Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 16.01.2018, 18:25

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Itä - Länsi 2005
ViestiLähetetty: 22.07.2005, 21:46 
Status: JäsenLiittynyt: 07.02.2003, 14:03Viestit: 390
Pisteitä: 2
Jaahas... raapustampa tänne jotain mietteitä tulevan viikonlopun ykkösurheilutapahtumasta.

Sorvailin tuossa noita kentällisiä ja tälläiset niistä nyt sitten lopulta tuli (ei valitusoikeutta ;) )

Noniin siis tietysti saa kommentoida KUN näissä on jotain huomauttamista kuitenkin... eivät ole millään muotoa täydelliset mutta näihin nyt päädyin.

Itä:

Koodi:
                                                    ITÄ                                               
                                7 Jarkko Perttula         4  Roope Korhonen                                1 Sami Karjala               6 Saku Kapanen

                               3  Jani Komulainen         2 Sami Haapakoski                                         9 Sami Partanen
 10 Sami Joukainen                              5  Jarmo Heikkinen
 11 Jimi Heikkinen
 12 Teemu Haataja                     
 13 Markku Hylkilä                         8 Toni Kohonen


Koppareista jätän tällä haavaa Hylkilän ilman ulkopelipaikkaa. Maan paras (tai ainakin ennen kauden alkua pidin parhaana, nyt näkemissäni peleissä en nähnyt sitä ylivoimaa mitä odotin) koppari, mutta sisäpelin puolelta tuli tämä ratkaisu. Sillä Roopen paikka nelosena on mielestäni ihan oikeutettu. Ja Perttula taas vie jalkoja(tm) niin vakuuttavasti seuraavalle pesälle, että kyllä tässä nyt enemmän se painoi - valitettavasti.

Linjasta puolestaan pystyin tiputtamaan kohtuu helposti Haatajan pois.

Etukentälle joutuikin taas miettimään hieman enempi, mutta päädyin nyt ratkaisuun jossa Eko pelaa omalla paikallaan 1-vahtia ja Jamo vastaavasti Siparia... Eli nyt jäi sitten toinenkin Joensuun pelaaja jokeriksi :( . Toinen ilmiselvä vaihtoehto olisi ollut peluuttaa Ekoa taas siepparina ja Jimiä 1-vahtina mutta nyt näin. Silloin vain koko sisäpeli menisi eri tavalla kuin olin miettinyt. Eli nyt olen miettinyt niin, että 1-kärjen ajoista Roope purkaa tilanteen... jos ei onnistu niin käytetään Joukaista jo tässä välissä, koska olen laittanut kakkoskärkeen numerolle 5 jo niin puhtaan etenijän ja kunhan kenttä tyhjänä sille siirretään niin siitä he noilla miehillä pystyvät rakentamaan peliä myös todella tuhoisasti. Riittää oikeastaan, että etupesä(t) on tyhjiä (olettaen että joukainen ei ole käynyt lyömässä). Ja siinä kohtaa kun ajot syntyy mahdollisesti heikommalle (tässä minun laatimassa peluutuksessa kyllä kotiutusta voinee yrittää melkein kaikki muuta paitsi numerot 1, 2 ja 5 ilman että yöunet menevät) tulee Joukainen tyhjentämään kentän. Jos taas joukainen on jäänyt kentälle Jamon tullessa mailan varteen katson, että hänellä on varaa antaa vaikka se yksi koppi Joukaiselle ja silti päästä kentälle. Jos ei pääse laitetaan joko Haataja tai Jimi kiertämään.

Jaa mitähän tuosta vielä jäi... no mutta noin sen suunnilleen mietin... Idällä kyllä sellainen materiaalietu mielestäni, että eipä noilla edes niin suurta väliä ole miten noita peluuttaa. Siinä on vaan se, että yhtä ukkoa tuosta on vaikea mennä vaihtamaan, koska silloin muuttuisi koko systeemi ja pitäis vaihtaa monen pelaajan roolia.


Länsi (mainittakoon, että näiden pelaajien otteista en niin hyvin ole perillä sattuneista syistä... ja siksi näissä varsinkin voi olla korjaamisen paikka):


Koodi:
                                             LÄNSI                                             
                                3 Juha Suorauha         7 Henri Puputti
                                                                 


                               2 Tommi Murto           4 Markus Meriläinen

                               6 Teijo Kankaanpää           5 Jarkko Kokko                                         9 Antti Kuusisto
 10 Jere Dahlström                              1 Valtteri Ketonen
 11 Tuomas Tervonen
 12 Antti Vihtkari                 
 13 Mikko Vainionpää                         8 Antti Tokkari


Lännen valitsijalla on kyllä mielestäni varsin epämieluisat valinnat... tosin eipä sieltä ihan niin hyvistä pääse ottamaankaan - niillä mennään kuitenkin mitä on.

Joukkueessa on nyt vain yksi lukkari kun Tokkari sai mielestäni ihan ansaitusti taas näytön paikan arvo-ottelun. Kateelliset puhuu aina kaikkea pahaa, mutta antaa nyt miehen näyttää mitä osaa. Tosiasiahan tässäkin on se, että Idän puolella taitaa olla kolmeparempaa lukkaria mutta katsotaan.

Aloitetaan taas koppareista joita tähän ryhmään on otettu peräti neljä. Niistä kentälle päästin Puputin ja Suorauhan. Suorauha mielestäni näistä selvin tapaus ja kuuluu itselläni ykköskärkeen. Otin riskin ja laitoin Tervosen jokeriksi, vaikka viimevuonna nähtiin, ettei se suurta peli-iloa mieheen sytyttänyt. Myös Vihtkari jäi penkille, ihan vaan sen perusteella mitä itse olen nähnyt.. eli molempien pelin kertaalleen tänävuonna. Sisäpelissä on tietysti tilastot tukemassa valintaa (siis Puputtia oli mielestäni turha laittaa jokeriksi kun ei mitenkään huikean hyvällä prosentilla näytä onnistuvan) mutta oikeastaan lopullinen päätös tuli näkemäni perusteella. Ja ei tuonne Nurmon kenttään noita reikiä näy jääneen kun tilastoja katsoo.

Sitten linja. sisäpeliin katsoin lännelle parhaaksi vaihtoehdoksi tämän hieman tutumman ratkaisun, että 4. ja 5. molemmat kotiuttaa ykköskärkeä tarvittaessa. Tällöin on selvää, että sekä Kokko että Meriläinen ovat kentällä. Murtokin on parantanut nyt ja sai myös paikan ykköskärkeen. Ja Kankaanpää myös linjaan koska en nyt tiedä miten noita muita uskaltaisi sinne käydä istuttamaan arvopelissä. Valitkoon Järvinen tarkemmin kuka (saa) pelaa sitten polttajaa itse laitan nuo tuonne vaan tuolleen, että ovat linjassa.

Etukenttä ei vedä millään vertoja idän vastaavalle. Ei vedä vaikka nuo miten valihtis tuonne - tämä vaihtoehto tuntui parhaalta koska Vainion pään jäädessä jokeriksi tulee jokeri kalustosta kaikin puolin varsin käyttökelpoinen suhteessa kentällä oleviin pelaajiin. Sieltä löytyy hyvä kotiuttaja, jalkoja sekä vahtotaitoa.

Lännellä Dahlström siis ei kovin monesti tulisi ykköskärjen tilanteita purkamaan jos noin pelattaisiin.Mutta kokonaisuudessaan kyllä näen pelin paljon selvempänä kuin moni muu (ilmeisesti kaikki muut). Idän puolella valitsematta jäi monta miestä jotka mahtuisi Lännen puolelle ihan kevyesti. Vastaavasti Lännen joukkueesta ei montaa pelaajaa löydy jotka itselle vaihtaisin päikkäin jos olisin Idän pelinjohtaja. Puhutaan, että Idän heikkous olisi huono linja mutta en vain näe edes sitä huonompana kuin lännellä. Jos tuossa nyt takana on se, että Kapanen joutuu ensimmäisessä IL- ottelussaan astumaan Pirisen, Kokon ja Kuosmasen perinteisesti hallinnoimaan linjaan niin en ole yhtään huolissani.

Hieman tilastoja.
Koodi:
            ITÄ        LÄNSI
Lyödyt:     220         212
Tuodut:     294         229
KL-% (KA):  60,7        55,1

Itse olen pelannut Idän suoraa voittoa. Ja Joukaista Expen erikoistvedossa.

ML- kertoimet ei taida nousta pelattavaksi kun Expe on eniten minun linjoilla pelin kulusta, tosin centren kertoimet ei vielä ole nähtävillä. Tuo Unin kerroin jo kerkesi laskea mutta tuollakin saa vielä pienen pelin 45% varovaisella arviolla. Tuo on siis minun varovainen arvio luulempa, että jäänen sen kanssa melko yksin tällä kertaa mutta en vain ymmärrä miten tuosta tasaisemman voisi vääntää.

Joukaisen JOA on 3,43 ja Jeren 2,9. KL-prosentti molemmilla sama mutta Jereä käytetty jonkin verran enemmän myös viemään miestä kolmoselle. Joukaista tässä puoltaa myös materiaali jossa Lännen joukkue ei pärjää vertailussa Idälle. Idällä vain on parempia etenijöitä, joten löyntien ei tarvitse ihan niin hyviä ollakaan. Lisäksi Itä tulee saamaan enemmän 3-tilanteita, hyvien sisäpeli suoritusten kautta ja myös sen takia koska edelleen siis lasken myös Idän ulkokentän pitävän Lännen paremmin kurissa sisävuorollaan. Ainoa sanotaanko miinus tuossa on, että Idällä on myös paremmat kotiuttajaktin joten Joukainen ei pääse välttämättä suhteessa 3-tilanteisiin yrittämään niin monesti kuin Jere. Kuitenkin katselin huvikseen noilla JOA:lla jotka on suoraan tämän kauden tilastoista, mitä poissoned näyttää ja sieltähän tuli yllättäen melko samalainen tulos kuin mutuilemallakin. Tosin ei noista poissonin antamista pidä niin välittää kun ei mulla ainakaan mitään dataa ole siitä miten hyvin se näihin sopii. Mutta siis tuota Joukaista pelasin itse melkein 50% arviolla.

Noniin kommentoikaas nyt muutkin peliä ja katsotaan vaikka saataisiinko noista muistakin Expen erikoisvedoista pelattavaa. Itse en ainakaan vielä niihin uskalla tarttua koska joukkueiden roolituksista ei voi tietää varmuudella.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.07.2005, 18:18 
Status: JäsenLiittynyt: 15.05.2003, 14:13Viestit: 516Paikkakunta: Oulu
Pisteitä: 0
Hyvä alustus Zupilta.Itselläni myös Joukainen ja Itä pelattuna. Lisäksi nykyisillä kertoimilla pelaan Vainionpään voittoa Komulaisesta (lyödyt juoksut).Uskoisin Komulaista peluutettavan numerolla 3 ,kun taas Vainionpää pelanee jokerina tai numerolla 5 tai 6 ja saanee sitä kautta ennemmän kolmostilanteita purettavaksi.Vainionpää 3,20 Expekt mielestäni liikaa.
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.07.2005, 19:13 
Status: JäsenLiittynyt: 15.05.2003, 14:13Viestit: 516Paikkakunta: Oulu
Pisteitä: 0
Komulainen on toki toisen jakson jokerina ,mutta uskoisin saavan enemmän 2-3 vaihtotilanteita ,kun kotiutustilanteita.
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: alibumaye, HerraSir ja 6 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye