Ylikerroin.com
http://www.ylikerroin.com/forum/

Ohjeita maksullisille palveluille
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=45598
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  mikko [ 19.02.2015, 10:06 ]
Viestin otsikko:  Ohjeita maksullisille palveluille

Olemme huomanneet, että Ylikerroin.com foorumi on erinomainen mainoskanava näille markkinoille, ja olemme hieman muuttaneet käytäntöämme maksullisia palveluita kohtaan. Tällä muutoksella haluamme varmistaa sen, että käyttäjämme eivät jatkossakaan jää paitsioon.

Tulemme nyt ja jatkossa vaatimaan mainostuksesta vastinetta, joka suunnataan suoraan foorumin käyttäjille. Tällä tarkoitamme sitä, että mikäli haluat mainostaa maksullista vihjepalveluasi foorumilla, sen tulee tapahtua käyttäjän moderator (tai mikko) tunnusten kautta. Vastineeksi haluamme ilmaisvihjeitä foorumin yleiselle puolelle, artikkeleita tai muuta vastaavaa. Se on mielestämme pieni korvaus saatavasta hyödystä, ja samalla vihjeiden laadustakin saa hyvän kuvan. Rahalla emme tätä kauppaa käy. Kaikki saatava hyöty suunnataan nyt ja jatkossa foorumille, jotta käyttäjämmekin hyötyvät tästä.

Eli, mikäli haluat mainostaa foorumilla, ota yhteyttä (uudet & vanhat mainostajat) ja sovitaan pelisäännöt. Tälloin asioista hyötyvät kaikki tahot ja peli on reilua puolin ja toisin.

edit: Tämä ohje koskee siis ainoastaan selviä mainoksia, kirjoittaminen, kysyminen ja vastaaminen on näissä ketjuissa edelleen aivan yhtä sallittua kuin aiemminkin.

Kirjoittaja:  betsimies [ 09.03.2015, 06:35 ]
Viestin otsikko:  Re: Ohjeita maksullisille palveluille

Ei päde ainakaan nimimerkkiin VoittolinjaSport. Sekä muuhun sisäpiiriin.

Kirjoittaja:  TuplaJallu [ 27.02.2016, 17:10 ]
Viestin otsikko:  Re: Ohjeita maksullisille palveluille

Lainaa:
Vastineeksi haluamme ilmaisvihjeitä foorumin yleiselle puolelle, artikkeleita tai muuta vastaavaa.


Mites Henkka/Ron/Tenkrat-akseli? Tässä nyt pari kk foorumilla mukana ollut niin T tainnut laittaa pari vihjettä änäriin, muuten ei mitään? Voi olla etten ole sitten huomannut, sori herroille jos näin on. Vai onko tämä riittävä? Lähinnä meinasin et muutkin herrat aktivoitusivat. ;) Mainoksia oon kyllä nähnyt...

Mut Voittolinjalla ainaskin varmaan tilanne sama kuin vuosi sitten kuten yläpuolella asiaa ihmelteltiin.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/