Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 17.12.2017, 10:02

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 11.11
ViestiLähetetty: 11.11.2007, 18:12 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>11-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:05</B>
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 1X2 29 21 50 U/O 5.5 52 48 OAPanos
Detroit Red Wings ML1.633PinnacleSports63.2%60min.1.032/10
Detroit Red Wings O3.02.150TheGreek53.0%Ja. + rl.1.145/10
Colorado Avalanche - Minnesota Wild 1X2 46 22 32 U/O 5.5 54 46 OAPanos
Minnesota Wild +1.51.565PinnacleSports67.5%Ja. + rl.1.064/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.11.2007, 21:04 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Chicago Detroit 32 % 20 % 48 % Total 5,5 U/O 52 % 48 %
Khabibulin-Osgood
Colorado Minnesota 46 % 21 % 33 % Total 5,5 U/O 54 % 46 %
Budaj-Harding oma arvaus
Bäckström oli eilen loukannut nivustaan ja ei olisi ihme jos häntä lepuutettaisiin.
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.11.2007, 21:28 
Status: JäsenLiittynyt: 20.11.2006, 05:27Viestit: 636
Pisteitä: 25
Kassa: -217.77 yks. Palautus%: 84.08% Panosten ka: 9.43 yks. Vetoja: 145
Kaikki putket katkeavat joskus. Chicagoa vastaan aina lisälatausta molemmin puolin.

CHI-DET 32-23-45

CHICAGO(32%) Unibet 3,30 oa. 1,06




NHL kaudella 2007-2008; 9 vetoa, 4 osumaa, palautus 81,11%
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.11.2007, 00:11 
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2003, 12:37Viestit: 1920Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 2603
Kassa: +579.36 yks. Palautus%: 102.75% Panosten ka: 5.74 yks. Vetoja: 3668
Chicago-Detroit kiihkeä kohtaaminen. Detroitin kausi mennyt niin putkeen, ettei Chicago peli ehkä erityisesti sytytä. Chigagon alkukausi lupaavampi kuin aikoihin, vaikka joukkue joutunut tulemaan toimeen ilman Havlatia. Detroitilla alla kaksi tiivistä kotiottelua ja lähtö vieraskiertueelle ei ehkä takaa parasta sytykettä tähän peliin.

Detroit pelien tärkeys Chicagolle tulee ilmi siinä että joukkue onkin pärjännyt varsin hyvin Detroitia vastaan vaikka joukkueet ovatkin olleet taulukkojen eri päissä. Näissä peleissä on myös maaleja tehty 6.5 keskiarvolla, joten vetovalinnat ovat Chicago ja over.

Minnesotalla Harding siis maalissa ja poissaoloja hyökkäyspäässä. Minnesotalla 3 peräkkäistä vierastappiota, ja viimeinen niistä juuri Coloradoa vastaan. Lopputulos tuossa pelissä 3-1 Coloradolla ja laukaukset 29-21. Minnesotalla ollut peräti 6 päivän tauko peleissä ja yleensä se tietää käynnistysvaikeuksia. Coloradolla edelliset pelit perjantaina ja keskiviikkona. Joukkue tuskin antaan väsymyksen vaikuttaa kun takana harmittava tappio Vancouverille. Colorado kotona tällä kaudella: 8 voittoa - 1 tappio. Pelivalinnaksi siis Colorado.
0

_________________
Twitteri
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye