Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.01.2018, 10:37

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Tennis Wimbledon 06.07
ViestiLähetetty: 05.07.2007, 17:23 
Status: JäsenLiittynyt: 16.05.2004, 11:04Viestit: 526
Pisteitä: 0
Berdych - Nadal 70% 2,32 Betfair(-komissio)

Jos joku peesasi Youzhnya niin toivottavasti pystyi tekemään voittoa betfairilla. Kaksi ensimmäistä erää menivät Youzhnyn komennossa kunnes selkä alkoi vaivaamaan, eikä tämän jälkeen heikosti liikkuneelle Youzhnylle herunut armonpaloja Nadalilta. Berdychin ja Nadalin pelityylien toisilleen sopivuudesta oon muistaakseni jauhanut tällä foorumilla useampaankin otteeseen, joten jääköön nyt väliin.

Edit: Parhaillaan sadetauolla olevassa ottelussa Ferrero näytti tähän asti todella vahvalta Federeriä vastaan, joka ei välttämättä vielä ole parasta saanut itsestään irti, mutta Ferreron pystyessä säilyttämään tasonsa ei Federerin voitto ole kirkossa kuulutettu vaikka Federer hieman petraisikin.
0

_________________
"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.07.2007, 21:49 
Status: JäsenLiittynyt: 07.11.2004, 13:02Viestit: 268
Pisteitä: 0
Alkukierrosten vaikeuksien jälkeen Venus on parantanut peliään koko ajan ja nyt vastassa Ivanovic. Voitti kun voittikin Vaidisovan. Miten tässä on Venus saatu näin ylivoimaiseksi? Minulla lähti Analle kyllä peliä esim. Pinnaclella 4.10
0

_________________
KalPa SM-liigaan
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.07.2007, 00:41 
Status: JäsenLiittynyt: 16.05.2004, 11:04Viestit: 526
Pisteitä: 0
Baghdatis parantanut peliään paljon ruoholla, eikä Djokovic ole vakuuttanut tähän asti kauheasti, että Baghdatikselle täytyy ainakin se 44%:ia antaa, saa pientä peliä aikaiseksi.

Sharapovan kädettömyys avasi aika paljon Venuksen peliä, joka oli alkukierroksilla hätää kärsimässä. Nyt etenkin syöttö kulkee erinomaisesti, eikä liikkumisessakaan ole valittamista, mutta aika hyvä tuo kerroin silti on. Kuznetsova ei paras mittari ole, koska luhistuu usein aika helposti jos jää alussa alakynteen. Ivanovic puolestaan sai lahjavoiton Vaidisovan jälleen kerran osoittaessa hermojensa heikkouden menettämällä kolme ottelupalloa omalla syötöllään ja tämän jälkeen Ivanovic veikin kolme seuraavaa peliä. Ottelun jälkeen Ivanovic sanoi ajatelleensa Vaidisovan ottelupallojen kohdalla, ettei tällä ole mitään hävittävää ja pelasi lopun aggressiivisesti mikä tuottikin tulosta. Samanlainen asenne Venusta vastaan niin pystyy pistämään kampoihin. Ivanovicin kohdalla oli hyvä, että sai ykkössyöttöprosenttiansa kasvatettua, sillä jos jää Venusta vastaan alle 60%:n niin aika hiljaisilta saattavat voittomahdollisuudet kuulostaa. Venus ilman muuta vahvempi henkisesti ja 41-4 uran ruohosaldo on aika brutaali tämän pelin näyttäessä nykyisellä hetkellä loistavalta, mitä ennen turnaustakin jo uumoiltiin ja alkukierroksilla piti ottaa puheissa takapakkia, mutta nyt noussut Heninin ykköshaastajaksi. Silti Ivanovicin mahdollisuuksien pitäisi olla enemmän kuin 25%:ia, mutta ei missään nimessä 30%:ia enempää. Venus on silti sen verran vakuuttava ollut, että itse taidan jättää pelaamatta paitsi livessä voisi Ivanovicia kokeilla jos Venus tekee aikaisessa vaiheessa murron, sillä sen verran kova Venus huuma tuntuu tällä hetkellä olevan, että kertoimet saattavat romahtaa reilun puoleisesti ja Venuskaan ei syöttyöön pysty koko ottelun ajan pitämään.
0

_________________
"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.07.2007, 07:44 
Status: JäsenLiittynyt: 27.06.2003, 11:45Viestit: 411
Pisteitä: 10
70 %:ia Berdylle on kylla aika rankaa arvio, mutta kylla tuo 2,32 on ihan hyva valinta. Oma arvio tahan on noin 55-45 Nadal. On aika mielenkiintoista nahda miten Berdychin ykkossyoton kay tassa matsissa, mieshan on voittanut jo pitemman aikaa yli 80%:ia ykkosella alkaneista pisteistaan (Nadalin prosentit selvasti alhaisemmat, kuten esim. myos Youzhnyn). Blingblong takakentta matsissa Nadal varmasti on Berdya etevampi. Mutta, mutta kannattaa muistaa etta Nadalilla on kaksi viisieraista alla, joissa molemmissa oli hataa karsimassa: Soderlingilla oli murtopallo viidennessa erassa 5-5 tilanteessa, Youzhnylla oli 2-0 erajohto...

Nadal on milestani silti suosikki silla winners-ufe balanssi on olluyt erittain vakuuttava vaikeuksista huolimatta. Youzhnya vastaan 57-18, Soderlingia
46-40, Eschaueria 22-6 seka Fishia 40-15.

Kun Berdych vastaavasti "vain" 48-35 Bjorkmania vastaan, Leeta 44-29, Llodraa 66-35 seka Massua 34-13.

Varsinkin nuo Berdychin tekemat helpot virheet jarruttavat aika paljon pelaamista (varsinkin kun otetaan huomioon virheet/pelatut pisteet: Berdych vrs. Bjorkman 0.1566 vrs. Lee 0.14....Kun taas esim. Nadal vrs. Youzhny 0.07 vrs Soderling 0.114). Nadalia vastaan todennakoisesti Ufet viela lisaantyvat, kun mies on sellainen noutava karppa kuin on.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.07.2007, 07:50 
Status: JäsenLiittynyt: 27.06.2003, 11:45Viestit: 411
Pisteitä: 10
Ivanovicille saan helposti yli 25%:ia, joten Pinnyn yli neljan tarjous on myos pelin arvoinen.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.07.2007, 10:24 
Status: JäsenLiittynyt: 16.05.2004, 11:04Viestit: 526
Pisteitä: 0
Breakball kirjoitti:
Varsinkin nuo Berdychin tekemat helpot virheet jarruttavat aika paljon pelaamista (varsinkin kun otetaan huomioon virheet/pelatut pisteet: Berdych vrs. Bjorkman 0.1566 vrs. Lee 0.14....Kun taas esim. Nadal vrs. Youzhny 0.07 vrs Soderling 0.114). Nadalia vastaan todennakoisesti Ufet viela lisaantyvat, kun mies on sellainen noutava karppa kuin on.

Kyllä se uskomaton kärppä kieltämättä on. Virheiden määrää suhteessa pelattuihin pisteisiin Youzhnyn ottelussa vääristää aika pahasti miehen loukkaantumisten noustua pintaan Youzhny ei pystynyt syöttämään kunnolla, ottamaan syöttöjä vastaan kunnolla, palauttamaan palloa kunnolla puhumattakaan liikkumisesta ja näin ollen Nadal teki viimeisessä kolmessa erässä, ehkä maksimissaan viisi virhettä ja winnereitä sateli Youzhnyn molemmilta puolilta. Kahdessa ensimmäisessä erässä Nadalilla ei ollut muistaakseni edes breikkipalloja ja samantyylistä ottelua odotan tältäkin päivältä, paitsi Berdychiä vaikeampi murtaa kuin Youzhnya. Baselinelta pelaaminen onkin tällä alustalla ainoa asia, missä Nadal on Berdychiä edellä, mutta eilen Youzhnykin rökitti Nadalia baselinelta kahdessa ekassa erässä aika rankasti voimakkaalla kämmenlyönnillään. Berdych taas osaltaan ei lähde mukaan baseline peliin vaan pyrkii lyömään winnereitä, tyyliin hit or miss, joista johtuu yleensä korkeahko virheprosentti. Nadal tuskin on väsynyt kun alusta on ruoho, mutta onhan se mahdollista. Pidetään kumminkin Berdychille peukkuja pystyssä.

Edit: Jos positiivista haluaa löytää Nadalille niin Nadalin ja Youzhnyn ottelu pelattiin kakkos kentällä, jossa baselinereilla ei ole yhtä paljon tilaa liikkua baselinen takana ja tätä kenttää ainakin sanotaan pikkaisen nopeammaksi kuin keskuskenttää, jossa nytten pelataan.
0

_________________
"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.07.2007, 11:45 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 14:56Viestit: 4773Paikkakunta: Out of space
Pisteitä: 3459
Aika vaikeita matseja nämä miesten puolivälierät...

Itse kallistun Djokovicin kannalle, joka kaikesta huolimatta oli selkeästi Hewittia parempi ja on tässäkin turnauksessa osoittanut taistelutahtonsa. Kyproksen fakiiri on ruoholla paha vastustaja, mutta en ole vakuuttunut kaverin tämänhetkisestä turnauskunnosta. Lisäksi esitykset erityisesti Devilderiä ja Davydenkoa vastaan eivät mairittele!
Mutta skippaan kuitenkin kohteen pelaamisen.

Berdych eittämättä ollut kovassa vedossa ja voittanut jo 9 matsia nurmella putkeen. MUTTA katsokaa vastustajia: ei kai ketään muuta kuin Baghdatista (no, ehkäpä vanhus Björkman myös) voi pitää nurmella varteenotettavana vastustajana! Omaa loistavan 3-2 saldon Nadalia vastaan, mutta henkinen vahvuus Rafalla on aivan toista luokkaa kuin Thomasilla. Tsekillä ollut aiemmin (myös tällä kaudella) selviä psyykkeen romahtamisia.
En halua näillä kertoimilla pelata maailmanlistan kakkosta vastaan, joka todella janoaa Federiä vastaan finaaliin kuten viime vuonna! Mutta en pelaa puolestakaan.

Roddick - 3.games maistuu, sillä Gasquetin monipuolisuudesta huolimatta Andyllä yhä tykkisyöttö ja on maailman kakkonen tällä alustalla (pelaavista pelaajista)! Finaalissa kaksi kertaa ja nyt Jimbo Connors saanut peliin uutta ulottuvuutta. Gasquet ollut ehkä onnekas kaaviossa eikä ole aiemmin ollut neljättä kiekkaa korkeammalle. Yksi tiebreak vähintäänt taitaa olla tiedossa, mutta Andy oppinut aloittamaan matsit nykyisin niin kovalla asenteella, että vienee ekan (tai sitten jonkun muun) erän selkeästi esim. 6-3. Ja jenkki on eräs parhaista tiebreak-pelaajista ja täällä jo vienyt 8/8!

Ivanoviciin en myöskään satsaa, sillä Anan potentiaalista huolimatta pelasi eilen Vaidisovaa vastaan vain keskinkertaisesti.! Ja oli jo edellisellä keskenkuntoisen Petrovan kanssa vaikeuksissa. Venus on ällistyttänyt monet, mutta muistaa täytyy, että jenkki on Wimpelin tittelin vienyt jo kolmesti tällä vuosikymmenellä! Ja nyt täällä ollut jäätävä kahdessa viimeisessään (Sharapova ja Kuznetsova).
Venus on kokeneempi, taktisesti valmiimpi , henkisesti ja fyysisesti vahvempi! Siksi tässä uskon Williamsin etenevän finaaliin Heniniä vastaan!
Mutta Venuksen suorat kertoimet eivät riitä peliin...

Täytyy kurkistella livessä josko sieltä saisi jotain herkkuja mukaansa :wink: :lol:

Pelionnea kaikille!
0

_________________
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Raimond ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye