Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 21.02.2018, 12:03

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 33 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: F1 Australian GP
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 14:00 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 18:33Viestit: 4658
Pisteitä: 2281
Kassa: +28.59 yks. Palautus%: 105.82% Panosten ka: 1.38 yks. Vetoja: 355
Mä pistä uuden topicin, koska noi alla mainitut vedot on juuri tätä viikonloppua varten. Lisäksi F1:n tilanne on niin kihara, että parin viikon päästä ranking on ihan erinäköinen. Brawnin suhteen tein väliaikaisen takinkäännön.

Oma ranking ja muutama vetovinkki ennen Melbournen kisaa. Korjaillaan tätä sitten myöhemmin lyhyesti. Olen tässä keskittynyt enemmän autoihin ja kokonaisuuteen kuin kuskeihin.
F1:ssä aerodynamiikkaa huononnettiin, mutta slikseillä sitä kompesoidaan. Sateella ei kuitenkaan ole sliksejä, eikä uusia sadekelin renkaita. Sateella tullee paljon ulosajoja.

VÄHÄN autoja MAALIIN/ Aero+Kers etc.! Finish line UNDER!

1.Ferrari
Ensimmäinen tunne kuskilla uudesta autosta on aina tärkeä, ja Kimi piti autosta heti ensimmäisen kuivan testipäivän jälkeen. - Ensimmäinen päiväni uuden F60-auton kanssa kuivalla radalla oli äärimmäisen positiivinen. Autosta tuli heti hyvä olo, vaikka onkin vielä liian aikaista sanoa, missä olemme kilpailijoihin nähden.
Kimin tilanne näyttääkin hyvältä, kun paino on tippunut ja dokaaminen on vähentynyt, eli äijä on tosissaan! Silti Kimin kovin vastus tulee viereiseltä paikalta, eli Massa on viime vuodet ollut Kimiä nopeampi yhdellä kierroksella, vaikka pitkissä vedoissa Kimin nopeus suhteessa paraneekin. Nyt Kimin ja Massan keskinäisessä kisassa tulee ratkaisevaksi se, miten uudet renkaat sopivat miehille. Melbournen jälkeen ollaan viisaampia, mutta talvi on ollut Räikköselle hyvä.
Ferrari tulee käyttämään KERSiä heti alusta asti, ja alun ongelmien jälkeen sekin tuntuu toimivan. Tämän kauden mestari tullee Brasiliasta tai Suomesta. Kaiken lisäksi testien perusteella punaisten auto on rengasystävällinen, joten alusta asti voi Ferraria perustellusti pelata GP-voittajaksi.
Ferrariin olen panostanut tallien maailmanmestariksi pitkin talvea. Tilastot tukee vetoa, kun kymmenestä viimeisestä kahdeksan titteliä on mennyt Maranelloon. Vieläkin saa yli kahden kertoimia, ellei peliä ole, mutta ne ei enää itselle hirveästi maistuisi, kun kysymysmerkkejä ja sääntötulkintoja on enemmän kuin talleja. Samoin Massa-Hamilton hedarit tuntuvat edelleen todella hyviltä, vaikka ovatkin rajusti laskeneet.

2.BRAWN GP
Brawn GP on minulle kysymysmerkki, eli onko auto ennen ensimmäistä kisaa todella muita nopeampi? Brawn saattaa oikeasti olla nopein auto Melbournen aika-ajossa, mutta Ferrari lienee nopeampi kisasäädöissä. Ferrari ei kuluta renkaita pahasti, joten sekin puhuu punaisten puolesta, samoin kuin ylivoimainen kokemus ja tallin ammattitaito/voittamisen kulttuuri.
Viimeiset testiviikot olivat kuitenkin koko ajan Brawnilta hienoa näytöstä, joten ennen kuin tuomareiden kirves heilahtaa pakko pelata omien sanojen vastaisesti Melbournen paalulle pienellä riskilläkin Buttonia ja Rubensia, jotka molemmat ovat kehuneet autoa. Kauden edetessä muut tulevat ohi, ehkä hyvin piankin tuomarien avustuksella.

Pole position
Rubens 5.0 Bet 24
Button 5.0 Bwin/Canbet/BetatHome
edit: Brawnin kakkospaikka rankissa vain Melbournen aika-ajoon, ei edes seuraavaan kilpailuun asti.

3-4. BMW ja Toyota
BMW
Tavoite yksiselitteisesti maailmanmestaruus. Kuluu kärkiautoihin talven perusteella. Koko auton kehittely onnistunut, mukaan lukien KERS. Ei ongelmia ensimmäisissä testeissä, mikä on aina pirun hyvä merkki (vrt. myös alun vaikeuksien jälkeen hyvin onnistunut Renault). Voitti jo viime vuonna, ja tällä kaudella tulee jatkoa. KERS oli Bemarin valttikortti, mutta käsittääkseni tallilla on ollut sen kanssa ongelmia, joista ei kuitenkaan ole luonnollisesti pidetty kovaa ääntä.
Uskon että BMW nousee ykkösten kakkos/kolmostalliksi, eli talven aikana suurten ongelmien kanssa painineen Macin ohi ainakin väliaikaisesti.

Toyota
Testeissä minulle positiivisin yllättäjä – unohdan Brawnin toistaiseksi - on ollut Toyota, joka on yllättävän nopea, ja kaiken lisäksi luotettava. Toyota oli viimeisissä testeissä koko ajan neljän nopeimman auton joukossa, ja kokonaisuudessaan kolmanneksi/neljänneksi nopein talli Brawnin ja Ferrarin jälkeen.
Glock ja Trulli ovat kauden alkaessa paperilla samalla viivalla.
Auto on luotettava, eikä riskaabeli KERS ole käytössä. Siksi Canbetin 2.1 pistesijasta sekä Trullille että Glockille Melbournessa maistuu paremmin kuin hyvin. Viime kaudella Toyotalla oli yhteensä vain seitsemän keskeytystä oman, epävirallisen listan mukaan. (Virallinen tilasto voi antaa eri lukuja, koska olen fiksannut sitä mm. mikäli jokin toinen kuski on ollut selvä syyllinen keskeytykseen etc.)
Pisteille
Trulli 2.1 Canbet
Glock 2.1 Canbet

5-6. Renault ja RedBull
Renault
Renaultilla oli testien alkaessa suuria ongelmia, jotka talli myönsi. Alonso oli Algarven testeissä tammikuun lopulla hitain, ja jäi esim. Nicolle yli kaksi sekuntia.
Vaikeuksia oli nimenomaan aerodynamiikan kanssa, mutta myöhemmin vauhti pikkuhiljaa löytyi. Itse olen silti hiukan skeptinen sen yhden kärkiajan suhteen, joka puristettiin Jerezissä 6.maaliskuuta testiviikon lopussa.
Renault nousi viime vuoden lopulla taas kärkitalleihin, mutta itse en usko Rellun taistelevan kummastakaan mestaruudesta. Piquet ei ole huippukuski, mutta juuri se on Alonson valtti. Espanjalainen on ylivoimainen ykköskuski, ja Alonson mestaruutta voi kokeilla, jos uskoo muiden epäonneen. Itse en usko Renaultin olevan riittävän vahva ainakaan Ferrarin haastajaksi, koska yleensä ongelmat talvella jatkuvat pitkälle kesään, ja tänä vuonna testikiellon takia niitä on entistä vaikeampi ratkaista.
Jos uskoa Relluun riittää, niin Melbourne on ollut Renaultille ja Alonsolle perinteisesti hyvä. Viime kaudella Alonso oli 4:s. Renault juhli voittoa vuosina 2005 ja 2006 Fisicon ja Alonson toimesta.

RedBull
RedBull+Vettel+Adrian Newey. Mitä vittua tästä tulee? Maailmanmestaruus, mutta milloin…
Newey on suunnitellut taas radikaaleimmat/omaperäisimmät/innovatiivisimmat ratkaisut tilanteessa, jossa säännöt pistettiin uusiksi. Etusiiveke ja takajousitus poikkeavat kilpailijoista, ja mikäli toimivat, uusi auto ja Sebastian Vettel voivat olla lyömätön yhdistelmä, kuten McLaren olisi ollut 2005, jolloin auto oli ylivoimainen aerodynamiikaltaan, mutta moottori hajosi, jonka seurauksena keskeytyksiä tuli Kimin voittojen lisäksi vuoro tahtiin. Vettel voitti jo viime kaudella kerran Toro Rossolla, eli Red Bullin sisartallin (identtisellä) autolla.
Itse pelaan kauden alussa sen verran varman päälle, että minulta ei rahaa irtoa edes isoilla kertoimilla, mutta varmasti talli sekä paras suunnittelija ja kaksi huippukuskia keräävät pisteitä ja jopa voittoja kauden aikana.

7.McLaren
Aloin miettimään, mikä talli puuttuu rankingista, ja hetki meni ennen kuin McLaren tuli mieleen. Ei hyvältä näytä, kun Norbert Haug ennakoi McLarenille surkeaa tulosta kauden avauskisassa viime viikolla.
Tämän vuoden McLarenissa suurin ongelma on pito, jota ei juurikaan ole. Se on aika paha ongelma maailman parhailla kilpa-autoilla ajettaessa!
Jerezin jälkeen maaliskuun alussa tallin läheinen saksalaislehti ilmoitti autossa olevan pahoja aerodynamiikkaongelmia, eikä Jerezin testeihin roudattu uusi takasiipi tarjonnut kaivattuja parannuksia. Myös takajarrujen ylikuumentumisen aiheuttama tulipalo oli lehden mukaan osoitus siitä, etteivät viilentävät ilmavirtaukset todellisuudessa osu autoon yhtä hyvin kuin tuulitunnelissa. Seuraavalla viikolla McLarenin vaisu testivauhti jatkui Barcelonassa. Esimerkiksi Heikki jäi maanantaina kymmenen kuljettajan joukossa viimeiseksi ja Heidfeldin ajasta peräti 2,609 sekuntia.
Yksi huono päivä ei merkitse mitään, mutta oman epävirallisen testilistan mukaan Macin sijoitukset päivittäin on olleet 7,4,7,3,10 (viimeinen),9, 10 (viimeinen) ja 8:s, eli säännöllisesti peränpitäjien joukossa. Huima hämäys tallilta, jos vauhtia on piilotettu koko talven.
Silti McLaren palaa jossain vaiheessa kautta lähelle kärkeä, mutta en millään usko sen taistelevan tallien mestaruudesta, koska ensimmäisiin kisoihin ennusmerkit on niin huonot. Jos omistaa McLaren lätsän ja haluaa brassailla, voi lyödä vetoa Hamiltonin puolesta, kun kertoimet nousee ensi viikolla. Tilanne on pitkälti sama kuin Renaultilla, eli Heikki on ikävä kyllä takarivin sellonsoittaja Hämähäkkimieheen verrattuna, vaikka kuskina onkin valovuoden Piqueta edellä. Lewis on niin hyvä kuski, että voi pärjätä huonollakin autolla.
Vetoja olen huidellut Macia vastaan niin paljon, että täytyy toivoa, ettei ne tule puskista/takarivistä ja yllätä ainakin minua.

8.Williams
Ajaa alkukauden/koko kauden ilman KERSiä. Se on pieni yllätys, koska talli on kehittänyt omaa systeemiään.
Muuten Williamsin testiohjelma oli onnistunut, ja alkukaudella se on varmasti luotettavimpia autoja. Varsinkin kauden alussa löytyy hyviä hedareita ja yllätyksiä koska muille tulee keskeytyksiä. Nico oli vuoden alussa Algarvessa jopa nopein ja pisti esim. Alonsoa yli kaksi sekuntia nokkiin. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja itse en luota auton nopeuteen niin paljon, että viitsisin laittaa rahoja likoon edes Nicon puolesta, joka on selkeä ykköskuski Alonson ja Lewiksen tapaan.

9. ToroRosso
Todella mielenkiintoista nähdä, miten Neweyn suunnittelema Red Bullin runko lähes identtisenä versiona toimii vähän testanneessa Toro Rossossa, kun/jos talli saa auton toimimaan. Periaatteessa auton pitäisi olla parannettu versio Red Bullin autosta, koska Torolla on käytössään Ferrarin moottorit. Testit eivät kuitenkaan ole vakuuttaneet. Potentiaalia on, mutta löytyykö rahaa ja motivaatiota kehittää autoa? Tällaiselle kakkostallille olisi tärkeää edes yksi kokenut huippukuski, joka motivoisi koko porukan. Torolla kuskit ovat F1-tasolla ehdotonta jämäosastoa.

10. ForceIndia.
Viime kaudella 18 keskeytystä oman listan mukaan. Se on paljon! Vetoihin voi laittaa ”ei pääse maaliin”. Tallin ainoat plussat eli Gascoyne kavereineen savustettiin ulos, ja nyt johdossa on Vijaya Mallya, joka ei ole aivan Ron Dennisin tasoinen tallipäällikkö… Silti kannattaa ainakin eka kisassa jättää isot vedot, jotta näkee kuinka kestävän ladan ne tällä kerta on rakentaneet. Silti heti suuri todennäköisyys keskeytyksiin. Testit aloitettiin viime tipassa, ja kilometrejä huonoilla tuloksilla tuli vain 1600, kun esim. Brawn ehti parissa viikossa yli tuplamäärään.
Ei maaliin
Sutil 1.95/Canbet
Fisico 1.95/Canbet
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 14:58 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.08.2006, 14:02Viestit: 733Paikkakunta: Itä-Tuira
Pisteitä: 0
Itse olen odottanut h2h qual (siis aika-ajo) vetoja, tosin pois lukien tallikavereiden h2h vedot, joita kyllä löytyy, mutta nuo loistavat toistaiseksi poissa olollaan. Saas nähdä saadaanko niitä ollenkaan (siis qual. osaan). Muuten juuri nyt (keskiviikko) pelattava on tosi vähissä vaikka osa buukkereita onkin lykännyt kaikenlaista Scheisse-vetoa Scheisse kertoimilla, paras esimerkki on unibetin tuttu: sijoittuuko kuski parilliseen vai parittomaan sijanumeroon, voi ziisus. Tuokin annetaan varmuuden vuoksi vain osalle kuskeille.

Suoraan sanoen suosittelen että mietitään vetoja vasta aika-ajojen jälkeen.
0

_________________
"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 15:16 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Otetaanpa huomioon myös se, että Red Bull jätti eilen ensimmäisenä tallina protestin Brawn GP:n, Williamsin ja Toyotan diffuusoreista. Diffuusorien alempi osa ylittää sääntöjen saneleman maksimikorkeuden. Tämän uskotaan tuovan noin 0,4-0,6 sekuntia lisävauhtia / kierros.

Valistunut arvaukseni on, että jossain vaiheessa protesti menee läpi ja em. tallit menettävät etunsa. Siinä taitaa mennä Brawn GP:n muutenkin vähäiset mestaruusmahdollisuudet. Toivotaan, ettei Australian tulosliuskaa käydä kuitenkaan jälkikäteen sorkkimaan.

Toinen seikka alkavalle kaudelle on, että ainut mahdollisuus testata kauden aikana on oikeastaan nuo perjantain (ja lauantain) vapaissa, joissa saa nyt käyttää mitä moottoria vain haluaa ja ajaa muutenkin vaikka kuinka paljon. Eli harjoitukset antavat suuntaa tallien/kuskien iskukyvystä enemmän kuin pitkään aikaan aikaisemmin. Jos McLaren on perjantaina hidas, kyseessä ei voi enää olla mikään hämäys vaan se on täyttä realismia.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 15:37 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Vetopoimintoja:

Safety Car period during the race: YES 1.83 Bet365

Avauskisa on monesti ollut yllätyksellinen ja monesti jo ensimmäinen mutka on tuottanut jonkinmoista draamaa ja rytinää, sekä turva-auton. Lisäksi hiukan epävarmat KERS-systeemit voivat tuoda oman lisänsä soppaan. Melbournessa on varsin huonot turva-alueet eli autot jäävät helposti vaaralliseen paikkaan, mikä edellyttää turva-autoa.

Australian GP - Race H2H Lewis Hamilton (McLaren) - Timo Glock (Toyota) 2 2.10 Nordicbet

Luotetaan siihen, että McLarenilla on ongelmia.

Fastest qualifier - Kimi Räikkönen 6.50 Bet365

Mikäli Red Bullin protesti menee läpi torstaina, nousevat Kimin paalumahdollisuudet huomattavasti kun pari uhkaaja on pelistä pois.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 17:46 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 13:09Viestit: 120
Pisteitä: 0
Jone29 kirjoitti:
Mikäli Red Bullin protesti menee läpi torstaina, nousevat Kimin paalumahdollisuudet huomattavasti kun pari uhkaaja on pelistä pois.


Samalla linjalla. Niin paljon on jo puhuttu Brawnin, Toyotan ja Williamsin laittomasta difuuserista niin tuskin FIA päästää autoja huomenna katsastuksessa läpi. Ainakin Toyota on jo valmiiksi ottanut uusia osia mukaan.

Käyttääkö muuten Brawn KERSiä? Eikö juuri KERSistä olisi aika-ajoissa hyötyä? Voi pari kierrosta ajaa säästäen jarrutusenergia ja sitten nopealla kierroksella ottaa kaiken käyttöön jollain suoralla.

Itseltä lähti jo ennen katsastusta peliä Räikkösen paalupaikasta kertoimella 7,00 Unibet. Massa myös 7,00 Unibetilla. Kubican 12,00 harkinnassa (olikohan Expekt?)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.03.2009, 18:19 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 18:33Viestit: 4658
Pisteitä: 2281
Kassa: +28.59 yks. Palautus%: 105.82% Panosten ka: 1.38 yks. Vetoja: 355
Pool kirjoitti:

Käyttääkö muuten Brawn KERSiä? Eikö juuri KERSistä olisi aika-ajoissa hyötyä? Voi pari kierrosta ajaa säästäen jarrutusenergia ja sitten nopealla kierroksella ottaa kaiken käyttöön jollain suoralla.

(olikohan Expekt?)


Brawn ei käytä, mutta KERSin hyöty on kierroskohtainen, ei sitä voi "säästellä". Korjatkoon joku, jos olen väärässä.
Brawn, Toyota ja Williams eivät ainakaan käytä, BMW auki.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 07:26 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.08.2006, 14:02Viestit: 733Paikkakunta: Itä-Tuira
Pisteitä: 0
Brawn ei käytä eikä tule käyttämään koko kaudella.
BBC:
Lainaa:
McLaren and Ferrari have also not said whether they will use Kers in Australia.

Williams, Toyota, Red Bull, Toro Rosso, Force India and Brawn GP will definitely not use it.

Brawn, recent pace-setters in pre-season testing, would have to fundamentally redesign their car to fit a Kers system - which they are unlikely to do.
0

_________________
"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 09:22 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.08.2006, 14:02Viestit: 733Paikkakunta: Itä-Tuira
Pisteitä: 0
Mainio alustus kaudelle ja loppuna vinkki Ausseihin.
The 2009 Formula 1 Preview:
http://tip-ex.com/previews.php?p=f109preview.html
0

_________________
"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 12:23 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.08.2006, 14:02Viestit: 733Paikkakunta: Itä-Tuira
Pisteitä: 0
h2h qual vettel-webber 2.30 50%-50% 100e //seurantaan
unibet, expekt, (pinnacle 2.41, en omista tiliä)
bookkerit ovat aivan liiaksi painottaneet kertoimissa vettelin loistavaa viime kautta. vettel siirtyi nyt webberin tiimikaveriksi, joten samalla kalustolla kisataan tänä vuonna. webberíllä on hienoja aika-ajoa täällä (paitsi viime vuonna mekaaninen vika), enkä näe mitään syytä sille etteikö webberi kouluttaisi tallikaveriaan aika-ajoissa. huomaathan että veto aika-ajoihin, ei fp1 eikä raceen. vedot täytyy iskeä sisään ennen fp1:stä.
0

_________________
"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 12:38 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 18:33Viestit: 4658
Pisteitä: 2281
Kassa: +28.59 yks. Palautus%: 105.82% Panosten ka: 1.38 yks. Vetoja: 355
Toi on hyvä, mutta Webberin onnettomuus ja toipuminen laskee maistuvuutta.

Jos uskoo Webberin hakkaavan Vettelin tällä kaudella, niin Bet24 antaa kausihedarissa 2.95!
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 13:35 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Pinnacle tarjoaa kertoimen 2.00 sille, että Räikkönen päihittää Massan aika-ajoissa. Meni peleihin.

Kimi kuitenkin oletusarvoisesti nopeampi kuljettaja ja todennäköisesti paremmin sinut uuden auton kanssa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 13:49 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Voittaako kuljettaja paalupaikan? Button Ei 1,21 Unibet

Luotan siihen, että mahdollisesti vielä tänään FIA kieltää mm. Brawnin käyttämät diffuusorit. Nyt protestin on jättänyt jo kolme tallia.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 13:55 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Paras sijoitus osakilpailussa, Button - Massa, Massa 2,10 Unibet

Tähänkin samat sävelet kuin edellisessä (diffuusori-protesti). Muutenkaan en Buttonia noin selvänä suosikkina pitäisi.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 14:06 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 18:33Viestit: 4658
Pisteitä: 2281
Kassa: +28.59 yks. Palautus%: 105.82% Panosten ka: 1.38 yks. Vetoja: 355
Toikin hyvä. Vaikka Brawn saisi puhtaat paperit, niin Ferrarin vauhti kisassa tulee paranemaan aika-ajoon verrattuna. Itsellä tosin Massaa jo pelattu niin paljon, etten uskalla enempää ottaa.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 15:24 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 13:09Viestit: 120
Pisteitä: 0
BBCn mukaan protesti on hylätty ja Brawn, Toyota ja Williams saa ajaa omilla difuusoreillaan. Muut voivat valittaa päätöksestä ennen klo. 16 Suomen aikaa, mutta valitus käsitellään vasta kahden viikon kuluttua.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 18:21 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 29.11.2004, 15:39Viestit: 266
Pisteitä: 22
Kassa: -33.90 yks. Palautus%: 95.07% Panosten ka: 1.73 yks. Vetoja: 398
Minkälaisia prosentteja saatte sille että jompikumpi ferrari kuski voittaa Australian kisan (Which team will feature the winning driver? - Ferrari)? Unibet tarjoaa kerrointa 3,00 mikä tuntuu mutulla maistuvalta, mutta en ole mikään F1 asiantuntija.
0

_________________
"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 22:48 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 01:46Viestit: 724
Pisteitä: 890
Kassa: +652.18 yks. Palautus%: 116.11% Panosten ka: 10.68 yks. Vetoja: 379
Aika-ajo:
Button 4,75(4,55) Canbet, Centrebet, Paf
Barrichello 8,00(5,56) Canbet, Paf

Kisa:
Brawn GP 3,25(2,70) Centrebet
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.03.2009, 23:35 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 01:46Viestit: 724
Pisteitä: 890
Kassa: +652.18 yks. Palautus%: 116.11% Panosten ka: 10.68 yks. Vetoja: 379
Aika-ajo:
Vettel-Webber 2,36(2,22) Pinnacle
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.03.2009, 16:33 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 31.08.2006, 14:02Viestit: 733Paikkakunta: Itä-Tuira
Pisteitä: 0
bwin jakaa:
h2h qual vettel-webber 2.02
eiköhän tää pari ole jo selvä. käykää tiputtamassa joilla tili on. esim. centre tarjoo vain 1.87 webberille.
0

_________________
"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.03.2009, 20:28 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 09.05.2008, 09:44Viestit: 1547Paikkakunta: Suomi
Pisteitä: 2
Vettel pistesijalle (1.-8.) 2.10 Nordicbet 55% 6/10

ja aiemmin pelatut paalulle....
Button 5.0 Expekt 25% 1/10
Trulli 30 PAF 6 % 1/10.

A.Newey ja F1 ja paras "tulevaisuuden lupaus" , ei huono yhdistelmä! Enemmänkin vois tuolle antaa mutta nämä ekat kisat (ja varsinkin tänä vuonna) on aina arvoituksia. Mutta jos maaliin tulee niin on satavarmasti pisteillä!
0

_________________
Minun mielestäni otan HARKITTUJA riskejä, se on vallan muuta kuin hätiköintiä (NHL,SM-liiga&Premier League,Championship ja VEIKKAUSLIIGA)
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.03.2009, 21:19 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.03.2004, 18:33Viestit: 4658
Pisteitä: 2281
Kassa: +28.59 yks. Palautus%: 105.82% Panosten ka: 1.38 yks. Vetoja: 355
Lainaa:
RedBull+Vettel+Adrian Newey. Mitä vittua tästä tulee? Maailmanmestaruus, mutta milloin…


Tuota mieltä olin itsekin, mutta eihän tuo viime yönä/aamulla hyvältä näyttänyt, kun mikään ei toiminut.

edit. virheet oli Vettelin omia, joten auto ok. Eiköhän se aika-ajoissa paranna, vaikka melkoista luistelua oli.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.03.2009, 11:13 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Olipa yllätykselliset aika-ajot.

Kisaan seuraavat vedot:

Kovalainen - Hamilton 2,25 Bet365

Hamilton lähtee vain yhden ruudun taaempaa kuin Kovalainen ja tulee kisavauhdissa todennäköisesti olemaan kovempi.

Button - Barrichello 2,50 Bet365

Tuolla kertoimella kannattaa Rubinhoa kokeilla.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.03.2009, 11:30 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2005, 17:45Viestit: 67
Pisteitä: 0
Jone29 kirjoitti:
Kovalainen - Hamilton 2,25 Bet365

Hamilton lähtee vain yhden ruudun taaempaa kuin Kovalainen ja tulee kisavauhdissa todennäköisesti olemaan kovempi.


Ei se ihan noin menekkään...

AutoSport: McLaren's Lewis Hamilton will start from the back of the grid at the Australian Grand Prix following a gearbox change.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.03.2009, 11:40 
Status: JäsenLiittynyt: 13.08.2004, 12:43Viestit: 91
Pisteitä: 7
Jone29 kirjoitti:
Button - Barrichello 2,50 Bet365

Tuolla kertoimella kannattaa Rubinhoa kokeilla.


Olisiko tuohon jotain tarkempia perusteluita? Lehdistötilaisuudessahan Button mainitsi auton toimivan isolla bensakuormalla, ja Barrichello päinvastoin. Yli 40% Rubinholle kuulostaa aika kovalta. Bensakuormissa saattaa se kierros pari olla kylläkin eroa. Mistä päästäänkin siihen, että milloin niitä bensakuormia julkaistaan ja missä?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.03.2009, 13:03 
Status: JäsenLiittynyt: 13.08.2004, 12:43Viestit: 91
Pisteitä: 7
Niukasti peleihin:

Glock - Trulli 1.83 Bet365 56%

Pidän Trullia aika-ajokuskina. Glock taas on nuori ja kehittynyt viime kaudesta, sekä lähtee kaksi pykälää korkeammalta kisaan. Mielenkiintoista nähdä, muodostuuko Trullin taakse jälleen kuuluisa "Trulli-juna".

EDIT: Jaahas, Toyotat takarivistä kisaan. Tuon lähtöruutuperustelun voi siis unohtaa.
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 33 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: dilhess, MoppaJ, PikkuJii, poskimasa, SuGarDaDDy ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye