Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 19.02.2018, 10:08

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 502 viestiä ]  Mene sivulle 1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 23.03.2017, 16:49 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
mpr kirjoitti:
Näytti olevan IS Extraan tulleen lähetysinfot Mastersista :peukku:


Peukku täältä kanssa. Just eilen pohdiskelin että täytynee varmaan ruutu+ tilata Mastersin ajaksi, mutta eipä tarvitsekaan.

mpr kirjoitti:
Onko ajatuksia kerätä pelattavaa Masterisiin?


Tarkoitus olisi Mastersiin kaivella hiukan enemmän pelattavaa mitä on alkukaudesta tullut laitettua. Joka vuosihan siihen on kohteita reilusti, limpit isommat ja tyhmää sekä viisasta rahaa runsaasti liikenteessä. Lisäksi pyrin jonkinlaista "ennakkoa" tai muuta tekstin tynkää väntää sitten Masters-viikolla. Tarkoitus olisi itseasiassa tällä viikolla jo omia pohjatöitä ruveta vääntämään siihen, kun nyt on itsellä väliviikko (matchplay'ta en ole vielä koskaan laskenut).
8

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 05.04.2017, 12:39 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Aika lunastaa lupauksia.

Kauden ensimmäinen major-turnaus The Masters pelataan tulevana viikonloppuna tutulla Augustan kentällä. Masters on noussut vuosien saatossa luultavasti suosituimmaksi majoriksi. Uskoisin tämän johtuvan perinteistä, sillä se pelataan vuodesta toiseen samalla kentällä toisin kuin muut major-turnaukset. Lisäksi paikka kalenterissa, kauden ensimmäisenä majorina ja jonkinlaisena kevään merkkinä, ei varmasti ainakaan pahenna tätä tilannetta.

Masters on myös vedonlyönnillisesti erittäin mielenkiintoinen. Panosrajoitukset nousevat, kohteita on erittäin paljon auki aina tavallisista turnaushedareista kaiken karvaisiin erikoisvetoihin. Lisäksi markkinoille tulee erittäin paljon sekä viisasta että tyhmää rahaa, joten kerrointen heilunta lienee taattua tänäkin vuonna.

********************************************************************************************************************

Augustan kenttä on reilut 7400 jaardia pitkä ja sopii parhaiten pitkälle lyöville pelaajille. Bubba Watsonin tai vaikkapa Angel Cabreran kaltaiset pidemmälle lyövät pelaajat ovat juhlineet selkeästi useammin, kuin olisi kuulunut. Toisaalta muutaman poikkeuksen ansiosta suuriyleisö ei tätä etua ehkä ymmärrä sen todellisessa mittakaavassa. Esimerkiksi viime vuosina turnausta hallinnut Jordan Spieth on vain hiukan keskimääräistä PGA-pelaaja pidempi avauksissa. 2007 vuoden mestari Zach Johnson taasen on yksi lyhyimpiä avaajia. Yksittäisten pelaajien menestystä yksittäisessä turnauksessa ei pidä tietenkään vedonlyöjän tuijottaa, vaan kokonaisuus ja isot otannat ratkaisevat.

Kenttä ei sinänsä ole edes kovinkaan pitkä, vaikka toki keskimääräistä PGA-kenttää pidempi onkin. Vaikeahkolla kentällä tuloksen tekeminen on kuitenkin vaikeaa, joten par-5:ten ”hyväksi käyttäminen” nousee isoon rooliin. Par-5:t ovat kohtalaisen helppoja ja lyhyitä Augustassa: 575y, 570y, 510y ja 530y. Toinen merkittävä ”bombereita” suosiva asia on, että kenttä ei rankaise kovinkaan pahasti, jos avaus ei osu väylään. Ruffit (suomeksi osuvasti karheikot) ovat majoriksi erittäin lyhyet ja esimerkiksi bunkkereita ei ole kovinkaan montaa. Kentällä on vain 44 bunkkeria, kun normaalisti PGA-kentillä bunkkereita on jotain sadan tienoilla. Ei voida siis sanoa vaaran vaanivan sivuun suuntautuvia avauslyöntejä. Tälle vuodelle tosin on tiedossa sateiden kastuttama kenttä, joka hiukan pidentää kenttää ja saattaa näin entisestään kasvattaa pitkälyöntisten etua. Tämä ei kuitenkaan täysin yksiselitteistä ole sillä vastaavasti vastaanottavaisiin ja märkiin griineihin on myös lyhyempää ja matalampaa lyöntikaartakin pelaavien helpompi osua.

Monissa ennakkokaavailuissa lähipeli, ”scramblaaminen”, saa yhä edelleen kohtalaisen ison roolin menestykseen. Mielestäni lähipelillä on Augustassa tavallista pienempi merkitys. Scramblaaminen ei kentällä ole toki mitenkään helppoa, mutta se ei oikeastaan tarkoita, että hyvät lähipelaajat menestyisivät Augustassa keskimääräista paremmin. Ennemminkin nostaisin esiin hyviä puttaajia. Kentän greenit ovat yleensä todella tasaiset ja tietenkin aina Mastersissa huippukunnossa. Näin ollen sattuman määrä pienenee, kun putit keskimäärin menevät sinne, minne ne putataan. Tosin, vaikuttaako pehmenevät ja märät griinit tähän jää vielä arvoitukseksi?

Puttaamiseen liittyy toinenkin mielenkiintoinen aspekti: ruoholaji vaihtuu. Lähes koko alkukausi on nyt pelattu bermudaruoholla, mutta nyt kun siirrytään ”pohjoiseen”, niin ruoholaji vaihtuu bentgrassiin. Bentgrass pelaa usein hiukan erilaisena ja varsinkin ne jotka eivät ole bermudaruoholla kasvaneet (käytetään yleensä Floridassa, Texasissa ja muissa lämpimissä osavaltioissa), pärjäävät keskimääräistä paremmin bentillä. Tämä suosinee jonkin verran eurooppalaisia, sillä he eivät ole niin tottuneita bermudagriinehin, kuin osa USA:laisista tai jopa Australialaiset ja Etelä-Afrikkalaiset. Mielenkiintoista on nähdä, miten esimerkiksi Tyrrell Hatton tulee suoriutumaan kilpailussa. Maailmanlistan 15. noussut Hatton on ehtinyt helmikuun lopun jälkeen pelata 4 kilpailua Amerikassa erinomaisin sijoituksin: T4, 10, T4, T17. Erityisesti putteri on ollut lämpimänä, ja englantilainen onkin voittanut peräti 1.4 lyöntiä muihin pelaajiin nähden joka kierroksella pelkästään putterilla. Sivuhuomiona todettakoon, että maailman parhaat pelaajat voittavat keskimääräistä PGA-pelaajaa yleensä reilut 2 lyöntiä keskimääräisellä kierroksella. Putteri on siis toiminut poikkeuksellisen hyvin näissä neljässä kisassa.

Kenttä tosiaan pelaa aika märkänä tänä vuonna. Koko keskiviikolle on tällä hetkellä luvassa sadetta aamusta yöhön asti, joten varsinkin torstaina aamulla starttaavat pelaajat tulevat kohtaamaan pehmeän kentän. Viime vuoden tapaan myös tuulet puhaltavat hiukan tavallista kovempina ainakin alkuturnauksesta. Tällä hetkellä ennusteet näyttäisivät, että tuo torstainen aamuryhmä tulee hyötymään tästä, sillä kovemmat tuulet puhaltavat juuri torstaina iltapäivällä. Perjantain iltapäiväryhmä (eli torstain aamuryhmä) siis saa suhteessa paremmat tuulet, kun perjantain tuulet jäävät vaisummiksi. Tämä saattaa muuttua, mutta ennen kierrosta täytyy tämä vielä tarkistaa, sillä tuo lähtöaikojen tuomat tuuliedut tarjoavat usein hyviä etuja kierroshedareihin. Väsäsin tähän yksinkertaisen työkalunkin, mutta mikäli ehdin teen tästä huomenna uuden postauksen, kunhan sääennusteet ovat luotettavampia.

********************************************************************************************************************

Kuva

Oman ranking terävimmän kärjen osalta noudattelee hyvinkin markkinoiden näkemyksiä. Kärkikolmikko on kuitenkin markkinoilla painettu aivan liian alas, eikä noista 10% voittotodennäköisyyteen yllä kuin DJ. Kärkikolmikkoa seuraava viisikko (Fowler/Rahm/Rose/Day/Scott) kuuluu olla selkeästi lähempänä kärkeä ja näistä löytyykin useammin osuvista parhaimmat ideat koko turnauksen voittajaksi. Erikoista on myöskin, että normaalisti fade-kaarta lyövät oikeakätiset pelaajat ovat asiantuntijoiden mielestä heikommmilla Augustassa. DJ:n upea peli on viime vuodesta lähtien perustunut nimenomaan fadeen, mutta ilmeisesti tuo ei suosikkiin sitten vaikuta samalla tavalla kuin vaikka Martin Kaymeriin.

Muuten kärkipäässä Matsuyama on yllättävänkin korkealle rankattu. Hienon vuodenvaihteen pelannut japanilainen on selkeästi hiipunut kevään tullen. Matsuyama kuuluu myöskin selkeästi maailman TOP10:iin, muttei kuitenkaan nykykunnossa TOP5:een, mihin monet bookkerit Hidekin rankkaavat tähän kisaan.

********************************************************************************************************************

Omaan silmään kisan ehkä mielenkiintoisin pelaaja on Espanjan Jon Rahm. 22—vuotias Rahm on noussut ryminällä aivan sinne maailman terävimpään kärkeen. Käsittämättömän hienon amatööriuran Arizona Statessa pelannut Rahm lienee todennäköisesti lähivuosina jopa maailman paras pelaaja. Viime kesänä US Openin jälkeen ammattilaiseksi siirtynyt espanjalainen on karsiutunut viikonlopulta vain kerran ammattilaisurallaan. Tänä vuonna hän on joka toisessa startissaan ollut TOP10:ssä. Mukaan mahtuu myös uran ensimmäinen PGA-voitto. Maailmanlistallakin hän on ehtinyt jo sijalle 12, jota voidaan pitää käsittämättömänä suorituksena, ottaen huomioon sen, että tuo lista lähtökohtaisesti mittaa viimeisen kahden vuoden suorituksia. Hänen nykyisellä tulostahdillaankin hän kolkuttelee maailmanlistan kakkossijaa, heti kun saa pisteiden minimijakajana käytetyn 40 kisaa täyteen.

Rahmin pelistä ei juuri löydy heikkouksia ja hän on myöskin oikeilla osa-alueilla hyvä. Rahmin pelin kantava voima ovat kohtalaisen pitkät avaukset, jotka löytävät melko hyvin tiensä väylälle. Myös espanjalaisen rautapeli on erinomaista. Rahm löytää griinin lähestymisillään selkeästi keskivertoa useammin, ja on esimerkiksi kriittisimmiltä matkoilta, 150-200 jaardista, (ainakin toistaiseksi ollut) aivan PGA Tourin kärkipäätä. Pallonlyöminen on golfissa selkeästi lähipeliä tärkeämpää – eikä maailman kärkeen pelkällä lähipelillä ole mitään asiaa. Yksittäisissä turnauksissa hyvät scramblaajat ja puttaajat toki menestyvät, mutta pidemmän päälle heikkoa pallonlyömistä ei vain voi korvata lähipelillä. Piste. Näin ollen voidaankin todeta, että Rahmin erinomaiset pallonlyöntitaidot povaavat hänelle kirkasta tulevaisuutta. Kaiken lisäksi Rahm omaa myös melko hyvän lähipelin. Monet maailman kärkimiehet (esim. McIlroy ja Scott) aika ajoin ovat pulassa lähipelinsä kanssa, mutta Rahm ei ole näyttänyt tälläkään saralla heikkouksia. Itseasiassa varsinkin putterilla espanjalainen on ollut selkeästi keskivertopelaajaa parempi ja lyhyissä lyönneissäkin Rahm on parempi arpa kuin PGA-pelaajat keskimäärin.

Rahmin peli takuuvarmasti myös sopii Augustaan. Vähissä PGA starteissaan hän on ollut yksi kiertueen aggressiivisimmista pelaajista par-5: illa ja hyökännyt toisella lyönnillä griinille noin 70 %:sti. Tämän luonnollisesti mahdollistaa hänen hyvät avaukset ja pitkät/keskipitkät rautalyönnit. Usein puhutaan Augustan vaativan kokemusta, mutta Rahm ei juuri ole osoittanut heikkoutta tiukoissakaan paikoissa. Toissa viikon WGC Matchplay lienee tästä oiva todiste. Sanoisinkin, että jos joku niin Rahm kykenee olemaan pitkästä aikaa ensimmäinen ensikertalainen joka Augustassa voittaa. Pienellä varauksella mallini Rahmiin suhtautuvat yhä, sillä dataa on vähemmän mitä ”kuuluisi”, mutta silti hyvän nykyformin ansiosta saan hänet vitossuosikiksi. Kuten mainittua suosikkikolmikko on selkeästi ylipelattu voittajamarkkinalla, joten Rahmille saa peliä:

6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Jon Rahmkerroin 28.12 (Betfair)panos 0.5 yks.raja 23.810arvio 4.2%
Huti: -0.50 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
TOP5 The Masters 2017Jon Rahmkerroin 6.8 (Betfair)panos 0.75 yks.raja 6.329arvio 15.8%
Huti: -0.75 yks.


Seuraavana erikoismaininnan saa Adam Scott. Australialainen on pallonlyömiseltään aivan maailman terävintä kärkeä, mutta putterilla niin heikko, että siitä on oikeasti jo selkeää haittaa. Viime kaudella tilanne hankaloitui entisestään, kun Scottin käyttämä putterin ankkurointitekniikka kiellettiin ja näin hän joutui (jälleen) muuttamaan puttitekniikkaansa. Alkuun puttaaminen näyttikin yllättäen hyvältä, mutta kuten monissa asioissa on tapana, todellisuus paljastuu lopulta. Scott on kuitenkin pelillisesti ollut melko hyvä tänäkin vuonna ja puttaamisessa on jokaisella pelaajalla valtavasti hajontaa. Jokaiselle se hyvä päivä tulee joskus – eikä Scott aina tarvitse tätäkään. Varsinkin hänen lähestymiset ovat niin hyviä usein, että on välillä muutama lyhyt missatakin tai ottaa kolmea puttia johonkin väliin. Vuoden 2013 Masters-voittaja ja vuoden 2011 kakkonen on näyttänytkin, mm. lähemmäksi 30 kansainvälisellä ammattilaisvoitollaan, että häntä ei pidä koskaan laskea ulos.

Scott on pelannut hyvin viimekin aikoina ja onkin yllättävän unohtunut. Viime viikolla hän pelasi ihan ok kisan, mutta karsiutui juuri toisen kierroksen katastrofaalisen puttaamisen takia. Isoja miinuksia tästä ei uskalla antaa, sillä tuo kuuluu Scottin ”tapoihin”. Näin ollen hän nousee 8 isommoiksi suosikiksi voittamaan koko turnaus, ja peleihin:

6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Adam Scottkerroin 39.1 (Pinnacle)panos 0.5 yks.raja 23.810arvio 4.2%
Huti: -0.50 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
TOP5 The Masters 2017Adam Scottkerroin 8.85 (Pinnacle)panos 2 yks.raja 7.634arvio 13.1%
Huti: -2.00 yks.Kolmannen erikoismaininnan ansaitsee ehdottomasti Itävallan Bernd Wiesberger, joka on selkeästi kisan unohdetuin pelaaja. Eurooppalaiset eivät tietenkään sinänsä ole mitenkään vahvimpia voittajasuosikkeja koskaan Augustassa, mutta 250 kertoimet tuntuvat pöyristyttäviltä. Wiesberger hyvänä ja tasapainoisena golfarina istuu mielestäni erinomaisesti Augustaan. Hänen ensimmäiset tuloksensa (2015: T22 & 2016: T34) myös jokseenkin tukevat tätä. Wiesberger on erinomainen pallonlyöjä varsinkin raudalla, mutta taitaa myös lähipelin. Hiukan voisi draiverilla olla enemmän mittaa, vaikka toki hän keskivertopelaajaa pidempi onkin. Kaiken kaikkiaan hän kuitenkin on tasaisen vahva pelaaja, joka osaa myös voittaa – vaikka viime ja tänä vuonna voitot ovatkin kiertäneet. Mitään isompaa pelillistä romahdusta ei kuitenkaan ole tapahtunut, joten se voitto varmasti tulee vielä eteen. Toivottavasti jo tällä viikolla.

6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Bernd Wiesbergerkerroin 233.8 (Betfair)panos 0.5 yks.raja 90.909arvio 1.1%
Huti: -0.50 yks.
6.4.2017 14:00 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
TOP 5 The Masters 2017Bernd Wiesbergerkerroin 25.3 (Betfair)panos 2 yks.raja 16.129arvio 6.2%
Huti: -2.00 yks.


Ja sitten vielä loput voittajavedot:

6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Justin Rosekerroin 28.1 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 25.641arvio 3.9%
Huti: -0.30 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Adam Hadwinkerroin 93.5 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 74.074arvio 1.35%
Huti: -0.30 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Matt Kucharkerroin 130.9 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 90.909arvio 1.1%
Huti: -0.30 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Rafa Cabrera Bellokerroin 196.4 (Betfair)panos 0.4 yks.raja 100.000arvio 1%
Huti: -0.40 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Alexander Norenkerroin 159 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 100.000arvio 1%
Huti: -0.30 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Jhonattan Vegaskerroin 308.6 (Betfair)panos 0.4 yks.raja 125.000arvio 0.8%
Huti: -0.40 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Brendan Steelekerroin 252.5 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 142.857arvio 0.7%
Huti: -0.30 yks.
6.4.2017 14:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner The Masters 2017Chris Woodkerroin 514.3 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 200.000arvio 0.5%
Huti: -0.30 yks.


Fairin kertoimista siis vähennetty 6.5% komissio. Muualta voi toki saada parempaakin. Hedareita ja muita varmaan tulee vielä myöhemmin tänään tai huomenna.
30

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
05.04.2017 13:40 <bethog> Kiitokset!
05.04.2017 20:53 <pokrukeke> Loistavaa ennakkoa, tattis
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 06.04.2017, 09:42 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Aloitellaan näillä. Varmaan joku saa näihin sisään paljonkin? Eli B365:lle nämä ensimmäisen kierroksen hedarit

Rickie Fowler v Hideki Matsuyama, 56.2%, 1.86, 6/20
Justin Rose v Phil Mickelson, 55.8%, 1.86, 5/20
Jon Rahm v Justin Thomas, 58.4%, 1.86, 12/20

Tuulilotto vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Näyttäisi siltä että tälle päivälle tulee ihan kunnon tuulet. Puuskat nousee aina 40 mph asti, joka kyllä heittelee palloakin selkeästi. Ihan aamusta kun tänään lähtee, niin voi selvitä hiukan helpomalla, mutta ei sekään hyvältä näytä. Noita vetoja siis kannattaa odotella tuonne 13-14 asti, kunnes sääennusteet ovat luotettavampia.

Mutuilisin että kun tuulet hiipuvat viikonlopulle, niin silloin voidaan pelata todella alhaisia kierroksia, kun kenttä on yhä vastaanottavainen sateiden jäljiltä. Poimin Pinnylta aiemmin voittotuloksen olevan alle 280.5, mutta se on selkeästi rommaillut (pelasin 2.14x, mutuarviolla 60%). Jossain pienemmillä bookkereilla voi noita vielä olla tarjolla.

DJ sitten meni kaatumaan portaissa ja selkä on muussina. Virallisessa lausunnossa totesi "toivovansa" kykenemään pelaamaan. Lausunto ei kerro oliko hän selvinpäin. Mutta aikamoista kaatua (pieniin) portaisiin vuoden isointa turnausta edeltävänä päivänä. Valitettavasti menin eilen nukkumaan juuri ennen kuin tuo tieto tuli. Hampit ois harjannut tossa hyvät rahat. Missasin vielä avauksista turnaushedarit, joissa oli Rorylle DJ:tä vastaan jotain 2.2, joka olisi hiukan maistunut ihan ilman kaatuiluakin. Joka puljussa nyt DJ:n hedarit lyöty säppiin ja voittajamarkkinakin selkeästi reagoinut tuohon. Hauskaa tosin voittajamarkkinassa on se, että DJ:ltä kadonneet prosentit ovat valuneet noin 50% Rorylle ja Spiethille. Vaikka siis vain ~20% DJ:n prosenteista olisi heille kuulunut. Mutta noille eilen vihjatuille voittajavedoille tuo on tietenkin plussaa.

Kohta jokunen poiminta Pinnylle jne.
11

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
06.04.2017 09:58 <Elmo> Ihmettelinkin mitä on käynyt kun DJ:n voittajakertoimet
06.04.2017 09:58 <Elmo> Yhtäkkiä selkeästi noussut.
06.04.2017 10:02 <onC> Veikalla vielä watson-dustiina-walker 1st round auki
06.04.2017 10:26 <HR Juz> joo, siel o mut kun teki voittajamarkkinan mukaiset muokkauk
06.04.2017 10:26 <HR Juz> set ni ei silti saanu pelattavaks
06.04.2017 10:27 <HR Juz> Bubba v DJ R1 oli Pinnylla 2.72 yöllä ennen kaatumista
06.04.2017 15:26 <HR Juz> Fowler noussut Pinnylla 1.854. Arvio sama.
06.04.2017 21:07 <E.Clipperton> kävikö DJ kumminkin avaamassa ennen keskeytystä?
06.04.2017 21:41 <HR Juz> En varma oo mut käsittääkseni ei. Ainakin CBS:n selostaja
06.04.2017 21:41 <HR Juz> sanoi että Walker&Bubba avasi, DJ ei.
06.04.2017 21:42 <HR Juz> Lämmittelyn jälkeen sanoi että yrittää, joten siksi ei varma
06.04.2017 22:08 <E.Clipperton> vekellä näyttää "kohde peruttu", todella ahkerasti voidaavat
06.04.2017 22:09 <E.Clipperton> nykyään, mutta jos ei avannu niin kai toi noin sitte menee.
06.04.2017 22:12 <E.Clipperton> " ...pulled out of the Masters just prior to his first-round
06.04.2017 22:13 <E.Clipperton> tee time." - ei tehny Bergerietä :(
06.04.2017 22:13 <E.Clipperton> oikeasti tietysti hienoa ettei tehny. vieläki kyrsii se.
06.04.2017 22:14 <HR Juz> Ei ollut ilmaista rahaa tarjolla ku täs on cut :)
06.04.2017 22:15 <E.Clipperton> 1st round
06.04.2017 22:15 <E.Clipperton> eiku sori.... ymmrsin väärin :D
06.04.2017 22:16 <HR Juz> Joo sama tääl, ei oo päässy se unohtumaan
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 06.04.2017, 10:19 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
HR Juz kirjoitti:
The masters - Tournament matchups
6.4.2017 15:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Mickelson-StensonStensonkerroin 2.01 (Pinnacle)panos 9 yks.raja 1.818arvio 55%
6.4.2017 15:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Mickelson-ScottScottkerroin 1.917 (Pinnacle)panos 8 yks.raja 1.770arvio 56.5%
6.4.2017 15:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Stenson-ThomasStensonkerroin 1.775 (Pinnacle)panos 5 yks.raja 1.709arvio 58.5%
6.4.2017 15:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Scott-ThomasScottkerroin 1.709 (Pinnacle)panos 5 yks.raja 1.653arvio 60.5%


The masters - 1st round matchups
6.4.2017 20:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Reed-NorenNorenkerroin 2.01 (Pinnacle)panos 14 yks.raja 1.802arvio 55.5%

Samoja tarjolla näihin yhä. Kannattaa pikkubookkerit myös tarkistaa, siellä näkyy olevan hyviä näihin. Esim. Nortulla.
13

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
06.04.2017 10:55 <ItiksenKiekko> oho, ei ainakaan viimekauden lopulla kertoimet koskaan
06.04.2017 10:56 <ItiksenKiekko> pysyneet näin hyvin. Tsemppiä kaudelle.
06.04.2017 12:06 <HR Juz> 3x limiitit täs kisas ja Mickelson/Thomas massasuosikkeja
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 06.04.2017, 10:49 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
R1
6.4.2017 16:39 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Berger-PietersPieterskerroin 2.2 (Pinnacle)panos 10 yks.raja 2.020arvio 49.5%
Osuma! +12.00 yks.

6.4.2017 17:45 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Mickelson-Cabrera BelloRCBkerroin 2.33 (Pinnacle)panos 4 yks.raja 2.198arvio 45.5%
Huti: -4.00 yks.


RCB-panoksessa huomioitu noi pari turnaushedaria, jotka meni tägiin. Eli ei tuota B365 -vetoa.

Mahdollisesti jotain koko turnaukseen tosiaan sitten juuri ennen kisaa.
12

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
06.04.2017 12:07 <Semikova> Löytääkö kukaan noita hedareita Unibetilta? Näkyy kerroin-
06.04.2017 12:43 <Semikova> vertailusivustoilla, mut en löydä. Edit: taitaa olla vanhaa
06.04.2017 12:43 <Semikova> tietoa oddscheckerissä.
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 06.04.2017, 13:22 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Tournament matchups. Vähän vastaavat kuin tuohon ekalle kierrokselle, joten pyöristelin vähän panoksia alaspäin.
6.4.2017 16:39 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Pieters-SchwartzelPieterskerroin 2.21 (Pinnacle)panos 10 yks.raja 2.000arvio 50%
Huti: -10.00 yks.

6.4.2017 16:39 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Cabrera Bello-KaymerRCBkerroin 2.09 (Pinnacle)panos 6 yks.raja 1.961arvio 51%
Huti: -6.00 yks.
11

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 07.04.2017, 15:20 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
7.4.2017 17:30 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
McIlroy-RahmRahmkerroin 2.37 (Pinnacle)panos 9 yks.raja 2.128arvio 47%
Osuma! +12.33 yks.

Tämmöttii herkkupala, joka kannataisi viihdevedoksi melkein poimia, vaikka olisi alikerroin. Tänään tää pari vielä ihan prime-timessä. Mulla oli jo eilen tätä samaa slipillä. Veto näyttikin hyvältä pitkään - jossain vaiheessa Rahm taisi johtaa jopa 4 lyönnillä. Vielä vikalla väylällä tasatilanteessa oli Rahm suosikki, sillä Rorylle jäi huonon avauksen ja lähestymisen jälkeen paha chippipaikka. Rahm vastaavasti hyvän avauksen ja kohtalaisen lähestymisen jälkeen oli griinillä - joskin niin kaukana että birdiestä ei voinut kuin haaveilla. Helpolta kahden putin parilta tuo kuitenkin vaikutti. No senhän tietää miten tuossa sitten käy. Rahm painaa ahneesti putin selkeästi pitkäksi ja kolmen putin bogi korttiin. Samalla Rory laittaa hienon chipin ja pääsee viimeistelemään 2 metrisellä putilla parin.

Tarina ei sinänsä vaikuta vetoon. Noita tulee ja menee. Kokonaisuutena kuitenkin Rahm oli hyvä, pelasi hyvin ja olisi kuulunut tuolla pelillä viedä hedari selkeästi. Rory pelasi toki kypsästi ja käytti lopun paikat hyvin - siitä ei mitään pois. Totuus on kuitenkin Rory ei osunut koko kierroksella kuin 5/14 väylään ja 9/18 griiniin. Rahmin vastaavat 8/14 ja 12/18. Nuo eivät mitään ihan parhaita indikaattoreita tulevasta ole, mutta saanevat paremman puutteessa kelvata. Rahm oli siis parempi eilen - ei merkittävästi, mutta hiukan. Isoa korjausta tuosta ei tule (vajaa 1%), mutta kun kerroin on eilistä closea isompi ei tätä voi jättää vetämättä.

Roryn kerrointa luultavasti painaa kaksi asiaa. Ensinnäkin Rory paransi selkeästi loppua kohden. Tämä tosin on Augustassa normaalia Rorya, sillä hän on historiallisesti pelannut aina nimenomaan viimeiset 6 väylää hyvin. Toisekseen, hän on kolmesta isosta suosikista selkeästi parhaassa asemassa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Uskoisin että moni kokee hänet hyvinkin potentiaaliseksi voittajaksi (markkinoilla suosikki Hoffmanin kanssa). Uskoisin että tämä saattaa houkuttaa jonkin verran extrarahaa - muutenkin tunnetulle kaverille.

Ja vielä - tuulet kohoavat tänäänkin melko voimakkaiksi ja kenttä kuivuu. Ei mitkään Roryn ihanne olosuhteet siis.
17

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
08.04.2017 11:34 <pokrukeke> hyvä haku, oletko löytänyt jostain väylä, gir, putti jne
08.04.2017 11:39 <pokrukeke> tilastoja?
08.04.2017 12:06 <HR Juz> Joo, Mastersin sivuilta saa noi girrit ja muut perustilastot
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 09.04.2017, 20:27 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Mastersin päätöspariin tällaista. Koitin miettiä perusteluita, mutta tuli mieleen vain: "miksi ei". :D

Kerroin luonnollisesti noussut.

HR Juz kirjoitti:
9.4.2017 21:45 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Rose-GarciaGarciakerroin 2.35 (Pinnacle)panos 5 yks.raja 2.19


Tähän saa surea B365 kautta jos haluaa sellaiseen ryhtyä.
5

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
09.04.2017 20:28 <HR Juz> Netti pätkäsi kun tää lataili, mutta ilmeisesti perille tuli
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 19.04.2017, 22:11 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
20.4.2017 14:00 - Colf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner Valero Texas OpenMatt Kucharkerroin 21.5 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 16.667arvio 6%
Huti: -1.00 yks.


Kuchar fieldin ehkä paras pelaaja, kunto kohtalainen ja kenttä lienee sopiva. Harvemmin löytyy suosikille peliä näistä.
5

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
19.04.2017 22:12 <HR Juz> betfair toki
19.04.2017 22:58 <skasi> Kuchar 21 Vekellä. Shenzheniin Bubba 18.5 ja Wiesberger 24.
19.04.2017 22:59 <skasi> Onko sulla tonne Shenzheniin arvioita? Vertailin vähän ja
19.04.2017 22:59 <skasi> Veikkauksella ihan mielenkiintoisia kohteita.
20.04.2017 05:45 <HR Juz> Veke nostanu Kucharin, oli 19.5
20.04.2017 05:46 <HR Juz> Shenzeniin oli hedariarviot mut voittaja hankala ku puolet
20.04.2017 05:48 <HR Juz> fieldistä puuttuu mun malleista. Wiesb mutulla hyvä kerroin
23.04.2017 11:49 <skasi> Wiesberger! Veijo kyykyssä.. :)
23.04.2017 11:56 <Henkka> Viisperkeri. NabsBamTyBOOM! :D
23.04.2017 12:03 <skasi> Kamoon Henkka! Yhdessä voittamisen #tunne tärkeempi kuin
23.04.2017 12:03 <skasi> varsinaiset voitot :)
23.04.2017 12:11 <Henkka> Pakkohan tota oli painaa kun Fairilla kinuttiin kirkkaasti
23.04.2017 12:11 <Henkka> alta 20.
23.04.2017 12:12 <Henkka> Tosin mä olin jo melkein unohtanut koko vedon. Joten eipä
23.04.2017 12:13 <Henkka> osannut edes surettaa, Ihmettelin kun Vekelle vaan ilmestyny
23.04.2017 12:13 <Henkka> omituinen summa fyffeä.
23.04.2017 13:16 <HR Juz> Onnittelut :) Ois wiisbergekele voinu hoitaa jo mastersin :)
23.04.2017 13:17 <HR Juz> Oma (rajuja arvioita puskeva) ET malli sai BW:n selkeäksi
23.04.2017 13:17 <HR Juz> suosikiksi, mutta tosiaan noita voittajavetoja en oo katellu
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 20.04.2017, 14:14 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
HR Juz kirjoitti:
20.4.2017 15:50 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Kuchar-KoepkaKucharkerroin 1.714 (Pinnacle)panos 4 yks.raja 1.65

20.4.2017 15:50 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Hoffman-KoepkaHoffmankerroin 2.21 (Pinnacle)panos 7 yks.raja 2

Vähän tippunut, mutta vieläkin rohkeimmat ottaa.
Nää vielä turnaushedareihin:
20.4.2017 15:40 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Piercy-SmithSmithkerroin 2 (Pinnacle)panos 8 yks.raja 1.88
Osuma! +8.00 yks.
20.4.2017 16:40 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Kokrak-PostonPostonkerroin 2.02 (Pinnacle)panos 7 yks.raja 1.92
Osuma! +7.14 yks.
5

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 10.05.2017, 22:57 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Golfin "viides major", The Players tällä viikolla, joten tarjonta on kattavaa. Tälle illalle muutama voittajaveto, huomenna hedarien kimppuun.

11.5.2017 14:00 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersMolinarikerroin 60.8 (Pinnacle)panos 0.5 yks.raja 40.000arvio 2.5%
Huti: -0.50 yks.

11.5.2017 14:00 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersKucharkerroin 65.5 (Pinnacle)panos 0.5 yks.raja 43.478arvio 2.3%
Huti: -0.50 yks.
6

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
10.05.2017 23:03 <HR Juz> fairille nää siis
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 10.05.2017, 23:11 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Tollaset haut vielä, kyl nää vielä joskus osuu :)

Yleisestikin suosikit on ihan liikaa pelattu. Oli DJ missä kunnossa tahansa niin ei tällä kentällä ole ihan elementissään.

11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersGloverkerroin 299 (Betfair)panos 0.5 yks.raja 111.111arvio 0.9%
Huti: -0.50 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersPalmerkerroin 196.4 (Betfair)panos 0.5 yks.raja 90.909arvio 1.1%
Huti: -0.50 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersCaseykerroin 51.5 (Betfair)panos 0.4 yks.raja 41.667arvio 2.4%
Huti: -0.40 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersWiesbergerkerroin 130.9 (Betfair)panos 0.3 yks.raja 83.333arvio 1.2%
Huti: -0.30 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersStrickerkerroin 252.5 (Betfair)panos 0.25 yks.raja 142.857arvio 0.7%
Huti: -0.25 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersFisherkerroin 233.8 (Betfair)panos 0.25 yks.raja 142.857arvio 0.7%
Huti: -0.25 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersFurykkerroin 346 (Betfair)panos 0.25 yks.raja 166.667arvio 0.6%
Huti: -0.25 yks.
11.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner PlayersNakerroin 252.5 (Betfair)panos 0.25 yks.raja 142.857arvio 0.7%
Huti: -0.25 yks.
Na WD
5

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 11.05.2017, 11:13 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Tää näyttää yhä roikkuvan samalla Veikkauksen listoilla.

HR Juz kirjoitti:
11.5.2017 21:00 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Malnati v Simpson v StrickerStrickerkerroin 2.25 (Veikkaus)panos 4 yks.raja 2.161st round

Malnati vaeltelee varjojen mailla. Simpson ollut myös viime aikoina vaisu, varsinkin viime viikon "kotikisa" oli pettymys. Vanha herra Stricker tulee siis eläkkeelttä ja pyyhkii pojilla nurmikkoa. Pinny samoilla linjoilla, kun Stricker v Simpson on 1.775-2.15.

Jos kerroinjumalat sen sallii niin limppujen noustua tulee huomenna Pinnylle jonkinlainen kattaus.
2

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 11.05.2017, 12:44 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Näihin jälleen about samaa tarjolla. Vähän voi tietenkin panosta miettiä, kun tulee tänne tippuneena, mutta vetäisin kyllä ite vielä noilla.

HR Juz kirjoitti:
Enemmän olisi toivonut elämää markkinoille kun isompi kisa ja isommat limput, mutta ei. Otetaan muutama poiminta:

11.5.2017 14:40 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Knox-LowryKnoxkerroin 1.934 (Pinnacle)panos 10 yks.raja 1.8

11.5.2017 15:20 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
McDowell-WatsonMcDowellkerroin 2.01 (Pinnacle)panos 7 yks.raja 1.91

11.5.2017 14:30 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Na-HolmesNakerroin 1.84 (Pinnacle)panos 7 yks.raja 1.76

11.5.2017 14:50 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Horschel-Cabrera BelloCabrera Bellokerroin 1.892 (Pinnacle)panos 8 yks.raja 1.79

11.5.2017 14:20 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Glover-SteeleGloverkerroin 1.917 (Pinnacle)panos 9 yks.raja 1.8


Players Tournament match-ups


Ekalle kierrokselle B365:lle löytyy tällaiset:
Kevin Chappell v Matt Kuchar, @1.95, 55.6%, 11/20 yksikköä
Ryan Palmer v J.B. Holmes @1.86, 56.4%, 7/20 yksikköä
6

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 11.05.2017, 12:55 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Nopeille Betsson -group asiakkaille osui nopeasti katsottuna silmään tällaiset. Klo 14 kiinni. Osaan taitaa saada sureakin Pin/Greek-akselilta.

Palmer v Finau, 1, 55.5%, 1.97, Norttu
Reed v Berger, 2, 54%, 1.97, Norttu
Kisner v Molinari, 2, 57%, 1.97, Norttu
Kuchar v Chappell, 1, 58.5%, 1.89, Norttu
Fitzpatrick v Moore, 2, 55%, 1.89, Norttu
2

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 24.05.2017, 12:39 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Otetaan Veikkauksen hienoinen markkinatoppi (?) pois kuleksimasta.
25.5.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner Dean & DelucaPaul Caseykerroin 28 (Veikkaus)panos 1 yks.raja 21
Huti: -1.00 yks.
6

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
28.05.2017 17:39 <HR Juz> Casey ei voita 1.22 jos ei halua loppuun asti katella
28.05.2017 17:39 <HR Juz> Ei tarkkaa arvioo, mut harvemmin noissa varmisteluissa EV:tä
28.05.2017 17:39 <HR Juz> voittaa. Välillä rahaa ja pienempää volaa tietty aina.
28.05.2017 17:40 <HR Juz> Ite kattelen nää käytännössä aina loppuun.
28.05.2017 17:40 <HR Juz> Ja pinnylla siis toi 1.222
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 13.06.2017, 21:37 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
15.6.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner US OpenCaseykerroin 60.8 (Betfair)panos 1 yks.raja 361.1k @65
Huti: -1.00 yks.
15.6.2017 14:00 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Winner US OpenWiesbergerkerroin 187 (Betfair)panos 0.75 yks.raja 750.6k @200
Huti: -0.75 yks.

Tuskin loppuu tarjonta kesken ihan heti, mutta muualta saa saman suuntaisia varsinkin Caseysta. Ei nää nyt mitään ykkössuosikkeja oo, mutta ainakin arvioiden mukaan melko messevät valuet. Koska Casey ei vaikuta enää koskaan voittavan golf-turnausta (viimeeksi voittanut 2014 ja senkin Euroopassa), B365:n EW-tarjous 56x, 6 places 1/4, on mutulla aika kiva.

Voisin koittaa aktivoitua hiukan ja heitellä hedareita majorin kunniaksi tänne. Ennakkon vääntämiseen ei ehkä aika riitä, kun on kaiken kaikkiaan aika kova kiire tällä viikolla.
11

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
13.06.2017 21:41 <HR Juz> Katos valehtelin, B365 tiputtanut jo 4h sitten kerrointa.
13.06.2017 21:55 <E.Clipperton> Saat anteeksi, sillä Casey -0.5 (vs Noren) on 1.90 b365
13.06.2017 21:55 <E.Clipperton> ja sillä korvaa pudonneen EVn
13.06.2017 22:56 <HR Juz> Juu pieni value tuossa. Tosin Noren mulla kans markkinaan
13.06.2017 22:57 <HR Juz> verrattuna parempi, joten ei ihan niin hyvä.
13.06.2017 22:58 <HR Juz> Mut Pin tarjoaa hyvät vastapallot Norenille jos haluaa suret
13.06.2017 23:27 <E.Clipperton> Joo pinnyyn vertasin. Ty.
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 15.06.2017, 09:20 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
HR Juz kirjoitti:
US Open - Tournament matchups
15.6.2017 15:50 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Grace-PietersPieterskerroin 2.01 (Pinnacle)panos 10 yks.raja 1.852arvio 54%
15.6.2017 15:40 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Noren-KisnerNorenkerroin 2.03 (Pinnacle)panos 14 yks.raja 1.818arvio 55%
15.6.2017 15:50 - Club - Golf
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Wiesberger-HadwinWiesbergerkerroin 1.719 (Pinnacle)panos 12 yks.raja 1.613arvio 62%
Samoja pareja löytyy myös Greek/Sbo, joten ne kannattaa katsoa. Ja varmaan myös Uni/NB/muut.

15.6.2017 16:30 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
D. Johnson - DayDaykerroin 2.23 (Pinnacle)panos 3 yks.raja 2.128arvio 47%
Huti: -3.00 yks.
15.6.2017 21:00 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
McIlroy - DayDaykerroin 2.23 (Pinnacle)panos 6 yks.raja 2.062arvio 48.5%
Huti: -6.00 yks.

15.6.2017 21:00 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Walker-HenleyWalkerkerroin 2.07 (Pinnacle)panos 6 yks.raja 1.961arvio 51%
Huti: -6.00 yks.
8

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 15.06.2017, 09:25 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
15.6.2017 21:56 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
(6420) Walker-Thomas-CaseyCaseykerroin 2.5 (Veikkaus)panos 5 yks.raja 2.353arvio 42.5%
Osuma! +7.50 yks.

15.6.2017 21:01 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
(6409) Johnston-Stuard-CoetzeeCoetzeekerroin 2.35 (Veikkaus)panos 3 yks.raja 2.273arvio 44%
Huti: -3.00 yks.
4

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
15.06.2017 09:27 <HR Juz> Coetzee editoitu samaan viestiin
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 15.06.2017, 09:52 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Otetaan vielä tämmönen. Tää vois olla lähemmäs 50%, mutta otetaan varovasti. Levy on parempi ku Summerhays. Se on selvää, vaikka kertoimista voisi muuta päätellä. Kodaira taas on totaalinen kysymysmerkki. Pelannut lähinnä Japanissa uransa ja noita ei mun malleista löydy. Arvioon oletettu että on ~keskiverto, mutta todellisuudessa lienee heikompi. Eikä tuo kenttäkään suosi Kodairaa - ainakin jos Japan Golf Tourin tilastoja on uskominen. Tekis mieli painaa joku 15 yksikköä, mutta kun liikaa epävarmuuksia, niin otetaan pienellä.
15.6.2017 20:50 - PGA 2016
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
(6407) Kodaira-Summerhays-LevyLevykerroin 2.5 (Pinnacle)panos 4 yks.raja 2.222arvio 45%
Huti: -4.00 yks.
4

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
15.06.2017 09:55 <HR Juz> Toki veikkaus
15.06.2017 11:29 <HR Juz> Näihin veijon hedareihin löytyy aina maailmalta parempaa
15.06.2017 22:10 <HR Juz> Jos Levy vaivautuis puttaamaan edes "ok", ni ois selvä
15.06.2017 22:10 <HR Juz> Mut ku ei ni ei
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 29.06.2017, 13:27 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Kertoimenlaskija(t) taitaa luulla että nyt on 2016. Mikään muu ei selitä tota Rodgersin kerrointa (oli viime vuonna noin lyönti per kierros parempi kuin ollut tänä vuonna).

Maailmalta parempaa, jos tällaisiin puljuihin saa haluamansa panoksen: https://www.oddschecker.com/golf/quicke ... ist/winner


29.6.2017 15:41 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Stroud-Rodgers-ListListkerroin 2.3 (Veikkaus)panos 5 yks.raja 2.19
Push: +0.75 yks.
3

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
29.06.2017 19:56 <HR Juz> Ei maistunut 1.7m "voittoputti" Listille vikalla
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 30.06.2017, 11:04 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
30.6.2017 15:30 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Stanley-SummerhaysStanleykerroin 1.806 (Pinnacle)panos 6 yks.raja 1.724arvio 58%
Huti: -6.00 yks.


Summerhays pelasi eilen hienon kierroksen, mutta mun numerot tuijottaa mielummin vähän pidempää ajanjaksoa kuin edellistä kierrosta. Viimeiseen 1.5 vuoteen Stanley ollut noin 0.5 lyöntiä parempi per kierros. Tänä vuonna ero ollut vielä isompi ja esimerkiksi viimeisen 20 kierroksen aikana Stanley on ollut noin 1.2 lyöntiä/kierros parempi.

Tähän on tarjolla maailmalta myös 3-balliin ylikertoimia https://www.oddschecker.com/golf/quicke ... tro/winner arviolla ~48%. Lisäksi tarjoileepa eräs maailman suurin (?) online-vedonvälittäjiä tuohon samaiseen hedariin peräti 1.90.

Edit
Laitetaan tähän vielä "hauska tarina". Ekalle kierrokselle sama kohde aukesi Pinnylla ilmeisesti 1.833, ja sama kerroin säilyi alkulimppujen jälkeen kilon limppuihin. Tällöin allekirjoittanut kävi kiskomassa sen alas arviolla 60%. Oisko tippunut jonnekin 1.74, josta sitten joku vielä löi sen 1.70 tienoille. Tuon vedon loppu on historiaa ja Summerhays pyyhki rumasti lattiaa Kylellä pelaten päivän (jaetun) toiseksi parhaan tuloksen. Ja rehellisyyden nimissä on sanottava että oli myös "pelillisesti" parempi.

Pinnaclella on "aina" samat hedariparit ekalla ja tokalla kierroksella. Normi tilanteessa toi Pinnnyn kerroin ois voitu korjata siis ykköskierroksen avauksesta jopa niin että Summerhays on suosikki. Sinänsä Pinnyn alkuperäisen arvionhan ei tulisi muuttua ja kun Summerhays oli aidosti parempi, Pinny tekee yleensä 2-3% korjauksen. Pinnacle on kuitenkin Pinnacle. Ovelampi kuin muut. Siinä missä "koko maailma" avasi tuon about tasabookiksi, Pinny otti edellisen kierroksen vetokäyttäytymisestä mallia ja avasikin kaiken järjen vastaisesti Stanleyn alhaisemmalla kertoimella kuin edellisen päivän avaus.

Mulla on aina aiemmin tainnut olla toka kierros kaikkein huonoin. Ja eka kiekka päinvastoin paras. Esim viime vuonna taisi olla 117% vs 102%. Tänä vuonna samat luvut on 109% vs 101%. Pieniä otantoja molemmat, mutta kun tuon Pinnaclen toimintatavan tuohon ottaa mukaan niin, en pidä tuota mitenkään ihmeellisenä. Pinny saa "omien" alkuarvioiden tueksi markkinan käytöksen ja osaa hyödyntää sen erinomaisesti. Tällä kertaa tuossa oli imo sen verran paljon valueta että päätin vetää tuon toisellekin kierrokselle, mutta usein tilanne on se että parhaat (ensimmäisen kierroksen) ideat on painettu kakkoskierrokselle niin alas ettei valueta juuri ole jäljellä. Tuo 1.806 on siis kohonnut kerroin ja avaus taisi olla 1.77 tms.

Ja Pinnaclelle isot hatunnostot tästäkin asiasta. Toimintamalli tuntuu nykymarkkinoille täysin ylivertaiselta verrattuna esim tuohon "maailman suurimpaan". Mikäli markkinat jatkuvat jokseenkin tämännäköisinä tulevaisuudessa, voidaan kyllä Pinnylle povata pitkää ikää. Varsinkin kun Pinny jatkuvasti hioo noita algoritmejaan ja korvamerkitsee pelaajia paremmin.
9

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
30.06.2017 11:24 <Pelikone> mistä saa 1,90 :D
30.06.2017 11:29 <HR Juz> Editoin hiukan tarinointia Pinnysta mukaan. Noita asioita
30.06.2017 11:29 <HR Juz> kannattaa pohtia ja jakaa, koska on tärkeä tietää ketä siell
30.06.2017 11:29 <HR Juz> johdon toisessa päässä on.Vielä kun jokaisen markkinaosapuo-
30.06.2017 11:29 <HR Juz> len tuntisi ;D
30.06.2017 11:30 <HR Juz> Suuri ja mahtava panosten rajoittaja eli B365 on 1.9
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 01.09.2017, 11:34 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
HR Juz kirjoitti:
1.9.2017 15:50 - PGA 2017
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Schniederjans-HarmanSchniederjanskerroin 2.25 (Pinnacle)panos 10 yks.raja 2Hetken päästä tulee varmaan jokunen voittaja-arpa.
8

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
01.09.2017 12:01 <E.Clipperton> ty, kohteessa muuten tuplalimitit verrattuna vaikka
01.09.2017 12:02 <E.Clipperton> Dustin vs Spieth. mitään insighttia tästä?
01.09.2017 12:06 <E.Clipperton> b365 Casey -0.5 @1.9 vs Thomas kelpas mulle
01.09.2017 12:30 <Cutio> Mikä kisa tää on
01.09.2017 12:31 <Cutio> Dell?
01.09.2017 12:31 <HR Juz> Juu, Pinnylta avauksiin Casey+0 2.02
01.09.2017 12:32 <HR Juz> Dell joo. Oikeestaan melkein aina PGA:ta mulla.
01.09.2017 12:33 <HR Juz> Vihjeen tuplalimput johtunee vaan siitä et rahaa on virrannu
01.09.2017 12:33 <HR Juz> puolin ja toisin sen verran et mahdollisuus ottaa enemmän.
01.09.2017 12:42 <E.Clipperton> casey+0 vs rahm @2 r1 löytyy näemmä kans 365
01.09.2017 12:52 <HR Juz> Se on reilu 52%
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 01.09.2017, 13:13 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Näähän nyt on ihan puutaheinää ollut, mut kokeillaan vielä. Kovasti näyttäisi että toi terävin kärki on ylipelattu tähän kisaan. Levitellään siis seuraavanlainen matto tonne peräpäähän.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerCaseykerroin 26.2 (Betfair)panos 0.39 yks.
Huti: -0.39 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerMolinarikerroin 102.8 (Betfair)panos 0.59 yks.
Huti: -0.59 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerGloverkerroin 346 (Betfair)panos 0.6 yks.
Huti: -0.60 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerBradleykerroin 150 (Betfair)panos 0.28 yks.
Huti: -0.28 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerStanleykerroin 196 (Betfair)panos 0.35 yks.
Huti: -0.35 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerReaviekerroin 215 (Betfair)panos 0.35 yks.
Huti: -0.35 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerSteelekerroin 308 (Betfair)panos 0.31 yks.
Huti: -0.31 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerNakerroin 261.9 (Betfair)panos 0.27 yks.
Huti: -0.27 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerCauleykerroin 336 (Betfair)panos 0.27 yks.
Huti: -0.27 yks.
1.9.2017 15:15 - Golf - Voittajavedot
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Dell Technologies Championship 2017 - WinnerCampbellkerroin 785 (Betfair)panos 0.36 yks.
Huti: -0.36 yks.


Näiden lisäksi Luke Listiä sai äsken yli 600x, mut nyt laidat 460-710. Sen arvio on mulla jotain 1/150, joten ilmaa on aika reilusti - ehkä. Joku onnekas vois saada tosta keskeltä laitoja parempaakin, mutta vaikeita nää on arvailla.

Ja siis kertoimista vähennetty Fairin mukava 6.5% komissio, panokset laskettu mun erikoisista voittaja arvioista Kelly/16:sta.
3

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
01.09.2017 13:15 <HR Juz> Campbell voittanut viimeeks 2007, joten nyt alkais olee aika
 Viestin otsikko: Re: Kolopalloa
ViestiLähetetty: 18.01.2018, 13:02 
Status: JäsenLiittynyt: 17.08.2006, 13:59Viestit: 1319
Pisteitä: 2989
Kassa: +957.72 yks. Palautus%: 103.87% Panosten ka: 8.35 yks. Vetoja: 2968
Pitkästä aikaa tännekin jotain. Luotetaan tässä laatuun, eikä "sivuseikkoihin" kuten aiempaan historiaan ko. turnauksessa tai viime aikojen kuntoon.
18.1.2018 18:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Rahm-HarmanRahmkerroin 1.704 (Pinnacle)panos 15 yks.raja 1.538arvio 65%
Osuma! +10.56 yks.
18.1.2018 18:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Rahm-ReedRahmkerroin 1.487 (Pinnacle)panos 15 yks.raja 1.429arvio 70%
Osuma! +7.31 yks.
9

_________________
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 502 viestiä ]  Mene sivulle 1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: kiedisa, nikezi ja 6 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye