Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 16.12.2017, 17:10

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 87 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 02.06.2014, 13:41 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Avaan ensimmäinen ja viimeinen blogini Gubbe v2.0 nimimerkillä. Keskitän raviasioita ja pelejä tähän blogiin. Hieman kieli poskessa näitä kirjoitetaan mutta toki fakta-asioissa pyrin täyteen tarkkuuteen.

Blogiin laitan ennen kaikkea bonuskierrosten pelejä...esim. 2.6.2014 alkavalla viikolla on Troikka-peleissä päivittäin 10000 e bonus joka nostanee pal.-prosentin muhkeaksi.

H2H-vedot entiseen tapaan Ravit-osioon. Menestys H2H-peleissä on ollut todella surkeaa ja pelejäni kontraamalla olisi ilmeisesti päässyt hyvään voitolliseen peliin :)

T75-pelin muuttuminen siten että kertynyt bonus jaetaan vain ylimmässä voittoluokassa on ymmärrettävä ratkaisu Fintotolta. Onneksi kimppapelejä ja riskin hajauttamista on nykyisin helpompi tehdä ja kun bonuskierroksella ei ymmärrettävästi kannata pelata muuta kuin sitä voittoluokkaa jossa bonus jaetaan niin peruspelaajan asema ei ole niin hankala kuin aiemmin.
0


Viimeksi muokannut Gubbe v2.0 päivämäärä 21.08.2014, 11:29, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 02.06.2014, 16:03 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Oulun troikka pelataan lähdössä 9.

Lähdön suosikin 10 Sophie Savagen osakkeet heikkenivät aika paljon yhden hevosen poisjäännin vuoksi. Nyt se ei pääsekään nopean starttaajan 3 Time Cannon perästä vaan joutuu aloittamaan takarivin radoilta 1-2 ja edessä hitaampia avaajia.Koska se kuitenkin jäänee troikkaan suosikiksi niin otan näkemystä ja jätän sen ylimmältä riviltä pois !

Ylimmälle riville jätän vain Mika Taittosen valmennustallin 3 Time Cannon ja 4 Skyhill's Samba. Nopeina lähtijöinä ne ottavat kaksi ensimmäistä keulapaikkaa ja toinen niistä riittänee voittoonkin asti. 3 Time Cannon viime juoksun voi unohtaa. Ulkomaan työreissu meni plörinäksi varsin inhimillisistä syistä :D (kts. Fintoton vihje)

Toiselle ja kolmannelle riville sitten Taittosen parivaljakko ja takapareista kirivä 10 Sophie Savage ja yllätysvetona arvoituksellinen 11 Redry jolla nyt on mahdollisuus hyvään lähtöön 3 Time Cannonin peesissä.

Alariville kaikki hevoset.

TRIO ---> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=869483164

3,4
3,4,10
1-8,10,11
Kommentteja lähtöön osallistuvista hevosista:

Lähteet: http://www.oulunravit.fi/?s=Vihjeet

Sophie Savagea on ollut hyvä kahdessa viimeisissään, mutta molemmilla kerroilla mukana on ollut yksi vielä parempi. Tammaa treenattu pitkään ja kovaa, joten kunnon pitäisi kestää jonkun aikaa. Pari viikkoa on ajettu taas reippaampaa, ja hevosen pitäisi olla terävämpi. Sophie Savagen nopeuspuoli on parantunut. Edestä lähtee hyvä avaaja, joten takarivistäkin päässee ajamaan heti eteenpäin. Kolmen joukkoon on odotukset. Ihan kärkisijalle yltäminen on vähän juoksunkulustakin kiinni. (Pertti Argillander)

Odotuksiin nähden Indra Gigant oli yllättävä hyvä maililla Vieremällä. Nyt matka on täysi matka, ja paikka ulkona, joten menetystä on vaikea lähteä ennakoimaan. (Mauri Jaara)

Hyvässä kunnossa oleva Rocky Mckinnon on hieman hankala hevonen ajaa auton takaa, ja voltti sopii sille paremmin. Torniossa satsattiin alkuun ja laukka. Viimeksi pakitimme hännille. Matkalla mentiin hiljaa, eikä kovassa lopetuksessa hyvästä kiristä huolimatta korkeammalle ollut saumoja. Lähtöpaikka on taas hankala. Jos matkalla pidetään vauhtia, ja juoksu muutenkin meitä suosii, niin kolmen sakkiin voisi olla saumoja. Kaiken mennessä ihan nappiin, ei voittokaan ihan mahdottomuus ole.(Vesa Jokiniemi)

Redry ei ole ollut nyt ihan parhaimmillaan. Sitä oli hoidettu ennen viime kisaa. Tuon takia se oli ollut hieman helpommalla, millä saattoi olla vaikutus esitykseen. Jos hevonen on taas maanantaina hyvällä mallilla, niin sillä uskaltaa ajaa aggressiivisestikin.
(Jonny Länsimäki)

Time Cannonin Bodenin reissu meni pipariksi, kun samassa kuljetuksessa ollut tamma oli kiimassa. Tämä on kotona laiska, joten selvää kuvaa sen vireestä on treeneissä vaikea saada. Paikka on hyvä nopealle lähtijälle, ja keulareissu saattaa olla tiedossa. Tällä ajetaan nyt jenkkimallisilla kärryillä. (Mika Taittonen)

Skyhill Samba on ollut ihan normaali kotona. Pitää koettaa alussa ajaa mahdollisimman kovaa eteenpäin, vaikka johtavan rinnalta, kun ruuna on tehnyt sieltä parhaat esitykset. On vielä hieman harkinnassa, että laitetaanko tällekin jenkit perään.
(Mika Taittonen)


Fintoton vihje Troikka lähtöön (lähde:www.fintoto.fi

TROIKKA, lähtö 9
Hyvään iskuun noussut kovia aikoja paukutellut 10 SOPHIE SAVAGE ei vaihda kovin terävästi rytmiä, mutta vahva tamma jaksaa mennä pitkään. Pertti Argillanderin mukaan nopeuspuolella eteenpäin menneellä hevosella on ajettu pari viikkoa reipasta. Paikkaa hän piti sopivana, kun edestä lähtee kovia avaajia. 3 TIME CANNONIN Bodenin reissu meni pilalle, kun samassa kuljetuksessa olleella tammalla oli kiima päällä. Laiskan treenarin tarkkaa virettä Marko Taittosen mukaan on vaikea tietää. Terävällä avaajalla paikka sopii, ja keulareissua valmentaja uumoili. Taakse tulee jenkkikärryt. Kotona normaalina olleelle 4 SKYHILL SAMBALLE käy valmentajan mielestä paikka johtavan rinnalla, ja mahdollisimman kovaa liikkeelle koetetaan lähteä. Jenkkikärryjen käyttäminen oli yhä harkinnassa. 2 MARAVILLAN balanssia kevennettiin Tampereelle, eikä ravi sujunut. Kengityksessä palataan entiseen. Kivalle avaajalle Ahti Antti-Roiko piti paikkaa sopivana. Tamma on voittanut harvoin, mutta sijoittunut usein totoon. Vesa Jokiniemen mukaan 7 ROCKY MCKINNON on hieman hankala auton takana, eikä seiska helpota tilannetta. Torniossa alku mentiin hiljaa, eikä ruuna vahvasta lopetuksesta huolimatta ehtinyt kuin viidenneksi. Kovalla tempolla pärjääminen on kuski mielestä mahdollista. Viimeisissä tasolleen palannut 6 DARK VIPER oli Raimo Niskasen mukaan viikon treeneissä ainakin yhtä hyvän oloinen. Ulkoradoilta terävästi avaavalla ruunalla kuski lähtee ottelemaan voitosta. Alle normaalin tasonsa viimeisissään suorittanutta 11 REDRYÄ jouduttiin välillä hoitamaan, Ennen Oulua se oli ollut helpommalla, mikä saattoi näkyä suorituksessa. Jos hevonen on hyvällä mallilla, niin Johnny Länsimäki uskaltaa ajaa aggressiivisesti. 1 LIVELY LASS oli jo parempi paikallisissa, mutta edellisten vaisujen esitysten jälkeen Jukka Siipola ei uskaltanut ailahtelevalta tammalta luvata rahasijaa enempää. Auton takaakin hyvin avaavalla hevosella suunnataan eteenpäin, ja se saanee tarvitsemansa reissun kärjen tuntumassa. 8 INDRA GIGANTIN hyvä esitys Vieremän maililla tuli Mauri Jaaralle pikku yllätyksenä. Vastus täydellä matkalla on kovempi, ja lähtöpaikka hieman hitaalle avaajalle huono, joten pärjäämisen vaaditaan vielä selkeästi parempi esitys.
3
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 03.06.2014, 15:38 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilinen Troikka oli vaikea: Voittokerroin oli peräti 6513,41 eli minimipanoksellakin sai yli 3200 euroa ! Redry oli ainoa josta minulla oli hieman aavistusta mutta en toki voittoon asti uskonut. Yksi iltapäivän poisjäänti saattoi vaikuttaa koko lähtöön koska Redryn lähtöpaikka parani oleellisesti ja suosikin Sophie Savagen vastaavasti heikkeni. Etukäteen varma kärkeen ryntääjä Time Cannon avasi liian lujaa 10,5/500m täydellä matkalla oli liikaa ja se sammuikin 500 ennen maalia totaalisesti.

Tänään Troikka-kohde Teivon lähtö 9. Ei kovinkaan houkutteleva osallistujiensa puolesta.9 Irwin on hienoinen suosikki vielä tällä hetkellä mutta itse jätän sen pois ylimmältä riviltä jonne kelpuutan vain 12 Herttelin Toivo . Se lähtee tosin 40m takamatkalta mutta voltti on pieni. Nyt on neljäs startti tauon jälkeen ja se meni jo viimeksi hyvin ja samanlaisella esityksellä se on hyvin lähellä voittoa tänään.Viimeksi se joutui laskemaan edelleen kovat Virikarin,Tuli Ritarin mutta tuli loppupuolikkaan noin 1.22. Irwin tulee tauolta ja vaikka se oli mennyt koelähdön hyvin niin pidän laukkariskiä voltista kovin korkeana. Irwinille sopisi parhaiten voltin suljettu tai sisärata mutta tänään se joutuu lähtemään kahden muun hevosen välistä ja liika yritys kostautuu helposti laukkana huippukuskista huolimatta.

TROIKKA ----------> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=869789393

12
3,7,9,10,11
1-5,7-12Kommentteja lähtöön osallistuvista hevosista:


Lähde: http://reserve.teivo.fi/~pelivihjeet/pelivihjeet.pdf

12 HERTTELIN TOIVO: Oriilla ei olut ajettu kovin kovaa tauon aikana eikä hevonen ollut aivan parhaimmillaan vielä Jokimaalla. Viimeksi ori oli jo selkeästi parempi ja se on oikeaan suuntaan menossa. En jaksa vielä uskoa aivan voittoon asti, mutta jollain lailla tämä kannattaa huomioda peleissä. (Ari Kela)

Lähde: http://www.fintoto.fi
TROIKKA, lähtö 9
Bonustroikan avainhevonen 9 IRWIN osoitti jo koelähdössä olevansa hyvässä kilpailukunnossa pitkän tauon jälkeen. Ruuna ravasi ensimmäisen lentävän tuhannen 26-vauhtia ja päätöspuolikkaankin ilman kirittäjiä vielä 27,0-lukemiin. Vastus näyttää avausstartiksi oikein sopivalta, mutta koska Irwin on voltista epävarma, eikä tauko ainakaan pienennä laukkariskiä, ovat varmistukset paikallaan. Nousukuntoinen 12 HERTTELIN TOIVO kiersi viime tiistaina kolmannesta ulkoa Virikarin edellä kolmatta rataa ja tuli kovassa lopetuksessa asiallisesti perille.
3 SÄVÄYKSEN ONNI ailahtelee, mutta pieneltä paalulta se täytyy huomioida peleissä jollain lailla. Turussa nopea ruuna antautui kovavauhtisessa T75-startissa voittajan takaa jo viimeisellä takasuoralla, mutta viimeksi hevonen oli taas parempi.
3
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 04.06.2014, 15:05 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilinen troikka palautti 312,8 kertaa kun kolmosriville tuli kunnon yllättäjä,palautusprosentti oli 86,3%. Säväyksen Onni on hieman mielialajuoksija mutta eilen päästessään kärkeen sen huumori kesti maaliin saakka eikä ounasteluistani huolimatta Herttelin Toivo ehtinyt ohi. Jos Herttelin Toivo olisi ehtinyt ohi niin troikka olisi ollut kiinni ja se olisi palauttanut myöskin yli 300 kertaa. Irwin haparoi lähdössä mutta selvisi askelilleen nopeasti mutta pilasi totosijansa sitten loppusuoralla.Herttelin Toivoa ei voi moittia vaikka ravi ei ollutkaan lopussa ihan priimaa. Irwiniä varottava jatkossa !

Tänään troikka on lähdössä 5 ja se on tasainen stayermatka. T4-pelissä suosikiksi on pelattu 16 Buck Boko . Koska Buck Bokolla on kilpailutaukoa toista kuukautta ja 40m takamatka niin en ota sitä ylimmälle riville. Paalulta lähtee kovia hevosia esim. 1 Rim Bay Gabriel ja en unohtaisi yhden hutistartin perusteella 11 Corleone Shark'kiakaan sillä tuskinpa Airaksinen toisi sitä starttiin jos kunto olisi romahtanut Solvallan matkan jälkeen.

Potintekijöiksi yllätysvalmiit: 3 Red Pepper Hood ja 12 Naughty la Marc

TROIKAT --- > http://toto.fi/kutsuporukat?peli=870161681 ja http://toto.fi/kutsuporukat?peli=870162724

1,2,3,11,12,15
1,2,3,11,12,15
161,2,3,11,12,15
16
1,2,3,11,12,15


Kommentteja lähdön hevosista:

Lähde: Ilta-sanomat
16 Buck Boko
Buck Boko jäi ensin Vermosta pois jalkaan tulleen pienen haavan vuoksi ja sitten se karsittiin Solvallasta, joten starttiväli on hiukan venynyt. Hevonen oli viime juoksuihinsa pirun hyvä enkä usko että sen kunto on kadonnut mihinkään, mutta 40 metristä voi olla silti vaikea kiertää ihan kaikkia, varsinkin kun paalulla ja 20 metrissä on tosi monta hyvää vastustajaa.
(Markku Nieminen)

Lähde: Fintoto
Yhtään helpompaa ei ole lämpöistenkään Voimaliigassa. 1 RIM BAY VIC on erittäin kiinnostava tulokas etelän pitkille matkoille. Sen avausstartti Kati Lindsbergin tallista viime tiistaina näytti pitkään hyvältä, mutta loppukaarteen lopussa tullut laukka koko matkan kuolemanpaikan jälkeen pudotti sen taistelusta kärkisijoista. Hiljattain ruunaosastoon siirtynyt Rim Bay Vic näytti kuitenkin riittävältä näihin tehtäviin.
2 PIECE OF METAL meni täyden matkan lujaa viimeksi, ja vastaavissa vauhdeissa takamatkoilta tulee kiire.
16 BUCK BOKO ja 11 CORLEONE SHARK olisivat normaalisti tällaisen lähdön suosikkeja, mutta nyt on niin armoton tehtävä, että ne ovat vain yhdet mahdolliset pärjääjät takamatkoiltaan
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 05.06.2014, 16:00 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilinen troikka meni vaikeaksi. Kerroin 7180,91 eli peruspanoksella 0,5 euroa olisi saanut yli 3500 euroa ! Lähdön vähiten pelattu Pandora Girl kipusi pitkältä takamatkalta kolmanneksi. Troikan palautusprosentti 84,7 %

Tänään Jokimaalla troikka lähdössä 9. Tasainen koitos etukäteen.

TROIKKA ---------> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=870742429

2-4,12
2-4,12
2-4,9,11,12


Kommentteja illan lähtöön:

Lähde: Ilta-Sanomat

11 Jenna Jazz
Tamma on välillä painanut liikaa päälle, mutta viimeksi se oli rauhallisempi ja tuli myös hyvin perille. Eturivi olisi ollut nopealle lähtijälle parempi paikka. Se on aika tarkka juoksusta eikä kestä hirveästi kiertämistä. Viime startin perusteella sillä on kuitenkin hyvällä tuurilla pieni yllätyssauma.
(Harri Koivunen)

12 Zulu Hoss
Tamma oli viime kauden kahdessa viimeisessä startissaan kipeä. Se sai olla loppuvuonna vähän helpommalla, ja treenaaminen keveni alkuvuonna uudelleen, kun hevoselta meni puikkoluu. Viimeiset 1,5 kuukautta sitä on taas päästy valmentamaan kunnolla. Zulu Hoss oli positiivinen tauon jälkeisessä juoksussaan, jota ennen sillä oli ajettu vain yksi 22-vauhtinen hiitti. Se tuli pitkästä aikaa kunnolla perille. Lähtöpaikka on vain Lahdessa mikä on. Zulu Hossilla ajetaan varmasti takana ja katsotaan sitten lopussa, millä sijalla se on maalissa.
(Tapio Mäki-Tulokas)


TROIKKA, lähtö 9
Erittäin tasainen troikkakohde, jota ryydittää jakosummaan lisätty kymppitonnin bonus. 4 SUNDSVIK CHAMSIN jatkaa huippukunnossa. Vermossa se paikkasi ensimmäisen kaarteen laukkansa hienosti ja kiri Boy Stauntonin jälkeen toiseksi ohi voittajan takana liftanneen 5 MAGICAL HANNAHIN. Viime starteissaan vahvasti kiertänyt ja helppoon voittoon irronnut 3 M.T. HOPEANDGLORY on nyt paremmista asemista perushevosia. 12 ZULU HOSS teki jo kolmevuotiaana muutaman lupaavan esityksen. Tamma aloitti puolen vuoden tauolta pirteästi ja kiri 11,5-lopetuksessa keulahevosen tuntumaan ulkokautta. Mikkelissä noususta viimeiseen kaarteeseen laukannut 2 OUTLAW PETE ravasi Teivossa edellisstarttia paremmin ja onnistui myös muutoin saatuaan nappijuoksun toisessa ulkona. Loistopaikalta voitto ei enää yllättäisi. 9 SAHARA HOTSHOT on tulosriviään parempi ja mahdollinen yllättäjä troikkavirityksiin.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 06.06.2014, 15:47 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilinen Troikka 4-12-2 kerroin 168,57 osui ja saatiin VOITTO
Pelattu yhteensä nyt 100,5 yks. ja palautus ollut 84,3 yks. eli aika tasan ollaan keskimääräisessä bonuskierrosten palautusprosentissa :D Eilinen kierroksen pal% oli juuri 84,3%.

Tänään troikka Lappeenrannassa Lähtö9. Se on mielenkiintoinen 3100 m tasoitus matalan sarjan lämminverisille.

TROIKKA ---> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=871099380

11,14
1,2,3,6,11,12,14
1,2,3,6,10,11,12,14


14 HOOKLAND ELWIS on suosikki ja kuuluu troikan yläriville.Vahva esitys viimeksi. Otan kaveriksi 11 TOP OF THE HILL jonka voitto nostaisi troikkakerrointa. Se tuli väkevästi viimeksi loppua kohti viim.kierros 1.15 pintaan mutta takarivin lähtöpaikalta takapareihin jääneenä kärkeen ei ollut enää asiaa.Vaikutti kuitenkin hienolta.

Toiselle riville lisäksi 1 ADAGIO MI AMOR jolla helppo keulavoitto ko. matkalta mutta sen jälkeen vaisumpaa. 2 LOGHILL's PHOTO on tasainen puurtaja. 3 TWENTYONE jonka kakkostila hylättiin viimeksi röyhkeän murtautumisen vuoksi, 6 MAY FIRE ja 12 CALLELA FALCON joka on epävarma mutta kyvykäs.

Kolmannelle riville vielä potinnostajaksi 10 NAS LAROS jolla on eniten kokemusta tällä matkalla. Kolme starttia 3100m matkalla sijoituksin 5-hpl-1
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 07.06.2014, 12:29 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilinen troikka (11-4-12) oli taas vaikea,kerroin 1770,92. Toiseksi kiri 4 Havanna Grion jolla sai sijapelissäkin yli 20 kertaa ! Voittaja oli odotetun vahva. Pal% troikassa 89,4%

Tänään Ylivieskassa bonus-Troikka lähtö on numero 9

Ideahevonen tähän on 9BORY, se lähtee takarivistä mutta kun edessä on nopea avaaja niin paikka ei ole tukala.Borylla nyt kolmas startti tauon jälkeen ja kuntokäyrä nouseva. Hevonen on unohdettu peleissä.

Lähdön suosikki on 8 ÖNAS LINUS jonka kantona kaskessa on ulkoradan lähtöpaikka mikä varsinkin Ylivieskan radalla on hankala.

TROIKAT ----> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=871421793, http://toto.fi/kutsuporukat?peli=871422360 ja http://toto.fi/kutsuporukat?peli=871425951

9
1,6,7,8,11
1,6,7,8,11

1,6,7,8,11
9
1,6,7,8,11

1,6,7,8,11
1,6,7,8,11
9
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 08.06.2014, 15:49 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilisen troikan (11-1-6) kerroin oli 277,98. Pal% 87,9% . Kierrätysidean Boryn lähtö meni heikosti ja se jäi kolmanteen sisälle ja sitten myöhemmin täysin tukaliin asemiin 500m ennen maalia. Kyllä se vikkelästi puikkelehti loppusuoralla ja voitti esim. pelisuosikki Önas Linusin. Jälikäteen ajatellen peli-idea olisi pitänyt tehdä pelkästään pelaamalla Önas Linusia vastaan sen joutuessa lähtemään vaikealta radalta mutta... : 8--)

Tänään viimeinen bonus-troikka Joensuun lähdössä 9.

Se rakennetaan rohkeasti 16 FLIGHT APRIL voiton varaa. Kolmivuotiskauden avaus Kuopiossa oli hieno. Nyt on takamatka mutta Joensuussa tehtävä ei ole niin vaikea koska loppusuora on pitkä.

TROIKKA --------> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=872330358

16
1,4,5,9,11
1-16

Kommentteja Troikka-lähdön hevosista

Joensuun radan vihje:

Lähtö 9:
A 5,9,1 B 16,3,4,12,11,14,13,6,8,10,15
Nuorten sarja on tasainen vääntö. 5 ALONE BOOST avasi viimeksi kovaa, ja voi tuon startin tapaan päästä tässäkin keulaan. Voitto irtosi varmaan tapaan 15,5-lopetuksessa ja sama meno voi hyvinkin jatkua. 9 SORT OF SORROW esiintyi Vieremällä vahvasti johtavan rinnalta ja pystyy tekemään hieman omaakin juoksuaan. Nappireissun saava 1 CALLELA KNOWHOW on myös mahdollinen menestyjä. Lappeessa se vaihtoi 3. sisältä etusuoralla toiselle radalle, jäi pian ilman vetoapua ja tsemppasi niukkaan voittoon. Jos Alone Boost etenee keulaan, juossee Callela Knowhow sen takana, ja sieltä tamma pystyy kirimään lopussa voittotaistoon asti.

Fintoton vihje

Tänäänkin kannattaa satsata Troikka-peliin, sillä siinä on jaossa ylimääräinen kymppitonni. Illan kohdelähtö on erittäin haastava. Vaikka takamatkalta on paha nousta kärkitaistoon, niin vihjeen saa 16 FLIGHT APRIL. Tapani Hiltunen oli melko pessimistinen valmentamansa tamman valmiuden suhteen ennen kauden debyyttikisaa Kuopiossa. Se teki siinä kuitenkin erinomaisen esityksen, eikä hävinnyt lopulta paljoakaan superlahjakkaalle Perfect Choicelle. Kiertämistä on siis tänään luvassa, mutta jos Flight April saisi siedettävän juoksun, niin voittokaan ei ole kaukana.

JARI HASSINEN: ”Hooligan Wurst (lähtö 9) on ollut minulla puolitoista kuukautta. Aikaisemmissa kilpailuissaan sille on lopun tuleminen ollut tuskaista, joten olen keskittynyt valmennuksessa jakson lisäämiseen. Uskon sen kykenevän 1.18-alkuiseen aikaan.”
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 09.06.2014, 12:27 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Troikka palautti eilen 2911,69 kun ikinuori Eero Hakkarainen purjehti yllätysvoittoon Hooligan Wurstilla. Vaikka valmentaja ilmoittikin treenausta muutetun ja hevosen menevän matkan 1.18 aikaan niin en siihen uskonut. Voittoaika oli 1.17.9. Moittia ei voi toki peli-ideaa Flight Apriliakaan joka nousi päätöspuolikkaalla väkevästi mutta ennätti vain kolmanneksi. Lähtöä uusittiin 5-6 kertaa ja yksi suosikki poistettiin jolloin troikka vaihto notkahti . Poisto tuli Fintotolle kalliiksi. Troikan pal% 99,7

Omat pelit jäivät tällä Bonus-viikolla tappiolliseksi kun vain yksi troikka osui. Peli on vaikea mutta mielenkiintoinen.

Tällä viikolla Bonusta on jaossa voittajapeliin T4-lähdöissä 2000 e jokaisessa lähdössä. Uskon että monessa lähdössä palautusprosentti jää yli 100% kun pelikansa halveksii voittajapeliä.

Bloggaan myöhemmin pari voittajapeliä illan Kuopion raveihin.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 09.06.2014, 16:24 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Kuopion illan T4-lähdöissä on ylimääräinen 2000 e bonus voittajapeleille. Pelaan muutaman vedon . Laitan voittajapelit jo etukäteen mikä tietysti on hivenen tyhmää koska lopullinen kerroin muotoutuu koko ajan. Käytännön syistä ei ole mahdollista kytätä koko iltaa ruutua 8--)


L4 11 Dreaming Blues (30%) pelataan 1 yks.

Dreaming Blues otti viimeksi avausvoittonsa urallaan. Esitys oli vakuuttava kun se lähti keskijoukoista kirimään ja voitti aivan selvästi. Kuskin ei tarvinnut mitenkään hätistellä joten voitontahdoton hevonen ei ole vaikka kuparinen meni rikki nyt vasta. Pystyy menemään 1.15 voltista täyden matkan. Takaa tehtävä on aina vaativa ja paalun Mala Noch olisi keulaan päästessään kova luu mutta Dreaming Bluesia kannattaa pelata rajakertoimelle 3,3

L6 1 ARCHIE DREAM (25%) pelataan 0,5 yks.

Archie Dream tulee tauolta mutta sopivalla 1600m matkalla ja sisäradalta heti pelin arvoinen. Kommenttien mukaan ensimmäisen kerran jenkkikärryt. Hepo on oikein kyvykäs menijä tässä porukassa. Kertoimella 4 pelattavissa.

L7 1 BIG HEADACHE (40%) pelataan 1 yks.

Kahden kauppa tämä lähtö. Big Headache ja Västerbo Mission ovat etukäteen tasavahva pari. Big Headachen varmuus puoltaa panoksia sille. Big Headache on mennyt 13 viime kisaa ilman laukkamerkintöjä kun taas Västerbo Mission on esimerkiksi kaksi aiempaa Kuopion kilpailuaan missannut laukkaan. Ja lisäksi Västerbo Missionilla on uusi kuski rattailla. Mutta molemmat ovat hyviä ja tasaväkinen ottelu tulossa ja oikein fiksusti pelattaessa kannattaa seurata kertoimet loppuun asti ja tehdä valinta. rajakerroin 2,50
2
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 10.06.2014, 15:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilisissä bonuslähdöissä jäi palautusprosentti jokiasessa yli 100. Lähdöittäin 104,3 -106,7 -104,2 -100,3 Pelaajlla menee taloudessa ilmeisesti paremmin kuin Fintotolla koska ilmainen raha ei kiinnosta !

Omat vedot:

Dreaming Blues ei ollut niin hyvä kuin edellisessä startissaan vaikka saikin hyvän juoksun. Jäi neljänneksi kertoimelle 3,2

Archie Dream oli vakuuttava,koko matkan johdon jälkeen voitto kertoimella 3,93

Big Headache sai määrätä vauhdin ja leikitellen voittoon kertoimella 2,47

Omat pelit: pelattu 2,5 yks - palautus 0,5*3,93+1*2,47=4,853

*****************************************************************************************************

Turun raveihin tänään bonusta 2000 e jokaisessa T4-lähdön voittajapelissä. Seuraavat pelit jätetty sisään:

L4 1 EL CATWALK (78%) pelataan 2 yksikköä

Tappiota on vaikea kuvitella. Sisäradalta heti keulaan ja siitä helppoon voittoon. Viimeksi ajamatta helppo voitto 12.5-lopetuksella. Uran ainoassa kakkossijassa oli huono juoksunkulku, jäi liian kauas kärjestä hiipuvassa selässä ja kova rykäisy ei enää auttanut ottamaan karkulaista kiinni mutta viimeiset 700m 12,7 vauhtia on 2-vuotiaalle kova esitys. Tämän päivän kakkossuosikki BWT Fiera jäi tuossa loppuvedossa kauas taakse.

L5 1 MYLVERIN EKO (15%) pelataan 0,5 yksikköä

Mylverin Eko on maistuva pelikohde toisessa T4-lähdössä. Viimeksi oli ylisarja (alle 20000 e voittaneet) mutta se teki pitkän hienon kirin tullen neljänneksi. Sitä edeltävässä startissa pitkältä 40 m takamatkalta nousi myös hyvin melkein tavoittaen voittaja Voimalinjan jota tänään on pelattu kaksi kertaa enemmän T4-pelissä ! Mylverin Eko ei ole nopea lähtijä joten sisäradan lähtöpaikka on huono mutta tuuria löytynee ja hevosen saanee nopeasti toiselle radalle. Hevonen on vain kerran juossut aikaisemmin lyhyen ryhmän 2.7.2013 Tampereella ja silloin se meni aikaisessa vaiheessa johtavan rinnalle ja voitti ennätyksellä 26.3a. Se pystyy kyllä hyvällä radalla tänään nipistämään 25.0-tuloksen sillä tulihan se esim. tuossa 9.5 juoksussa viimeiset 800m 25.0 ulkoratoja pitkin. Kaksi viimeisintä starttia ilman kenkiä ja se näyttää sopivan hienosti joten illan kengitysinfo on syytä tarkistaa. Peliä 6,7 rajakertoimella

L5 2 RILLERI (20%) pelataan 0,5 ykikköä

Rilleri on mennyt todella hyvin nyt ilman kenkiä. Vaasassa helppo voitti ennätysajalla. Viimeksi tuli voltista paha laukka mutta sen jälkeen 1900m 26.1 aikaan. Juossut aiemmin kolme lyhyen matkan ryhmää sijoituksin 5-1-1 ilman laukkamerkintöjä. Pelattavissa kertoimella 5,0

L7 VICTORY PILOT (55%) pelataan 1,2 yksikköä

Victory Pilot häikäisi viimeksi kun se voitti täysin ajamatta ajalla 14.2a /2100m. Haavereitta sama toistuu tänään ja 1,8 kerroin riittää pelaamiseen.
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 11.06.2014, 16:18 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eilen joka lähdön palautusprosentti oli yli 100%. Voittajapeli ei vain kiinnosta ihmisiä kun "ei sillä saa mitään--"

Omat pelit menivät nappiin. El Catwalk ja Victory Pilot olivat juuri odotetun hyviä. Rilleri voitti ylivoimaisesti ajalla 24,5 ja saman lähdön toinen veto Mylverin Eko laukkasi em. rinnalta 500m ennen loppua.

Eilen pelattu 4,2 yksikköä ja palautus oli 2,0*1,27+0,5*6,31+1,2*1,98= 9,65 yks.

*******************************************************************************************************

Tänään Vermossa kaikissa T65-lähdöissä Bonusta 2000e

L2 2 ORLANDO (25%) pelataan 0,5 yksikköä

ORLANDO on esiintynyt edukseen viime starteissa vaikka voitto vielä puuttuu.Viimeksikin se voitti tämän lähdön suosikin Green Pepperin joka toki sai huonomman juoksun. Green Pepperillä on tänään riski ajautua kuolemanpaikalle josta se tuskin voittaa. Nousukuntoinen Orlando on pelin arvoinen rajakertoimella 4,00.

L4 11 Super Frido (10%) pelataan 0,3 yksikköä.

Super Frido oli hyvä viimeksi Suur-Hollolan karsinnassa. Jos tänään mentäisi todella reipasta ylivauhtia alussa niin Super Frido voisi tulla takaakin. Optimi vauhdinjaolla ei tuolta paikalta ole mitään asiaa kärkeen. Yllätyshaku rajakertoimella 10,0

L5 3 STEEL ROBO (10%) pelataan 0,3 yks.
L5 11 SUPERIEUR (15%) pelataan 0,3 yks.

Steel Robo on aika unohdettu tässä lähdössä. Sitkeitä kirejä viime juoksuissaan ja esim. viimeksi viim. 1000 m 14,8 molemmat kaarteet kolmatta rataa joten hyvällä juoksulla ropisee tänään ennätys reippaasti. Kerroin jäänee yli 10,0 ja sillä kannattaa pelata

Vahva fyysinen Superieur ei hyödy matkasta ja lähtöpaikka on huono mutta jos juoksussa mentäisiin ylivauhtia niin se voi hyvinkin kiriä kärkeen takaakin. Rajakerroin 6,7

L7 6 PONNEN ONNI (22%) pelataan 1 yksikköä

Ponnen Onni on hyljeksitty T65-pelissä. Voi olla että sitä pelataan reippaasti voittajassa mutta tuskin kerroin 4,5 asti painuu. Onni on mennyt tosi hyvin tauon jälkeisissä starteissaan ja vaikuttaa parantaneen sitten viime vuoden. Ponnen Onni on oikeasti hyvin kyvykäs hevonen ja en ihmettelisi vaikka se tekisi harppauksen aivan terävimpään sh-kärkeen.

Enemmänkin voisin tätä pelata mutta kun viimeksikin tuli laukka ja en ole aina ollut tyytyväinen ohjastajan ajosuorituksiin niin menköön näin.
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 12.06.2014, 16:41 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eiliset pelit - 2,4 yksikköä -kaikki ohi koska pienet yllätyshaut eivät osuneet. Ponnen Onni oli tosi lähellä voittoa ja olisi kääntänyt päivän kirkkaasti positiiviseksi. Palautusprosentti voittajapelin osalta jatkoi vanhaa linjaa ja ainoastaan yhdessä lähdössä alle 100% niukasti.


*******************************************************************************************************

Tänään Mikkelissä jossa pientä sadetta koko päivän ja rata ei ehkä aivan niin nopea kuin normaalisti.


L4 MILLSTONE'S LISSOM (25%)
pelataan 0,5 yks.

Ei varsinainen sprintteri mutta vauhtikestävä joka märällä radalla saattaa kukistaa suosikin Flower's Windyn.. Kerroin pysynee yli 4,0 jolla voi pelata tätä. Kunto pitää ja tämän vuoden saldo hyvä 11 5-0-0

L5 EAST COAST EMMA (10%) pelataan 0,2 yks.

Räväkät kiri viime juoksuissaan. Jäänee pelaamattomaksi.

L7 2 LIINAN LEIKKI (5%) pelataan 0,5 yksikköä
L7 3 HÄRMÄN AURORA (5%) pelataan 0,3 yksikköä

Tässä lähdössä pelaan suosikki Tärpättiä vastaan. Tärpätti menee keulaan ja johtaa lähtöä ainakin 1500 metriä mutta kun se on uunoillut joskus juuri hieman ennen maalia niin haetaan mojovaa yllätystä. Liinan Leikki on kyvykäs ja jospa se nyt kauden neljännessä startissaan palaisi tasolleen. Härmän Aurora oli viimeksi pussissa ja pääsi ulos 100 m ennen maalia ja tuli napakasti lopun. Väsynyt se ei voinut olla koska Perttunen käänsi sen niin reippaasti vielä.
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 13.06.2014, 15:09 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Eiliset pelit 1,5 yks. eivät osuneet. Jälleen maalikameran tutkimiseksi (vrt. Ponnen Onni keskiviikkona) mutta Härmän Aurora ei aivan ehtinyt Tärpätista ohi. Kerroin 16 olisi kyllä maistunut. Toki voittajapelit edelleen reippaasti plussalla 10,6 yks. pelattu ja palautus 14,5 yks.

*******************************************************************************************************

Tänään Poriin:

L4 Poppy Trot (5%) pelataan 0,2 yks.

Pakko tämä on pienellä pelata kun taustalla uhotaan. Eiköhän tämä toisi 20 kertaa kuitenkin. Ilman kenkiä ollaan tod.näk. liikkeellä. Toki muodon muutosta viime vuotiseen vaaditaan mutta miksipä ei..

L5 Hullumies (40%) pelataan 0,5 yks.

Laukaton Hullumies voittaa siksi väkevä se oli viimeksi paljon kovemmassa sakissa. Mutta se laukka,se laukka...

L6 Gridi Di SJ (15%)
pelataan 0,2 yks.

Kyvykkään oloinen hepo muutaman startin perusteella. Lähtöpaikka on yönmusta mutta kuski järkevä.

L7 Lukas Hall (4%) pelataan 0,1 yks.

Viime aikojen kestopetsi Lukas Hall. Yritetään nyt kerran vielä kun kerroin jäänee pilviin..Viimeksi laukka heti lähdössä.
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 14.06.2014, 13:22 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Hullumies oli juuri niin hyvä kuin odotin eilen. Pelasti päivän kertoimella 2,78.. Eilen pelattu 1,0 yks. ja palautus 0,5*2,78=1,39 yks..yhteensä pelattu 11,6 yks ja palautus 15,89 yks.

Poppy Trot oli neljäs ja Lukas Hall kolmas ja molemmilla yli 50 kerroin. Lukas Hall petsivihkoon ylös. On kunnossa ja tulee vihaisesti loppua.Paremmalta lähtöpaikalta voittaa pian !

*******************************************************************************************************

Tänään T75-lähdöissä voitajapelissä bonusta. Muutama haja-ammunta kun aika ei riitä enempään spekulointiin.

L6 9 ELIAS INTOMIELI (12%) pelataan 0,5 yks.

Pääsee hyvistä iskuasemista kirimään ohi camrin ja kumpp.

L9 AMAZING SOUL (20%) pelataan 0,5 yks.

Tässä on sisällä vielä potentiaalia vaikka mihin. Venice ei saa yhtään haparoida.

L10 10 TIMOKO (55%) pelataan 1,5 yks.

Ainoastaan laukka kaarteessa voi viedä Timokolta voiton.Paras hevonen ja ehkä kuskikin.That's it !
1
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista höpinää dementian partaa
ViestiLähetetty: 15.06.2014, 12:41 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Timoko oli juuri sellainen kuin pitikin. Voitti niukasti mutta varmasti. Upea ! Lähdössä pelattiin voittajaa yli 50000 euroa,Timokon kerroin oli hyvä 1,86

*******************************************************************************************************

Viimeiset bonusrahat tänään Vermossa jaossa

L7 5 RIBAUDE (66%)
pelataan 2 yksikköä

Ribaude on erittäin kyvykäs mutta kärsinyt ongelmista urallaan. Nyt näyttää kaikki hyvältä ja kunto kohoamassa sopivasti Suur-Holloan lähestyessä. Voittaa tänään helpohkon lähdön.
1
Ylös
  Profiili
 
18.06.2014 17:05 <SirAlex> mielellään näitä ois lukenut, vaikka ei bonusta jaossa olisi
18.06.2014 17:06 <SirAlex> ollutkaan, etenkin t75 & t65 -raveista.. -b
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheisia asioita
ViestiLähetetty: 20.08.2014, 15:45 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Tänään Derby-karsinnat Vermossa. Kaksi parasta suoraan finaaliin. Fintoto panostaa ylimääräistä jakosummaa 5*10000 euroa illan Derby-karsintalähtöjen kaksaripeleihin joten mukana kannattaa olla !


RADAN KUNTO --> http://www.vermo.fi/uutiset-media/uutis ... aivaa.html


Pähkäilin tuossa lähtöjä ja rajakertoimia kaksareihin joilla tulen panostamaan illan peleihin.

L2 T65-1

1 DARYL BOKO on selvä suosikki (50%). Sisärata on huono lähtöpaikka sille mutta rattailla istuu narumies huipulta. Siitä onkin vierähtänyt jo tovi kun Veijo valloitti Suomen ravimaailman hoikkana , vaaleana nuorukaisena (16v) ajamalla Uno Boy'ta ja kumppaneita..Nopeasti se aika menee.. :D

Toisesta finaalipaikasta kamppailevat 3 Je L'adore ja 6 Grand Ale. 5 Demi De Veluwe'lle yllätysrooli jos suosikit haparoivat.

kaksarit:

1-3 rajak. 4,6
1-6 rajak. 4,3
3-6 rajak. 15,5
1-5 rajak. 11,0

L4 T65-3

4 EXPRESS DUO (87%) tappiolla ei kannata spekuloida. Syyskuun Derby-voittaja voittaa karsinnakin helppoon tyyliin.

Kakkossijalle maistuvat ainakin 6 Stoneisle Lilian ja 11 Special Topgear joista jälkimmäisella ajettaneen ilman kaikkia kenkiä mikä on iso plus. 3 Shadoom on hyvin kyvykäs mutta ajosuorituksissa on liikaa toivomisen varaa

kaksarit:

4-6 rajak. 3,1
4-11 rajak. 5,5
3-4 rajak. 11,0

L6 T65-5

1 JONESY on selvä suosikki aivan oikeutetusti. Kovimmat haastajat 10 Greenleaf Slim ja 11 Good Dynamite on arvottu takariviin. Nopein avaaja on 3 Lightning McQueen mutta se tuskin pystyy pitämään Jonesyn selkää koko matkaa vaikka se sellaisen saakin.
Yllättäjänä takarivistä 12 Lightning Photo vaikka ohjastaja on aika varovainen

kaksarit:

1-10 rajak. 2,6
1-11 rajak. 3,9
1-12 rajak. 15,0

L7 T65-6

5 HARMI'S FRIDO ja 4 VICE PRESIDENT tuskin ajavat alussa toisiaan pyörryksiin keulapaikkaa himoitessaan tälläisessä kilpailussa. Normaalissa lähdössähän tuo riski olisi huomioitava kaksaria pelatessa. Markku Niemisen virittämä Harmi's Frido on suosikkini sitten tulevat tasapäin 12 Extreme Luca ja Vice President ja niiden jälkeen 11 Zatopek Hoss

kaksarit:

4-5 rajak. 5,3
4-11 rajak. 17,7
4-12 rajak. 14,4
5-11 rajak. 6,5
5-12 rajak. 5,3

L8

Viimeinen Derby-karsinta vaikuttaa kahden kaupalta. 4 STAR MARTINI ja 1 SAHARA B BOY

kaksarit:

1-4 rajak. 2,6
0
Ylös
  Profiili
 
20.08.2014 15:46 <Gubbe v2.0> Ploki päivitetty
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheisia asioita
ViestiLähetetty: 21.08.2014, 11:27 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Kovatasoisia karsintalähtöjä kaiken kaikkiaan eilen kun märissä olosuhteissa juostiin 1.13 aikoja 2600m matkalla.

Express Duon haparointi oli yllätys ja todisti että raviurheilussa ei mikään ole absoluuttisen varmaa - ei koskaan. Hevoset ovat eläimiä ja saaliseläiminä ne saattavat nähdä mörköjä sielläkin missä niitä ei ole. Mutta niin typeriä hevosetkaan eivät ole että menettäisivät voittonsa riisumalla paitansa loppusuoralla. Moiseen typeryyteen ei yllä kuin ranskalainen (Homo sapiens gallicus )

Derby-karsintojen jälkipuintia ja rata-arvonta finaaliin. Sahara B Boy lähtee sisäradalta. Hyvää läpänheittoa kaikin puolin.

TalkKari
http://www.iltasanomat.fi/ravit/art-1288727821671.html
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 21.08.2014, 15:31 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Jyväskylä 21.8

T4 ----> http://toto.fi/kutsuporukat?peli=910055899

T4-idea L6 T4-3 9 Sophie Savage

Kierroksen ideahevonen on kolmannen T4-lähdön 9 Sophie Savage jonka peliosuus tällä hetkellä on n.11 %

Hevonen kilpailee hyvässä kunnossa ja viimeksi se puristi voiton loppusuoran päättäväisellä esityksellä Jyväskylässä 13.8 vaikka vauhdinjako ei sopinut lainkaan tälle hevoselle (15,0 - 17,0 -19,0 -14,5 ). Lähdössä oli mukana myöskin tänään juoksevat Only Lavec ja Will Be Black Out mutta ne joutuivat taipumaan loppusuoran kamppailussa. Kuopiossa 4.8 juoksusta muodostui vaikea, se hyökkäsi takasuoralla viidennestä ulkoa mutta pitkän kirin tehot katosivat kun viimeinen kaarre jouduttiin kiertämään 3-4 rataa pitkin. Se teki kuitenkin asiallisen esityksen ja tuli juosten maaliin.

Todella karmean esityksen Sophie Savage teki 23.7 Seinäjoella. Sisäradan paikaltaan se laukkasi pahasti heti lähtöön ja jäi joukosta n. 100 metriä. Mutta se nousi aivan uskomattomalla tavalla vielä lähdössä neljänneksi vaikka muutkaan eivät hidastelleet (13,0-15,5 -15,0-14,0). Laskelmieni mukaan Sophie Savagen on täytynyt tulla laukan jälkeen 2000m 1.13 vauhtia ja ehkä hivenen allekin ! Toki on muistettava että hevonen usein kykenee ylisuoritukseen laukan jälkeen eli se tavallaan säikähtää omaa mokaansa. Mutta kaikesta huolimatta pidän Sophie Savagea huomion arvoisena tänään melko mataliksi jäävillä peliprosenteilla.

Lähtörata 9 sopii hyvin Sophie Savagelle koska se ei ole mikään starttiraketti.

Vauhdinjako tässä on se avainkysymys. Jos eka 1000 metriä mennään 1.15 vauhtia niin ei Sophie Savage silloin kykene millään nousemaan parijonsta voittoon. Jos eka tonni mennään 1.14 tai alle niin pidän voittomahdollisuuksia n. 30-40 % luokkaa olevina. Tälläiseen vauhdinjakoon on edellytyksiä koska eturivissä on nopeita avaajia. Uskon 4 Amaltheen painuvan keulaan ja hallitsevan juoksua pitkään.

Pahin vastustaja lienee 10 Xtra Hot Kemp mutta koska sitä on pelattu enemmän niin ei se nyt maistu. 4 Amalthee on taustatietojen mukaan nousutrendissä jälleen mutta matka saisi olla lyhyempi sille ja sen tehtävä on laskelmissani nyt vain rakentaa kovatempoinen juoksu. 1 Broadway Sopranotulee tauolta ja on mielestäni liikaa pelattu ja varsinkin jos sillä on kaikki kengät tänään jalassa (tarkista info !) Viskataan luiskaan.

Yllättävän maltillisena peliprosentit Sophie Savagella näyttää pysyvän vaikka sitä vihjataan esim. Ilta-Sanomissa , tällä hetkellä (klo 16:30) peliosuus on 11,23 %. Oma arvio n.20% vauhdinjako muistaen.
2
Ylös
  Profiili
 
22.08.2014 00:19 <h> Amalthee piti piikistä, peukut kaksaritipsistä kuitenkin!
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 27.08.2014, 17:32 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
VERMO 27.8 2014 T65-ARVIOT


T65-1
1 You Know 5%
2 Jaqueline Mon Ami 82%
3 An-Anna Bella 1%
4 Thula Sana 3,5%
5 Bogey Wolf 1%
6 Madame Sisu 0,5%
7 Evita Brodda 1%
8 Cecilia Duo 0,5%
9 Global Ocean 2,5%
10 Rinette Streamline 2%
11 Arctic Excellence 0,5%
12 An-Lady 0,5%

T65-2
1 Teklari 1,5%
2 Arteko 9%
3 Syys-Sonaatti 3,5%
4 Karkurin Valssi 18%
5 Salaus 2,5%
6 Toskan Virkku 7%
7 Temen Vilo 21%
8 Vaikitar 17%
9 Hiskin Heppu 3,5%
10 Wiineri 4%
11 Mikolan Aatu 13%
12 pois

T65-3
1 Bleu Nuit 20%
2 Alfa Guerrier 0,25%
3 Ego Even 6%
4 Big Muscles 15%
5 Enormous Hangover 6%
6 Cute's Royal Song 16%
7 Lexington 9%
8 Fire Spruce 15%
9 Unexpected D 0,5%
10 Last Code 1%
11 Metternich 0,5%
12 O'le Birdland 1,25%
13 Prince As 6%
14 Enjoy Sign 2,25%
15 Bp's Neverlast 0,25%
16 Charmante 1%

T65-4
1 Black Dunnock 14%
2 Lyric Broline 12%
3 Simb Lex Luthor 3%
4 Classic Frido 4%
5 Hunters Hero 6%
6 Valentin Laday 40%
7 Kingdom 1%
8 J.A. Monster 5%
9 El Yankee 0,5%
10 Yank Kemp 12%
11 Married Man 1%
12 Ellhill's Lofty 1,5%

T65-5
1 Arctic Shot 3,5%
2 Good Dynamite 12%
3 Eden Duo 0,5%
4 Greenleaf Slim 9%
5 Callela Rockhard 1%
6 Fakir Victory 1%
7 Extreme Luca 3%
8 pois
9 Elvis Duo 0,5%
10 pois
11 Big Headache 1,5%
12 Express Duo 68%

T65-6
1 Bulldozer 2,5%
2 Mr Q.L. 1,5%
3 Herbie Sisu 24%
4 Doug Careliano 46%
5 pois
6 Noisette Bar 0,5%
7 Armstrong Transs R 9%
8 Amazing Koks 1%
9 Naughty La Marc 4%
10 Bwt Hellion 6%
11 Hilight Kemp 3,5%
12 Funny Farm 2%
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 27.08.2014, 21:22 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Jälkipelit Vermo 27.8

T65-1 Jaqueline Mon Ami pelattu 86,18% arvio 82 : osumatarkkuus 82/86,18 =0,951
T65-2 Temen Vilo pelattu 27,32% arvio 21 : osumatarkkuus 21/27,32= 0,768
T65-3 Big Muscles pelattu 17,12% arvio 15 osumatarkkus = 0,876
T65-4 Lyric Broline pelattu 15,78% arvio 12: osumatarkkus =0,760
T65-5 Express Duo pelattu 70,25% arvio 68 : osumatarkkus=0,968
T65-6 Herbie Sisu pelattu 28,83% arvio 24: osumatarkkus=0,832

Ei kovin hääppöinen alku mutta pelataan vielä 994 lähtöä ennen johtopäätöksiä, :) Huomenna Kouvola
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 28.08.2014, 16:13 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Kouvola 28.8 2014

T4-1
Transformer 23%
Fiery Sid 13%
Bullo Citrullo 51%
POISSA
POISSA

Simb Salida 7%
Tikitaka Time 1%
El Kevin 2%
Night Bird 1%
Roly Bear 2%

T4-2
Suvikuningatar 1%
Pyörylän Paroni 1%
Hiskin Husari 2%
Ypäjä Esteriina 1%
Ylivoima 26%
Ärsyke 19%
Hevillä  15%
POISSA
Sadesälli 0,4%
Dione 17%
A.T. Erika 1%
Tuulian Salama 0,4%
Arteko  6%
Sysmän Tyttö 0,2%
Tyttiina 3%
Mantin Unelma 7%

T4-3
Pop Up 2%
Luck Carrier  4%
Elite Of Vice 17%
Magpie 26%
One Hour Photo  27%
Great Goljat 8%
Wild Coltsin 0,5%
POISSA
Pike Princess 4%
Bwt Hazel 1,5%
Loogaroo Moog  7%
Rive Crowder 3%

T4-4
Ghost Boy 1%
Flory Emily 16%
Perfection 18%
Spend It All  1%
Miss Maja  2%
We Shall See 1%
Master Marine 17%
Racehill Emily 1%
Great Lady 16%
Hot Beer 16%
Capeman 10%
Mr White Step 1%
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 28.08.2014, 19:59 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Jälkipelit Kouvola.

T4-1 Bullo Citrullo pelattu 52,56%, oma arvio 51% , osumatarkkuus 0,970
T4-2 Ylivoima pelattu 26,98%, oma arvio 26%,osumatarkkus 0,963
T4-3 Elite of Vice,pelattu 15,44%, oma arvio 17%,osuma tarkkuus 1,101
T4-4 Capeman,pelattu 13,81%,oma arvio 10%,osuma tarkkuus 0,724

Kommentit:

Bullo Citrullo oli oma itsensä.Kouvolan kaarteet hieman arveluttivat etukäteen mutta ei ongelmia.

Ylivoima oli nimensä veroinen. Etukäteenhän tämän iso riski oli tuo volttaus radalta 5 mutta kun se sen selvitti niin lähtö oli pitkälle ratkaistu jo. Pärjää jatkossa.

Elite of Vice ei maistunut minulle ollenkaan vaikka oma arvio oli yli pelatun.

Capeman oli vaikea tapaus etukäteen. Kovaluokkainen menijä vuoden tauolta. Sen prosentit ovat nousseet paljon aivan loppumetreillä. Pärjää taatusti jatkossakin. Master Marine suoritti hyvin jatkoa ajatellen.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 29.08.2014, 16:14 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
PORI 29.8.2014

T4-1
Number Of Beast 2
Sundsvik Bazooka 2
Hilarious Caiza 0,4
Ellen 7
Summer Prince 0,5
Mystification 23
Very Hot Sashca 1
POISSA
Cento Fulmini 4
Sunrise Game 13
Stone Capes Lord 11
Carisma Esprit 22
Paris Pet 11
Triolet 3
Blue Pine Noah 0,1
POISSA

T4-2
Sun Vincent 1
Not So Easy Blue 7
Thali Streamline 1
Victoria Del Oro 4
Zelle's Escalade 13
New Grove Ophium 7
Devil's Dream  11
Qualified  2
Glamorous Point 2
It's Only Love 17
The First Spruce  5
Tiberio 30

T4-3
Gong Strong 9
Narrativa Font 0,5
Nero Di Girifalco  4
Rail Mondo 1
Baron Ses 0,5
Dillkrona  2
Baron Sundance 1
POISSA
Tino Pile  10
Victor Quo Vadis 18
Aarni's Fire 43
Bwt Engaged 11

T4-4
Lukas Hall 12
Gustav Car 0,4
Rainbow Zet 65
Gengis Khan Alca 0,5
Lover Shade  4
POISSA
Thomson Hoss 4
Twobell 0,1
Feast Your Eyes  7
Bwt Engaged 7
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Hold Your Horses - raviaiheista jutustelua
ViestiLähetetty: 29.08.2014, 20:05 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2014, 13:54Viestit: 1848
Pisteitä: 427
Jälkipelt Pori

T4-1 Hilarious Caiza ja Ellen tasapääjuoksu. Pelattu 0,56% ja 8,56%. Omat arviot 0,4% ja 7%. Osumatarkkuus 0,766 (keskiarvo kahdesta voittajasta)

T4-2 Thali Streamline pelattu 1,63%. Oma arvio 1%. Osumatarkkuus 0,613

T4-3 Victor Qua Vadis,pelattu 15,4%. Oma arvio 18%. Osumatarkkuus 1,168

T4-4 Rainbow Zet ,pelattu 67,6% . Omissa arvioissa virhe kun ylimääräinen hevonen edellisistä lähdöstä (BWT Engaged) oli ilmestynyt laskuihin :). Olin siis arvioinut vain 93% ja kun Rainbow Zetin prossat olivat 65% niin lasken ne 100/93*65=69,9 % mukaisesti. Osumatarkkuus 1,033

Kommentit:
Monte-lähdössä varsinaiset yllätykset kun kaksi hevosta jotka eivät ole aiemmin voittaneet tulivat kärkeen. Hilarious Caizan sija palautti 73-kertaa ! Oma idea 10 Sunrise Game lähti liukkaasti mutta laukkasi ekalla takasuoralla hylkyyn. Aivan outoja hevosia ja mielestäni monte-lähtöjä ei pitäisi ottaa nelkkuun.

Tali Streamline jatkoi yllätysten sarjaa amatöörilähdösssä. Ei aiempia voittoja silläkään.

Victor Qua Vadis oli hyvä ja Aarni's Fire pettymys. Hyvin tuli kakkoseksi myöskin Timo Leivon käsissä debytoinut Tino Pile - itse en siihen luottanut vielä. AIka velho mies tuo Leivo.

Rainbow Zet oli odotetun ylivoimainen päätöslähdössä. Hyvä oli myöskin Lukas Hall matka huomioiden,kunto pitää.
0
Ylös
  Profiili
 
29.08.2014 20:21 <betpanda> Juu aika jännä tuossa monte-lähdössä kun voittajan sija
29.08.2014 20:21 <betpanda> olisi palauttanut tuo caizan voittaessakin enemmän kuin sen
29.08.2014 20:22 <betpanda> voittajakerroin :D
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 87 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2, 3, 4

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye