Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 17.12.2017, 17:14

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 28.12 Pe
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 20:59 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Laitetaan nyt nämä arviot, vaikka aamulla olin ihan varma että nyt loppu arvioiden teko. eilen 12 hutia 1 osuma 1 push.


New Jersey Buffalo 44 % 22 % 34 % Total 5,5 U/O 59 % 41 %
Brodeur-Miller

Carolina Boston 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 50 % 50 %
Ward-Thomas
Molemmilla joukkueilla loukkantumis ongelmia.

Florida Montreal 45 % 22 % 33 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Vokoun-Huet

St. Louis San Jose 38 % 23 % 39 % Total 5,5 U/O 67 % 33 %
Legace-Nabokov
Taidan hieman yliarvostaa bluesia, mutta en pidä San Josea niin huippujoukkueena että se olisi selvä suosikki vieraissa. Josella maalinteossa ollut suuria ongelmia, tosin puolustus on pelannut todella hyvin.

Edit. eihän se San jose mitään dallasia vastan pelaa.
0


Viimeksi muokannut Pontus päivämäärä 28.12.2007, 23:46, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 21:56 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Carolina Boston 46 23 31
o/u 5,5: 55 45

New Jersey Buffalo 43 23 34
o/u 5,5: 45 55

Florida Montreal 43 23 34
o/u 5,5: 46 54

St.Louis San Jose 37 24 39
o/u 5,5: 34 66
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: NHL 28.12 Pe
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 22:11 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Pontus kirjoitti:
en pidä San Josea niin huippujoukkueena että se olisi selvä suosikki vieraissa. Josella huomenna vastasa oman divarin Dallas ja maalinteossa ollut suuria ongelmia. Tosin puolustus on pelannut todella hyvin.


Tämä kokeiluun, Pontuksen lukemilla vielä parempi.

St.Louis - San Jose 1 hc +1,5 75 % Pinnacle 1,400 Panos 3,5 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: NHL 28.12 Pe
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 23:03 
Status: JäsenLiittynyt: 13.02.2004, 23:00Viestit: 352
Pisteitä: 0
Pontus kirjoitti:

St. Louis San Jose 38 % 23 % 39 % Total 5,5 U/O 67 % 33 %
Legace-Nabokov
Taidan hieman yliarvostaa bluesia, mutta en pidä San Josea niin huippujoukkueena että se olisi selvä suosikki vieraissa. Josella huomenna vastasa oman divarin Dallas ja maalinteossa ollut suuria ongelmia. Tosin puolustus on pelannut todella hyvin.



Taitaa kuiteskin Sänt-luuisilla olla huomenna Dallas vastassa, eikä Josella
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 23:32 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 237
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
New Jersey Devils - Buffalo Sabres
43-23-34
O/U 5.5 44-56
O5.00 1.769 Pinnacle(ja.+rl.) 58%

Florida Panthers - Montreal Canadiens
45-23-32
O/U 5.5 42-58
Panthers-0.5 2.30 Nordicbet(60min.)
Canadiens U2.5 1.971 Pinnacle(ja.+rl.) 54%

St. Louis Blues - San Jose Sharks
37-23-40
O/U 5.5 38-62
O5.00 2.00 The Greek(ja.+rl.) 53%

Carolina Hurricanes - Boston Bruins
46-23-31
O/U 5.5 50-50
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: NHL 28.12 Pe
ViestiLähetetty: 28.12.2007, 23:44 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
römperi kirjoitti:
Pontus kirjoitti:

St. Louis San Jose 38 % 23 % 39 % Total 5,5 U/O 67 % 33 %
Legace-Nabokov
Taidan hieman yliarvostaa bluesia, mutta en pidä San Josea niin huippujoukkueena että se olisi selvä suosikki vieraissa. Josella huomenna vastasa oman divarin Dallas ja maalinteossa ollut suuria ongelmia. Tosin puolustus on pelannut todella hyvin.



Taitaa kuiteskin Sänt-luuisilla olla huomenna Dallas vastassa, eikä Josella


Ihan oikeassa olet. Täytyy hommata vahvemmat lasit.
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye