa riittäny tarpeeks opeteltavaa, että jääny tämä osa aika mysteeriks.

Yleensäkin mietityttää noiden coordinaattoreiden puuhat, määrääkö nää ”pelejä” (tyhmiä nää suomen termit jos ees tuo on oikea, mut calls plays tarkotan) kesken matsin vai mukana vaan esim. suunnittelemassa niitä.

Ja vielä yks kyssäri. Pääsekö nuo nuoret lahjakkaat QB:t ihan alottaankin matseja niinku vaikka tuo Denverin Cutler tai Vince Young tai Matt Leinart joka tosin tais nyt loukkaantua. Matseja kumminkin kaudessa vaan 16 niin jokaisen pitäs olla kyllä tosi tärkeä, ettei tarvi kattella kokoonpanoja sillä silmällä vaan parhaat pelaa jokaisen jos on terveenä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Heikennys Broncosille on varmaan kun offensive coordinator Gary Kubiak läksi head coachiks Houstoniin. Paljonko tommosille annetaan arvoa vai kuitataanko nuo olan kohautuksella? Ymmärtääkseni tuo oli pätevä hommassaan ja kai tuo päävalmentajan pestikin sen osoittaa. Lätkässähän esim. kakkosvalmentajan lähteminen ei mikään maailman loppu oo tosiaankaan, hyvä coordinator lienee tärkeämpi?
Onhan hyvä hyökkäyksen tai puolustuksen valmentaja tärkeä mutta en usko että juuri tässä tapauksessa menetys tuntuu mitenkään. Denverissa on kuitenkin täysin Shanahanin(päävalmenta) hyökkäys systeemit enkä usko että hyökkäyksen valmentajat ovat paljoakaan päässeet kuvioita muuttamaan.
Monella tiimillä vaihtui head coach sekä defensive tai offensive coordinator kerralla, tuon ainakin luulis olevan iso kolaus lähes mille tahansa joukkueelle? Osaatteko kertoa kuinka tiimit tommosista toipunu seuraavaan seasoniin jos menneitä kausia kattellaan? Itte oon seurannu lajia kumminkin vielä liian vähän ettei pysty sanomaan mitään tuohon, pelaajissa riittäny tarpeeks opeteltavaa, että jääny tämä osa aika mysteeriks.
Ainakaan minulla ei valitettavasti ole tilastotietoa miten valmentajien vaihtuminen vaikuttaa joukkueen hyökkäykseen tai puolustukseen mutta jos pelityyli ei vaihdu niin kovin isoa muutosta en yleensä noiden syyksi pistäisi. Jos tämän kauden muutoksia miettii niin Martz Detroitiin hyökkäyksen valmentajaksi vaikuttaa varmaankin eniten joukkueeseen, Martz on gurun maineessa tehtyään surkeasta St. Louisista yhdessä kaudessa liigan parhaan hyökkäyksen, Detroitissa pelaajien taitotaso on paljon heikompi mutta ainakin Martz paras alue eli heittopeli paranee riippumatta siitä kuka aloittaa qb:na.

Yleensäkin mietityttää noiden coordinaattoreiden puuhat, määrääkö nää ”pelejä” (tyhmiä nää suomen termit jos ees tuo on oikea, mut calls plays tarkotan) kesken matsin vai mukana vaan esim. suunnittelemassa niitä.
Suurimassa osassa joukkueita hyökkäyksen tai puolustuksen valmentajat määräävät pelit, poikkeuksena esim Philadelphia missä päävalmenta Reid taitaa määrätä kaikki hyökkäyksen kuviot.

Ja kannattaa muistaa että puolustuksen ja hyökkäyksen valmentajien lisäksi nfl-joukkueessa on usein myös qb-valmentaja, hyökkäyksen ja puolustuksen linjojen valmentajat, wr ja te valmentajatja secondaryn valmentaja. Kaikilla näillä on myös oma tärkeä osuus yksittäisten pelaajien ja joukkueen kuvioiden rakentamisessa.
Ja vielä yks kyssäri. Pääsekö nuo nuoret lahjakkaat QB:t ihan alottaankin matseja niinku vaikka tuo Denverin Cutler tai Vince Young tai Matt Leinart joka tosin tais nyt loukkaantua. Matseja kumminkin kaudessa vaan 16 niin jokaisen pitäs olla kyllä tosi tärkeä, ettei tarvi kattella kokoonpanoja sillä silmällä vaan parhaat pelaa jokaisen jos on terveenä?
-Leinart:
Warner on aloittanut viimeksi kaikki 16 peliä 2001 joten loukkaantumisen riski on kohtalainen mutta pelillisten esitysten vuoksi vaihtoa ei tulla tällä kaudella tekemään, ehkä Leinart saa loppukaudesta pari starttia jos Arizona on menettänyt kaikki mahdollisuudet.

-Cutler:
Ei ilman Plummerin loukkaantumista, Shanahan uskoo vahvasti Plummeriin ja viimekauden perusteella Jake pystyy olemaan tarpeeksi hyvä.

-Young:
Young pääsee varmasti aloittamaan useita pelejä tosin lähinnä johtuen siitä että Tenneseen tulee olemaan reilusti tappiollinen joukkue eikä nyt aloittavan Collinsin taso huimaa. Youngia tullaan todennäköisesti peluuttamaan myös tilanteissa jossa halutaan sotkea vastustajan puolustusta erikoisemmilla kuviolla, Young omaa lähes RB:n juoksukyvyt tosin heittotaito jää toiseksi jopa Vickille ja kestävyys tuntuu oleman samaa luokkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Varmasti Gary Kubiakin lähtemisellä on merkitystä Denverin tulevaan kauteen, mutta kuinka paljonn sitä on todella vaikea arvioida todella täsmällisesti. Offensive Coordinator tehtäviin nimitetty Rick Dennison on kuitenkin ollut pitkään Broncos valmennustehtävissä ja tuskin tulee muuttamaan systeemiä aluksi kovinkaan radikaalisti. Vaikutukset näkyvät varmaan paremmin muutaman vuoden kuluttua. Broncoshan kohtasi Houstonin preseasonin aikana ja jälkeenpäin Broncos puolustajat kommentoivat että peli oli "kuin olisi ollut takaisin treeneissä", tarkoittaen sitä että Houstonin pelit olivat lähes täsmälleen sitä mitä he olivat tottuneet itse näkemään omalta hyökkäykseltään treeneissä ja peleissä Kubiakin ollessa hyökkäyksen koordinaattori.

Valmentajien ja koordinaattoreiden merkitystä on vaikea arvioida tarkkaan, tässä joutuu usein käyttämään maalaisjärkeä ja vetämään arvioita. Merkittävimmät erot tulevat tietysti esille tapauksissa joissa puolustus koordinaattorien tai valmentajien tahdosta muutetaan 3-4 puolustuksesta 4-3 puolustukseen tai vise versa tms. vastaavissa tapauksissa missä koordinaattori/valmentaja selkeästi tuo aivan täysin erilaisen pelifilosofian joukkueeseen. Hyvänä esimerkkinä on oman suosikkijoukkueeni Atlanta Falconsien off-seasonin pelaaja kauppojen aiheuttama keskustelu siitä että pitäisikö puolustus muuttaa muotoon 3-4. Ennen DT Jacksonin hankkimista puolustus näytti muuten olevan melko hyvä paketti lukuunottamatta yhtä DT pelaajaa joka viime kaudella oli Chad Lavalais. Linebackerien puolella taas tuntui että olisi hyviä pelaajia enemmän kuin mitä pystytään käyttämään 4-3 puolustuksessa. Periaatteessa kun ajattelee niin Abraham-Coleman-Kerney olisi aivan huikea puolustuksenlinja ja hyvää linebacker osastoa saataisiin hyödynnettyä paremmin, mutta 4-3 ja 3-4 puolustukset vaativat erilaisia ominaisuuksia pelaajilta. Coleman, Abraham ja Kerney ovat viime kausina olleet säkitys tilastojen kärkipäässä, mutta nämä pelaajat ovat nopeita pass-rusher tyylisiä DL pelaajia, suhteellisen pienikokoisia jokainen. 4 pelaajan puolustuksen linjassa jos hyökkäyksenlinja blokkaa esim.Colemanin kahdella jää muut pelaajat 1-on-1 tilanteeseen jolloinka pieni koko ei ole ylitsepääsemätön ongelma, mutta jos Atlantan puolustus muutettaisiin muotoon 3-4, viiden pelaajan hyökkäyksenlinja pystyy tuplaamaan kaksi pelaajaa (toki tietysti linebackereita käytettäisiin blitzaamaan mutta Atlantan LB osastokin on rakennettu enemmän nopeuden kuin voiman ympärille niin sekin olisi ongelma) ja tällä tuskin saataisiin hyödynnettyä kolmea liigan eliitti DL pelaajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Eli pelifilosofian ja käytössä olevan materiaalin jne. suhteet ovat usein myös merkittävä tekijä. Nämä tietysti alkaa olla sellaista hifistelyä että niitä on jo todella vaikea muuttaa tarkkojen ranking ja prosenttien muotoon. Mielenkiintoisia valmennuspuolen muutoksia on esimerkiksi St.Louis Ramsin tilanne. Rams on Martzin aikana ollut todella rohkeaa heittopeliä suosiva joukkue, mutta nähtäväksi jää miten tämä pelifilosofia tulee muuttumaan, mikä saattaa näkyä esimerkiksi Ramsista saatavilla helpoilla totals under vedoilla.

Pelinrakentajista en usko ainakaan että Jay Cutler pääsee pelaamaan niin kauan kuin Jake Plummer on terve ja Denver on mukana mestaruus taisteluissa. Matt Leinartilla luultavasti sama tilanne, mutta Vince Young saattaa saada peliaikaa mikäli Volek ei pelaa hyvin. Tennesseen playoff haaveet luultavasti päättyvät yhtenä ensimmäisten joukkueiden joukossa ja silloin voisi kuvitella että Tennesseen organisaatio suuntaa katseet tulevaisuuteen ja antaa rookie pelinrakentajalle kokemusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Omien randomrankkien pohjalta muodostetut voitto-odotukset tulevalle kaudelle, näissä on vahvasti huomioitu otteluohjelman vaikeus. Kaikkia viimeisen parin viikon aikana tapahtuneita loukkaantumisia tai vastaavia muutoksia ei ole vielä huomioitu joten esim Pittsburghin luvut on liian korkealla oikeaan tasoon nähden.

Suurimmat erot bookkien kausiarvioihin tuntuu olevan Giantsin ja Atlantan tapauksessa huonompaan suuntaan sekä Carolinan ja Jacksonvillen tapauksessa parempaan suuntaan.

<TABLE BORDER="1"><TR> <TH>Team</TH> <TH>Div</TH> <TH>Conf</TH> <TH>W</TH></TR><TR> <TD>Buffalo</TD> <TD>East</TD> <TD>AFC</TD> <TD>5,8</TD></TR><TR> <TD>Miami</TD> <TD>East</TD> <TD>AFC</TD> <TD>9</TD></TR><TR> <TD>New England</TD> <TD>East</TD> <TD>AFC</TD> <TD>11,1</TD></TR><TR> <TD>NY Jets</TD> <TD>East</TD> <TD>AFC</TD> <TD>3,6</TD></TR><TR> <TD>Baltimore</TD> <TD>North</TD> <TD>AFC</TD> <TD>7,3</TD></TR><TR> <TD>Cincinnati</TD> <TD>North</TD> <TD>AFC</TD> <TD>8,9</TD></TR><TR> <TD>Cleveland</TD> <TD>North</TD> <TD>AFC</TD> <TD>6</TD></TR><TR> <TD>Pittsburgh</TD> <TD>North</TD> <TD>AFC</TD> <TD>11,2</TD></TR><TR> <TD>Houston</TD> <TD>South</TD> <TD>AFC</TD> <TD>4,2</TD></TR><TR> <TD>Indianapolis</TD> <TD>South</TD> <TD>AFC</TD> <TD>12,7</TD></TR><TR> <TD>Jacksonville</TD> <TD>South</TD> <TD>AFC</TD> <TD>11,4</TD></TR><TR> <TD>Tennessee</TD> <TD>South</TD> <TD>AFC</TD> <TD>4</TD></TR><TR> <TD>Denver</TD> <TD>West</TD> <TD>AFC</TD> <TD>9,4</TD></TR><TR> <TD>Kansas City</TD> <TD>West</TD> <TD>AFC</TD> <TD>8,1</TD></TR><TR> <TD>Oakland</TD> <TD>West</TD> <TD>AFC</TD> <TD>5,9</TD></TR><TR> <TD>San Diego</TD> <TD>West</TD> <TD>AFC</TD> <TD>9</TD></TR><TR> <TD>Dallas</TD> <TD>East</TD> <TD>NFC</TD> <TD>10</TD></TR><TR> <TD>NY Giants</TD> <TD>East</TD> <TD>NFC</TD> <TD>6,8</TD></TR><TR> <TD>Philadelphia</TD> <TD>East</TD> <TD>NFC</TD> <TD>9,1</TD></TR><TR> <TD>Washington</TD> <TD>East</TD> <TD>NFC</TD> <TD>8,7</TD></TR><TR> <TD>Chicago</TD> <TD>North</TD> <TD>NFC</TD> <TD>9,9</TD></TR><TR> <TD>Detroit</TD> <TD>North</TD> <TD>NFC</TD> <TD>7,5</TD></TR><TR> <TD>Green Bay</TD> <TD>North</TD> <TD>NFC</TD> <TD>6</TD></TR><TR> <TD>Minnesota</TD> <TD>North</TD> <TD>NFC</TD> <TD>7,3</TD></TR><TR> <TD>Atlanta</TD> <TD>South</TD> <TD>NFC</TD> <TD>6,2</TD></TR><TR> <TD>Carolina</TD> <TD>South</TD> <TD>NFC</TD> <TD>13,3</TD></TR><TR> <TD>New Orleans</TD> <TD>South</TD> <TD>NFC</TD> <TD>3,5</TD></TR><TR> <TD>Tampa Bay</TD> <TD>South</TD> <TD>NFC</TD> <TD>8</TD></TR><TR> <TD>Arizona</TD> <TD>West</TD> <TD>NFC</TD> <TD>7,9</TD></TR><TR> <TD>San Francisco</TD> <TD>West</TD> <TD>NFC</TD> <TD>3</TD></TR><TR> <TD>Seattle</TD> <TD>West</TD> <TD>NFC</TD> <TD>12,6</TD></TR><TR> <TD>St. Louis</TD> <TD>West</TD> <TD>NFC</TD> <TD>7,5</TD></TR></TABLE>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Joo-o, isketääs lusikkaa soppaan parilla pitkäaikaisvedolla.

Odds to Win NFC East: Philadelphia Eagles kerroin 4,79 panos 1,5/10

Edit2: Betsafella ja Ladbrokesilla kerroin 5

Eaglesin viime kausin meni täysin penkin alle loukkaantumisten takia. Nyt joukkue on kauden alussa terve, mikä ei tietenkään ole mikään tae tulevasta, mutta samanlaista katastrofia kuin viime kaudella sentään tuskin tulee. Puolustus on terveenä ollessaan osoittanut olevansa hyvä. Hyökkäyksessä Terrell Owens on nyt poissa, joka helpottanee McNabbia henkisesti, mutta nykyinen WR-materiaali ei ole kaksinen vaikka Daunte Stallworthin tulo Saintsista tätä jonkin verran parantaakin. Muistetaan kuitenkin, että samantasoisella WR-osastolla joukkue pääsi konferenssifinaaliin ennen Owensia, joten mitenkään ylipääsemätön tuon tilanteen ei pitäisi olla. Paljon toki riippuu McNabbin, Westbrookin ja puolustuksen avainmiesten terveenä pysymisestä, mutta kyllä Eaglesin mahdollisuudet tasaisen divisioonan voittoon ovat mielestäni yli 25%. Suosikkina divisioonassa on yleisesti Dallas. Mielenkiintoista nähdä kuinka kauan TO malttaa siellä keskittyä pelaamiseen, ennen kuin kitinä taas alkaa. Dallasin QB Drew Bledsoe ei kuitenkaan ainakaan enää liigan huippuihin kuulu, joten Owens saattaa hyvinkin päättää jossain välissä Bledsoen olevan hänelle liian huono ja soppa on valmis. Tämä siis tietty pelkkää arvailua...

NFL Regular Season Wins Tampa Bay Buccaneers: Over 8.5 kerroin 2,57 panos 3/10

Bucsin ohjelma on suhteellisen kova, mutta yllättävän korkeaksi kerroin on tässä mielestäni noussut. Tampan puolustus on kuitenkin edelleen liigan huippua ja hyökkäyspäässä avainpelaajat ovat vuoden kokeneempia. RB Cadillac Williams pelasi erinomaisen rookie-kauden ja jos sophomore jinx ei iske pahasti, tulee kantamaan hyökkäyspeliä paljon myös tällä kaudella. Pittman ja Alstott tarjoavat hyvin tukea. QB Chris Simms nousi viime kaudella aloittajaksi ja pelasi ihan ok tasolla. Nyt kokemusta on lisää enkä usko tason ainakaan laskevan. Simmsin viime kauden suosikkirissu Joey Galloway on edelleen mukana ja lisäksi vielä kaksi vuotta sitten loistokauden rookiena pelanneen, mutta viime kauden loukkaantumisista kärsineen Michael Claytonin pitäisi olla taas terve ja täydessä iskussa tuoden leveyttä WR-osastoon. Carolina lienee NFC Southissa Bucsille liian kova, mutta wild card-paikasta joukkueen pitäisi olla mukana taistelemassa ja noin korkea kerroin tälle overille on mielestäni liikaa.

edit: Molemmat vedot pinnylle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin