Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 20.02.2018, 12:39

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: NHL, 31.3. ma
ViestiLähetetty: 31.03.2008, 15:55 
Status: JäsenLiittynyt: 05.05.2004, 18:39Viestit: 5609Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 7
NHL, 31.3. ma

Pienensin panosta 1yks. kun tässähän ei kummallakaan ole sen suurempaa motivaatiota, molemmat jo ulkona playoffeista (ja reilut 300e tuohon muutenkin saa vain vetää).

Tampa Bay - Atlanta Tampa Bay o3 56 % Pinnacle 2,040 Stake 3.5 / 10


_________________
Saat kaiken minkä ansaitsetkin, heti kun olet sen arvoinen -> Ahkeroi!
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.03.2008, 16:04 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 238
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers
47-22-31
O/U 5.5 54-46
Lightning O3.00 1.95 The Greek 54% 2/10
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.03.2008, 19:35 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 238
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
45-23-32
O/U 5.5 41-59
U5.5 1.77 Centrebet 2/10
Rangers ML 1.77 Partybets(ja.+rl.) 59% 2/10
Lundqvist - Fleury

TBL - ATL
Smith - Lehtonen
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.03.2008, 20:24 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2006, 22:51Viestit: 1271
Pisteitä: 52
Kassa: -13.18 yks. Palautus%: 83.52% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 18
NY Rangers Pittsburgh 41 % 23 % 36 % Total 5,5 U/O 59 % 41 %
Lunqdvist-Fleury

Tampa Bay Atlanta 49 % 21 % 30 % Total 5,5 U/O 44 % 56 %
Smith-Lehtonen
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye