Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.01.2018, 04:18

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Neste Rally Finland
ViestiLähetetty: 31.07.2005, 14:04 
Status: JäsenLiittynyt: 13.09.2003, 01:01Viestit: 474Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 6
Lisää sitten kun on aikaa, mutta aluksi pikaisesti mielestäni järjetön ylikerroin:

Voittaja Petter Solberg NordicBet 5.60

Itse näen Grönholm-Solberg-Loeb-loput -asetelman Suomen ralliin karkeasti arvioiden prossin 33-30-27-10. Loeb ei mitenkään voi olla Suomessa suosikki, sen verran vähän hänellä on kokemusta ja esim. viime vuonna ei voittovauhtiin ollut minkäänlaista asiaa. Solberg taas on ajanut aina hyvin Suomessa ja esim. viime vuonna vauhti oli ihan Grönholmin veroista (hänhän keskeytti heti alussa mutta jatkoi SupeRally-säännön turvin) huolimatta että hän sairastui ennen kisaa eikä varmasti ollut terävimmillään (tästähän perjantain keskeytys todnäk pitkälti johtuikin).
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 01.08.2005, 17:55 
Status: JäsenLiittynyt: 13.09.2003, 01:01Viestit: 474Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 6
No niin jatketaanpa rallimonologia.. Jännä homma, että Solberg ei ilmeisesti muille ole ihmeemmin maistunut kun kerroin on pysynyt samana vieläkin. Tuossa kumminkin tutkiskelin tarkemmin noita viime vuoden tuloksia, ja kyllä norjalaisen "statsit" suorastaan mykistivät. Hänhän keskeytti tosiaan jo perjantaina nelospätkällä, mutta ajoi kuitenkin lauantain & sunnuntain pätkät kisan ulkopuolella. Ja vauhti näillä pätkillä ei todellakaan ollut "vain" vertailukelpoista Bosseen nähden, vaan suorastaan ylivoimaista; hän oli nimittäin niillä yhteensä 55.5 sekuntia nopeampi! Ja herra Loeb puolestaan hävisi Bosselle puolitoista minuuttia la & su aikana, eli Petteriltä tuli turpaan liki 2,5 minuuttia vaikka hän ei tuolloin enää joutunut edes auraamaan teitä ensimmäisenä autona! Ensimmäisenä päivänähän Loeb hävisi Bosselle tasan minuutin noissa aura-autotehtävissä eli kokonaiskisassa hävisi voittajalle 2,5 minuuttia ja Solbergille olisi siis näillä "palikkapäätelmillä" tullut tappiota 3,5 minuuttia! (Eihän tämä toki näin suoraviivaisesti mene mutta kuitenkin kertoo jotain..)

Eli vaikka Loeb onkin kautta hallinnut, niin tuskin hän noin isoa rakoa vuodessa on kiinni saanut. Ja nyt pitää muistaa sekin, että hänen ei todellakaan ole mikään pakko ajaa voitosta. Uskon ,että ranskalainen olisi aivan tyytyväinen kolmossijaan Bossen & Petterin takana. Tuokin sija kun käytännössä varmistaisi MM-johtoa vain lisää, niin vähän kilpakumppanit saisivat häntä kiinni tällä nykyisellä pistelaskujärjestelmällä. Ja kääntäen; jos Loeb lähtisikin jostain syystä riskeeraamaan ja yrittämään tosissaan voittoa, voisi mahdollinen ulosajo ja sitä kautta kokonaan ilman pisteitä jääminen olla kohtalokasta tuon MM-johdon kannalta. Ja edelleenkin kun mies joutuu auraamaan latua perjantaina, niin ei häntä kertakaikkiaan mitenkään voi pitää suosikkina tähän kisaan. Nuo hiukan yli kahden voittajakertoimet Loebille ovatkin siis melkoisia vitsejä mielestäni. Tokihan hän on näistä kolmesta se varmin kuski ja citikka luotettavin auto mutta silti; ei hän Suomessa voita ellei Bosselle & Petterille satu mitään (ja vaikka sattuisikin niin ei välttämättä siltikään, esim. Basti & Garde tulevat varmasti kovaa hekin).

Näistä saadaankin sitten pelejä joita ei tosin löydy vielä kuin Nordicilta (B&W:lla ei ole tiliä):

Grönholm - Loeb 1 2.05 naurettavan kevyesti peleihin, suosikkiasema aivan väärinpäin.

Solberg - Märtin 1 1.45. Petteri vienyt koko kauden Märtiniä kuin märkää rättiä eikä tilanne täällä mihinkään muutu. Toissa vuoden voittajalla saattaa tehdä tiukkaa jopa mahtua pisteillä täällä. En kuitenkaan suosittele hirmupanosta jos tuo voittajavetokin on lyötynä, Petterin keskeytys kun kusauttaisi molemmat (Märtin ollut idioottivarma maaliintulija).
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 01.08.2005, 21:44 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 13.11.2004, 15:11Viestit: 950Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 238
Kassa: +58.36 yks. Palautus%: 103.44% Panosten ka: 3.17 yks. Vetoja: 536
Joo eli mitkä sulla Shane olis prossat/mielipiteet pelkästään perjantaita ajatellen,kun nordicilla on tarjolla h3h perjantai:
Sebastien Loeb (France) 2.15
Marcus Grönholm (Finland) 2.75
Petter Solberg (Norway) 3.50

Eli tässä on kopsattuna otteita näiden kuskien ennakoista:

Sebastian Loeb:
You give the impression of really wanting to add this particularly difficult rally to your record…
"I effectively want to win it. It's a legendary event that very few non-Finns have won and I'm on a good run at the moment. However, I have no intention of driving absolutely flat out. That's not my style. I'm not the sort of driver who goes crazy. It's not in my nature to take what I have noted as a 5th-gear corner in 6th in the belief that it'll be OK. In the last stage in Mexico, as well as in Argentina after my spin, I was close to the limit but I still kept it tidy. Scrambling round a corner doesn’t suit me and it doesn't pay. So I will drive in my usual way, pushing as hard as I feel I can to begin with, then seeing where we stand and after that adapting ours tactics as necessary. In Finland, we will see early on whether we have a real chance of winning…"
lähde:http://www.citroensport.co.uk/

Marcus Grönholm:

You won in Finland last year, so you will be back on your favourite hunting ground.
"That''s true, but our main rival has been so strong this season so far that he even seems capable of beating us on our home event. Even so, it won''t be easy for him and it will be up to us to make the most of that. Every year, I feel unbeatable going into ''my'' rally, but this time I get the feeling we will need to be particularly strong and focused if we want to win."
Ja sateen sattuessa:
Does the fact that your tyres seemed to work well in Argentina make you optimistic for Finland?
"In the damp and sometimes wet conditions we had in Argentina where the temperature was also cooler than during the recent run of Mediterranean-based rallies, our Pirelli tyres effectively worked well. So there is every reason to believe they will work at least as well in Finland"
lähde:http://www.peugeot.com/default_sport_rallye.htm?lang=en

Petter Solberg:
After Argentina the feeling in the car is pretty good now, and I'm hoping that the final preparations at the test this weekend will mean we're very competitive on the rally. I've got my fingers crossed that everything will be perfect for a good rally, but for this one it's a little bit cautious too. For sure you have to attack, but it's not a good idea to start Finland feeling over confident. I'm ready to give it my best shot, and I hope it will be a good show for the spectators.
lähde:http://www.swrt.com/770928.HTML

Eli ittee kiinnostais lähinnä Grönholm&Solberg kaksikko tossa,koska en Loebbia saa peleihin noilla kertoimilla,ja tuskin lähtee nilkka suorana ensimmäisenä liikkeelle.Pösöö varmaan kiinnostaa ottaa Citikkaa kiinni tallipisteissä ja vastaavasti Bossea ottaa Petteriä kiinni kuljettajien puolella.Subaru vaan sattuu oleen täysin Petterin takana ja niinkuin Shane mainitsi niin oli kyllä vauhti kohdallaan viime vuonna eli jos tiellä pysyy ja terveenä niin olisiko perjantain nopein noista kolmesta?
Eli löytyiskö tosta peliä vai unohdetaanko kokojuttu,että sanokaa ny jotai :)
Toisaalta jos perjantaina sataa vettä niin Bossen Pirellit alkaa pelittään..
http://www.fmi.fi/saa/paikalli.html?kunta=Jyv%E4skyl%E4
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 01.08.2005, 22:52 
Status: JäsenLiittynyt: 13.09.2003, 01:01Viestit: 474Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 6
Tahma kirjoitti:
Eli löytyiskö tosta peliä vai unohdetaanko kokojuttu,että sanokaa ny jotai :)

No nyt kun kysyt niin pelasin sekä Bossen että Petterin, kokonaiskertoimeksihan tuosta tulee sopivin panoksin 1.54. Ei nyt mikään superkohde, sen takia sitä en varsinaisesti vihjannutkaan, mutta "varmaa rahaa".. Bosse & Petter mielestäni hyvin tasavahva pari tässä, siksi siis tällainen "tasapanostus".
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.08.2005, 19:04 
Status: JäsenLiittynyt: 30.09.2004, 16:29Viestit: 799Paikkakunta: Savo
Pisteitä: 772
Kassa: +122.96 yks. Palautus%: 109.28% Panosten ka: 2.95 yks. Vetoja: 449
Peesaan osittain Shanen valintoja, Grönholm-Loeb 1 Nordicille panosta myös täältä, loistava kerroin mielestäni... Uskon että Grönholm on vahvoilla kisan alusta lähtien JOS ei satu esim. pyörähdystä, ja siihen perustuen laitoin lisäksi tuon Nordicin H3H vedon perjantaille Grönholmille, osittain "hupivetona" kun tarkoituksena lähteä itse metsän siimekseen rallia katsomaan, enemmän jännitystä. :lol:

Garde - Märtin 1,60 myös pienellä panoksella, usko suomalaiseen vahva myös tässä parissa.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.08.2005, 13:15 
Status: JäsenLiittynyt: 30.09.2004, 16:29Viestit: 799Paikkakunta: Savo
Pisteitä: 772
Kassa: +122.96 yks. Palautus%: 109.28% Panosten ka: 2.95 yks. Vetoja: 449
Nyt lähti lisää panosta Gardemeisterille Märtinia vastaan, Centrebetillä kerroin 1,85. :twisted: Mielestäni tämä on enemmän Gardemeisterin eduksi kuten Nordicbetin kertoimet osoittavat. Mielestäni Märtinin mahdollisuudet tässä parissa ovat sadekuuroissa/sateessa jos sääennusteet pitävät paikkansa (rengasetu?).

Centrellä oli myös Grönholm-Loeb, Grönholmille kerroin 2,10. (Nordicilla 2,05)
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Iltalehti: Loeb voittaa
ViestiLähetetty: 03.08.2005, 13:18 
Status: JäsenLiittynyt: 15.02.2003, 09:47Viestit: 8
Pisteitä: 0
Iltalehdessä on aika kuumat tipsit tähän:
http://www.iltalehti.fi/2005/08/03/louuustm_410_ur.gif

Mahtaakohan olla sopuautoilua?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.08.2005, 20:42 
Status: JäsenLiittynyt: 07.02.2003, 14:03Viestit: 390
Pisteitä: 2
Jeh, onhan se kirjotettava jo jos jotain meinaa, kun pitäs alkaa matkaa tekemään sinne keskisuomeen, vaikka kertoimia ei nyt sitten vieläkään huonoimmat bookkerit oo saaneet ilmoille.

Mutta niin siis.. nimimerkin Shane kanssa samaa mieltä siinä, että Loeb on hinnoiteltu väärin tässä tapauksessa. Mutta minä en niitä kyllä siirrä suoraan MG:lle ja PS:lle, vaan pidän Loebin silti ykkössuosikkina kisaan - ja ihan kohtuu isona jopa.

Nyt olen tälläisissa lukemissa mitä kisan voittoon tulee:
Koodi:
 
SL - 35
MG - 24
PS - 20
MM - 3 :?:
MH - 5
TG - 5
FD - 1
HR - 2
CA - 0,5
GG - 0,5
Muut (Pykälistö, Basti...) - 4


Petteristä peliä saisi noillakin mutta koska Loebin voitto on tosiaan noin pieleen hinnoitelu möin mieluummin sitä.

Mikko Hirvosta ei tunnu kaikki bookkerit arvostavan ja siihen isketään. Mielestäni vauhti/luetettavuus taas ihan odetun laista kun ei tarvii sillä Subarulla ajaa, jonka kanssa ei ihan sinuiksi tainnut poika päästä juuri koskaan.

Toinen seikka mitä noista arvioista ehdottomasti näkee on se, etten laske Märtinin kovaa menestystä täältä aiemmin tarpeeksi isoksi plussaksi jotta miehen voitto mahdollisuudet olisi mitenkään linjassa bookkereiden (yhdenkään) kanssa. Jotkut jopa ovat sitä mieltä, että jos kolme kovaa otetaan pois niin MM olisi Suosikki numero Uno viemään rallin. Ei näin pojat, ei näin. Siis MM on aina painottanut miten Jyväskylässä on helppo pistellä kun luottamus autoon on 110%:nen. No kaikki tietää, että mitä se on tällä hetkellä. Ja tästä johtuen olen sitä mieltä, että miksi MM:nin voitto mahdollisuudet olisi täällä paremmat kuin jossain hitaammassa rallissa, missä virhe ei välttämättä maksaisi niin paljoa. No, mutta JOS mies nyt ajaisi siitä ensimmäisestä (pl 3kovaa) sijasta, niin väitän että riski crashiin on kohtuullinen.

Ja tuosta hedarista missä Duval on Mikkoa vastan sanon vain sen, että siinä näyttäisi olevan optimaalinen veto kun CB on aliarvioinut MH:sen ja yliarvioinut Duvalin.

Gardea täällä jo hehkutettiinkin. Tässä juuri taustalla tuo Märtin- idea.

Pitää vielä katella jos tulis muutakin... tai jos nyt vaikka niitä kertoimia muualta tulisi. Niin ja Loebiä tosiaan voi yrittää myydä ainakin alle 2,6:den kertoimilla... tuota ei tietenkään seurantaan.

Pelit: Mikko Hirvonen WIN 35,00 (0,5/10) Playit
Pelit: Mikko Hirvonen TOP3 6 (3/10) CB
Pelit: Duval - Hirvonen 2 2,1 (6/10) CB
Pelit: Märtin - Gardemaister 2 1,85 (5/10) CB
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: RebaleZ ja 8 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye