Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 18.12.2017, 06:57

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 7.1.2008
ViestiLähetetty: 07.01.2008, 10:20 
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 21:12Viestit: 405Paikkakunta: Nokia
Pisteitä: 6
Kassa: -11.90 yks. Palautus%: 83.54% Panosten ka: 2.58 yks. Vetoja: 28
Anaheim Nashville 48 % 22 % 30 %
Dallas Minnesota 45 % 22 % 33 %
Edmonton NY Islanders 38 % 24 % 38 %

Nashvilleä ja Islesia pelasin.
Onkohan Nashvillen maalivahdit todella oikeasti huonoja? Ellis on ainakin onnistunut nyt ja Koistinen on paikannut Weberiä puolustuksessa myöskin ilmeisen onnistuneesti.
0

_________________
SM-Liiga 2006-17.2.2009: Vetoja: 348 Tasapanoksilla: 104,22% OA: 111,91%
NHL 2007-17.2.2009: Vetoja: 251 Tasapanoksilla: 102,65% OA: 108,81%
Tarkemmat seurannat
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.01.2008, 17:50 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Dallas Minnesota 46 % 23 % 31 % Total 5,5 U/O 61 % 39 %
Turco-Bäckström

Edmonton NY Islanders 42 % 23 % 35 % Total 5,5 U/O 58 % 42 %
Roloson-Dipietro

Anaheim Nashville 49 % 22 % 29 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Giguere-Ellis
Anaheimilta Påhlsson edelleen pois. Nashvilleltä todennäköisesti Weber ja Suter. Suter oli merkattu healthy scartshiksi viime peliin, mutta ei valmentajan mielestä ollut toipunut vammastaan. Eiköhän heistä ainakin toinen pelaa.
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.01.2008, 19:14 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 237
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
Dallas Stars - Minnesota Wild
46-23-31
O/U 5.5 43-57

Edmonton Oilers - New York Islanders
41-24-35
O/U 5.5 39-61
U5.5 1.72 Centrebet 2.5/10

Anaheim Ducks - Nashville Predators
51-23-26
O/U 5.5 38-62
Predators U2.5 1.699 Pinnacle(ja.+rl.) 62% 3/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye