Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.01.2018, 04:40

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Tulevaisuuden vihjepulju?
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 07:03 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Aloin huvikseni miettimään millainen voisi olla uuden sukupolven vihjepulju perinteiseen puhelinpalvelu 0700 verrattuna. Nykyään kun nettipalvelut ovat aika kehittyneitä, niin täysin automaatisoidun järjestelmän pystyttäisiin kyhäämään ja itselle jäisi lähinnä vihjeiden kirjoittelu, laskutus sekä mainostustyö.

Tehdään kotisivu "SuperTietäjä.commuuni". Ihmiset rekisteröivät itsensä ja tallettavat kredittejä esim. 1 vihje maksaa 1e. Vihjeitä olisi useampi joita voisi katsoa pelkän otsikon perusteella aluksi ja jokainen voisi katsoa mieleisensä vihjeen perusteluineen sillä kaikki kun ei tykkää naisten kuviokellunnasta :) Vihje veloitetaan ja JOS VIHJE EI TOTEUDU toteudu niin sama SUMMA HYVITETÄÄN TAKAISIN pelitille, jolloin vihjaajallakin on tietynlainen tulosvastuullisuus vihjeistään eikä asiakkaan tarvitse maksaa tyhjästä. Tässä olisi myös se hyvä puoli asiakkaalle että jos sattuu häviämään kassansa niin asiakas voi vaikka kuukauden päästä taas tulla urkkimaan vihjeitä kun on taas rahaa vedonlyöntiin eli käyttää palvelua kun hänelle itselleen sopii kellonajasta riippumatta.

Itse ei tarvitse olla edes mikään kummoinen vihjaaja. On erilaisia lähteitä mistä vihjeitä voi saada ilmaiseksi ja kirjoittaa niistä yhteenveto omasta näkökulmastaan. Myöhemmin varmasti itsellekkin alkaa tulla jo jotain näkemystä, joten "toisten kopioiminen" jää jo vähemmälle.

Kun ehkä vuoden päästä asiakkaita alkaa olla jo jonkin verran, niin voisi veloittaa pientä summaa mainosbannereista sillä kaikenlaisia vedonlyöntifirmoja ja casinoita alkaa olla netissä jo ihan kiitettävästi.

Muutenkin pitäisi laittaa vaikka kaikenlaisia hyödyllisiä linkkejä kotisivulle ja muuta pientä kirjoittelua silloin tällöin, jotta sivusta olisi muutenkin hyötyä kuin vain maksaville asiakkaille, jolloin tulee myös suusta suuhun mainostusta pikku hiljaa. Myös kamppanjoita pitää keksiä esim. kerran kuukaudessa arvotaan ilmaisia kredittejä tai vaikkapa 50% alennus jne.

Veikkaan että ensimmäinen vuosi olisi varmasti koko päiväistä työtä varsinaisen leipätyön ohella (sivutyö) ja vasta muutaman vuoden päästä alkaakin olla jo ehkä vain muutama tunti päivässä työtä JOS tuulipuvut tästä palvelusta innostuvat. Riskibisnes siis ja starttirahaa voi olla hankala hakea...

Tietysti verotus (kirjanpito) ja ohjelmointi sotkut ovat ehkä haastavin osuus aluksi, mutta jos kummastakin löytyy jo kokemusta tai tietää osaavia tuttuja, niin ei pitäisi olla mahdoton rasti. Minulla ei ole mitään hajua mitä tuollainen kotisivusto voisi maksaa plus sen ylläpito (päivitys), mutta veikkaan että kaupalliseen tarkoitukseen ei varmaankaan alle 1000e selviä jos siinä pitäisi olla paljon automaattisia toimintoja esim. vihjetilin hoitaminen (laskutus).

Noh, tossa nyt jotain mitä tuli äkkiseltään mieleen. Miettikääs millaista palvelua te olisitte valmiita käyttämään, niin eiköhän joku täältä ylikertoimen käyttäjistä sellaisen joskus kyhäisi. Ties vaikka itsekkin sijoittaisin ja tulisin tämän kaltaisen palvelun osakkaaksi :)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Tulevaisuuden vihjepulju?
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 08:13 
Status: JäsenLiittynyt: 10.12.2003, 15:41Viestit: 2536
Pisteitä: 215
Kassa: -73.99 yks. Palautus%: 97.85% Panosten ka: 1.70 yks. Vetoja: 2030
Eltzu kirjoitti:
Tehdään kotisivu "SuperTietäjä.commuuni". Ihmiset rekisteröivät itsensä ja tallettavat kredittejä esim. 1 vihje maksaa 1e. Vihjeitä olisi useampi joita voisi katsoa pelkän otsikon perusteella aluksi ja jokainen voisi katsoa mieleisensä vihjeen perusteluineen sillä kaikki kun ei tykkää naisten kuviokellunnasta :) Vihje veloitetaan ja JOS VIHJE EI TOTEUDU toteudu niin sama SUMMA HYVITETÄÄN TAKAISIN pelitille, jolloin vihjaajallakin on tietynlainen tulosvastuullisuus vihjeistään eikä asiakkaan tarvitse maksaa tyhjästä.

Eli vihjeen tekijän kannattaisi aina vihjata kovia suosikkeja, jotta joutuisi maksamaan vihjepalkkion takaisin mahdollisimman harvoin. Eli ylikertoimia vihjaamalla ei tuottoa kertyisi, koska ne toteutuvat harvemmin.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 08:46 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Power:

Tuskin kukaan jaksaa kauan n. 1.3 kertoimisilla vihjeillä pelata päivästä toiseen vaan kaivataan myös huomattavasti suurempia esim. n. 2 kertoimen vihjeitä vaikka osumisprosentti olisikin jo huomattavasti huonompi.

Joskus olisi myös hyvä uskaltaa vihjata ylläreitä kehoittaen pelaamaan pienellä panoksella, joka luo myös uutta mielenkiintoa asiakkaille. Mielipiteitä on monia ja jos PAINOTTAA niiden ylläritekijöiden tärkeyttä vihjeessään esim. suosikilta puuttuu monta tähteä, niin vihje saadaan helposti kuulostamaan pelattavalta. Mielestäni asiakkaiden pitää uskoa että sinulla on jotain näkemystä ettei tule "rahat pois" tunnetta jos aina suosikkeja vihjataan. Tosin moraaliakin tulisi kuitenkin noudattaa sillä pitkäaikainen huijaus kyllä vie asiakkaat mennessään...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 09:14 
Status: JäsenLiittynyt: 22.08.2003, 14:27Viestit: 432Paikkakunta: Espoo :-(
Pisteitä: 0
Tuollaisella systeemillä näitä palveluita jenkeissä jo toimii, mutta ei se ole parantanut näiden palveluiden tasoa yhtään. Onhan se halvempaa maksaa pelkästään osuvista viheistä, mutta ei se vielä takaa, että palvelun käyttäjä jää voitolle.

Eikös Suomessakin ollut joku palvelu joka kauppasi ilmaiseksi seuraavaa kuukautta, jos edellinen oli ollut tappiollinen? Asiakkaan kannalta parasta olisi varmaankin tuollainen systeemi, tai sitten sellainen jossa tarkastelujaksona olisi useampi kuukausi. Firman kannalta tuollainen ei sitten välttämättä olisikaan niin kannattavaa, ellei asiakkaaksi sattumalta tulisi jotain rikasta tyyppiä kuten jenkeissä vahän aikaa sitten tapahtuneessa jutussa ilmeni. Yksi tyyppi oli maksanut vuosien aikana useita miljoonia vihjeistä jollekin firmalle
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 17:19 
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 20:54Viestit: 976
Pisteitä: 0
Eltzun idea on oikean suuntainen ehdottomasti. Toisaalla foorumissa kirjoittelinkin jo vähän samantapaista juttua itsekkin. Vaika samapa tuo on mitä hääräävät kun kyse ei ole mun rahoista.

Mutta, vielä "tykimpi" juttu ja palvelu johon olisin valmis heti sijoittamaan rahaa oli seuraavanlainen. Minä annan vihjepalvelulle vaikkapa 2000 euroa pelirahaa vuodeksi jonka he pelaavat sitten mun puolesta. Vuoden kuluttua firma palauttaa mulle takaisin 2000 euroa +pelivoitot. Pelivoitoista voivat mun puolesta ottaa vaikkapa 10% siivun itselleen palkkiota. Jos firma häviää mun rahoja, eli pelirahaa olisi alle 2000 euroa palautettavaksi niin siinäkin tapauksesa maksavat mulle takaisin sen 2000 ekiä :D Firma voi sitten omien maksukykyjen mukaan määrittää montako tällaista asiakasta olisi varaa ottaa pahimman mahdollisimman sattuessa :lol:

Kyllähän nuo firmat niin itsevarmasti mainostavat osaamistaan että tappion mahdollisuutta tuskin edes on :lol:
0

_________________
Life is a game. Money is how we keep score.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 20:16 
Status: JäsenLiittynyt: 24.04.2003, 21:26Viestit: 435Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Täytyy tunnustaa että mainiosta Sputnikin aiemmasta kirjoituksesta aloin pyörittelemään ideaa miten tulosvastuullisuus voisi ehkä käytännössä toimia ja toivoinkin että joku keksisi parempaa ideaa. Jälleen sama mies kuluttajan kannalta ehdottaa mainiota ideaa, mutta en minäkään oikein jaksa uskoa että kukaan vihjaaja uskaltaa ottaa kuitenkaan moista riskiä sillä silloinhan olisi aivan turha vihjata vaan kannattaisi ottaa vaikka lainaa, jolla pääsisi kohtuullisesti alkuun. Uskon siis itsekkin että todelliset ammattipelurit (suurta tulosta tekevät) eivät jaksa nähdä vaivaa maksulliseen vihjailuun vaan iso pelipanos korvaa kyllä tutkimus vaivan moninkertaisesti voitollisessa juoksussa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2004, 23:00 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Noihin takuisiin liittyen: itse tiedän ainakin yhden varsin kohtuuhintaisen vihjepalvelun, joka antaa aina yhden kuukauden vihjeitä ilmaiseksi jos joku kuukausi osoittautuu tappiolliseksi. Yllättäen se ei ole suomalainen :D Onhan toi ainakin eräänlainen takuu siitä, että vihjeitä pelaamalla ei häviä rahojaan (jos seuraa niiden panostussuositusta). Toki jokainen voi itse rähmätä panoksensa, riippuu mitä bookkereita on käytössä jne.

T: Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.09.2004, 09:49 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Eltzu kirjoitti:
Uskon siis itsekkin että todelliset ammattipelurit (suurta tulosta tekevät) eivät jaksa nähdä vaivaa maksulliseen vihjailuun vaan iso pelipanos korvaa kyllä tutkimus vaivan moninkertaisesti voitollisessa juoksussa.


Epäilen vähän samaa. Tosin Vuoksenmaa tekee satavarmasti tuottoa pelaamalla ja hän jakaa vihjeitä. Epäilen että parhaat täkyt jää jakamatta hänelläkin ja palveluun asti menee sen verran että niillä nyt plussalle pääsee :lol:
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye