Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 12.12.2017, 19:55

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 14.11
ViestiLähetetty: 14.11.2007, 17:55 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
New Jersey NY Rangers 36 % 22 % 42 % Total 5,5 U/O 67 % 33 %
Brodeur-Lunqvist
Columbus Chicago 46 % 22 % 32 % Total 5,5 U/O 53 % 47 %
Leclaire-Lalime
Tampa Bay Carolina 35 % 21 % 44 % Total 5,5 U/O 43 % 57 %
Holmqvist-ward
Dallas San Jose 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 57 % 43 %
Dallas sai pari prossaa GM:n vaihto lisää. Vanha viisaushan on että pelaa valmentajaa vaihtanutta joukkuetta niin kauan ennenkuin se häviää. Miten se toimii GM: kohdalla, varsinkin kun GM:ksi tuli muutamalle pelaajalle entinen pelikaveri Brett Hull?
Turco-Nabokov
Vancouver Edmonton 50 % 21 % 29 % Total 5,5 U/O 65 % 35 %
Luongo-Roloson
GP ja HI arvelivat rolosonia, joten uskotaan niin kunnes toisin todistetaan. Ei muuta arviota sillä garon on pelannut viime ihan hyvin.
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.11.2007, 18:55 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>14-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:35</B>
New Jersey Devils - NY Rangers 1X2 38 23 39 U/O 5.5 68 32 OAPanos
U4.52.000Expekt52.1%60min.1.042/10
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 1X2 42 22 36 U/O 5.5 57 43 OAPanos
Chicago Blackhawks +1.51.455PinnacleSports71.7%Ja. + rl.1.044/10
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 1X2 38 21 41 U/O 5.5 41 59 OAPanos
Dallas Stars - San Jose Sharks 1X2 40 22 38 U/O 5.5 59 41 OAPanos
Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 1X2 53 21 26 U/O 5.5 60 40 OAPanos
Vancouver Canucks U3.02.020PinnacleSports51.5%Ja. + rl.1.042/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.11.2007, 21:42 
Status: JäsenLiittynyt: 20.11.2006, 05:27Viestit: 636
Pisteitä: 25
Kassa: -217.77 yks. Palautus%: 84.08% Panosten ka: 9.43 yks. Vetoja: 145
DAL-SJS 40-26-34

TASAPELI X (26%) Ladbrokes 4,10 oa.1,07
UNDER 5 (49%) Pinnacle 2,11 oa.1,03

Dallas lähtee takuulla motivoituneena ja tarkasti johdon muutosten jälkeen. Puolustusvoittoisesti mennään ja tasurikin on lähellä. Todennäköisin tulos 1-1.




NHL VEDOT KAUDELLA 2007-2008; 11 vetoa, 6 osumaa, palautus 127,27%
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: alibumaye, Bouge 78, Cutio, dilhess, HerraSir, Kitiaano, lospollos, podopado ja 11 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye