Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 17.01.2018, 13:17

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 6.12. to
ViestiLähetetty: 06.12.2007, 13:11 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
NHL 6.12. to

Mika "Hot as Ice" Ässä kirjoitti:
Viime yön NHL = Sukellus :evil:


Ensi yölle alustavat poiminnat

Los Angeles - Buffalo u6 53 % Pinnacle 2,100 Stake 3 / 10
Los Angeles - Buffalo 2 ml 60 % Pinnacle 1,769 Stake 2 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: NHL 6.12. to
ViestiLähetetty: 06.12.2007, 17:03 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2004, 18:51Viestit: 837
Pisteitä: 1108
Kassa: +572.96 yks. Palautus%: 107.49% Panosten ka: 4.52 yks. Vetoja: 1691
LA- Buffalo alle 6 löytyisi Betssonilla 2,12 (Mukaanl. jatkoaika ja rankkarit)

Toinen hyvä voisi olla Betsafen Calgary vs Pittsburgh 1) 2,20
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.12.2007, 17:32 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>06-12-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:00</B>
Boston Bruins - Montreal Canadiens 1X2 41 22 37 U/O 5.5 55 45 OAPanos
NY Rangers - Toronto Maple Leafs 1X2 49 22 29 U/O 5.5 54 46 OAPanos
NY Rangers O3.02.170PinnacleSports51.0%Ja. + rl.1.114/10
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 1X2 40 21 39 U/O 5.5 41 59 OAPanos
Carolina Hurricanes ML2.130PinnacleSports49.8%60min.1.062/10
Nashville Predators - Vancouver Canucks 1X2 45 22 33 U/O 5.5 57 43 OAPanos
Nashville Predators ML1.800PinnacleSports57.5%60min.1.032/10
Nashville Predators O2.51.813PinnacleSports56.9%Ja. + rl.1.032/10
Los Angeles Kings - Buffalo Sabres 1X2 37 21 42 U/O 5.5 44 56 OAPanos
U6.51.700PAF60.9%60min.1.042/10
Calgary Flames - Pittsburgh Penguins 1X2 48 22 30 U/O 5.5 51 49 OAPanos
Calgary Flames2.200Betsafe48.3%60min.1.062/10
Pittsburgh Penguins U2.52.020PinnacleSports51.1%Ja. + rl.1.031/10


edit: Calgaryn peli meinasi unohtua.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.12.2007, 18:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Boston Montreal 39 % 22 % 39 % Total 5,5 U/O 58 % 42 %
rask-Price

NY Rangers Toronto 49 % 22 % 29 % Total 5,5 U/O 51 % 49 %
Lunqvist-Toskala

Tampa Bay Carolina 37 % 21 % 42 % Total 5,5 U/O 39 % 61 %
Holmqvist-Ward

Nashville Vancouver 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Mason-sandford

Calgary Pittsburgh 49 % 22 % 29 % Total 5,5 U/O 46 % 54 %
Kipper-sabourin

Los Angeles Buffalo 34 % 22 % 44 % Total 5,5 U/O 45 % 55 %
Quick-Thibault

peleihin
Calgary Pittsburgh Line 1 -0,5 Raja 2,03 2,15 Nordic
Nashville Vancouver Money 1 Raja 1,68 1,80 Pinnacle
Nashville Vancouver Totals O 5 Raja 1,69 1,78 Pinny
Tampa Bay Carolina Line 2 -0,5 Raja 2,41 2,85 Bwin
La Kings Buffalo Totals U 6,5 Raja 1,63 1,70 Paf
Nashville Vancouver T-total 1O 2,5 Raja 1,67 1,81 Pinny
Boston Montreal Totals U 5,5 Raja 1,71 1,83 Pinny
Boston Montreal Line 2 +1,5 Raja 1,34 1,40 Bwin
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.12.2007, 20:07 
Status: JäsenLiittynyt: 26.11.2004, 14:41Viestit: 898
Pisteitä: 59
Nashville - Vancouver 47-21-32

Nashville 1 2,30 PAF 47 %

Nashville -1,5 3,40 PAF 32 %


Ellis - Sanford
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.12.2007, 01:03 
Status: JäsenLiittynyt: 14.02.2004, 22:37Viestit: 29Paikkakunta: Hyvinkää
Pisteitä: 0
tämmönen offtopic kysymys, että jos veikataan under over 6,00 maalia. niin palautetaanko panokset jos tulee tasan 6 maalia?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.12.2007, 01:25 
Status: JäsenLiittynyt: 02.09.2005, 17:40Viestit: 31Paikkakunta: Espoo
Pisteitä: 3
Derfect kirjoitti:
tämmönen offtopic kysymys, että jos veikataan under over 6,00 maalia. niin palautetaanko panokset jos tulee tasan 6 maalia?


kyllä
0

_________________
"Everybody needs money. That's why they call it money." -Mickey Bergman (Danny DeVito) in Heist
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye