Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 24.02.2018, 07:14

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAlue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Vakio 10.1.
ViestiLähetetty: 10.01.2004, 13:05 
Status: JäsenLiittynyt: 23.08.2003, 14:48Viestit: 726Paikkakunta: Petäjävesi
Pisteitä: 0
Aloitetaas tällainen kohtuu säännöllinen vihjaus myös vakio- ja monivetopeleihin. Kiekkovakiot jätetään rauhaan, ja monivedoista pelataan vain kiinnostavimmat :P Pistetään pelit myös seurantaan, niin nähdään miten äijän käy.

Vakioveikkaus ja moniveto, ovat palautusprosenteistaan huolimatta, Veikkauksen ihan ylivoimaista antia. Kansa pelaa niinkuin pelaa, ja aina löytyy hyvää pelattavaa ison rahan jahtaajille. Ajattelin lähestyä kohteita
yksilöllisesti sekä prosenttien valossa että myös pienen analyysin kautta. Kiinnitetään huomiota joukkeiden historiaan, eri osa-alueisiin ym. Eli prossista otetaan parhaat päältä, mutta annetaan myös sijaa tunteelle :wink:

Ja asiaan

VAKIO LA 10.1. (HARAVA paras tulos-1 8+0 6,4€)

1) Arsenal-Middlesbrough 1X
Omat % 70-20-9

Poissaolot
Arsenal: Ashley Cole(tod.näk.) ja Kolo Toure
Middlesbrough: Gaizka Mendieta, Michael Ricketts, Jonathan Greening, Mark Schwarzer 50/50

Arsenal lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta joutuu uudelleenjärjestelemään puolustustaan Touren ja Colen poissaolojen myötä. Arsenal on pelannut jo 22 ottelua ilman tappiota(!), ja tämä varmasti ilahduttaa Wengeriä. Toisaalta pientä tahmeutta on alkanut esiintyä etenkin hyökkäyspäässä, mutta toistaiseksi on selvitty.

Middlesbrough on erittäin kovassa iskussa. Kymmenestä viimeisestä (cup-pelit mukaanlukien) on tullut ainoastaan yksi tappio. Mutta huomatkaa maaliero 8-5! Se on kymmeneen peliin aika vähän. Puolustus toimii, mutta hyökkäys on Arsenalin tapaan kohmeessa.

Huomattavaa on, että Arsenal ja Middlesbrough tulevat pelaamaan 4 peliä vastakkain seuraavan 18 päivän aikana, niin liigaa, FA Cupia sekä Carling Cupia. Risti on paras merkki, mutta Arsun voittoa ei yksinkertaisesti kannattaa jättää pois.

2) Birmingham-Southampton 2
Omat % 41-29-30

Poissaolot
Birmingham: Robbie Savage
Southampton: Claus Lundekvam, Graeme Le Saux(tod.näk.)

Vaikeasti veikattava kohde. Kumpikin pelaa todella epävarmasti tällä hetkellä. Birmingham saattaa hävitä tänään 0-4, ja voittaa ensi viikolla samoin lukemin. Southamptonin tulivoima taas täysin hukassa. Neljässä viimeisessä pelissä ovat Pyhimykset jääneet maaleitta. So'ton on kuitenkin minun mittareissani aavistuksen laadukkaampi nippu, ja alipelattuna (23%) otetaan riskaabelisti ideavarmaksi. Totuushan on, että kyllä sieltä hyökkäyksestäkin potentiaalia löytyy (Beattie, Pahars ym.)

3) Liverpool-Aston Villa 12
Omat % 58-24-18

Poissaolot
Liverpool: Jerzy Dudek, Chris Kirkland
Aston Villa: -

Myös hankala kohde veikata. Pool otti messevän vierasvoiton Chelseasta viikolla, ja tärkeät kolme pistettä sarjataulukon suhteen. Sekä Dudek että Kirkland sivussa, joten Southamptonista tullut lainaveskari Paul Jones pääsee heti tositoimiin. Hyvä maalivahti, mutta saako heti kiinni puolustuksen ajatuksenjuoksusta? Owenin paluu saattaa sytyttää koko joukkueen. Villalla taas on tarjota Juan Pablo Angel, kenties kovavireisin pelaaja koko liigassa tällä hetkellä. Häntä peluutetaankin pienestä vammasta huolimatta. Tuskin mitään maalitonta tasapeliä tiedossa, vaan vauhdikasta perusbrittifutista, jossa vierailijallakin yllätysmahdollisuus.

4) Blackburn-Bolton 1X
Omat % 49-27-24

Poissaolot
Blackburn: Craig Short, Andy Todd, Garry Flitcroft, Alan Mahon
Bolton: Ricardo Gardner

Blackburnilla kokoonpanohuolia keskikentällä. Toisaalta tämä antaa mahdollisuuden uusille yrittäjille lyödä jalkaa oven rakoon. Historia puhuu sen puolesta, että kolmea pistettä ei Bolton mukaan saa. Tasapeli on kuitenkin hyvinkin mahdollinen, sen verran venyvää sorttia tuo Jääskeläisen sakki. Enckelman nähtäneen jo Blackburnin penkillä.

5) Fulham-Everton 2
Omat % 45-27-28

Poissaolot
Fulham: Moritz Volz, Mark Pembridge, Dean Leacock, Alain Goma, Jerome Bonnissel
Everton: Kevin Kilbane(mahd.), Thomas Gravesen(mahd.), Alan Stubbs(mahd.), Joseph Yobo(mahd.)

Kysymysmerkkeinä tähän otteluun ovat Fulhamin Sahan mahdollinen(todennäköinen) siirto Manuun, ja Evertonin lopullinen kokoonpano. Louis Saha ja Steed Malbranque ovat välillä yksin kaataneet koviakin joukkueita, mutta kyllä Fulhamia edelleen vaivaa sama latteus kuin aikaisempinakin kausina. Everton on saanut kasattua hieman itseluottamusta 9 tehdyllä maalilla viimeisessä viidessä pelissä. Tasapeli Arsenalia vastaan viikolla tuskin pahentaa henkistä tilaa. Vähän riskillä mennään tässäkin, mutta kyllä Evertonilla voitonkin avaimet tässä on.

6) Leeds-Tottenham 12
Omat % 41-27-32

Poissaolot
Leeds: Alan Smith, David Batty
Tottenham: Dean Richards, Michael Brown

Leedsille uusia takaiskuja Smithin ja Battyn poissaolojen muodossa. Kotimatsi kuitenkin velvoittaa taistelemaan. Kaikkien vaihtoehtojen kohde loppujen lopuksi. Muuten olisi voinut lähteä hakemaan ideavarmaa Leedsistä, mutta Spursin hieno 4-1 voitto Birminghamista sekä kokoonpanoon palaavat Maurizio Taricco ja Anthony Gardner pakottavat laittamaan myös vierasvoiton kupongille.

7) Charlton-Wolverhampton X2
Omat % 61-23-16

Poissaolot
Charlton: Gary Rowett, Richard Rufus, Shaun Bartlett, Kevin Lisbie
Wolves: Paul Butler, Paul Ince, Steffen Iversen

Prossien mukaan mennään. Ristiä ja Wolvesin voittoa pelattu yhteensä vain 23 prossaa. En jotenkin jaksa uskoa Charltonin keikkuvan neljäntenä, kun kausi päättyy. Wolverhampton ollut tähän asti aivan luokaton vierailija, eikä helppoa ole tänäänkään, mutta kyllä Charlton on vain pelattava ohi.

8) Portsmouth-Manchester City 12
Omat % 40-27-33

Poissaolot
Portsmouth: Alexei Mertin(mahd.)
Manch.C: -

Oman mielenkiintonsa peliin tuo Portsmouthin uusi hankinta, Eyal Berkovic, joka pelaa entisiä seurakavereitaan vastaan. Kun ottaa huomioon vielä viikolla ensiesiintymisensä Pompeyn paidassa tehneen Petri Pasasen, niin on sanottava, että kyllä Portsmouthissa tosissaan ollaan Valioliigassa pysymisen puolesta. City on kuitenkin parhaimmillaan niin kova nippu, että saa kotijoukkue pelata tosissaan, ja rukoilla vielä ylempiä tahoja voiton varmistamiseksi. Vähämaalista tästä tuskin tulee, joten kummankin voitot lapulle.

9) Wigan-Millwall X
Omat % 43-30-27

Poissaolot
Wigan: Andy Liddell
Millwall: Paul Robinson, Mark Phillips

Laitetaan varma risti (vaikka monet varmaan kysenalaistavatkin tasuriprossani). Yksi joskus käypä tapa tarkkailla joukkueiden keskinäisiä mittasuhteita on tarkastella keskinäistä historiaa, ja etenkin löytyykö niissä jotain yhtenäistä tekijää.
Katsotaanpas miten Wigan ja Millwall ovat pelanneet Wiganissa.

24.4.98 Wigan-Millwall 0-0
8.8.98 Wigan-Millwall 0-1
15.1.00 Wigan-Millwall 1-1
17.5.00 Wigan-Millwall (c) 1-0
7.11.00 Wigan-Millwall 1-0

Eli ei ole paljoa maaleilla mässäilty. Mikä nostaa tietty tasurin todennäköisyyttä. Ja kun ottaa huomioon, että tämä on tv-pelinä, niin varma 0-0 :D

10) Sunderland-Nottingham 1X
Omat % 58-24-18

Poissaolot
Sunderland: -
Nottingham: Michael Stewart, Michael Dawson, Davy Oven, David Johnson

Tämä on peli, jossa pakko pelata vähän prossia vastaan. Nottingham sai katkaistua tappioputkensa cupvoitolla WBA:sta, mutta nyt vastus on kovaa luokkaa. Sunderland saa vielä McAteerin ja Björklundin takaisin remmiin sekä uusi laina Kevin Cooper voi olla aloituksessa. Forest ei voita, mutta kohtuuhyvän puolustuksen ansiosta otetaan alipelattu tasuri lapulle.

11) Crystal Palace-Burnley X2
Omat % 50-26-24

Poissaolot
Crystal P: Aki Riihilahti, Michael Hughes, Shaun Derry(mahd.)
Burnley: James McEveley, Arthur Gnohere(tod.näk.)

Hyvä peli-idea on pelata ikuisesti yliarvostettua Crystal Palacea vastaan. Toki he ovat parantaneet otettaan melkoisesti, ja Burnley on takkuillut viime peleissä. Toisaalta maaleja he ovat silti pystyneet tekemään. Burnley on ollut aina vahva Palacen vieraina, joilla on aika ajoin vaikeuksia saada syttyä 100%:sti Burnleyn kaltaisia vieraita vastaan.

12) Reading-Ipswich 2
Omat % 33-28-39

Poissaolot
Reading: Nicky Forster
Ipswich: Darren Bent

Molemmilla hyvät miehet poissa hyökkäyspään kaavailuista, mutta Ipswichin kokoonpano kestää paremmin moiset. Reading sai vähän taitettua surkea alamäkeään, mutta tasurit Walsallia ja Prestonia vastaan eivät anna syytä ilonkiljahduksiin. Ipswich pelannut kerrassaan loisteliaasti viime aikoina, lukuunottamatta käsittämätöntä notkahdusta Palacea vastaan. Hyvä runkovarma.

13) West Ham-Preston 2
Omat % 53-25-22

Poissaolot
West Ham: Jermaine Defoe, Tomas Repka, Rob Lee, Steve Lomas
Preston: Michael Jackson, Marlon Broomes

Tykitetään päätteksi vielä yllätyskakkonen. Preston on joukkue, jolla on hyökkyskapasiteettia kaatamaan sarjan parhaita. Nyt Defoen puuttuminen Hammersien riveistä pistää koko pakan taas uusiksi. West Hamilla ollut yllättäviä vaikeuksia kotikentällä tällä kaudella.

_________________
<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.01.2004, 16:43 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:41Viestit: 595Paikkakunta: nousu. vesi,
Pisteitä: 0
..., saintsit kelpasivat myös haravavarmaksi(9-0-62, -1).

9-0-62, -1(12,40€:a).


1x
2
1
-
1
12
x2
-
12
1
1x
-
12
1x
12
x2
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Alue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye