Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 21.01.2018, 13:36

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 3.12. ma
ViestiLähetetty: 03.12.2007, 14:59 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
NHL 3.12. ma

NY Islanders - Boston u5,5 1,785 Pinnacle maistuu mulle alustavasti 5/10 verran (oma raja hieman alle 1,60).
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2007, 15:46 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Unibet 1,86.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2007, 18:12 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
NY Islanders Boston 45 % 23 % 32 % Total 5,5 U/O 69 % 31 %
Team totals NYI U 3 Pinnacle 1,735
Yli3 Alle 3
3,24 1,45

Tctrl rajat 2,78 ja 1,56
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.12.2007, 19:52 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
NY Rangers Carolina 44 % 23 % 33 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Lunqvist-Ward
Carolina hävisi nolosti toissa iltana 8-1 ja varmasti tulee tähän otteluun kovalla asenteella. Ragseiltä poissa tärkeä Avery, joka antaa taitaville pelaajillle heidän tarvitsemansa ajan ja tilan.

Columbus Dallas 41 % 23 % 36 % Total 5,5 U/O 64 % 36 %
Leclaire/norrena-Turco

Pittsburgh Phoenix 50 % 21 % 29 % Total 5,5 U/O 47 % 53 %
Fleury-Bryzgalov

Colorado San Jose 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 57 % 43 %
Coloradolla sen verran paljon epävarmuutta kokoonpanossa MM. sakic ja svatos, etten pelaa kuin underia.

Los Angeles Edmonton 50 % 22 % 28 % Total 5,5 U/O 54 % 46 %
Tod. näk. Aubin-Roloson
Labarbera oli loukkaantunut edellisessä pelissä ja farmista oli nostettu paikkaaja.

Peleihin
NYI Boston Totals U 5,5 Raja 1,46 1,75 Unibet
NYI Boston T-total 1U 3 Raja 1,45 1,74 pinnacle
NYR Carolina Line 2 +0,5 Raja 1,79 1,93 pinnacle
Columbus Dallas Totals U 5 Raja 1,77 1,87 Bwin varsinainen peliaika
Colorado San Jose Totals U 5,5 Raja 1,83 2,00 Bwin
Pittsburgh Phoenix Line 2 +0,5 Raja 2,00 2,12 pinnacle
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: dewes, Ickevinnare, pavelsson ja 8 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye