Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 18.12.2017, 11:30

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 8.11
ViestiLähetetty: 08.11.2007, 16:03 
Status: JäsenLiittynyt: 28.01.2003, 19:56Viestit: 179Paikkakunta: lappeen Ranta
Pisteitä: 0
Yöksi kolme peliä greekille:

DAL-PHO Hagman-Doan 1,77 (60,4%) 3/10
PHI-NJE Briere-Madden 2,2 (49,3%) 2/10
TAM-CAR Richards-Staal 2,6 (42,5%) 2/10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.11.2007, 18:02 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>08-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:40</B>
New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1X2 43 22 35 U/O 5.5 58 42 OAPanos
Philadelphia Flyers +0.51.806PinnacleSports57.6%60min.1.042/10
New Jersey Devils U3.01.775PinnacleSports59.5%Ja. + rl.1.063/10
NY Rangers - Pittsburgh Penguins 1X2 46 21 33 U/O 5.5 53 47 OAPanos
Pittsburgh Penguins +1.51.556PinnacleSports68.0%Ja. + rl.1.064/10
Pittsburgh Penguins O2.52.200PinnacleSports50.1%Ja. + rl.1.103/10
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 1X2 52 20 28 U/O 5.5 42 58 OAPanos
Tampa Bay Lightning +1.51.752PinnacleSports60.7%Ja. + rl.1.063/10
Carolina Hurricanes U3.52.100PinnacleSports50.9%Ja. + rl.1.073/10
Boston Bruins - Montreal Canadiens 1X2 36 22 42 U/O 5.5 54 46 OAPanos


Alustavana oletuksena, että Niittymäki Philadelphian ja Rask Bostonin maalilla.

Pontus kirjoitti:
Taidan olla aika kahvilla näissä idän joukkueiden totalsseissa.

Kyllä se taisi olla joku muu, joka oli kahvilla... :oops:
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.11.2007, 18:19 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>08-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:10</B>
Ottawa Senators - Washington Capitals 1X2 62 18 20 U/O 5.5 47 53 OAPanos
Ottawa Senators ML1.413PinnacleSports73.7%Ja. + rl.1.044/10
Washington Capitals U2.51.847PinnacleSports59.9%Ja. + rl.1.115/10
Calgary Flames - Vancouver Canucks 1X2 46 22 32 U/O 5.5 59 41 OAPanos
Vancouver Canucks +1.51.510PinnacleSports68.6%Ja. + rl.1.043/10
U5.51.770Centrebet59.5%Ja.1.053/10
Phoenix Coyotes - Dallas Stars 1X2 34 22 44 U/O 5.5 53 47 OAPanos
Dallas Stars O3.02.310PinnacleSports46.8%Ja. + rl.1.083/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.11.2007, 19:22 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Boston Montreal 41 % 22 % 37 % Total 5,5 U/O 56 % 44 % 1,78 2,28
Rask-Price
New Jersey Philadelphia 44 % 22 % 34 % Total 5,5 U/O 56 % 44 % 1,77 2,29
Brodeur-Niittymäki
NY Rangers Pittsburgh 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 57 % 43 % 1,76 2,31
Lunqvist-Fleury
Carolina Tampa Bay 56 % 20 % 24 % Total 5,5 U/O 38 % 62 % 2,61 1,62
Ward-Denis (Holmqvist oli eilen joten veikkaan Denisiä)
Ottawa Washington 61 % 19 % 20 % Total 5,5 U/O 43 % 57 % 2,34 1,75
Emery-Kolzig
Calgary Vancouver 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 55 % 45 % 1,81 2,24
Kipper-Luongo
Vancouverilla edelleen paljon poissa oloja puolustuksesta.
Phoenix Dallas 32 % 21 % 47 % Total 5,5 U/O 60 % 40 % 1,68 2,48
Tellqvist-Smith
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.11.2007, 00:21 
Status: JäsenLiittynyt: 01.11.2003, 16:29Viestit: 266
Pisteitä: 0
Pontus kirjoitti:
Ward-Denis (Holmqvist oli eilen joten veikkaan Denisiä)


Johan Holmqvist, Tampa Bay Lightning - Holmqvist is the probable starter for Thursday's game against the Hurricanes, reports the Tampa Tribune blog. [ UPDATED @ 3:21 PM EST ]
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.11.2007, 00:23 
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2003, 12:37Viestit: 1920Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 2603
Kassa: +579.36 yks. Palautus%: 102.75% Panosten ka: 5.74 yks. Vetoja: 3668
Itse pelaan:
j
Phoenix Dallas oli eilen San Josen vyörytyksen alla koko pelin ajan ja pelasi suuret määrät alivoimaa. Alivoima tarkoittaa avainpelaajien kuormittamista, joten Dallasin otteluruuhkan olettaisi tässä pelissä näkyvän.

NJ Toinen väsynyt joukkue on Philadelphia. Joukkueella on pitkän vieraskiertueensa viimeinen peli. Minua uusiutunut Philadelphia ei ole vakuuttanut. Joukkue onkin hävinnyt laukaisutilastoissa keskimäärin 10 laukauksella per ottelu vastustajilleen. Kahteen peräkkäiseen vierasvoittoon joukkue ei ole vielä pystynyt.

NJ taas on pelannut kovin ailahtelevasti ja edellinen 0-5 kotitappio tullaan varmasti kuittaamaan hurjalla yrityksellä. NJ on mielestäni tuoreempi, motivoituneempi ja parempi näistä kahdesta.
0

_________________
Twitteri
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: zack ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye