Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 24.02.2018, 09:00

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 18.1. pe
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:36 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
NHL 18.1. pe

Avataan peli tällä

Carolina - Edmonton Carolina o3 58 % Pinnacle 1,943 Panos 4,5 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:46 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Pittsburgh - Tampa Bay Pittsburgh o3 64 % Pinnacle 1,794 Panos 6 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:48 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Buffalo - Atlanta Buffalo o3,5 46 % Pinnacle 2,460 Panos 4 / 10
Buffalo - Atlanta 2 ml (ot) 39 % Pinnacle 2,630 Panos 1 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:49 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Colorado Chicago 47 % 23 % 30 % Total 5,5 U/O 53 % 47 %
Theodore-Lalime

Calgary Los Angeles 53 % 22 % 25 % Total 5,5 U/O 49 % 51 %
Kiprusoff-Labarbera

New Jersey Florida 53 % 22 % 25 % Total 5,5 U/O 62 % 38 %
Brodeur-Vokoun

Carolina Edmonton 40 % 22 % 38 % Total 5,5 U/O 43 % 57 %
Leighton-Garon
Tästä varmaan muut enemmän carolina voittoisia. Carolinan peli tullut lokakuun jälkeen alaspäin. Loukkaantumiset ovat kyllä vaivanneet, mutta ei se ole riittävä selitys. Molemmat 2/2, mutta carolinan yrittänyt rajan eilen. garon ollut hyvässä vireessä koko kauden.

Buffalo Atlanta 48 % 22 % 30 % Total 5,5 U/O 45 % 55 %
Miller-Lehtonen
Atlanta 2/2 3/4.

Pittsburgh Tampa Bay 55 % 21 % 24 % Total 5,5 U/O 49 % 51 %
Conklin-Rämö

Minnesota Anaheim 46 % 24 % 30 % Total 5,5 U/O 65 % 35 %
Bäckström-Hiller?
0

_________________
seuranta
Päivitetty 7.11.10
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:59 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Minnesota - Anaheim 2 hc +1,5 72 % Pinnacle 1,485 Stake 4 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2008, 20:59 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Calgary - Los Angeles Calgary o3 61 % Pinnacle 1,752 Stake 2 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Doth ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye