Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 17.12.2017, 00:55

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAlue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Vakio 1
ViestiLähetetty: 20.09.2003, 11:40 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Vakio 1 by TotalCTRL

1 Liverpool Leicester 1
2 Newcastle Bolton 1
3 Tottenham Southampton 1X2

4 Aston Villa Charlton X2
5 Fulham Manchester C 1
6 Leeds Birmingham X2

7 Portsmouth Blackburn 2
8 Crystal P West Bromwich 1X2
9 Derby Sunderland 2

10 Crewe Nottingham 1X
11 Gillingham West Ham 1X
12 Sheffield U Cardiff X2
13 Reading Coventry 1X2

Harava 5 – 3 – 92 hinta 18,40 euroa

perustelut:

1 Liverpool Leicester
Tehottomasti kauden aloittanut Liverpool nappasi tärkeän 3-1 vierasvoiton kovasta Blackburnista edellisellä kierroksella.
Suurimpiin putoajaehdokkaisiin kuuluva nousijajoukkue Leicester otti kauden ensimmäisen voittonsa ja vieläpä kotikannattajien edessä riemukkaasti 4-0 Leedsistä.
Leicester nousi 1.divisioonasta kovan puolustuksen ansiosta, mutta se ei enää riitä Valioliigassa. Liverpoolin puolustus taas on yksi Valioliigan pitävimmistä, joten kovin montaa maalipaikkaa ei vierasjoukkueelle tällä reissulla ole luvassa.
Liverpool voittaa tällaiset ottelut kotikentällään n. 70% todennäköisyydellä, vakion peliprosentti on 77% joten kelpaa hyvin varmaksi.
Merkki: 1

2 Newcastle Bolton
Edelleen ilman voittoa oleva Newcastle on aloittanut kauden pahasti alakanttiin. Joukkue kuuluu materiaaliltaan Valioliigan parhaisiin.
Varsinkin hyökkäyspelissä on suuri ero näiden kahden joukkueen välillä, tehoton Bolton on korkeintaan Valioliigan alempaa keskikastia.
Bolton nappasi edellisellä kierroksella kauden avausvoittonsa, maukkaan 2-0 kotivoiton sekaisin olevasta Middlesbroughista, joukkue saattaa vielä hieman leijua tuon tuloksen jälkeen ja luulla itsestään liikoja.
Newcastle on nyt huippumotivoitunut saamaan kauden ensimmäisen täyden pistepotin, varsinkin kun pelaa kotikannattajien edessä. Normaalisti Newcastlen motivaatio Boltonin tasoista joukkuetta vastaan ei olisi näin suuri. Newcastlella on paljon hampaankolossa penkin alle menneistä kauden 5 ensimmäisistä ottelusta, ja sijaiskärsijäksi joutuu Bolton. Newcastle voittaa ottelun 65% todennäköisyydellä ja vakiossa sitä on hieman ylipelattu (72%).
Merkki: 1

3 Tottenham Southampton
Joukkueet ovat aika lailla samaa kaliibetia, mutta Southampton on paljon paremmassa vireessä.
Tottenhamin heikkoustekijä, puolustuspeli, on pitänyt kauden aikaisemmissa otteluissa hienosti, mutta ei edellisessä 2-4 tappiossa Chelsealle.
Southamptonin puolustuspelissä taas on onnistunut kaikki, joukkue on päästänyt vain kaksi maalia tällä kaudella ja on yhä ansaitusti ilman tappiota. Toki Southamptonin viidestä pelistä neljä on ollut heikkoja joukkueita vastaan, mutta kyllä ManUkin kaatui siinä välissä 1-0 kotikentällä.
Tottenham on 40% kotisuosikki, kohde on vakiossa pelattu aivan oikein joten kaikki merkit käyttöön.
Merkit: 1X2

4 Aston Villa Charlton
Aston Villa on näistä kahdesta joukkueesta aavistuksen parempi, mutta silti vain 45% kotisuosikki tässä ottelussa. Kun vakiossa kotivoittoa on pelattu peräti yli 60%, niin se kannattaa kiertää ja toivoa Charltonin pärjäävän, se pudottaisi useita vakiokuponkeja jatkosta jakamasta pottia.
Aston Villan puolustus repesi edellisen kierroksen ottelussa kun ManCitylta tuli vieraissa kuonoon lukemin 1-4. Nyt kotijoukkue satsaa varmasti paremmin puolustamiseen, ja kun vierasjoukkue Charltonkin olisi varmasti tyytyväinen tasapeliin, niin tasapelin todennäköisyys kasvaa normaalia suuremmaksi.
Merkit: X2

5 Fulham Manchester C
Aliarvostettu Fulham on aloittanut kauden hienosti. Samoin on vierasjoukkue ManCity, jonka rankkaaminen ennen kauden alkua ylempään keskikastiin ei ollut tuulesta temmattu idea.
Joukkueiden välillä on sen verran tasoeroa vierasjoukkueen hyväksi, että kotiedun ollessa Fulhamin puolella joukkueilla on täsmälleen yhtä suuret voitonmahdollisuudet. Vakiossa ManCity on pelattu niukaksi 40% vierassuosikiksi, joten tästä kohteesta toivotaan alipelattua kotivoittoa.
Merkki: 1

6 Leeds Birmingham
Vierasjoukkue Birmingham on näistä kahdesta hiukan parempi, hyökkäyspäässä on pieni etu Leedsin hyväksi mutta puolustuspelissä SUURI ETU Birminghamin eduksi.
Vakion peliprosentti kotivoitolle on lähes 50%, Leeds on tässä ottelussa vain 40% kotisuosikki, joten kotivoitto kannattaa kiertää, koska merkeistä X ja 2 jompi kumpi toteutuu 60% todennäköisyydellä.
Merkit: X2

7 Portsmouth Blackburn
Tässä kohteessa vakionpelaajat ovat menneet pahasti metsään alkukauden tulosten perusteella. Ei Portsmouthia voi enää 5 tappiottoman ottelun jälkeen kukaan pitää suurimpana putoajaehdokkaana, mutta ei se silti ole materiaaliltaan kuin alemman keskikastin porukka, joka vetää kauden alun nousijan innolla ja vastustajian aliarviiodessa sitä pisteet tulevat ”helpommin”.
Blackburn on kentän jokaisella osa-alueella Portsmouthia parempi joukkue, eikä varmasti lähde tähän peliin ylimielisenä.
Portsmouth on tässä pelissä vain äärimmäisen niukka kotisuosikki korkealla olevan itseluottamuksen turvin, vakiossa Portsmouthia on pelattu lähes 55% joten kotivoittoon ei merkkejä kannata tuhlata kun voi laittaa rahansa paljon paremman joukkueen puolesta.
Merkki: 2

8 Crystal P West Bromwich
Kauden hienosti kolmella voitolla aloittanut, mutta sen jälkeen 4 ottelua ilman voittoa pelannut Crystal Palace on pienestä alavireisyydestään huolimatta tässä pelissä niukka suosikki 1.divisioonan parasta joukkuetta West Bromwichia vastaan. Vakion pelaajat ovat pähkäilleet tämän ottelun täsmälleen oikein, ja siitä syystä näin tasainen ottelu vaatii kaikki merkit käyttöön.
Merkit: 1X2

9 Derby Sunderland
Alemman keskikastin Derby vs. kärkipään Sunderland, joten normaalisti tässä pelissä puhuttaisiin hieman yli 40% vierassuosikista. Nyt Sunderland on kuitenkin lähes 50% vierassuosikki, Sunderland on huippumotivoitunut kärsittyään edellisessä pelissä kirvelevän 1-3 vierastappion Stokelle. Vakiossa kohde on pelattu juuri oikein.
Merkki: 2

10 Crewe Nottingham
Nousijajoukkue Crewe kuuluu tämän kauden suurimpiin putoajaehdokkaisiin takaisin 2.divisioonaan. Nottingham hätyyttelee nousukarsintapaikkaa kaiken mennessä nappiin. Nottingham saattaa hieman leijua voitettuaan edellisen ottelun puhtaasti 3-0 Burnleya vastaan vieraskentällä, eikä Nottingham muutenkaan syttyisi parhaimmilleen Crewen tasoista joukkuetta vastaan.
Nottingham on tässä ottelussa n. 40% vierassuosikki, Crewella on siis 60% saumat yltää pisteille. Vakiossa vierasvoittoa on pelattu liikaa, peliprosentti on 50%.
Merkit: 1X

11 Gillingham West Ham
Alemman keskikastin Gillingham vs. nousijasuosikiksi lukeutuva West Ham.
Vierasjoukuke West Hamilla on HIRMUISET nousupaineet tällä kaudella, ja vaikka joukkueen mahdollisuuksiin nousta takaisin heti tällä kaudella ei ihan täysillä uskottu ennen kauden alkua, niin toistaiseksi kaikki näyttää erittäin hyvältä.
Materiaalierosta huolimatta West Ham ei voita Gillinghamin tasoista joukkuetta vieraskentällä kuin 45% todennäköisyydellä, vakion peliprosentti vierasvoitolle on peräti 60%. West Hamin voitto kannattaa siis jättää pois lapuilta, tätä puoltaa vielä sekin seikka että West Hamilla on edessä HUIPPUTÄRKEÄ ja kuuma kotipeli Lontoon paikallisvastustajaa Millwallia vastaan (ottelu jota sekä joukkue että fanit ovat odottaneet!).
Merkit: 1X

12 Sheffield U Cardiff
Kärkipään Sheffield United vs. ylemmän keskikastin Walesin ylpeys Cardiff. Sheffield United voittaa tämän tasoisen vastustajan kotikentällään n. 50% todennäköisyydellä, joten merkki 1 on yhtä todennäköinen kuin merkit X ja 2 yhteensä. Koska vakiossa kotivoittoa on pelattu peräti 70%, se tarkoittaa sitä että vain 30% kupongeista kulkee X ja 2 kautta. Merkit X2 ovat siis selvästi edullisempi pelivalinta, niiden toteutuessa vakiopotti nousee paljon suuremmaksi.
Merkit: X2

13 Reading Coventry
Selvä tasoero ylemmän keskikastin Readingin ja alemman keskikastin Coventryn välillä. Vaikka 55% kotisuosikki Reading onkin vakiossa ylipelattu, niin tämän vakiokierroksen kolmanneksi todennäköisin voittaja kannattaa kuitenkin ottaa mukaan kupongeille tuomaan riville lisää osumistodennäköisyyttä. Coventryn pärjääminen taas nostaisi vakiopottia hienosti.
Merkit: 1X2

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.09.2003, 14:08 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Pelottavan paljon JussiQ:n kanssa samaa mieltä :lol:
Oikeastaan perustelut tulivatkin hänen viestissään, hyvin pitkälle samoilla ideoilla liikun itsekin.

PT-1 9+0 harava.

1 Liverpool Leicester 1
2 Newcastle Bolton 1
3 Tottenham Southampton 1X

4 Aston Villa Charlton 1X
5 Fulham Manchester C 12
6 Leeds Birmingham 1X

7 Portsmouth Blackburn 2
8 Crystal P West Bromwich 1X
9 Derby Sunderland 2

10 Crewe Nottingham 12
11 Gillingham West Ham 1X
12 Sheffield U Cardiff 12
13 Reading Coventry 1X

Parhaat peli-ideat ehdottomasti Blackburn ja kohteissa 10-13 kaikki ei-suosikin voittoa koskevat valinnat. Itse en ihan jaksa uskoa Coventryn voittoon asti, ja Crewe on ollut niin paska että kokeillaan siinä 12-linjaa. Sunderland tuntuu hyvältä varmaidealta. Fulham-City, Tottenham-S'ton ja Leeds-B'ham ovat ihan ympäripyöreitä pelejä ja haisevat ristille tosi pahasti. Tällä kertaa vedetään ne näin, koska rivissä tuntuu muutenkin tulevan ihan liikaa kakkosia.

Pelivalinnat pohjautuvat pääasiassa noihin omiin laskelmiin ja sitten poimimalla omasta mielestäni parhaalta tuntuvat alipelatut merkit.

-Neo

_________________
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Aloittelijoiden ohjeita ja ajankohtaisia uutisia kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Alue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye