Sivu 1/1

NBA/totals/kysymys

Lähetetty:
Kirjoittaja Kämmäri
Terve kaikille!

Olen näitä NBA posteja salaa seuraillut ja huomannut että kukaan ei näyttäisi laskevan totalseille rajoja. Itse olen jonkin verran kyseistä toimintaa harrastanut, mutta en kuitenkaan vielä tarpeeksi kauan alkaakseni picksejäni julkaisemaan. Olisiko kellään kokemusta totalsien lyömisestä vai onkohan kaikki yritykset tuhoon tuomittuja? Itselläni alku (ekat 200 vetoa) on ollut yhtä sahaamista plussan ja miinuksen välillä.
Menetelmäni perustuu Bob McCunen kirjassa esitettyyn menetelmään omin korjauksin/lisäyksin varusteltuna.

T. Pete

Lähetetty:
Kirjoittaja tetaoi
Itse laskin noita aikanaan ja tulos oli tuommoisen reilun 500 vedon jälkeen 98-99% välissä. Menetelmä oli täysin omani, periaatteessa voisi ensi kaudella ottaa sekä NHL:ssä että NBA:ssa taas totaalit mukaan mutta sen näkee sitten.

Ongelmat olivat enimmäkseen poissaoloihin liittyviä, pitäisi jättää aina pelaamatta poissaolotapaukset niin saataisiin EHKÄ voitollista tulosta NBA-totaaleistakin.

Re: NBA/totals/kysymys

Lähetetty:
Kirjoittaja Arrows
Kämmäri kirjoitti:Olen näitä NBA posteja salaa seuraillut ja huomannut että kukaan ei näyttäisi laskevan totalseille rajoja. Itse olen jonkin verran kyseistä toimintaa harrastanut, mutta en kuitenkaan vielä tarpeeksi kauan alkaakseni picksejäni julkaisemaan. Olisiko kellään kokemusta totalsien lyömisestä vai onkohan kaikki yritykset tuhoon tuomittuja? Itselläni alku (ekat 200 vetoa) on ollut yhtä sahaamista plussan ja miinuksen välillä.
Menetelmäni perustuu Bob McCunen kirjassa esitettyyn menetelmään omin korjauksin/lisäyksin varusteltuna.
Totalsit ovat vaikeita laskettavia ja erityisesti NBA:ssa, missä ne vaihtelevat jossain 160-230 välillä. Kuten tetaoi sanoi niin poissaolot merkitsevät todella paljon. ESBC julkaisi NBA:han totalseja ensimmäisellä kaudella kun he arvioivat kyseistä lajia (eli kaksi kautta sitten) ja he itse ilmoittivat tuloksekseen jotain 95% tuntumassa koko kauden aikana ja lopettivat niiden julkaisun yhteen kauteen. Heillä on varmasti hyvät resurssit tutkia lajia, joten ei tuo aivan helppoa varmasti ole. Menetelmäsi ei varmasti ole huonoin mahdollinen mutta ota huomioon että se taidettiin julkaista jo 15 vuotta sitten - laji on muuttunut niistä päivistä jo aikalailla, eikä tuo menetelmä anna kuin ehkä puoli luokkaa paremmat aloitusarviot mitä suoraan tehdyt/päästetyt korit antaisi. Tämän jälkeen täytyy ottaa vielä monen monta asiaa huomioon, ennen kuin ollaan lähelläkään hyviä totalsarvioita. Mutta ei nyt kaikkea kerrota, sanon vaan että hauskoja tutkimushetkiä! Kyllä se aurinko risukasaankin paistaa kun tarpeeksi töitä tekee. :lol: