Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 15.12.2017, 19:03

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 09.01.2013, 17:58 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2004, 14:18Viestit: 657
Pisteitä: 484
Kassa: +343.65 yks. Palautus%: 112.13% Panosten ka: 4.72 yks. Vetoja: 600
Naisten viesti ja venäjähän sen sitten voittaa..:
9.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Venäjä-Norja2kerroin 1.98 (Expekt)panos 4 yks.
Osuma! +3.92 yks.

9.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Venäjä-Ukraina2kerroin 2.05 (Expekt)panos 6 yks.
Huti: -6.00 yks.

9.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Venäjä-Saksa2kerroin 2.05 (Expekt)panos 4 yks.
Huti: -4.00 yks.

9.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
V-Venäjä-Puola1kerroin 1.71 (Expekt)panos 5 yks.
Osuma! +3.55 yks.

Eli vähän toiston puolelle venäjää vastaan. Sinänsä uskaltaa kumminkin pelata, että pidän joka parissa venäjää altavastaajana (eikä jaksanut odotella panoksien hyväksymistä, vaikka näköjään hyvinhön tuota meni läpi). Saksa, Norja, Ukraina omissa papereissa ratkoo voiton. Ukraina näistä ehkä tasaisin joukkueena vaikka joukkueen sisällä on paljon epätasaisia suorittajia. Norjalla Solemdalin ammunta iso kysymysmerkki, Flatland kysymysmerkki, mutta harvoin katastrofeja saa aikaan. Bergerin ammunta takkusi pahasti viime pursuitissa, mutten millään jaksa uskoa sen jatkuvan. Ankkurina ylivertainen viimeisen pätkänsä ja yhteislähdöissä esiintyvän taistelutahdon vuoksi.

Juuri Bergerin takia jäi kauan pyöritelty Saksa Win-veto laittamatta. (sori kirjoitusvirheet jo valmiiksi, en jaksa nimien oikeinkirjoitusta tarkistaa) Horghler ihan kelpo avaaja ja kohtuu varma ampujakin. Ensimäisellä osuudella ei kärkijoukkueilla mitään tykkejä ole tarjolla, joten roikkunee hyvin perässä muitten kärkimaiden kanssa. Uskoisin Kaisan läpipäästessään lähtevän viemään joukkoa ja siihen peesiin korkeintaan Vi.Semerenko, Palka ja ehkä Gasparin. Jos muut lähtevät yrittämään, niin ammunnassa tai viimeisellä lenkillä näkyy varmasti.
Gössner nopeuttanut ammuntaansa, joten varapatruunoista ei niin suurta haittaa ole (vrt.viime kausi). Makuu mennyt ennen viime kisaa kohtuullisesti. Sakkorinki tai kaksikaan ei yllättäisi, mutta nopeutettu ammunta ja ylivoimainen hiihto taannee top.3 osuuden. Ammunnan onnistuessa karkaa maisemiin, ellei kuzmina ole lähettyvillä. Bachman painajainen arvioitavaksi. Viime kausilta jäänyt mieleen lähes nopeimmat hiihtoajat sprinteissä, kun pummeja tulee. Kun taas osuessaan vajoaa sinne keskijoukkoihin. Suksi kumminkin kulkee ja puoliluotto kolmanteenkin osuuteen. Henkel tuli takaisin viestiin ja tämä nostaakin Saksan omaksi ykkössuosikiksi. Jos Berger on 30sek lähdössä tai 15sek ennen viimeistä lenkkiä, niin voittoon en usko. Takuuvarma ankkuri kumminkin.

Ukraina näistä hedareista silti maistuu parhaiten. Semerenkot todella ailahtelevia henkilökohtaisilla matkoilla, mutta viestit menneet paremmin. Molemmat onnistuessaan ihan kärkipäätä. Pidrushna on petrannut ammuntaansa ja hiihto kulkee. Ehkä joukon huonoin on se helpoiten arvioitava, eli Dhyzma. Kakkososuudella ei ole hiihtotykkejä Gössner poislaskettuna, joten varmasti sopivaa peesiä löytyy ja rauhallinen ammunta takaisi Valjille ja Pidrulle kärkipään asetelmat.

Expektillä ja liekkö muuallakin venäjä voittajasuosikki. Itse en tätä allekirjoita, toki kolmella muulla kärkimaalla paljon hasardeja mukana, mutta tuskin kaikki kolme joukkuetta epäonnistuvat samassa kisassa. Lisäksi kaikilla kolmella hiihtovauhti todella paljon edellä. Norja: Berger, Solemdal (Flatland?), Ukraina muut paitsi Dzy, Saksa Henkel, Gösner, (Bachman?). Viime viikolla venäläisten hiihtovauhti oli kunnossa, mutta fakta on, että sukset olivat ihan silminähtäen selvästi joukon parhaat. Mysö miesten puolella. Toki koko joukkueen kuntokin lienee nousussa. Venäjää pidetään stereotypisesti todella tasaisena ja loistavasti ampuvana joukkueena, mutta Zaitseva poislukien en tätä enään näinä päivinä allekirjoita. Kaikki ovat näyttäneet totaalisia romahduksia ja vaikka Z. kunnossa onkin, niin muihin hankala luottaa. Vilukhina on lienee nousussa, hiihtovautikin on petraantunut ja takaa-ajon viimeisessä pystyssä näytti todellisen konekivääri nolla-ammunnan, mutta silti Venäjä jäänee suksella liikaa.

Gwizdon jäi puolalta pois ja vaikka rouvaa yliarvostettuna pidänkin, niin on viestiin todella tärkeä palanen. n.70-80sek uskoisin Domrachevan pystyvän puolaa kirimään ankkuriosuudella, samoilla sakoilla jos asenne on kunnossa. Vaikka V-Venäjä on viime viesteissä tyrinyt jo alkuun, niin nyt en moiseen eroon usko, varsinkaan kun kovaa nousua koko joukkeella viime henkilökohtaisessa näyttivät.

Mielenkiintoinen viesti ja Kaisalla tulee olemaan suuri rooli lopputuloksissa, mikäli pääsee heti alkumatkasta ruuhkan ohi. Ennenkin nähty, että peesiin yrittäjät vetävät sekä jalat että ammunnan piippuun. Toki voi olla, ettei ennen ensimäistä ammuntaa pääse edes ruuhkan läpi.

Loppuun sorit: Luin nyt itekkin tämän romaanin. Todella epäselvä, toistoa liikaa ja unohtuneita kommentteja. En jaksa editoimaan kumminkaan ruveta...

Edittiä silti: Aina unohdan laittaa tuon kohteen sulkeutumisjan, joten 19.15. Mut peesata ei kannata, koska kuten alussa mainittu, venäjähän tämän vie ihan pystyyn...
4
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 09.01.2013, 18:21 
Status: JäsenLiittynyt: 21.05.2012, 18:45Viestit: 72
Pisteitä: 35
Kassa: +5.71 yks. Palautus%: 157.10% Panosten ka: 10.00 yks. Vetoja: 1
Venäjähän on nostanut tasoaan ja on tänään parhailla toisin kuin osa muista ja on suursuosikki. elä ny sitä vastaan rahojas häviä :shock:

Ukrainaa sen sijaan voi paukuttaa Norjaa ja Saksaa vastaan huoletta ja huolella.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
09.01.2013 19:07 <Jii> Totta, mutta on suurinosa muistakin aikalailla parhaillaan.
09.01.2013 19:08 <Jii> Ylipanostushan tuo on, jos venäjä onnistuu, niin 3xveto kops
09.01.2013 19:09 <Jii> neljän kauppa ja venäjä omassa arviossa se 4.
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 09.01.2013, 23:21 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2004, 14:18Viestit: 657
Pisteitä: 484
Kassa: +343.65 yks. Palautus%: 112.13% Panosten ka: 4.72 yks. Vetoja: 600
Venäjä sai naisissa sen täydellisen onnistumisen (1 varapatruuna koko kisassa), ei onneksi riittänyt norjan kaatoon ja Domracheva tuli samoilla sakoilla yli minuutin takaa selvään voittoon puolasta. Ampumahiihdossa kannattaa livevetoja seurata tarkasti. Ainakin Paffilla aivan käsittämättömiä kertoimia pitkin kisaa. Katsoo valmiiksi lähtöjärjestykset ja puntaroi ketkä tulee tippumaan rajusti ja yleensäkkin ketkä lähtee kova kärki edellä. Esim. 1. osuuden hedareissa tuntui kertoimet menevän maittain, eikä kilpailijoiden mukaan.

Ei vielä miesten viestiin kertoimia auki ja joukkueisiinkin saattaa tulla muutoksia. Venäjän läpihuutoa odotin miesten puolella ja n.2,5 kertoimet olisivat riittäneet, mutta Malyshko on pois ja tästä todella iso miinus. Toki Volkov hyvä korvaaja, hyvänä ampujana, mutta Malyshkon kunnon vuoksi ainakin 40-60s. menetyksen tässä näkisin. Toki rata ei niin raskas kuin viime viikolla ja latukin hyvä viime viikon hellekeleihin verrattuna, mutta Malyshko lienee ainut joka voi Svendsenin laittaa tiukille, jos viimeiselle lenkille yhtäaikaa lähtee.

Venäjä silti selkeä suosikki kisaan, mutta alta 3,5 ei taida itsellä tulla koskettua. Earlyt voitosta ja top3:sta jo nyt kiehtovat. Omilla alustavilla varmasti löytyy peliä.
Kärjen takaa mielenkiinnolla odotan: Tsekin, Ruotsin ja Itävallan kertoimia. Itävalta näistä jäänee pelikelvottomaksi vanhojen meriittien takia, mutta sehän nostaa muita. USA olisi myös kiinnostanut top3. mutta burke jäi pois, joten se siitä. Soukup palannut Tsekin joukkueeseen ja tästä iso plusmerkintä keskenkuntoisuudesta huolimatta. Avauskissa osoitti ihan hyvää hiihtokuntoa ja vaikka ammunta takkusi niin kova vahvistus. Ja sairaana lienee pystynyt ammuntaa hiomaan, joten mielummin vanhoja tilastoja ajatellen kuin yksittäistä paluukisaa. Tsekki näistä yllämainituista se joka pystyy jopa voittoonkin.

Itävallasta ei enempiä. Potentiaalia löytyy, mutta ailahtelevuutta vielä enemmän. Kertoimilla TOP3. todennäköisesti yliarvostettuna hedareita vastaan.

Ruotsilla Bergman ollut aikalailla yössä, mutten jaksa miestä vielä haudata. Ampumahiihdossa hyvät hiihtopäivät vaihtelee rajusti (Peifferia pelattu jo MM-kisoihin) ja Bergmanilta.kin se varmasti vielä löytyy. Ammunta ollut välillä hukassa, mutta viesti aina eri tilanne ja kokemus iso +. Lindsröm on kovaa vauhtia tulossa ja ihan top10 tällä hetkellä. Ferry jaksaa viimeisen lenkin peesata, vaikka kahdella ensimäisellä jääneekin. Ammunta kumminkin sujuu. Erikson se heikko lenkki, mutta jos jotenkin roikkuisi niin se TOP3. hyvin haarukassa.

Muista: Ranskalla Martin Four. epäilyttää pahasti. Niin hukassa ollut hiihtokunto jo useamman viikon ja mies muutenkin kärsinyt aiemmin terveysongelmista. Todella hyvä nippu Ranskalla, mutta juuri M.F:n takia jäänee yliarvostetuksi. Silti suosikkeja.

Norjalla Birkeland ja Labee täyttäneet hyvin paikkansa, mutta pitääkö suoritustaso. Boe oli henk.kohtasessa hyvässä vauhdissa ensimäisen lenkin (lähti viimeisten joukossa), meni kumminkin mukkelismakkelis jossain välissä, joten söikö se motivaatiota hiihdosta. Potentiaalin kaikki tietää, mutta ?-merkkejäkin paljon. Suosikkeja.

Saksa: Miksi Birnbacher jätti kaksi viime kisaa väliin, vaikka oli jo ilmottautunut. Siis jos jollakulla tietoa, niin mieluusti otetaan vastaan. Ei jaksanut ruveta kaivamaan vielä, kun ei kertoimiakaan ole tarjolla. Jos Birni kunnossa, niin kakkossuosiksi Saksan melkein nostaisin. Lesser ja Schemp turhan aliarvostettuja ja viestiin sopivat erittäin hyvin. Graf päätti viime kisassa pistää ladatun piipun otsaan ja puhalteli lumia tähtäimestä pois. En tiedä onko moisen tempun takia joukkueesta ulkona, mutta L&S mielestäni muutenkin parempia. Peiffer on joka kausi nostanut yht'äkkiä tasoaan, hyvin huomattavasti muihin verrattuna ja itsellä kova luotto kunnon nousuun, nyt kun MM-kisoihin n.kk enää aikaa.

Ukrainan nostan vielä tuohon TOP3-kerrointarkkailuun ja miksei Slovenia jos TOP3 on n.70, Bauer osui viimeksi muutaman pystystäkin.
Valko-Venäjä ja USA hedareissa ohi peleinä, jos vanhat meriitit painaa kertoimissa..

Editillä taas sorit. Hirveän näköinen teksti, mutten edelleenkään korjaa...

Edit nro.2 Pinnylla muutama hedari auki. Kaverin kautta vedot sisään.
9.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Tsekki-Ukraina1kerroin 1.658 (Pinnacle)panos 10 yks.
Huti: -10.00 yks.

En tiedä mikä todennäköisyys, että joukkueet vielä muuttuvat, mutta näillä ns.pienillä mailla en moiseen usko ilman pätevää syytä.
Ukrainalla todella tasainen nippu, mutta tähdet puuttuvat. Ei tähtiä Tsekilläkään, mutta Moravec väläytellyt hienoa kuntoa ja kuten yllämainittu Soukopin paluun nostan isoksi plussaksi. Tsekillä yleensä tasaisesti suorittavia kun taas Ukrainalla katastrofin mahdollisuuksiakin löytyy.
Rata on aika helppo ja jos keli ei radikaalisti muutu, niin ammuntapainotteinen kisa odotettavissa. Tosin naisten kisassa ammuntaolosuhteetkin oli ideaalit.
Tsekin naiset hiihti mielestäni hieman yläkanttiin, joten lienee suksikin kunnossa.

Lopetetaan huonoon deja vu:n. Oli venäläisillä viime viikolla suksi kunnossa, mutta tänäänkin ainakin Glaryzina ja Shumilova kulkivat kovin lujaa omaan vauhtiinsa nähden. Mieleen tuli vastaavaa kunnon parannusta ihaillen takavuosien ihmeaineet.

Toki miestenkin puolella hieno parannus, joten uskotaan onnistuneeseen leiritykseen (jos miehet ja naiset samassa valmennuksessa) ja vähän liian ajoissa MM-kisoja ajatellen haettuun kuntohuippuun..

E3. PAF:kin aukaisi. Venäjä 3,75 kovassa mietinnässä. Ehkä odottaa mihin suuntaan kertoimet liikkuu. Tsekkiä kumminkin vähän:
10.1.2013 00:00
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Miesten viestiWin Tsekkikerroin 35 (PAF)panos 0.2 yks.
Huti: -0.20 yks.
4
Ylös
  Profiili Seuranta
 
10.01.2013 02:00 <jms> Eriksson on Swen heikoin, mutta EI heikko lenkki. Varsinkaan
10.01.2013 02:01 <jms> asiallisessa ammuntakelissä ei ole suurikaan riskitekijä.
10.01.2013 02:01 <jms> Jos Ferry minkäänlaisessa kunnossa, niin parannus Armgreniin
10.01.2013 02:02 <jms> valtaisa. Voivat olla hyvinkin korkealla. Ferrystä kiinni.
10.01.2013 02:21 <Jii> Juu.Tuskin omalla arviolla tuo TOP3 tulee pelattavaksi.
10.01.2013 02:22 <Jii> PAF:avasi voittaja Itä15.Swe20.Tse35 hedarikertoimet tullee
10.01.2013 02:23 <Jii> olemaan samansuuntaiset.Saapa nähdä meneekö elämä alta, kun
10.01.2013 02:23 <Jii> tod.näk.pitää tsekkiä lyödä joka rakoon.
10.01.2013 02:25 <Jii> Kakspiippunen juttu tuo maasto/keli.Pummeja tulee vähän
10.01.2013 02:25 <Jii> mutta toisaalta ladullakaan ei saa eroja aikaan.Nopeat
10.01.2013 02:25 <Jii> ampujat nauttivat.
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 10.01.2013, 18:05 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Ampumahiihdot eivät viime aikoina ole menneet parhaalla mahdollisella tavalla, joten toistaiseksi maksimipanos tähän lajiin vain 3 yks.

10.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Itävalta - Ruotsi1kerroin 1.98 (Pinnacle)panos 3 yks.raja 1.724arvio 58%
Osuma! +2.94 yks.

Itävalta petti edellisessä viestissä, mutta se suoritus ei kerro joukkueen todellisesta potentiaalista. Kun Ferry ja Bergman ovat olleet varsin kaukana aiempien kausien kunnostaan, Lindström on tällä hetkellä Ruotsin ainoa maailman kärkeä hätyyttelevä ampumahiihtäjä. Heikko lenkki Eriksson kolmannella osuudella on aikamoinen arvoitus.

10.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Tshekki - Ukraina2kerroin 2.34 (Pinnacle)panos 3 yks.raja 1.613arvio 62%
Osuma! +4.02 yks.

Tässä olen Jiin kanssa täysin eri linjoilla: uskon, että Tshekki on Ukrainaa todennäköisimmin se joukkue, jolla on potentiaalia romahtaa yksittäisillä osuuksilla. Helpohko maasto suosii ehkä hieman Ukrainan heikkoja hiihtäjiä.

10.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Slovenia - Italia2kerroin 2.77 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 2.500arvio 40%
Huti: -1.00 yks.

Italialla on varsin tasainen nippu, kun taas Slovenian joukkueesta vasta kaksi miestä on tällä kaudella päässyt maailmancupin pisteille. Slovenian ykkösmies Fak oli viime viikolla Oberhofissa aika heikko, ja takaa-ajossa miehen ammunta oli suorastaan katastrofaalista (8 pummia).

10.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Sveitsi - USA1kerroin 1.571 (Pinnacle)panos 2 yks.raja 1.538arvio 65%
Huti: -2.00 yks.

USA:lta puuttuu Burke, ja joukkueeseen on taas jouduttu ottamaan veteraani Hakkinen. Sveitsin Weger osoitti Oberhofin kisoissa todella hyvää nousukuntoa.
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
10.01.2013 20:53 <ugada> Kiitos paljon!!! Otin vaa kaks ylintä :)
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 10.01.2013, 18:13 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Huomasin juuri, että Bet365:llä on parempia kertoimia suosittelemiini hedareihin: Itävalta 2,10; Italia 2,90 ja Sveitsi 1,625. Jos oletetaan, että Pinny kopioi avauslinjat mm. Bet365:ltä (eikä Bet365 muuttele linjojaan yhtä herkästi kuin Pinny), niin markkinat näyttävät olevan kanssani samaa mieltä näissä kolmessa kohteessa.
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 10.01.2013, 23:50 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
credit kirjoitti:
Huomasin juuri, että Bet365:llä on parempia kertoimia suosittelemiini hedareihin: Itävalta 2,10; Italia 2,90 ja Sveitsi 1,625. Jos oletetaan, että Pinny kopioi avauslinjat mm. Bet365:ltä (eikä Bet365 muuttele linjojaan yhtä herkästi kuin Pinny), niin markkinat näyttävät olevan kanssani samaa mieltä näissä kolmessa kohteessa.


Pinny todellakin kopioi kertoimet bet365:ltä, mutta tuo on täyttä diipadaapaa, että bet365 ei muuttelisi kertoimiaan herkästi. Näissäkin kohteissa avaus oli eilen Ruotsille 2.20 (Itävalta jotain 1.66?), joten markkina oli kai juurikin päinvastaista mieltä kuin sinä. Sveitsikin avattiin jotain 1.5x, josta siis ilmeisesti noussut tuohon mainitsemaasi.

Ainoa tapa nähdä markkinoiden mielipide on seurata pinnyn kertoimia, ne kun elävät koko ajan lyöntien mukaan. Bet365 kuuluu marginaalilajeissa ihan normaaliin pilipalibuukkerisarjaan eli kertoimet droppaavat muutaman maksimilyönnin jälkeen reilulla kädellä.
0

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 10.01.2013, 23:58 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Xavi kirjoitti:
Pinny todellakin kopioi kertoimet bet365:ltä, mutta tuo on täyttä diipadaapaa, että bet365 ei muuttelisi kertoimiaan herkästi. Näissäkin kohteissa avaus oli eilen Ruotsille 2.20 (Itävalta jotain 1.66?), joten markkina oli kai juurikin päinvastaista mieltä kuin sinä. Sveitsikin avattiin jotain 1.5x, josta siis ilmeisesti noussut tuohon mainitsemaasi.

Ainoa tapa nähdä markkinoiden mielipide on seurata pinnyn kertoimia, ne kun elävät koko ajan lyöntien mukaan. Bet365 kuuluu marginaalilajeissa ihan normaaliin pilipalibuukkerisarjaan eli kertoimet droppaavat muutaman maksimilyönnin jälkeen reilulla kädellä.

Ajatukseni nimenomaan oli, että Pinnyllä kertoimet vastaavat paremmin markkinaa. Bet365:llä en ole huomannut sen suurempia kerroinheilahduksia kuin Pinnylläkään, mutta jos kertoimet mielestäsi muuttuvat siellä herkästi, niin sitten joku yksittäinen betsari on kai takonut noita suosittelemiani hedareita maksimipanoksella markkinoita vastaan.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 11.01.2013, 00:50 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 19:34Viestit: 3360Paikkakunta: Telakalla
Pisteitä: 216
Kassa: +9.21 yks. Palautus%: 101.49% Panosten ka: 2.18 yks. Vetoja: 285
credit kirjoitti:
Ajatukseni nimenomaan oli, että Pinnyllä kertoimet vastaavat paremmin markkinaa. Bet365:llä en ole huomannut sen suurempia kerroinheilahduksia kuin Pinnylläkään, mutta jos kertoimet mielestäsi muuttuvat siellä herkästi, niin sitten joku yksittäinen betsari on kai takonut noita suosittelemiani hedareita maksimipanoksella markkinoita vastaan.


Väännetäänpä nyt rautalangasta. Otetaan vaikka se Itävalta-Ruotsi. Pinnyllä alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa about tasabuukki, bet365 alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa Ruotsi suosikki. Markkinoiden mielestä (sekä pinny että bet365) Itävalta ei siis ollut suosikki, koska molempien buukkerien kertoimet liikkuivat vastakkaiseen suuntaan. Miten ihmeessä sä siis voit sanoa, että markkinat on sun Itävalta suosikki - vedon kanssa samaa mieltä?
4

_________________
Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 11.01.2013, 02:16 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Xavi kirjoitti:
Väännetäänpä nyt rautalangasta. Otetaan vaikka se Itävalta-Ruotsi. Pinnyllä alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa about tasabuukki, bet365 alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa Ruotsi suosikki. Markkinoiden mielestä (sekä pinny että bet365) Itävalta ei siis ollut suosikki, koska molempien buukkerien kertoimet liikkuivat vastakkaiseen suuntaan. Miten ihmeessä sä siis voit sanoa, että markkinat on sun Itävalta suosikki - vedon kanssa samaa mieltä?

Vetosi taisivat mennä huonosti, kun noin kovasti kiukuttaa. Itse en tiennyt, minkälaisia liikkeitä markkinoilla tapahtui eilisen päivän aikana. Tiedän kuitenkin, että Bet365:lla ah-kertoimet eivät viimeisten tuntien aikana liiku niin tiuhaan tahtiin kuin Pinnaclella, jonka kertoimien voidaan monestakin syystä olettaa heijastelevan parhaiten markkinaa. Kun näin Bet365:llä suuremman kertoimen kuin Pinnaclella, oletin, että Itävallan kerroin on laskussa, kuten se ilmeisesti olikin. Ja kun vaihtoehdon A kerroin on laskussa ja vaihtoehdon B nousussa, niin silloin rahaa virtaa kertoimiin suhteutettuna yleensä enemmän vaihtoehdolle A. Tämän takia kirjoitin markkinan olevan "samaa mieltä". En siis tarkoittanut, että markkina olisi samaa mieltä suosikkiasemasta, vaan että markkina näyttäisi olevan samaa mieltä siitä, kummalle vaihtoehdolle rahat nyt kannattaa laittaa. Non e difficile.
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 11.01.2013, 18:39 
Status: JäsenLiittynyt: 13.02.2004, 15:43Viestit: 603
Pisteitä: 100
Naisten sprintti 7,5 km Ruhpolding:

Henkel - Dorin Habert 48 - 52 2,10 NordicBet (2,08 Expekt)

Tasainen ammunta. Jos Dorinin puuttuminen viestistä ei johtunut sairastelusta hiihto marginaalisesti ranskalaiselle. Epätietoisuuden vuoksi smoothasin hieman markkinan suuntaan.

Domracheva - Soukalova 60 - 40 2,70 Unibet

Soukalova huimasti parempi ampuja ja helppo rata pienentää hiihtovoimaeroa.
0
Ylös
  Profiili
 
11.01.2013 19:02 <toimitusjohtaja> Hyvin vaikee kyllä minkäälaista perustetta keksiä miks
11.01.2013 19:02 <toimitusjohtaja> Soukalova olis huimasti parempi ampuja
11.01.2013 19:10 <jms> Tämän kauden esityksille annettava jokin painoarvo.
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 12.01.2013, 15:16 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Miesten sprintti:

12.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Peiffer, Arnd - Fak, Jakov2kerroin 1.943 (Pinnacle)panos 2 yks.raja 1.695arvio 59%
Osuma! +1.89 yks.

Fak on sen verran nopeampi ladulla, että samoilla sakoilla hänen pitäisi viedä tämä pari. En kuitenkaan anna Fakille kuin 59 %, koska miehen ammunnassa on ollut jonkin verran epävarmuutta tällä kaudella (samaa tosin voidaan sanoa Peifferista).

12.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Malyshko, Dmitry - Svendsen, Emil Hegle1kerroin 2.42 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 2.222arvio 45%
Huti: -1.00 yks.

Viime viikolla Oberhofin sprintissä Malyshko ja Svendsen ampuivat kummatkin yhden pummin, mutta Malyshko oli silti edellä maalissa. Nyt tilanne on vähän toinen, kun olosuhteet ovat erilaiset eivätkä venäläiset näytä löytäneen samanlaisia voiteita kuin viikko sitten. Siitä huolimatta Malyshkon ei pitäisi tässä parissa olla kovinkaan suuri altavastaaja, sillä Svendsenin pystyammunta on tällä kaudella ollut varsin heikkoa ja yhden sakon suoritus olisi mieheltä jo yläkanttiin.

12.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Lindström, Fredrik - Shipulin, Anton1kerroin 1.752 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 1.639arvio 61%
Huti: -1.00 yks.

Nousukuntoinen Lindström pesee käytännössä varmasti Shipulinin ladulla ja saattaa voittaa, vaikka ampuisi yhden sakon enemmän.

12.1.2013 19:15 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Bergman, Carl-Johan - Landertinger, Dominik2kerroin 2.03 (Pinnacle)panos 2 yks.raja 1.786arvio 56%
Osuma! +2.06 yks.

Landertinger vie tämän parin 70-80 prosentin todennäköisyydellä, jos molemmat ampuvat samat sakot. Torstain viestissä miesten osuusajat olivat lähes identtiset, vaikka Landertinger hiihti kolmannella osuudella huonommassa kelissä kuin Ruotsin viestin avannut Bergman ensimmäisellä osuudella.
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 12.01.2013, 16:04 
Status: JäsenLiittynyt: 13.02.2004, 15:43Viestit: 603
Pisteitä: 100
Miesten sprintti:

Boe - Björndalen 45 - 55 2,20 Unibet

Tarjei ei ole vielä päässyt hiihtokuntoon. OE pieni suosikki minulla. Nordicilla tämä on tasabuukki. Niin tai näin, tuon 2,20 oltava ylikerroin.

Bergman - Landertinger 55 - 45 1,95 Pinnacle

Tasaista ladulla, mutta ammunta kääntää CJ:lle tämän. Landertinger ampunut viimeiset 1,5 kautta sprintissä tosi huonosti ja se painaa minun papereissa jonkin verran. Bergmanin ammunta tällä kaudella ollut varsin heikkoa, mutta siltikin omilla painotuksilla riitttää nostamaan suosikiksi tässä parissa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Ampumahiihto 9-13.1
ViestiLähetetty: 13.01.2013, 13:29 
Status: JäsenLiittynyt: 01.08.2003, 23:47Viestit: 5078
Pisteitä: 3786
Kassa: +209.55 yks. Palautus%: 104.55% Panosten ka: 1.57 yks. Vetoja: 2936
Miesten yhteislähtö (kiireen takia ilman sanallisia perusteluja):

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Fourcade, Martin - Svendsen, Emil Hegle1kerroin 1.813 (Pinnacle)panos 3 yks.raja 1.587arvio 63%
Osuma! +2.44 yks.

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Ustyugov, Evgeny - Landertinger, Dominik1kerroin 1.4 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 1.389arvio 72%
Huti: -1.00 yks.

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Birnbacher, Andreas - Garanichev, Evgeniy2kerroin 2.32 (Pinnacle)panos 3 yks.raja 1.923arvio 52%
Huti: -3.00 yks.

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Bergman, Carl-Johan - Pinter, Friedrich2kerroin 2.59 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 2.381arvio 42%
Huti: -1.00 yks.

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Boeuf, Alexis - Eder, Simon2kerroin 2.32 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 2.083arvio 48%
Huti: -1.00 yks.

13.1.2013 16:30 - AMPUMAHIIHTO
PELIAIKA PÄÄTTYNYT
Makoveev, Andrei - Deryzemlya, Andriy1kerroin 1.515 (Pinnacle)panos 1 yks.raja 1.471arvio 68%
Huti: -1.00 yks.

Bet365 saattaa antaa joissain pareissa hieman korkeamman kertoimen (esim. Eder tällä hetkellä 2,35 Bet365:llä).
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: daem, onC ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye