Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.01.2018, 22:04

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 8.12
ViestiLähetetty: 08.12.2007, 08:50 
Status: JäsenLiittynyt: 26.11.2004, 14:41Viestit: 898
Pisteitä: 59
San Jose - Buffalo 45-22-33

Buffalo +1,5 1,465 72 % Pinnacle


Nabokov-Miller
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.12.2007, 17:36 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>08-12-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:15</B>
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 1X2 49 21 30 U/O 5.5 48 52 OAPanos
U5.52.160PinnacleSports47.8%Ja. + rl.1.031/10
Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes 1X2 41 22 37 U/O 5.5 45 55 OAPanos
Carolina Hurricanes ML2.290PinnacleSports47.2%60min.1.082/10
Carolina Hurricanes O2.51.800TheGreek58.8%Ja. + rl.1.063/10
Washington Capitals - Atlanta Trashers 1X2 42 22 36 U/O 5.5 53 47 OAPanos
U5.51.960Centrebet52.5%Ja.1.031/10
Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild 1X2 44 23 33 U/O 5.5 64 36 OAPanos
U5.51.700Centrebet64.1%Ja.1.095/10
Tampa Bay Lightning - NY Islanders 1X2 52 21 27 U/O 5.5 54 46 OAPanos
Tampa Bay Lightning ML1.588PinnacleSports65.4%60min.1.043/10
NY Islanders U2.51.926PinnacleSports55.5%Ja. + rl.1.073/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.12.2007, 17:54 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>08-12-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:40</B>
Nashville Predators - Anaheim Ducks 1X2 45 22 33 U/O 5.5 54 46 OAPanos
O5.01.770TheGreek60.6%Ja. + rl.1.074/10
Vancouver Canucks - Pittsburgh Penguins 1X2 45 22 33 U/O 5.5 53 47 OAPanos
Pittsburgh Penguins +0.51.877PinnacleSports54.8%60min.1.031/10
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes 1X2 48 21 31 U/O 5.5 49 51 OAPanos
Los Angeles Kings O3.01.910TheGreek53.8%Ja. + rl.1.031/10
San Jose Sharks - Buffalo Sabres 1X2 49 22 29 U/O 5.5 54 46 OAPanos
San Jose Sharks ML1.699PinnacleSports62.6%60min.1.064/10
Buffalo Sabres U2.52.020PinnacleSports53.5%Ja. + rl.1.083/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.12.2007, 19:42 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Toronto Boston 51 % 21 % 28 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Montreal Carolina 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 46 % 54 %
Washington Atlanta 44 % 22 % 34 % Total 5,5 U/O 41 % 59 %
Columbus Minnesota 45 % 24 % 31 % Total 5,5 U/O 62 % 38 %
Tampa Bay NY Islanders 54 % 21 % 25 % Total 5,5 U/O 54 % 46 %
Nashville Anaheim 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 53 % 47 %
Vancouver Pittsburgh 46 % 22 % 32 % Total 5,5 U/O 52 % 48 %
Los Angeles Phoenix 48 % 22 % 30 % Total 5,5 U/O 53 % 47 %
San Jose Buffalo 46 % 23 % 31 % Total 5,5 U/O 57 % 43 %
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.12.2007, 21:32 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2004, 18:51Viestit: 843
Pisteitä: 1135
Kassa: +539.81 yks. Palautus%: 106.98% Panosten ka: 4.54 yks. Vetoja: 1704
Herrojen % kun katsoo niin Veikkaukselta löytyisi pelattavaa :

88 Tampa Bay- NY Islande 2,00 1)
89 Nashville- Anaheim 2,15 1)

ja tupliin mukaan ihan kerroinvertailun mukaan:

118 TPS - SPV 2) 1,90
119 OLS - NST 1) 1,95
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 888, _gigi, eht, lospollos, pavelsson ja 18 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye