Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 14.12.2017, 20:35

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Euroviisut 2003
ViestiLähetetty: 16.04.2003, 17:56 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 18:53Viestit: 1455Paikkakunta: Iitti
Pisteitä: 671
Kassa: -110.62 yks. Palautus%: 94.55% Panosten ka: 2.43 yks. Vetoja: 833
Eräs kaikkein mielenkiintoisimista tapahtumista alkaa kuukauden kuluttua. Millään urheilulajilla Euroopassa ei ole samanlaista yhdentävää tekijää kuin näillä laulukilpailuilla.


Ennakkosuosikit
---------------------

Vaikka näissä kekkereissä ei omaa lehmää olekaan ojassa niinkuin viime vuonna. Ennakkosuosikiksi ainakan Centrebet on luokitellut tuon Venäjän.

Monen maan listoilla menestyksekkäästi pärjännyt T.A.T.U edustaa laululla "Never ne bojsia,ne prosia". En tiedä mitä tarkoittaa,mutta sama linja jatkuu kui heidän levylläänkin. Tuskin kellään muulla on sellaista etulyöntiasemaa kuin juuri Venäjällä. T.A.T.U tuulee tuutin täydellä ympäri Eurooppaa ja sen näkyvyys muihin maihin on antaa huomattavan lisä juuri tässä suhteessa. Musiikillahan on ja ei ole merkitystä. Naapuriviha ja rakkaus suhteet merkitsevät itse laulua enemmän ainakin Kreikka-Kypros-Turkki akselilla. Viime vuoden lattari biisi ei ollut huonokaan,mutta kuitenkin tuntuu uskomattomalta,kuinka taakse jäi Ranska,joka oli ainakin suomailaisen raadin mieleen ja eräs parhaista hitaista kappaleista mitä olen Euroviisuissa kuullut jälkeen Saksan viisuvoiton joskus -70 luvun puolivälissä. "Vain hieman rauhaa ja rakkautta..." tai jotain sinnepäin.

Saa nähdä miten listakama uppoaa raateihin. Kun otetaan huomioon nykyinen pisteytysjärjestelmä niin välttämättä homma ei toimi Venäjän eduksi. Centrebetin kerroin 3,00 ei houkuttele.

Henkilökohtainen suosikki on Espanja. Melodia tarttuva,vaikkakin hieman paikallaan polkeva,mutta sehän ei ole uutta Euroviisuissa ainakaan Saksan osalta. Valitettavasti kiintiöt on olemassa ja nämä suuret maat Ranska ja Saksa saavat pitää paikkansa vaikka ei saisi pistettäkään.
Centrebet tarjoaa Espanjan voitosta 7,00. Panosta laitetaan hieman.


Näihden kahden jälkeen on todella tasaista ja 4 seuraavaa kadidaattia mestariksi ehkäpä

-Norja,koska edustaa yhtä niistä harvoista hitaista kappaleista mitä tämän vuoden kilpailuissa on mukana. Viime vuonna hitaita kappaleita selkeästi enemmän. Myös kantaaottavat rauhanlauluja on vähemmän viime vuonna näitä edusti mielestäni Ranska ja Israel. Tänä vuonna sellaiseksi luokittelisen Puolan viisun jossa symboloi valkoinen rauhankyyhky.

-Ruotsi. Viime vuonna laulu ehkä esittäjiä parempi. Esitys takelteli. Tänä vuonna ei samanlaista hypeä tuskin asetetaan Ruotsin päälle.

- Islanti on yksi ennakkosuosikki Centrebetin mukaan kertoimella 11,00. 1-10 sakissa tuskin voittaja kuitenkaa


Alempaa sakkia ja pohjamutaa
-------------------------------------

Tulevissa kisoissa ei aivan samanlaisia suorituksia kuin viimekauden Slovenian "parkkipirkot",mutta vielä pahempaa Itävallan edustaja Alf Poier "Weil der Mensch zählt". En tiedä minkälainen tapakulttuuri tuolla Keski-Euroopassa vallitsee,mutta tämä on jotain Kojon Nuku pommia pahempaa. Miltä kuulostaisi ja tai näyttäisi kissanaamari päällä Frööbelin palikat laulamassa Sutsisatsi satsaa ja samalla vedetään sooloa hevikitaralla. Tuskin Centrebetkään tätä kohdetta Head to Head kohteeksi valitsee. Mielenkiintoista nähdä minkälaisia "ottelupareja" Centrebet tarjoaa tänä vuonna viisuväelle.


Yhteenveto
------------------

En tiedä,mutta jotenkin tuntuu,että taso viime vuotiseen kilpailuun on laskenut tai sitten on vain tullut negatiivisemmaksi kun Suomea ei ole edustettuna. Voi tietenkin olla,että ensi vuonna järjestetään kaksi päiväiset kisat ja näinollen voittajamaa joutuu satsaamaan selkeästi enemmän tulevaan tapahtumaan. Pitää kuitenkin muistaa,että media-arvo on tärkeä pienille maille ja hieman suuremmillekin tämä nostattaa kulttuuriväessä ja muissakin sitä itsetuntoa omaan tekemiseen.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.05.2003, 19:27 
Status: JäsenLiittynyt: 28.02.2003, 17:25Viestit: 374
Pisteitä: 0
Centren tarjous 2,20 t.A.T.u.:n kolmen joukkoon sijoittumiselle on mielestäni todella hyvä. Pisteethän menevät puhelinäänestyksen mukaan ja luulisi yli miljoona levyä myyneen t.A.T.u.:n keräävän ääniä tasaisesti joka maasta. Tiedä sitten kuinka nuoret näitä kisoja seuraavat, mutta kyllä mulle tuo 2,20 kelpasi komeasti.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.05.2003, 22:48 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 16.01.2003, 18:53Viestit: 1455Paikkakunta: Iitti
Pisteitä: 671
Kassa: -110.62 yks. Palautus%: 94.55% Panosten ka: 2.43 yks. Vetoja: 833
Noissa Head to head vedoissa hyviä kertoimia Centrebetillä ja erityisesti Unibetillä

Centrebet
------------
Norja 1,85
Ruotsi 1,85

Ruotsin voittoa ilman muuta. Ruotsi kuuluu kuumaan ryhmään yhdessä Venäjän,Espanjan ja mukaan vaikkapa mustaksi hevoseksi Slovenia,Islanti. Norjan teini Richard Clyderman "hyvällä" englanin kielen ääntämyksellä tuskin uppoaa,mutta Euroviisut ovat ennekin ollut yllätyksiä täynnä.

Prosentti näkemys
-----------------------
Jos lähtökohtana on että Ruotsi saa noin 80 pistettä ja Norja saa pisteitä Islannilta,Ruotsilta suhteellisen paljon noin 16 pistettä yhteensä ja irtopisteitä jostain 20-40 pistettä lisää . Niin tällöin ero jotain 80 - 56 Ruotsin eduksi. Prosentit noin Ruotsi 59% ja Norja 41%

raja 1,69 kerroin 1,85. OA 1,09
Kellyjakaja 2-4


Centrebetiltä voisi myös kokeilla isoa peliä Saksaa vastaan.

Saksa 1,85
Slovenia 1,85

Slovenia voittaa. Saksa ei puolla mikään se esitetään suhteellisen alussa ja Slovenia viimeisenä. Saksan viisu on tekopirteä ja samaa kaavaa näyttää noudattavan kuin viime vuonnakin,mutta mikäs ihme kun biisin tekijänä sama kaveri kuin viime vuonnakin. Ei mikään ihme jos sakemannit kisailisivat Itävallan Alf Poierin kanssa samoista tiloista. Ainoastaan erona se,että Alf Poierin laulussa on yhteiskunnallinen näkemys toisin kuin Saksan Let´s get happyssa .Saa nähdä miten suu pannaan lopussa.

Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon tämä ottelupari saa pisteitä naapureiltaan. Slovenialla ainakin rajakavereita löytyy ja tämä voi auttaa sitä riittävästi Saksan kukistamisessa. Saksa petraa viime vuotisesta pisteitä 20 - 30. Slovenian raja-naapurit ja viimeisen biisin etulyöntiasema nostavat pisteet noin 40 - 50 kieppeille,täten prosentit noin 65% Slovenialle ja 35% Saksalle.

Arvio 1,53 ja näinollen 1,85 tarjous todella hyvä ylikerroin
OA 1,209. Kellyjakaja 2-4.Unibetin tarjouksista silmiin osui nähdyn perusteella todellinen helmi
------------------------------------------------------------------------------

Ruotsi - Viro 1,73 - 1,90. Ruotsi 1,73. Viron naapuritkaan eivät pelkästään pysty antamaan niin paljon pisteitä,jotta Viro voisi olla potentiaalinen uhka ruotsalaisille. Viime vuonna musta magia ei purrut Afroditen muodossa,mutta nyt tyypillinen Ruotsi humppa iskee ja kovaa.

Hatusta vedetyt prosentit 70% - 30% eli pisteet noin 80 - 34.
Kelly jakaja 2 - 4.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.05.2003, 18:32 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2003, 10:58Viestit: 237Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
Kirjoitin tuossa äsken melkoisen pitkän sepustuksen aiheesta, mutta kun painoin "lähetä" tulikin joku sessiovirhe ja se juttu katosi bittitaivaaseen. Tuttaa niin vietävästi. No tehdään tällainen nopea kategorionti:

Suosikit:
Venäjä - Ta & Tu - se riittää
Viro - Billy Idol ja Elton john kova yhdistelmä
Espanja - Kiva lattarirenkutus
Turkki - "hot" esittäjä ja trendikäs biisi

Mustat hepat:
Irlanti - siirappia piisaa
Kypros - lattaria ja hyviä naapurimaita piisaa
Norja - brittipop on aina in
Ranska - parhaita biisejä, myös namu laulaja
Latvia
Kreikka
Saksa
Iso-Britannia

Keskikasti:
Malta
Islanti
Puola
Belgia
Portugali
Hollanti
Romania

Ei toivoa:
Ukraina
Itävalta - parhaita biisejä, mutta suuri yleisö ei ymmärrä
Bosnia - kieli,
Kroatia - kieli,
Ruotsi - Abba igen
Slovenia - vanhahtava
Israel - käsittämättömän huono!

Tuskin tarvitsee olla Delfoin oraakkeli, jos väittää Tatun voittavan. Pitää mediaa hyppysissään loppuun saakka. Mustien heppojen joukko on aika suuri, sillä äänestäjien maku on aina pieni arvoitus.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.05.2003, 18:39 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2003, 10:58Viestit: 237Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
Aki, miten ihmeessä saat ruotsalaisten viisusta noin kovan suosikin. Abban kulta-ajat ovat sentään jo takanapäin ja A-teensitkin ovat kadonneet. Muistanet kai, että suurin osa voittajaa äänestävistä on musiikkitrenditietoisia (soittolistat), johon Abba ei kuulu nykyään. Eli kaikki vähänkin vanhan oloinen musa (3-4 vuotta) raakataan huis helkattiin. Sama porukka, joka tilaa soittoääniä ja logoja kännykkään. Ikäryhmä 12-18 vuotiaat nuoret, jotka ovat tottuneet ilmaisemaan kantansa "mitä mieltä he ovat", "mikä on in".

Lattarien menestys tällä hetkellä on arvoitus. Joko buumi meni, vai kestääkö se vielä näissäkin kisoissa? Mitä luulet? Itse veikkaisin niiden olevan jo vähän eilistä. Lisäksi tuo suosikkimaiden (Kypros-Kreikka-Turkki, esim.) "sopusoittelu" on vaikuttanut jakoihini.

BTW: huomasitko, että Olsenien voittobiisi muutaman vuoden takaa on kopioitu melkein nuotilleen Irlannin tämän vuotiseen viisuun. Häpeä, Irlanti. Maasta on sentään lähtöisin melko maineikkaita musisoijia...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2003, 14:57 
Status: JäsenLiittynyt: 25.01.2003, 10:58Viestit: 237Paikkakunta: Jyväskylä
Pisteitä: 0
Tästä nyt näyttää tulevan monologi, mutta toivottavasti kaikki palstalaiset ottavat vinkeistä vaarin: sen verran hyvää pelattavaa on nimittäin tarjolla! Tietenkin edellä mainittu IMHO sillä absoluuttista totuutta Euroopan asukkaiden + Israelin musiikkimausta ei tiedä taas kun keskiyön jälkeen. Jotain tietysti voi jo aavistella...

Euroviisuvetoja:
Unibet ilmeisesti sotkenut keskenään Kreikan ja Kyproksen. Antavat Kreikalle voittajavedossa kertoimen 35 ja Bosnialle 33, mutta silti Kreikan kerroin on 2.00 ja Bosnia-jne 1,70! Toivotaan etteivät peru vetoa...aika lailla panosta siis kohteeseen

Bosnia-Herzegovina - Kreikka 2 2.00

Mutta varsinainen helmi tulee Centreltä. Onneksi maltoin odottaa vielä viime hetkiin, sillä Tatun kerroin nousi äsken jo 6:n!

Voittaja: Venäjä - kerroin 6.00 (vert. Unibet 4.75)!

Eivät ne tytöt mitään "pahaa" uskalla tavalla tehdä, jos alastomuutta nyt voi pitää ihmismieltä vahingoittavana tekijänä. Olisivat sulkeneet vaikka Israelin viisun vois samalla perusteella niin...mutta mitä siitä. Tytöt ovat onnistuneet mediakohun nostamisessa, ja saavat äänestäjänsä hyvin ruudun ääreen kun uhkaavat tehdä jotain sensaatiomaista...kyllä ammattilaiset erottaa aina.

Voisi tulla Putinilta noottia, jos nolaisivat Venäjän maineen ja viisuvoiton sillä tavalla. Maassa suhtaudutaan viisuihin kuitenkin vähintään samalla vakavuudella kuin Suomessa...Ennen Venäjää kisat ovat käyneet kuitenkin jo Latviassa ja Virossa, joten jos nyt vaikka Ukraina sattuu olemaan "eurooppalaisempi" kuin Venäjä, niin päitä alkaa putoilla. Huomioikaa myös venäläisten vähemmistöjen ja naapurimaiden osuus puhelinääniin - Israel, Viro, Latvia ynää muut slaavilaisia kansoja omaavat maat varmasti tuntevat sympatiaa Venäjää kohtaan, kun Tatun tytöt eivät esitä viisuaan englanniksi niin kuin 70% muista laulajista.

Mielestäni kyseessä on erittäin hyvä veto, yksi elämäni parhaista. Huomenna olen tietysti viisaampi asian suhteen, mutta tähän lähti vetourani suurin panos (yksittäiseen kohteeseen...), joten toivottavasti sisar venäläinen myös tekee jotain elintasoni kohentamiseksi...

Muita hyviä: (unibet)
Kypros - Israel 1 1,57 (Israel kisojen jumbo...)
Ranska - Turkki 2 1,7 (Turkilla kisojen modernein biisi yhdessä Venäjän kanssa...)

Mutta tärkeintähän kisoissa on musiikkinautinto...silti: iskekää kiinni kun vielä voitte!

EDIT: Unohtui tämä: Ruotsi - Viro 2 1,9 :arrow: katso perustelut Akille osoittamastani kyssäristä...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2003, 17:27 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Huerzo kirjoitti:
toivottavasti kaikki palstalaiset ottavat vinkeistä vaarin:

Otetaan! Pelasin tuon Venäjän, tosin maltillisesti 1%:n panoksella, mutta saapa tuota sitten kuitenkin yöllä jännittää.
0

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2003, 18:04 
Status: JäsenLiittynyt: 18.03.2003, 22:35Viestit: 63
Pisteitä: 0
Lainaa:
absoluuttista totuutta Euroopan asukkaiden + Israelin musiikkimausta ei tiedä taas kun keskiyön jälkeen. Jotain tietysti voi jo aavistella...


Mä tossa katselin noita sinkku- ja albumilistoja, jos ois keksiny jotain hienoa peli-ideaa eurooppalaisten musiikkimaun perusteella, mutta mä en tullu hullua hurskaammaks, mut jos joku sais hyvää "lisä-ideaa" ajatuksiinsa...

http://charts.boom.ru/eng/music/
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.05.2003, 18:28 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 16:19Viestit: 2481Paikkakunta: Hollola
Pisteitä: 2081
Kassa: +70.36 yks. Palautus%: 101.35% Panosten ka: 4.01 yks. Vetoja: 1300
Pistetään nyt omat arvaukset, jotka perustuvat mutuun yhden kuuntelukerran jälkeen ja eri äänestysten tuloksiin. Näitä äänestysten tuloksia voi kukin käydä katsomassa alla olevasta osoitteesta. Suora linkitys tuloksiin ei toimi, mutta "polls page" tai "results page" -kohdista pääsee tuloksiin.

http://www.escchart.net/index.php

Kaikki pelit Centrelle (Joukkueen jälkeen on eri äänestysten keskiarvojen perusteella muodostettu sijoitus sekä keskiarvosija. Tulokset on otettu yllä olevasta linkistä.):

Koodi:
Kreikka   (8 - 10,5)   - Irlanti        (19 - 16,6)   1  2.25 (panos 3/5)
Bosnia    (6 - 10,0)   - Ukraina        (22 - 18,3)   1  2.20 (3/5)
Venäjä    (4 - 6,8)    - Espanja        (1 - 2,4)     2  1.85 (2/5)
Islanti   (2 - 4,6)    - Latvia         (9 - 11,0)    1  1.75 (3/5)
Viro      (23 - 20,4)  - Hollanti       (12 - 11,9)   2  1.85 (3/5)
Romania   (11 - 11,5)  - Iso-Britannia  (18 - 16,1)   1  1.90 (3/5)
Kroatia   (7 - 10,1)   - Puola          (21 - 18,1)   1  1.85 (3/5)
Kypros    (16 - 13,8)  - Portugali      (20 - 16,7)   1  1.85 (2/5)

Espanja    (top-3)    2.55 (2/5)
Islanti    (top-3)    4.25 (1/5)


Täytyy olla Huerzon kanssa täysin eri mieltä Virosta. Kappale vaikutti ensi kuulemalta aika lailla vaisulta ja katoaa parempien kappaleiden joukkoon. Omaa näkemystä tukee myös äänestystulokset, joissa Viro on häntäpäässä.
0

_________________
Panokset foorumin seurannassa x/10 pohjautuen kellyyn.
vanhat seurannat
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye