Sivu 1/1

Ladbrokes: espanjalaiset ja italialaiset häviävät eniten...

Lähetetty:
Kirjoittaja Sputnik
Viikon Kauppalehdessä (5.1) oli taas pienehköä juttua nettipelaamisesta, erilaisista korttipeleistä tarkemmin sanottuna... Jutun pääaihe oli Ladbrokes Poker Million -kisa jonne oli selviytynyt myös suomalainen Jani Sointula :D

Jutun ohessa Ladbrokersin Suomen-maajohtaja Marcus Tilgmann kehuu pohjoismaalaisia pelaajia ja erityisesti meitä suomalaisia. Suomalaiset pelaavat keskimäärin suuremmilla panoksilla ja ovat kolmen suurimman voittajamaan joukossa kuukausittain. Suomalaiset pelaajat ovat kunnianhimoisia, systemaattisia ja strategisia ja ennen kaikkea ottavat pelin tosissaan, sanoopi Tilgmann. Espanjalaiset ja Italialaiset pelaajat häviävät eniten :lol:

Että semmoista. Pitääpi siis välttää pohjoismaalaisia pelaajia :wink:

Re: Ladbrokes: espanjalaiset ja italialaiset häviävät eniten

Lähetetty:
Kirjoittaja Kultaranne
Sputnik kirjoitti:
Että semmoista. Pitääpi siis välttää pohjoismaalaisia pelaajia :wink:
No ainakin sen olen huomannut, että jos pöydässä on useampi ruotsalainen, saa olla aika tarkkana...

Lähetetty:
Kirjoittaja cpsof95
En tunne pokerin saloja käytännössä ollenkaan, mutta eikös jonkinlaisella yhteistyöllä kaksi pelaaja voisi aika lailla putsata muut? Nettipelissä yhteistyötä on vaikea estää, jos sitä halutaan tehdä.

Lähetetty:
Kirjoittaja klippa
cpsof95 kirjoitti:En tunne pokerin saloja käytännössä ollenkaan, mutta eikös jonkinlaisella yhteistyöllä kaksi pelaaja voisi aika lailla putsata muut? Nettipelissä yhteistyötä on vaikea estää, jos sitä halutaan tehdä.
Eipä sitä edellisestä kerrasta kestänyt kauaakaan. viewtopic.php?t=8362

Ja kyllä sitä voidaan estää. Oliskos täällä jossain vaiheessa keskustelussa niistä pelinjärjestäjien systeemeistä? En tunne itsekään niitä saloja kovin hyvin, mutta sen tiedän, että siinä vaiheessa, kun osaa pelata, tietää miten paljon sinusta tiedetään. :roll:

Lähetetty:
Kirjoittaja Eltzu
Mahtaako italialaisten ja espanjalaisten tempperamenttisempi luonne suosivan isompaa riskinottoa? Eli kärsivällisyys ei vain "kulttuurin" takia oikein tahdo riittää pokerissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja Chegue
Luultavampi syy on eteläeurooppalaisten heikko peruskoulutus verrattuna pohjoiseurooppalaisiin. Matalammasta koulutustasosta saattaa myös seurata se ettei pelaajilla riitä kärsivällisyyttä opiskella peliä kovin huolellisesti.

Toisaalta jenkit pelaavat ihan hyvää pokeria, vaikka ovatkin kohtalaisen tyhmää sakkia.

Lähetetty:
Kirjoittaja William
Chegue kirjoitti:Luultavampi syy on eteläeurooppalaisten heikko peruskoulutus verrattuna pohjoiseurooppalaisiin. Matalammasta koulutustasosta saattaa myös seurata se ettei pelaajilla riitä kärsivällisyyttä opiskella peliä kovin huolellisesti.

Toisaalta jenkit pelaavat ihan hyvää pokeria, vaikka ovatkin kohtalaisen tyhmää sakkia.
Nyt et mahtane olla aivan tosissasi? Ensinnäkin eteläeurooppalaisten "peruskoulutus" ei taida sen kummemmin erota pohjoiseurooppalaisesta ja jokatapauksessa suurin osa netissä pokeria pelaavista tuskin sen enempää vaivautuu peliä opiskelemaan. Kunhan pelaavat vain fiilispohjalta ässähailla all-in. Itse olen enemmänkin samoilla linjoilla Eltzun kanssa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Xavi
Vaikka tämä meneekin täysin offtopiciksi, niin antaa mennä...

Eli siis Espanja on tyyppiesimerkki periferiamallisesta hyvinvointivaltiosta, jossa koulutustaso on erittäin alhainen. Ulkomuistista sanoisin, että vain alle 20% yli 15-vee väestöstä on kouluttautunut enemmän kuin peruskoulutuksen minimimäärän, kun vastaava luku esim. Saksassa on yli 80%.
Myös itse koulutuksessa on eroja, esimerkiksi matematiikkaa (ja muita matemaattisia aineita) opetetaan Suomessa enemmän kuin monissa muissa maissa.

Siihen en ota kantaa, onko tällä mitään tekemistä pokerinpeluun kanssa. Piti vain tulla viisastelemaan turhilla tiedoilla, kun juuri tentin koulutuspolitiikkaan liittyvän kurssin... :wink:

Lähetetty:
Kirjoittaja FUFISH
Ite oon samaa mieltä, ettei koulutuksella oo mitään tekemistä pokeritaitojen kanssa. Tuskin tuo välimerenmaiden paistien määrä liittyy suoranaisesti koulutukseen, vaan siihen, että ketkä siellä pelaavat online-pokeria ovat luultvasti kohtuu varakkaita eikä heitä haittaa laittaa uhkapeliin muutamaa tonnia. Kun taas pohjoismaissa juuri tuommoista kulttuuria ei ole, vaan lähes kaikki suurella rahalla pelaavat ovat voittaneet tiensä ylös. Siitäkin oon eri mieltä, että amerikkalaiset olis kovin hyviä pelaajia, paisteja suurin osa niistä on.

Mitä tuohon colluamiseen tulee niin kirjoitin siihen eilen yöllä vastauksen, mutta ajattelin, että parempi poistaa ite kun menee kuitenkin poistoon.. :roll: