Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 13.12.2017, 03:08

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 18 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL 16.2
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 00:54 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 237
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
New York Rangers - Buffalo Sabres
40-23-37
O/U 5.5 42-58
Sabres+1.5 1.417 Pinnacle 74% 2/10
U5.5 1.833 Pinnacle 3.5/10
Tekemistä huomenissa niin ihan suuntaa antavia.
Edit:otsikkoa täydensin
0


Viimeksi muokannut Tahma päivämäärä 16.02.2008, 13:37, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 13:12 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 237
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins
40-23-37
O/U 5.5 47-53
A O/U 3.00 42-58
B O/U 2.5 54-46
Bruins+1.5 1.42 The Greek/Centrebet 74% 3/10
U 5.5 2.00 Unibet 2.5/10
Kierroksen muita otteluita ei ehdi riittävästi tutkia niin huomenna sitten taas.
edit:ykkösveskareilla laskettu tuo.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 17:15 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>16-02-2008: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:10</B>
NY Rangers - Buffalo Sabres 1X2 43 24 33 U/O 5.5 60 40 OAPanos
U5.51.806PinnacleSports60.3%Ja. + rl.1.094/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 18:07 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
NY Rangers Buffalo 39 % 24 % 37 % Total 5,5 U/O 61 % 39 %
Lunqvist-Miller
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 19:04 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
NYR kp:ssa paljon kysymysmerkkejä.

NY Rangers Buffalo 40 24 36
o/u 5,5: 39 61
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 20:42 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
Toronto Boston 40 % 22 % 38 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Toskala-Thoms

Montreal Philadelphia 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 44 % 56 %
Price-Niittymäki

Ottawa New Jersey 53 % 22 % 25 % Total 5,5 U/O 60 % 40 %
Emery-Brodeur

NY Islanders Atlanta 42 % 22 % 36 % Total 5,5 U/O 58 % 42 %
Dipietro-Lehtonen

Carolina Florida 44 % 22 % 34 % Total 5,5 U/O 52 % 48 %
Ward-Vokoun

Tampa Bay Washington 49 % 21 % 30 % Total 5,5 U/O 37 % 63 %
Holmqvist-Kölzig

Nashville St. Louis 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 60 % 40 %
Mason-Legace

Phoenix Los Angeles 53 % 21 % 26 % Total 5,5 U/O 41 % 59 %
bryzgalov-Cloutier

Vancouver Edmonton 45 % 23 % 32 % Total 5,5 U/O 63 % 37 %
Luongo-Garon
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 20:50 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Carolina Florida 44 24 32
o/u 5,5: 54 46

Montreal Philadelphia 44 22 34
o/u 5,5: 62 38

NY Islanders Atlanta 44 23 33
o/u 5,5: 48 52

Ottawa New Jersey 50 23 27
o/u 5,5: 51 49

Toronto Boston 43 23 34
o/u 5,5: 50 50

Tampa Bay Washington 46 22 32
o/u 5,5: 61 39

Nashville St.Louis 49 23 28
o/u 5,5: 46 54

Phoenix Los Angeles 53 22 25
o/u 5,5: 57 43

Vancouver Edmonton 53 22 25
o/u 5,5: 41 59
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:14 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
moka
0


Viimeksi muokannut Mika Ässä päivämäärä 16.02.2008, 21:20, muokattu yhteensä 4 kertaa
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:16 
Status: JäsenLiittynyt: 24.02.2006, 13:46Viestit: 31
Pisteitä: 0
Toronto-Boston, Toronto + tasapeli 1.46 1/10 Nordicbet

Montreal- Philadelphia, Philadelphia +1.5 1.459 2/10 Pinnacle

Vancouver- Edmonton, Edmonton +1.5 1.510 1/10 Pinnacle

Seuranta: Pelattuja vetoja 54 kpl, osuneiden vetojen kerrointen summa=39.854
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:26 
Status: JäsenLiittynyt: 09.12.2006, 16:26Viestit: 90
Pisteitä: 2
Mika ässä löäin vancouverille ja phoenix 1.90 kertoimel, kannattiko?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:28 
Status: JäsenLiittynyt: 09.12.2006, 16:26Viestit: 90
Pisteitä: 2
Kassassa $655 panostuskoko on yleensä $5 per kohde
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:30 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Unaslice kirjoitti:
Mika ässä löäin vancouverille ja phoenix 1.90 kertoimel, kannattiko?


Mun arvioilla ne on niukkoja ylikertoimia, miksei niitä voisi pelata kun ensi yölle tuntuu olevan vaikeaa löytää parempiakaan pelikohteita.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:35 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
...paitsi tietysti Nashville.

Nashville - St.Louis 1 ml (60min) 63 % Pinnacle 1,725 Panos 3,5 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:37 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
Ja Phoenix kannattaa mieluummin ottaa toisessa pelimuodossa eli team totaleissa.

Phoenix - Los Angeles Phoenix o3 61 % Pinnacle 1,794 Panos 4 / 10
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 21:56 
Avatar
Status: Talvilajien Olympiaguru 2010, SM-Vakiotietäjä 2015Liittynyt: 25.05.2003, 17:01Viestit: 872Paikkakunta: Lahti
Pisteitä: 60
Muutama tulosveto taas kokeiluun. Mitään superkohteita noi ei ole ja en noita rajoja tällä kertaa laita, mutta mun laskuissa noissa kaikissa OA pyörii siinä 1,20:n tuntumassa. Kaikki muut Centrelle, paitsi viimeinen Ladsille.

montreal-philadelphia 5-4 71
montreal-philadelphia 6-4 101
montreal-philadelphia 6-2 91
montreal-philadelphia 6-3 70
montreal-philadelphia 4-5 93
tampa bay-washington 5-4 67
tampa bay-washington 6-4 101
tampa bay-washington 6-2 77
tampa bay-washington 4-5 97
phoenix-los angeles 6-2 73
phoenix-los angeles 6-4 101
phoenix-los angeles 4-5 101
phoenix-los angeles 5-4 67
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 22:46 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
Ei onnistu totals-vedot, ei millään. Joukkueet pelaavat jatkuvasti "väärin". Epäreilua.

<B>16-02-2008: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 22:30</B>
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 1X2 40 23 37 U/O 5.5 54 46 OAPanos
Boston Bruins ML2.250PinnacleSports47.9%60min.1.082/10
U5.51.952PinnacleSports53.9%Ja. + rl.1.052/10
Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 1X2 42 22 36 U/O 5.5 44 56 OAPanos
Philadelphia Flyers ML2.400PinnacleSports45.8%60min.1.103/10
U5.52.350Centrebet44.3%Ja.1.041/10
Ottawa Senators - New Jersey Devils 1X2 49 22 29 U/O 5.5 50 50 OAPanos
New Jersey Devils4.000PAF28.8%60min.1.152/10
New Jersey Devils O2.52.200TheGreek49.0%Ja. + rl.1.083/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 23:02 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>16-02-2008: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 22:50</B>
NY Islanders - Atlanta Trashers 1X2 44 23 33 U/O 5.5 57 43 OAPanos
U5.51.850BET2456.8%Ja. + rl.1.052/10
Carolina Hurricanes - Florida Panthers 1X2 44 23 33 U/O 5.5 47 53 OAPanos
Florida Panthers +1.51.520Centrebet68.1%Ja. + rl.1.043/10
Florida Panthers O2.51.926PinnacleSports54.7%Ja. + rl.1.052/10
Tampa Bay Lightning - Washington Capitals 1X2 45 22 33 U/O 5.5 45 55 OAPanos
Washington Capitals ML2.600PinnacleSports42.0%60min.1.092/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.02.2008, 23:14 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
<B>16-02-2008: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 23:05</B>
Nashville Predators - St. Louis Blues 1X2 45 23 32 U/O 5.5 51 49 OAPanos
Nashville Predators O2.51.680PinnacleSports61.1%Ja. + rl.1.032/10
Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 1X2 48 22 30 U/O 5.5 45 55 OAPanos
Los Angeles Kings ML2.820PinnacleSports38.1%60min.1.072/10
Los Angeles Kings O2.52.020PinnacleSports52.7%Ja. + rl.1.073/10
Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 1X2 49 23 28 U/O 5.5 60 40 OAPanos
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 18 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye