Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 22.02.2018, 02:47

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 114 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: MM 2010
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 06:59 
Status: JäsenLiittynyt: 24.11.2007, 13:42Viestit: 569
Pisteitä: 61
Kassa: +12.37 yks. Palautus%: 106.41% Panosten ka: 2.76 yks. Vetoja: 70
Aluksi mainittakoon että jalkapallo ei oikein ole mun alaani. Ihmetyttää vaan niin kovasti kerroinlinjat että on ihan pakko kysyä, vaikka taitamaton tässä hommassa olenkin, oppia ikä kaikki. Sen takia tämän ketjun tässä aloitan, kun pari asiaa ihmetyttää näin penkkiurheilijan mutuilla...

Group D lohkovoittaja
Saksa
Serbia
Ghana
Australia

Saksa lienee ennakkosuosikki kaikkien vedonlyöntitoimistojen ja vedonlyöjienkin papereissa, ja jos Saksalle saa ~50% lohkovoitosta, niin peliä löytyy joka toisesta peliputkasta minkä nyt päähänsä saa. Ehkä sitten olen eri universumissa, mutta tuosta sakista näen ainoaksi kelvolliseksi uhkaajaksi Serbian, ja en siltikään kyllä omilla mutuiluillani saa millään alle 50% saksalle nopeana arviona. Koska tämä linja tuntuu olevan ainakin niillä toimistoilla joita tässä olen selaillut, mikä koira tässä on haudattuna? Onko Gerd Müller ainoa vapaana oleva straikkeri? :)

Toinenkin lohkokysymys:
Group C
Englanti
USA
Slovenia
Algeria

Group G
Brasilia
Norsunluurannikko
Portugal
Pohjois-Korea

Lienee aika selvää että Brasilian ja Englannin odotetaan voittavan lohkonsa vakuuttavalla tyylillä. Portugalille ja USA:lle saa peliä jatkoonmenosta (eli siis sija 1-2) kertoimella 1,7 unibetillä, muista en vielä tiedä. Vielä kerran jankuttaakseni, futis ei ole mun heiniä, mutta taas tuntuu että näissä on kovasti ilmaa. Lisäksi, Portugali on ainakin unibetin mielestä epätodennäköisempi jatkoonmenijä lohkostaan kuin Norsunluurannikko. Onko futisguruilla kommentoimista asiasta?
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 09:30 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5144
Pisteitä: 3875
Kassa: +205.69 yks. Palautus%: 104.37% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 3002
Noin äkkiseltään mainitsemasi kertoimet vaikuttavat olevan suunnilleen kohdallaan. Englannin lohkovoiton kertoimet on painettu aivan järjettömän alas, joten C-lohkon voittaja-/sijoitusvedoista löytyy mukavaa pelattavaa. Mainitsemasi USA 1-2 kertoimella 1,7 (~60 %) on siinä ja siinä, mutta Slovenian 2,80 (~40 %) on jo kelpo tarjous!
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 11:06 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Nyt on kuitenkin kyseessä MM-lopputurnaus eikä karsinnat, joten ei tässä kilpailla lohkon vaan koko turnauksen voitosta. Siinä vinkkiä tuohon Saksan (ja miksei muidenkin huippumaiden, vähän riippuen lohkosta) kertoimeen, turnauskaavio kannattaa myös katsastaa.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 11:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Kirjoitetaan nyt vielä itsestään selvyyksiä, mutta huonompien maiden sijoituksessa kannattaa myös huomioida tuo lohkon otteluohjelma. Esimerkiksi lohko H, jossa Espanja on ylivoimainen suosikki viemään lohkon: kohtuu suurella todennäköisyydellä rantamanolot ovat voittaneet lohkon 2 ensimmäistä peliä kun Chile kohdataan viimeisellä kierroksella, joten Chilellä on näistä joukkueista hyvät saumat kohdata varamiehinen Espanja joka lepuuttaa puolta avauskokoonpanoa jatkopelien varalle. Kun taas Sveitsi ja Honduras kohtaavat 100% varmasti parhaan mahdollisen Espanjan. Jokainen voi sitten arvioida mielessään kuinka paljon tuota huomioi, mutta voi olla ratkaiseva tekijä lohkokakkosen kannalta.

Samasta syystä toivoisi viimeiselle kierrokselle EM-2012 karsinnoissa Hollanti-Suomi matsia...
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 14:48 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Tässä muutamia yleisiä pointteja kun arvokisojen arvioita miettii. Näitä on paljon muitakin, mutta pieni pintaraapaisu aiheesta. Seuraavassa ei ole niinkään yksiselitteisiä vastauksia vaan lähinnä ajattelmisen aihetta.

Häviämisen/menestymisen kulttuuri
Tämä on yksi valtava tekijä jalkapallossa ja koskettaa myös aivan huippumaita, ja esimerkkinä voi hyvin vaikka käyttää ikuista Suomi vs Ruotsi asetelmaa jääkiekossa. Tämä henkinen voimavara korostuu valtavasti turnausmuotoisessa kilpailussa, ja on täysin loogista, että tietyt maat ovat vuodesta toiseen tärkeiden otteluiden luusereita, ja toiset maat vääntävät itsensä aina tiukoista paikoista kuiville. Hyviä esimerkkejä ei tarvinne liikaa kaivaa; Saksa, Brasilia, Italia vs Englanti, Portugali ja vuosi toisensa jälkeen Espanja, joka on kuitenkin vihdoin kääntänyt itsensä pois tästä suosta. Tästä oli jo ennen edellisiä EM-kisoja merkkejäkin, ja yleensä maan voittamisen kulttuurin löytymiseen vaaditaan sukupolvi pelaajia, jotka ovat saavuttaneet suuria seurajoukkueissaan, ja voittaneet tärkeitä otteluita saaden sitä kuuluisaa henkistä kovuutta. Lisäksi merkkejä mahdolliseen muuttumiseen on löydettävissä esimerkiksi valmennuksesta (vrt nykyinen Englanti). Kyse on erittäin paljon korvien välissä; paineet ja niiden sietokyky, sekä vanha viisaus "menestys ruokkii menestystä".

Afrikka
Afrikkalaiset joukkueet menestyvät yleensä TV-analyytikoiden kosteissa unissa, mutta käytännössä maailman ja etenkin Euroopan huippujoukkueita vastaan ne ovat auttamatta jaloissa. Tähän on yksi tärkeä syy, joka tulee esiin jokaisissa arvokisoissa ja etenkin Afrikan sisäisessä turnauksessa: taktinen köyhyys. Afrikassa on käytännössä kolme joukkuetta, joilla on minkäänlaista taktista osaamista: Pohjois-Afrikan Algeria sekä Egypti, ja muun mantereen joukkueista Ghana. Voi miettä onko sattumaa, että kolme näistä joukkueista oli neljän joukossa myös Afrikan kilpailuissa. Ongelma on täysin sama niin huonoilla kuin ns. huippumaillakin (Norsut, Nigeria, Kamerun etc): Eurooppalaisesta valmennuksesta huolimatta peli puuroutuu jatkuvasti yksin yrittämiseen, huonot maalivahdit, ja pelaajat eivät ole riittävän kurinalaisia noudattamaan taktiikkaa etenkään tappioasemassa. Näin ollen Afrikan joukkueet antavat pääosin valtavaa tasoitusta todellisia huippumaita vastaan, ja pienten marginaalien otteluissa menestyminen jääkin usein heppoiseksi. Poikkeuksiakin on, ja nämä ovat yleensä tulleet erityisen lahjakkaan sukupolven joukkueista yhdistettynä erittäin hyvään valmentajaan.

Valmentajat
Valmennus on yksi iso osa-alue, joka jätetään aivan liian vähälle huomiolle myös seurajoukkueissa. Yksinkertaisesti siksi, koska sen analysoiminen on hankalaa, selkeää vaikutusta on vaikea mitata, ja se on näin ollen usein suuren työmäärän vuoksi helppo sivuuttaa. MM-turnauksen kaltaisessa kilpailussa tämä kuitenkin korostuu valtavasti, ja kilpailun huipulle ei ole mitään asiaa ilman kokenutta valmentajaa, joka osaa tehdä oikeat taktiset ratkaisut silloin kun niitä vaaditaan. Valmentaja vaikuttaa luonnollisesti valtavasti joukkueen pelityyliin, toki materiaalin tuomissa rajoissa, mutta hyvänä esimerkkinä voi miettiä kuinka paljon Suomen maajoukkueen 2 vuoden takaisista totals-saldoista oli iloa kun Roy Hodgson tuli puikkoihin. Yksi tärkeä tekijä on siis huippumaiden valmentajan edellytys viedä huippujoukkue pitkälle, ja toinen tärkeä asia on ns. haastajamaiden valmentajanerot, jotka nostavat joukkueen rankingia esim. tällä nimeltä mainitsemattomien henkilöiden vihaamalla A-E asteikolla helposti yli yhden luokan. Tästä ei voi olla parempaa esimerkkiä kuin Guus Hiddink, joka on vienyt käytännössä minkä tahansa tasoisen porukan (Etelä-Korea, Australia, Venäjä) arvokisoissa puolivälieriin ja myös pidemmälle. Maailmassa ei ole hirveän montaa miestä, joilla on tällaisia kykyjä, mutta näiden valmentamat joukkueet ovat joka turnauksessa täydellisiä rahantekokoneita.

Lohkovaihe
Perinteinen neljän joukkueen lohkovaihe jakautuu hyvin selkeästi kolmeen eri tyyppiseen otteluun, joka kannattaa ehdottomasti huomioida niin totals kuin 1X2 arvioissa. Yleisesti ottaen avauspeli on aina ottelu, jota ei haluta hävitä. Kolmen pelin alkulohkossa tappiot ovat äärimmäisen vaarallisia, mutta pelaamalla tappioitta (esimerkiksi 2 tasuria) kaksi ensimmäistä ottelua säilyttää aina mahdollisuuden jatkopaikkaan viimeiseen kierrokseen. Tämä varovaisuus korostuu etenkin sellaistan maiden kohdalla, joilla on poikkeuksellisen paljon paineita, ja ns. kuolemanlohkoissa, jotka ovat ennakkoon erittäin tasaisia. Ensimmäisissä peleissä on myös usein pakollista turnausvapinaa, jonka jokainen mitä tahansa palloilulajia harrastanut ymmärtää. Toiset pelit ovat yleensä avoimempia, ja antavat turnausjännityksen poistuttua erittäin hyvän kuvan joukkueen todellisesta tasosta. Sen jälkeen lohkon viimeiset ottelut ovat taas täysin oma lukunsa, ja käytännössä jokainen lohkovoiton varmistanut maa lepuuttaa huippupelaajiaan tiiviin otteluohjelman vuoksi + välttääkseen loukkaantumisia. Nämä ovat yleensä erittäin hyviä rahapaikkoja, jos on tehnyt pohjatyönsä kunnolla ja selvittänyt minkä tasoiset vaihtomiehet joukkueella on. Edellisissä EM-kisoissakin oli näitä tapauksia, ja mm. Kroatia-Puola ottelu taisi olla kisojen parhaimpia odotusarvoja kun kroaatit vaihtoivat lähes täysin kakkosmiehistön voitettuaan avauspelit, ja pyörittivät silti Puolaa aivan mennen tullen vaikka vastustajan piti voittaa ottelu päästäkseen jatkoon. Toisaalta se vaikuttaa myös lohkon sijoista 2/3 kamppailevien seurojen menestysmahdollisuuksiin: Kohtaako joukkue viimeisellä kierroksella huippumaan, joka on todennäköisesti varmistanut lohkovoiton (tai esim. varmistaa sen tasurillakin)? Alkulohkojen kierrokset ovat siis luonteeltaan hyvin eri tyyppisiä otteluita. Lisäksi erittäin tärkeä pointti, ns. spesiaalipelit kuten vaikkapa Serbia-Kroatia, Saksa-Puola, Iran-USA yms kamppailut ovat aivan oma lukunsa. Nämä täytyisi ymmärtää poimia jo yleistiedolla, ja etenkin kisoihin tulevilla ns. pikkumailla voi olla koko turnauksessa yksi ottelu johon ladataan aivan kaikki, jolloin henkinen lataus etenkin sitä seuraavaan peliin voi olla kysymysmerkki.

Ylireagointi/alireagointi
MM-kisojen tyyppisten turnausten ikuinen ongelma, oli sitten lajina jääkiekko tai vesipallo tai mikä hyvänsä, on aina reagointi otteluihin. Toisaalta etenkin maajoukkuetasolla muutokset tapahtuvat todella hitaasti, ja vaikkapa yhden maan nousu tai lasku rankingeissa (taas tällä vihatulla) A-E tasolla vie käytännössä aikaa vuosia. Voi esimerkiksi miettiä kuinka kauan Venäjältä meni nousta kohti Euroopan huippua, tai kuinka paljon pitäisi tapahtua, että Italia tippuisi esimerkiksi yhden luokan huonommaksi. Näin ollen tuo muutos ei todellakaan tapahdu yhden tai kahden hävityn ottelun perusteella, mutta turnausmuotoisessa kilpailussa ei saa missään nimessä olla myöskään liian jääräpää. Kyseessä ei ole 9 kuukauden kestävyyskisa 35-40 ottelun jaksossa, vaan nyt on kyse muutaman ottelun voittamisesta. Siitä ei ole hirveästi iloa että vuoden turnauksen jälkeen voi sanoa itelleen että olipa hyvä kun en korjannut Argentiinaa MM-kisoissa alemmas, kun kyllähän ne on oikeasti huippujoukkue. Tähän on olemassa monia ohjeita ja kikkoja, ja asioita joihin on reagoitava ja asioita joihin ei pidä reagoida, mutta ei niistä sen enempää. Kyse on otteluiden seuraamisesta ja lajin tuntemuksesta, ja riippuu paljon siitä missä tilassa joukkue on ollut kisoihin tultaessa, onko se epäonnistunut pahasti juuri vahvuusalueillaan vai kärsinyt huonosta tuurista jne. Tietyt perusasiat joukkueesta kannattaa pitää mielessä, ja miettiä mitkä tapahtumaketjut ovat johtaneet lopputulokseen. Hyvä esimerkki on ylireagointi liian suurimaalisiin lopputuloksiin, ja käytännössä esimerkiksi kahden todella under-joukkueen varovaisessa kohtaamisessa on voinut tulla avausmaali pelin 20 minuutilla kun 35 metristä ammuttu kaukolaukaus kimposi puolustajan pakarasta yläriman kautta sisään. Ja tämä pakottikin toisen joukkueen avaamaan peliä ja muutti koko ottelun kulun aivan täysin ja niin edelleen.

Joukkueiden avainpelaajat
Jos puhutaan MM-kisojen kaltaisen turnauksen voittamisesta tai edes loppuotteluun pääsemisestä, niin joukkueelta vaaditaan aika paljon. Aivan ensimmäiseksi voidaan sanoa vanha totuus, että otteluita voitetaan hyökkäämällä mutta mestaruuksia puolustamalla. Vaikka joukkueet kuten Brasilia tai Espanja ovat vieneet mestaruuksia, niin kyseessä on myös ollut ryhmä, joka päästää erittäin vähän maaleja. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sitä, että joukkueelta täytyy löytyä kolme tärkeää puolustuspään elementtiä: kokenut ja ehdottomasti voittava maalivahti, kokenut (lue: taas voittava) keskuspuolustuksen johtaja ja lisäksi nykyjalkapallossa vaadittava keskikentän ankkuri. Tätä trioa voidaan pitää jopa tärkeämpänä kuin aivan huipputason hyökkääjää, jos mietitään esim 2006 kannun voittanutta Italian joukkuetta. Tarkoitan tällä sitä, että huippuhyökkääjällä varustettu paska puolustus ei pääse niin pitkälle kuin ilman hyökkääjää oleva vahva puolustus. Kumpikaan ei voita mestaruutta, mutta toinen ei pääse edes lohkostaan jatkoon. Nykyään puolustuspelaaminen on kuitenkin kehitetty niin huippuunsa, että väitän kyllä MM-pytyn jäävät sellaista joukkueiden ulkopuolelle, joiden hyökkäyspeli ei ole riittävän modernia. Tästä löytyy hienoja esimerkkejä vaikkapa Valioliigasta, kun Arsenal on tahkonnut parin viime viikon ajan päätään seinään täysin vailla mahdollisuuksia, ja tämä ilmiö kyllä korostuu myös tulevissa MM-kisoissa. Espanja oli EM-kisoissa 2008 lähes täydellinen yhdistelmä, kun joukkueen kokenut selkäranka yhdistettiin vielä huippuvireessä olevaan kärkipariin Villa & Torres. Väitän että MM2006 pytyn voittanut Italia ei pääsisi edes neljän joukkoon tulevissa kisoissa, koska sillä ei olisi yksinkertaisesti aseita murtaa muiden huippumaiden puolustusta. Aivan kuten EM-kisoissa 2 vuotta sitten, väitän että MM2010 pyttyä ei nosta sellainen joukkue, jonka paras maalintekijä ei ole turnauksen kärkikaksikossa maalien osalta. Kun joukkueen koostumusta miettii, niin kannattaa ehdottomasti poimia sellaiset maat, jotka eivät ole balanssissa ja lepäävät aivan liikaa etenkin hyökkäyspään yksilöiden varassa. Näistä löytyy lukuisia esimerkkejä, mutta Norsunluurannikko on mainio tapaus ja aivan taatusti yksi kisojen yliarvostetuimmista joukkueista.

Joukkueiden ikä
Toinen joukkueiden koostumuksen tärkeä pointti on pelaajien ikä, ja kirosanoja ovat seuraavat: "nuorennusleikkaus" ja "kaiken voittanut joukkue". Kuten edellisissä kappaleessa on mainittu, tällaisen turnauksen voittoon tarvitaan kokemusta ja voittamisen kulttuuria niin valmennuksesta, yleisesti maan henkisistä voimavaroista ja avainpelaajista. Täydellinen yhdistelmä syntyy yleensä siitä, kun em. puolustuspään avainpelaajat ovat kokeneita ja erittäin tarkasti tonttinsa hoitavia ja rutinoituneita pelaajia, ja hyökkäyspäästä löytyy hieman nuorempia ja erittäin nälkäisiä pelaajia. Mutta molemmat ääripäät ovat käytännössä parhaimpia ohipelikohteita tällaisissa karkeloissa: jokainen muistaa Ranskan vatta täynnä -surffailleen porukan edellisistä EM-kisoista, ja tämä voittamisen kulttuuri ja kokemus vie liiaallisuuksiin mennessään ehdottomasti joukkueen alas. Maa tarvitsee kokeneiden pelaajien lisäksi riittävän paljon nälkää, ja kaiken voittaneet ja nähneet 32-35v pelaajat eivät todellakaan muodosta ideaalista joukkuetta. Huom: etenkin jos pelaajat ovat vielä seurajoukkueissaan avainroolissa ja vetävät kaudessa 40-50 ottelua, ja yrittävät sitten motivoida itseään voittamaan pitkän ja raskaan kauden jälkeen. Toinen ääripää on yhtä huono, mutta eri syystä: liian nuori ja kokematon joukkue kaatuu ehkä saappaat jalassa, mutta henkinen kantti ei riitä, ja pelaajat sortuvat yliyrittämiseen joka näkyy taktiikan heikkona noudattamisena, pelikurin puuttumisena, maalipaikkojen tuhlailuna ja muina virheinä. Pahin mahdollinen yhdistelmä on maan jalkapalloliiton neronleimaus vaihtaa valmentaja pari kuukautta ennen kisoja, joka päättää leikata kokeneen kaartin pois ja lähtee kisoihin nuorennusleikkauksen saaneella joukkueella. Eli, paras soppa syntyy sopivasta yhdistelmästä kokemusta ja nuoruutta ja etenkin voittamisen nälkää.

Kotietu
Viimeisenä pointtina (paljon jäi vielä sanomatta) kannattaa mainita kotietu, jota ei voi oikeastaan yliarvioida missään arvoturnauksessa. Tästä on luonnollisesti esimerkkejä jalkapallon puoleltakin vaikka kuinka paljon, mutta homma toimii luonnollisesti tietyn viitekehyksen sisällä, ja karkeasti sanoen: paska haisee paskalta vaikka sen paketoisi miten kauniisti. Eli, surkea joukkue ei muutu kisojen huipuksi vaikka sillä olisikin kotietu, ja tästä esimerkkinä vaikkapa viime EM-kisojen Itävalta. Lisäksi kaikki yllä olevat pointit huomioiden: jos joukkue ei ole tasapainossa, se on heikossa tilassa, valmennus on väärää jne niin ei pelkkä kotietu noita kaikkia ongelmia poista. Mutta, kotietu nostaa todella paljon joukkueen tasoa, ja paras yhdistelmä tuleekin silloin, kun maan lähtökohdat kisoihin ovat jo valmiiksi hyvät. Eli materiaalia on, valmennus ja valmistautuminen on mennyt hyvin jne - kotietu siihen päälle, niin saldona voi olla aikamoista menestystä. Esimerkkejä viime MM-kisoista: 2006 Saksassa - isäntämaa pronssille. 2002 Etelä-Korea - isäntämaa neljänneksi. 1998 Ranska - isäntämaa kultaa. 1994 USA - silloin täysin lapsen kengissä ollut futismaa meni alkulohkostaan jatkoon kunnes tippui todella urheasti mestari Brasilialle 1-0. EM-kisoissa tosiaan 2008 nähtiin hieman poikkeus, mutta 2004 Portugali - isäntämaa hopealle, 2000 Hollanti - isäntämaa tippui rankeilla finaalista, 1996 Englanti - isäntämaa tippui rankeilla finaalista jne. Yleisesti ottaen voi melkein sanoa isäntämaan olevan vähintään kotiedun myötä välierissä, jos kyse on ns. jalkapallon hieman paremmasta maasta, mutta em. paska-vertaus tietysti pitää huomioida. Esimerkiksi menneissä Afrikan kisoissa tämä korostui valtavasti, kun jotkut alkusarjan ottelut pelattiin käytännössä tyhjille stadioneille, kun taas kotijoukkue Angola veti kymmeniä tuhansia katsojia eli stadionin täyteen. Angolakin oli ennen turnausta esim. FIFA-rankissa yksi heikoimmista maista, mutta meni vähemmän yllättäen lohkostaan kuitenkin jatkoon.
4
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 15:11 
Status: JäsenLiittynyt: 14.06.2003, 10:39Viestit: 10438Paikkakunta: Vantaa
Pisteitä: 2850
Kassa: +349.41 yks. Palautus%: 121.34% Panosten ka: 1.62 yks. Vetoja: 1010
Neo clubiin ja sit tipsejä pöytään.
0

_________________
Twitter: https://twitter.com/herovedonlyonti/
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 12.02.2010, 20:02 
Status: JäsenLiittynyt: 24.11.2007, 13:42Viestit: 569
Pisteitä: 61
Kassa: +12.37 yks. Palautus%: 106.41% Panosten ka: 2.76 yks. Vetoja: 70
Tuosta turnauskaaviosta, mitäpä suurempaa merkitystä sillä on lohkojen voittajien ratkomisessa? Tietenkin kokonaiskisan voittajaa miettiessä se on tärkeää, mutta eiköhän lohkovoitto ole kuitenkin esim. Saksallekin todella tärkeä varmistaa. Lohkojen jälkeen "ne helpot pelit" loppuvat, varmasti jokainen haluaa voittaa lohkon saadakseen mahdollisesti heikomman vastustajan ekalle kiekalle (jos nyt jatkoonmenijöistä voi sen helpomman erottaa, Saksan lohkojakoja ajatellen siinä huonommassa skenaariossa ensimmäisen kierroksen vastustaja on Englanti). Tämä tietenkin olettaen että lohkot jaetaan näiden ns. isojen maiden kesken "normaalisti" vaikka sehän on tietty eri asia mikä se todellisuus sitten on :)

Tuossa kirjoituksessasi on kyllä paljon ajattelemisen aihetta kaikkia lohkoja silmälläpitäen, kiitos vaivannäöstä! Pitänee sorvailla tuon tekstin vielä kerran luettua jotain juonta kisoihin. Etenkin tuo creditin mainitsema Slovenia kuulostaa yhtäkkiä hyvältä vaihtoehdolta kun vähän aukaisit tätä "lohkopelaamista".
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 04.05.2010, 10:56 
Status: JäsenLiittynyt: 26.01.2004, 18:48Viestit: 3701Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.
Pisteitä: 2729
Kassa: +63.82 yks. Palautus%: 102.77% Panosten ka: 4.21 yks. Vetoja: 548
Ei nyt suoranaisesti liity mm-lohkoihin mutta mikä mahtaa olla Portugalin Carvalhon tilanne? Milloin mies pelikunnossa ja ehtiikö kisoihin mennessä kuntoutua?
0

_________________
"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 04.05.2010, 14:34 
Status: JäsenLiittynyt: 17.07.2006, 20:30Viestit: 31
Pisteitä: 0
Physioroom.com "tietää" että kaveri (siis Carvalho) olisi pelikelpoinen jo nyt tulevana sunnuntaina (9.5). Kyseinen sivusto on yleensä osunut arvioissaan/tiedoissaan suht oikeaan. Eli eiköhän kaveri nähdä kisoissa Queirozin porukassa vaikka sunnuntaina ei kentälle pääsisikään.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 09.05.2010, 23:15 
Status: JäsenLiittynyt: 17.05.2004, 08:20Viestit: 218
Pisteitä: 0
Niin lohkovoittajiin.

En ymmärrä Argentiinan vetämistä ihan varmasti jatkajaksi ja koko turnauksen viitosssuosikiksi. Pelasin molempia vastaan Betfairissa. Mielestäni joukkue ei ole yhtenäinen ja pääsi kisoihin vasta viimeisessä matsissaan. Enkä oikein luota valmentajaan. Kummalista "me olemme nyt miehiä" mentaliteettiä. Kun joku pelaa hyvin, hänen ajatellaan olevan hyvä valmentaja. Argentiina ei jatka alkulohkon jälken antaa mielyttävän 8,5-kertoimen. Vaikka BETfair.

Myös Englanti. Miksi se on nelossuosikki? Viimeisen 40 vuotta ollut. Eikä pärjää. En ymmärrä vieläkään. Englanninn Liiga on mahtava peliareena, mutta Rooneyn ja Terryn lisäksi ei huippupelaajia löydy. Maalivahti aina ongelma. Eli Englantia vastaan, tällä pärjää aina pitkälle. Lohkosta jopa ulos ?

Pasi
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 14.05.2010, 13:14 
Status: JäsenLiittynyt: 27.08.2003, 13:46Viestit: 365
Pisteitä: 22
Kassa: -10.00 yks. Palautus%: 0.00% Panosten ka: 10.00 yks. Vetoja: 1
T:P. kirjoitti:
Niin lohkovoittajiin.

En ymmärrä Argentiinan vetämistä ihan varmasti jatkajaksi ja koko turnauksen viitosssuosikiksi. Pelasin molempia vastaan Betfairissa. Mielestäni joukkue ei ole yhtenäinen ja pääsi kisoihin vasta viimeisessä matsissaan. Enkä oikein luota valmentajaan. Kummalista "me olemme nyt miehiä" mentaliteettiä. Kun joku pelaa hyvin, hänen ajatellaan olevan hyvä valmentaja. Argentiina ei jatka alkulohkon jälken antaa mielyttävän 8,5-kertoimen. Vaikka BETfair.

Myös Englanti. Miksi se on nelossuosikki? Viimeisen 40 vuotta ollut. Eikä pärjää. En ymmärrä vieläkään. Englanninn Liiga on mahtava peliareena, mutta Rooneyn ja Terryn lisäksi ei huippupelaajia löydy. Maalivahti aina ongelma. Eli Englantia vastaan, tällä pärjää aina pitkälle. Lohkosta jopa ulos ?
Pasi


Argentiinaa vastaan tulee todennäköisesti saamaan hyviä vetoja. Joukkue varmasti kisojen yliarvostetuimpia, johtuen siitä että heillä pelaa käsittämättömän kauden pelannut Lionel Messi. Messin pelista huomattavaa on se että kaveri tarvitsee ympärilleen tietyn tyyppiset avut, jotta tulosta tulee. Barcelonassa nämä avut ovat olleet tarjolla ja jälki on murhaavaa. Maajoukkueessa ei ole Iniestaa eikä Xavia tarjoilemassa, toki Argentiinan, hyökkäys on ehdottomasti kisojen kovimpia juuri Messin, Higuain ja Agueron ansiosta. Maalivahti osasto, puolustus ja keskikenttä taas kaukana jäljessä, valmentaja Maradonasta puhumattakaan. Argentiinan onni onkin helppo alkulohko, josta se voi mennä jopa selkeänä lohkovoittajana jatkoon, mikä taas tarkoittaa sitä että jatkopeleissä Argentiinaa vastaan voi olla hulppeata peliä tarjolla.

Englanti oli karsinnoissa ajoittain jopa erittäin vakuuttava. Paljon tästä voidaan antaa ehdottomasti yhdelle maailman parhaista valmentajista Capellolle sulkaa hattuun.. Joukkue on tasapainoinen ja heikkoa kohtaa ei ole ennakkoon, kun maalivahtipeli kysymysmerkkinä. Toki Englanti on ylihypetetty, mutta välieräpaikka tällä valmennuksella / materiaalilla on täysin realismia, siitä eteenpäin venyminen onkin sitten jo pienistä asioista kiinni.

Tärkein asia kuitenkin se että kisoihin enää kuukausi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 20.05.2010, 14:57 
Status: JäsenLiittynyt: 18.02.2004, 18:27Viestit: 72
Pisteitä: 0
Nyt täytyy kysyä: oletteko nähneet missään oikein selkeää kaaviota siitä, miten MM-kisojen pudotuspelit etenevät? FIFAn sivulla oleva oli ainakin minulle vanhalle puusilmälle tosi vaikealukuinen.

-labako-
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 20.05.2010, 15:17 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5144
Pisteitä: 3875
Kassa: +205.69 yks. Palautus%: 104.37% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 3002
labako kirjoitti:
Nyt täytyy kysyä: oletteko nähneet missään oikein selkeää kaaviota siitä, miten MM-kisojen pudotuspelit etenevät? FIFAn sivulla oleva oli ainakin minulle vanhalle puusilmälle tosi vaikealukuinen.

-labako-

Tätäkö tarkoitat: http://www.fifa.com/worldcup/matches/kostage.html? Ei sitä mielestäni juuri tuon selkeämmin voi esittää.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka (ennakkoanalyysit)
ViestiLähetetty: 24.05.2010, 19:57 
Status: JäsenLiittynyt: 15.05.2010, 12:22Viestit: 414Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 368
Kassa: -73.48 yks. Palautus%: 92.71% Panosten ka: 4.44 yks. Vetoja: 227
MM-kisojen lohkojako ja joukkueen perässä FIFA:n rankingin pisteet (28.4.2010).

Kisojen vahvimmat joukkueet ovat eittämättä Brasilia ja Espanja. Hollannilla ja Englannilla myös vakuuttava saldo karsintalohkosta. Sen sijaan Portugali ja Argentiina esiintyneet karsintavaiheessa hivenen ailahtelevasti. Kysymysmerkki löytyy myös Ranskan kohdalta. Rankingiinsa nähden Serbia ja Slovakia selvittäneet karsintansa vahvasti, jatkuuko hyvät otteet myös lopputurnauksessa? Missä piilee suurimmat kuprut FIFA:n rankingiin nähden?

Koodi:
A                       B
France          1044    Argentina       1084
Mexico          936     Greece          968
Uruguay         902     Nigeria         883
South Africa    369     Korea rep.      619
               
C                       D
England         1068    Germany         1107
USA             950     Serbia          944
Slovenia        860     Australia       883
Algeria         821     Ghana           802
               
E                       F
Netherlands     1221    Italy           1184
Cameroon        887     Paraguay        822
Denmark         767     Slovakia        742
Japan           674     New Zeland      413
               
G                       H
Brazil          1611    Spain           1565
Portugal        1249    Chile           948
Cote d'Ivore    846     Swizerland      854
Korea DPR       292     Honduras        727

FIFA Ranking:
Brazil        1611
Spain         1565
Portugal      1249
Netherlands   1221
Italy         1184
Germany       1107
Argentina     1084
England       1068
France        1044
Greece        968
USA           950
Chile         948
Serbia        944
Mexico        936
Uruguay       902
Cameroon      887
Nigeria       883
Australia     883
Slovenia      860
Swizerland    854
Cote d'Ivore  846
Paraguay      822
Algeria       821
Ghana         802
Denmark       767
Slovakia      742
Honduras      727
Japan         674
Korea rep.    619
New Zeland    413
South Africa  369
Korea DPR     292
0

_________________
https://twitter.com/Zpr81
Seurannan panostus x/10 yks.


Viimeksi muokannut Zpr päivämäärä 29.05.2010, 13:10, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka
ViestiLähetetty: 24.05.2010, 20:24 
Status: JäsenLiittynyt: 12.05.2010, 08:56Viestit: 1752
Pisteitä: 1146
Kassa: +23.37 yks. Palautus%: 102.16% Panosten ka: 2.55 yks. Vetoja: 424
Laitetaan vertailuun Elo rating rinnalle:
Lainaa:
Koodi:
Brazil        1611      2085
Spain         1565   2078
Portugal      1249   1847
Netherlands   1221   2005
Italy         1184      1922
Germany       1107   1919
Argentina     1084   1896
England       1068   1964
France        1044   1852
Greece        968      1731
USA           950      1762
Chile         948      1848
Serbia        944      1833
Mexico        936      1884
Uruguay       902   1811
Cameroon      887   1705
Nigeria       883      1697
Australia     883      1766
Slovenia      860      1648
Swizerland    854   1746
Cote d'Ivore  846      1725
Paraguay      822   1737
Algeria       821      1536
Ghana         802      1682
Denmark       767   1761
Slovakia      742      1626
Honduras      727   1725
Japan         674      1690
Korea rep.    619   1766
New Zeland    413   1531
South Africa  369   1547
Korea DPR     292   1528


Ja vertailuun Suomi 1620.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka
ViestiLähetetty: 27.05.2010, 11:11 
Status: JäsenLiittynyt: 17.07.2006, 20:30Viestit: 31
Pisteitä: 0
Niin nämä "kuprut" onkin aika homma yrittää arvioida, kyllähän nämä tämmöisten kisojen flopit/menestyjät yleensä liittyvät hämäriin henkipuolen juttuihin... Yleensäkin tämmöiset isot turnaukset painottuvat uutisoinnin/yleisen informaation (ellei osaa kyseistä kieltä--> jolloin voi maan omasta mediasta hakea infoa) puolesta yleensä vain näihin "isoihin" maihin ja ehkä liiankin "kattavasti", esimerkiksi tiedät samantien jos Riolla/CR7/Messi/Torres... on selkä hieman kolottanut treenien jälkeen mutta et jos Foued Kadirilla(kuka?) olisi murtunut reisiluu!? Eli vaativat todella paljon työtä ja kykyä erottaa vertailukelpoinen data toisesta eli ns. turhasta jaarittelusta. Tämä siis oma näkemykseni, ja voihan olla että omat tietokanavani ovat painottuneet oman mielenkiinnon -->valioliiga, mukaan liiaksi englannin sekä englannissa pelaavien pelaajien menestykseen :roll:

En tiedä onko näissä mitään ideaa mutta tässä todella pieni otos omista ajatuksistani mitä pääasiallisesti painotan kisojen arvioinnissa (KISS:Keep It Simple Stupid):

-Valmennus esim. Argentiina pelaajamateriaalinsa kisojen huippumaita mutta Maradona ja valmennus?? Löytyykö äijältä oikeasti aseet vastata taktisesti muita valmentajia vastaan vai mennäänkö tässä: Messi ja Milito kentälle, kato kyl ne hoitaa ne tarvittavat maalit mentaliteetilla?? Ei ainakaan tähän päivään ole minua vakuuttanut... Miten valmentaja osaa kasata joukkueensa vahvuudet yhteen kun yksi kaveri tulle Barcelonasta ja toinen Kupsista??

- Ideologia Hyökätäänkö vai aina 9 jätkää pallon alla? Ja miten materiaali antaa mahdollisuuksia pelata eri vaihtoehtoja

- Pelaajamateriaali : Nuori vai kokenut joukkue? Itsellä kokemus painaa tämmöisissä kisoissa paljon ja aina enemmän mitä pidemmälle joukkue etenee.
Löytyykö kaverilla hermoja että voi olla kesän ~25 miljonan € siirto vai pysyykö hondurasin 1 liigassa nobodynä?
Teamleaderit,onko ennenkin ollut vastaavanlaisissa tilanteissa?, taito muuttaa joukkueen hermotaso omalla käytöksellä, osaako esimerkiksi palauttaa joukkueen tunnetason optimaaliseksi omalla panoksella kun lohkovoitto on sössitty ja jatkopaikka vaakalaudalla? Joka ottelu on potentiaalinen putoamiskamppailu--> Siis mentaalipuoli!!

- Puolustus Melkein joka jengiltä löytyy joku huippujengin tähtihyökkääjä joka osaa tehdä maaleja, mutta kenellä löytyy huippupuolustus minkä kautta luultavasti nämäkin kisat voitetaan? Näissä pätee se vanha totuus: hyökkääjä mokaa 10 kertaa --> yleinen mielipide on että edes yritti ja hakeutui paikoille mutta puolustaja mokaa 1 kerran ja hän on maanpetturi... Kokemus tässä?!

-Kotietu näissä kisoissa on asia mitä olen pyöritellyt päässäni paljon, yleinen mielipidehän on että nää on koko afrikan kisat (afrikka=aika pirun iso alue missä ainakin minun mielestä esintyy aika paljon kriisejä) vertaa jos kisat olisi esim Englannissa niin eihän sillä olisi väliä missä pelataan kunhan englanti voittaa.. Ajatuksia?

Eli itse lähden aika J.Tamminen linjalla arvioimaan näitä kisoja mutta tämä onkin täydellisen amatöörin näkökulma!!
Miten näitä nyt arvioisi, kisat 4 vuoden (joo onhan em- kisat ym siinä välissä) joukkue muuttunut noin 90 % kun vertaa edellisiin kisoihin, harjoituspelit ja kokoonpanot,hmm...

Nyt teitä kokeneita guruja tarvitaan! Mielipiteitä kehiin..
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka
ViestiLähetetty: 28.05.2010, 21:10 
Status: JäsenLiittynyt: 12.09.2004, 14:32Viestit: 189
Pisteitä: 0
danih8 kirjoitti:
Niin nämä "kuprut" onkin aika homma yrittää arvioida, kyllähän nämä tämmöisten kisojen flopit/menestyjät yleensä liittyvät hämäriin henkipuolen juttuihin... Yleensäkin tämmöiset isot turnaukset painottuvat uutisoinnin/yleisen informaation (ellei osaa kyseistä kieltä--> jolloin voi maan omasta mediasta hakea infoa) puolesta yleensä vain näihin "isoihin" maihin ja ehkä liiankin "kattavasti", esimerkiksi tiedät samantien jos Riolla/CR7/Messi/Torres... on selkä hieman kolottanut treenien jälkeen mutta et jos Foued Kadirilla(kuka?) olisi murtunut reisiluu!? Eli vaativat todella paljon työtä ja kykyä erottaa vertailukelpoinen data toisesta eli ns. turhasta jaarittelusta. Tämä siis oma näkemykseni, ja voihan olla että omat tietokanavani ovat painottuneet oman mielenkiinnon -->valioliiga, mukaan liiaksi englannin sekä englannissa pelaavien pelaajien menestykseen :roll:

En tiedä onko näissä mitään ideaa mutta tässä todella pieni otos omista ajatuksistani mitä pääasiallisesti painotan kisojen arvioinnissa (KISS:Keep It Simple Stupid):

-Valmennus esim. Argentiina pelaajamateriaalinsa kisojen huippumaita mutta Maradona ja valmennus?? Löytyykö äijältä oikeasti aseet vastata taktisesti muita valmentajia vastaan vai mennäänkö tässä: Messi ja Milito kentälle, kato kyl ne hoitaa ne tarvittavat maalit mentaliteetilla?? Ei ainakaan tähän päivään ole minua vakuuttanut... Miten valmentaja osaa kasata joukkueensa vahvuudet yhteen kun yksi kaveri tulle Barcelonasta ja toinen Kupsista??

- Ideologia Hyökätäänkö vai aina 9 jätkää pallon alla? Ja miten materiaali antaa mahdollisuuksia pelata eri vaihtoehtoja

- Pelaajamateriaali : Nuori vai kokenut joukkue? Itsellä kokemus painaa tämmöisissä kisoissa paljon ja aina enemmän mitä pidemmälle joukkue etenee.
Löytyykö kaverilla hermoja että voi olla kesän ~25 miljonan € siirto vai pysyykö hondurasin 1 liigassa nobodynä?
Teamleaderit,onko ennenkin ollut vastaavanlaisissa tilanteissa?, taito muuttaa joukkueen hermotaso omalla käytöksellä, osaako esimerkiksi palauttaa joukkueen tunnetason optimaaliseksi omalla panoksella kun lohkovoitto on sössitty ja jatkopaikka vaakalaudalla? Joka ottelu on potentiaalinen putoamiskamppailu--> Siis mentaalipuoli!!

- Puolustus Melkein joka jengiltä löytyy joku huippujengin tähtihyökkääjä joka osaa tehdä maaleja, mutta kenellä löytyy huippupuolustus minkä kautta luultavasti nämäkin kisat voitetaan? Näissä pätee se vanha totuus: hyökkääjä mokaa 10 kertaa --> yleinen mielipide on että edes yritti ja hakeutui paikoille mutta puolustaja mokaa 1 kerran ja hän on maanpetturi... Kokemus tässä?!

-Kotietu näissä kisoissa on asia mitä olen pyöritellyt päässäni paljon, yleinen mielipidehän on että nää on koko afrikan kisat (afrikka=aika pirun iso alue missä ainakin minun mielestä esintyy aika paljon kriisejä) vertaa jos kisat olisi esim Englannissa niin eihän sillä olisi väliä missä pelataan kunhan englanti voittaa.. Ajatuksia?

Eli itse lähden aika J.Tamminen linjalla arvioimaan näitä kisoja mutta tämä onkin täydellisen amatöörin näkökulma!!
Miten näitä nyt arvioisi, kisat 4 vuoden (joo onhan em- kisat ym siinä välissä) joukkue muuttunut noin 90 % kun vertaa edellisiin kisoihin, harjoituspelit ja kokoonpanot,hmm...

Nyt teitä kokeneita guruja tarvitaan! Mielipiteitä kehiin..Vaikea sanoa suoraan miten pelataan, kun tuolla tasolla pelataan joukkue joukkuetta vastaan. Ja lopulta lohkovaiheessa taistellaan vaan jatkoonpääsystä :oops: Mitä tulee Argentiinaan ja Maradonaan, niin harjoituspeleissä ainakin joukkuehenki ollut huippuluokkaa, joka yleensä lupaa hyvää. Lohkovaiheesta lähdetään jauhamaan peli peliltä eteenpäin, eipä tuota jaksa sen enempää miettiä. yleensä noista isoista kisoista jää hyvin voitolle :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka (ennakkoanalyysit)
ViestiLähetetty: 30.05.2010, 22:23 
Status: JäsenLiittynyt: 27.08.2003, 13:46Viestit: 365
Pisteitä: 22
Kassa: -10.00 yks. Palautus%: 0.00% Panosten ka: 10.00 yks. Vetoja: 1
Jos tästä on tarkoitus tehdä virallinen "ennakkoanalyysit" ketju, niin varmaan joku modeista vois siirtää ton ketjun jutut tänne.
viewtopic.php?f=1&t=29263

Varsinkin Neo:n kirjoittamat alustukset aivan erinomaisia :)
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 02.06.2010, 13:22 
Status: JäsenLiittynyt: 05.10.2007, 23:11Viestit: 73
Pisteitä: 0
Tästä saa ladattua itselleen selkeän taulukon (tournament tree) missä saa sitten pyöriteltyä noita mahdollisia tuloksia: http://www.filestube.com/a8c7e3979916afb703e9/go.html
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 02.06.2010, 21:04 
Status: JäsenLiittynyt: 12.09.2004, 14:32Viestit: 189
Pisteitä: 0
T:P. kirjoitti:
Niin lohkovoittajiin.

En ymmärrä Argentiinan vetämistä ihan varmasti jatkajaksi ja koko turnauksen viitosssuosikiksi. Pelasin molempia vastaan Betfairissa. Mielestäni joukkue ei ole yhtenäinen ja pääsi kisoihin vasta viimeisessä matsissaan. Enkä oikein luota valmentajaan. Kummalista "me olemme nyt miehiä" mentaliteettiä. Kun joku pelaa hyvin, hänen ajatellaan olevan hyvä valmentaja. Argentiina ei jatka alkulohkon jälken antaa mielyttävän 8,5-kertoimen. Vaikka BETfair.

Myös Englanti. Miksi se on nelossuosikki? Viimeisen 40 vuotta ollut. Eikä pärjää. En ymmärrä vieläkään. Englanninn Liiga on mahtava peliareena, mutta Rooneyn ja Terryn lisäksi ei huippupelaajia löydy. Maalivahti aina ongelma. Eli Englantia vastaan, tällä pärjää aina pitkälle. Lohkosta jopa ulos ?

PasiEi Argentinan lohko ole huono, mutta niiden harkkapelejä nähneenä, niin ne vievät tuon lohkon vähintään 50 % todennäköisyydellä :lol: Finaalissa Argentina -Brazil 2 - 0 ;)

Englanti harvoin häviää isoissa toureissa ja harvoin voittaa...Toivotaan, että yltää välieriin brassien kanssa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Jalkapallon MM 2010, Etelä-Afrikka (ennakkoanalyysit)
ViestiLähetetty: 03.06.2010, 12:56 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 20.08.2008, 15:45Viestit: 1493Paikkakunta: Tre
Pisteitä: 730
Kassa: +95.53 yks. Palautus%: 104.62% Panosten ka: 2.88 yks. Vetoja: 718
Omat rankkaukset käynnissä ja pikkusen kysymysmerkkejä on ilmassa niin heitetään tänne kysymys. Miten arvioitte muiden Afrikan maiden kuin isäntien hyötyvän siitä, että kisat pelataan Afrikassa?
0

_________________
Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010 lohkovoittajat
ViestiLähetetty: 03.06.2010, 22:50 
Status: JäsenLiittynyt: 17.05.2004, 08:20Viestit: 218
Pisteitä: 0
Lainaa:

Argentinan lohko ole huono, mutta niiden harkkapelejä nähneenä, niin ne vievät tuon lohkon vähintään 50 % todennäköisyydellä :lol: Finaalissa Argentina -Brazil 2 - 0 ;)

Englanti harvoin häviää isoissa toureissa ja harvoin voittaa...Toivotaan, että yltää välieriin brassien kanssa.


Argentiinan kerroin voittamaan lohkonsa on nyt noin 1,45. Minäkin pidän heitä 55-60 % suosikkina voittamaan lohkonsa. Täytyy kuitenkin muistaa mm. karsintatappio Bolivialle. Minulle rankka alikerroin. Ja valmentajaan en oikein usko.

Englanti on lähes joka jalkapallokisassa - joihin pääsevät - neljän suurimman suosikin joukossa. Urheiluvedon luvatussa maassa sitä pelataan, no matter what. Kuitenkin edellisen arvokisamitalin Englannille voittivat nykypelaajien isoisät 60-luvulla. On ollut todella tuottava ohipelijoukkue vuosikymmenten saatossa. Kun näitä turnauksia (MM, EM) sentään nykyään pidetään jo joka toinen vuosi.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010
ViestiLähetetty: 03.06.2010, 23:09 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6211
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Betfairilla voi kaupata Argentiinan lohkovoittoa kertoimella 1,49. Kyllä tuota kannattaa kokeilla, tuntuisi että hyvin ilmaa tuossa, tosin saattapi tuo kerroin yhä vaan laskea mitä lähemmäksi kisoja päästään. Yo. prossatkin tukevat tuota vetoa.
0

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010
ViestiLähetetty: 04.06.2010, 08:11 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 13:09Viestit: 120
Pisteitä: 0
Aika pienet kisat nämä jalkapallon MM-kisat; ainakin tällä foorumilla. Lätkän MM-kisat olivat Arvokisat osion alla, mutta jaliksen MM-kisat näköjään täällä Jalkapallon alla. :shock:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: MM 2010
ViestiLähetetty: 05.06.2010, 12:12 
Status: JäsenLiittynyt: 31.01.2008, 16:58Viestit: 3
Pisteitä: 0
Katselinpa tuossa noita ensimmäisiä lohkopelejä, joihin on ainakin unibetiltä kertoimet julkistettu. Huomio kiinnittyi Algeria-Slovenia 1 3,30, materiaaliltaan käsittääkseni hyvin samantasoiset joukkueet. Algerian on raportoitu olevan hyvin organisoitu ja taktinen joukkue. Mitä mieltä olette? Tuplamahdollisuutenakin Algeria 1x-tulokselle tarjoaan yli 1,6 kerrointa.

Sitten katselin myös Japani-Kamerun 2 2,20, kamerunilaiset mielestäni selkeähköjä suosikkeja, kun vielä kotimantereella kisatkin ekaa kertaa.

Tietysti näissä ekoissa lohkopeleissä on aina se aspekti, että joukkueet eivät missään nimessä halua hävitä sitä ensimmäistä peliä. Luultavasti ensimmäinen viikko kulkee varovaisissa tunnelmissa ja tasapelejä nähdään paljon. Mietteitä?
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 114 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye