Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.02.2018, 16:46

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAlue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Mikä Veikkauksen tarjonta?
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 09:51 
Status: JäsenLiittynyt: 29.08.2003, 15:14Viestit: 220Paikkakunta: Jkl:n mlk
Pisteitä: 0
Tuo päävalikon otsikko voisi olla vaikka ylläoleva. Kun muutama viikko sitten kirjoitin veikan huonontaneen pelaajien etuja entisestään niin en ole mieltäni muuttanut asiasta. Uusimmalla listalla kerralla pelattavissa olevien kohteiden määrä on hälyttävän pieni. Lisäksi kertoimia "kansaivälisen" käytännön mukaisesti ripotellaan pitkin viikkoa pelipäivinä pelattaviksi.

Joka tapauksessa 31 kerralla pelattavissa olevaa ottelua on meille veikka tarjonnut tällä viikolla.

Eilisessä Mot:ssa ei ollut taaskaan mitään uutta. Ainoastaan Veikkauksen vanhakantainen suhtautuminen tiedotusvälineisiin sai jatkoa. Jos emme saa sanella mitä meistä kerrotaan niin emme anna asiasta lausuntoa :twisted: .

Täytyy vain hämmästellä näitä tossunkuluttajia, jotka eivät viitsi sijoittaa nettiyhteyksiin sen vertaa että voisivat työntää pelimerkkinsä ulkomaille. :shock: .

Edit: poistin väärää tietoa, jonka pokram alhaalla oikaisi.


Viimeksi muokannut hyde päivämäärä 09.03.2004, 10:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 10:25 
Status: JäsenLiittynyt: 07.12.2003, 10:14Viestit: 88Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 2
niin, eiköhän tuo Veikan käyttämä lause "kohteet ovat pelattavissa kyseisenä päivänä klo 12 mennessä" tarkoita sitä, että Veikka lupaa antaa kertoimet kyseisenä päivänä viimeistään klo 12, minkä jälkeen panosten tykitys kohteisiin voi alkaa...

tosin, voihan niitä sitten vielä muuttaa iltapaivän mittaan, jos oikein alkaa ahistaa :roll:

tuo nettiyhteys-jutska on suurelle osalle kansalaisia vielä liian iso peikko sekä hinnan että käytön suhteen; eipä tarvitse kuin lukea lehtiä ja kuunnella uutisia, niin moni tossunkuluttaja pusertaa jo hikeä otsaltaan kaikenlaisten virushälytysten takia...
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 12:39 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3598Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3177
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Lainaa:
Eilisessä Mot:ssa ei ollut taaskaan mitään uutta. Ainoastaan Veikkauksen vanhakantainen suhtautuminen tiedotusvälineisiin sai jatkoa. Jos emme saa sanella mitä meistä kerrotaan niin emme anna asiasta lausuntoa

Tuo alkaa kyllä myös itseäni ärsyttää pikkuhiljaa. Joka ainut aiheesta tehty pätkä tiedotusvälineissä jauhaa samaa vanhaa kakkaa, sitten Laihon kommentit ja Ladsin "me tarjoamme parempaa" ja jonkun lakimiehen "kyllähän EU sanoo näin ja näin". Joten turhauttavaa kun asiaa vatvotaan vain edes takas, jotenkin koko touhuun voisi ottaa konkreettisemmin kantaa että muutosta tapahtuisi edes 5 vuoden sisällä. Jonkun tahon täytyisi lähteä tuohon monopolikysymykseen kunnolla vastaan ja pistää valtiovaltaa tiukoille. Alkaa tuntua että pelaajien pitää nousta barrikadeille ennen kuin mitään tapahtuu.

T: Neo
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 13:04 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6211
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Omasta mielestäni tuo eilinen ohjelma oli varsin hyvä. En muista aikaisemmin nähneeni puolueettoman tahon (se asianajaja) noin tarkasti käsittelevän noita EU-päätösksiä ja vetävän suoria johtopäätöksiä Veikkauksen toiminnasta. Kyllä Laihon kommentit jäivät auttamatta alakynteen Ladsin ja asianajajan asiallisten mielipiteiden takia. Aivan eriluokan ohjelma mitä esim. joskus kolmosella oli, kun asiasta "väittelivät" sisäministeriön ja Veikkauksen edustajat :shock:
Myös sen "uhkapeliriippuvaisen" kommentit olivat varsin hyviä.

_________________
Suurimmat vedonlyöntibonukset 2017
Suomen parhaat Vedonlyöntivihjeet
Suomen suurin Vedonlyöntisivusto
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 15:25 
Status: JäsenLiittynyt: 13.09.2003, 14:18Viestit: 21
Pisteitä: 0
Ohjelma oli todellakin hyvä vastoin kaikkia odotuksiani. Laihokin näytti jo puolittain tappionsa myöntäneeltä. Enää ei väitetty, että Gambellin tapaus ei mitenkään koskisi Suomea. Eikä myöskään, että nykyinen systeemi olisi ideaali haitojen vähentämisen kannalta (ainakaan vakuuttavasti).
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 18:55 
Status: JäsenLiittynyt: 05.06.2003, 14:38Viestit: 29
Pisteitä: 42
Korjataan aluksi yksi varsin yleinen väärinkäsitys: Veikkauksella ja Laiholla ei ole keskenään mitään tekemistä: Laiho on sisäasiainministeriön arpajais- ja asehallintayksikön johtaja, jonka tehtävänä on valvoa sitä, että rahapelitoiminnassa noudatetaan Suomen arpajaislakia.

Arpajaislain pohjana käytetyissä rahapeliasetuksissa on varsin tarkkaan määrätty se, minkä tyyppisiä pelejä ja millä palautusprosentilla Suomessa saa järjestää. On aivan selvä, että mikäli näitä tiukkoja asetuksia löystytettäisiin, niin Veikankin pelitarjonta olisi paljon laajempaa. Esimerkiksi pitkävedon palautusprosentin nostaminen kesti näin kauan vain siitä syystä, että rahapeliasetuksiin muutoksen saaminen otti "yllättävän" paljon aikaa.

Itseasiassa minua ihmetyttää se ainainen narina, millä Veikan monopoliin suhtaudutaan. Itse olen pelannut tuhdeilla panoksilla ulkomaille niin kauan kuin se on ollut mahdollista ja ainakin minulle on täysin yksi ja sama onko täällä monopoli vai ei, kun netissä on koko maailman pelitarjonta yhdellä klikkauksella edessä ja varsinkin kun verottajalla ei ole oikeutta verottaa EU-alueelta saatuja vedonlyöntivoittoja.

Mot-ohjelma oli täysin tyhjänpäiväinen Ladbrokesin sponssaama juttu, jossa ei tullut esille mitään uutta.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 19:55 
Status: JäsenLiittynyt: 22.08.2003, 14:27Viestit: 432Paikkakunta: Espoo :-(
Pisteitä: 0
Modelle hieman palautetta.

Veikkaus on valtion yhtiö ja Sisäministeriö on valtion virasto. Jos tuossa ei ole tarpeeksi yhteyttä, niin täytyy ihmetellä. GREFin tapaamisissa on valtiolliset monopolit saaneet edustaa itseään parhaimmaksi katsomallaan tavallaan. Uskoisin myös Laihon ja Veikkauksen edustajienkin tapailleet peliasioiden tiimoilta monesti.

Jos Modea ei ole kiinnostanut näiden asioiden seuraaminen ja niistä kirjoittelu, niin on ollut kuitenkin hyvä, että tästä maasta sitä porukkaa on löytynyt. Hollannin ja Saksan tie olisi saattaanut olla täälläkin edessä, ja siihen olisi loppunut hyvin monen suomalaisen ulkomaille pelaaminen.

Joo, kyllä meikäläisenkin mielestä esim. RAY saa pitää Suomessa monopolinsa, koska ne pelit ovat sellaisia, että järjestäjä on aina voittaja. Niiden pelien suhteen olisi vaikea ratkaista kysymys kuka saa rikastua muiden kustannuksella lisenssien antamisen jälkeen. Jotkut rikkaat ihmiset entisestään vaiko tavallinen sukan kuluttaja?

Veikkauskin saa meikäläisen mielestä pitää monopolinsa niissä peleissä missä järjestäjällä ei ole mitään riskiä häviämisestä.

Vedonlyönnissä Veikkaus ei pysty tarjoamaan vieläkään niin hyviä ehtoja, että ne riittäisivät pelaajille, koska tarjoamalla loistavat ehdot yhtiöllä olisi vaara hävitä rahaa, ja pelaaminen ulkomaille jatkuu. Yksi yhtiö ei sitä milloinkaan pysty tekemään. Kolme yhtiötä pystyisi jo tarjoamaan suurimmalle osalle vedonlyöntiä ehdoilla joilla rahat tässä maassa pysyisivät jalkapallossa ja jääkiekossa. Suomalaisittain marginaalilajeja ei näidenkään yhtiöiden olisi järkevää edes tarjota.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.03.2004, 21:30 
Status: JäsenLiittynyt: 01.01.2004, 12:30Viestit: 418Paikkakunta: Helsinki
Pisteitä: 0
Modelle:

"Itseasiassa minua ihmetyttää se ainainen narina, millä Veikan monopoliin suhtaudutaan. "

Narina johtunee siitä, että Veikkauksen perustelut monopoliaseman säilyttämiseksi ovat vähä-älyisiä: ts. eivät perustu tosiasioihin (haittojen minimoiminen, yleishyödyllisyys yms). Paskanpuhuminen aiheuttaa yleensä narinaa.

Itse pelaisin mieluummin vähät rahani Suomessa sijaitsevaan pelitoimistoon, jolloin verorahat jäisivät tänne.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.03.2004, 18:15 
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 14:40Viestit: 18Paikkakunta: Espoo
Pisteitä: 0
'haittojen minimointi' on myös omasta mielestäni säälittävä tekosyy veikkauksen monopolille.
Itse olen pelannut myös paffille, mutta jotenkin tuntuu mukavammalta viedä laput pelipisteeseen. :?

Veikkaukselta löytyy kuitenkin perinteikkäitä ja lähestulkoon ainutlaatuisia pelimuotoja (vakioveikkaus, moniveto), jotka tasapainottavat kertoimien ajoittaista surkeutta.

kiinteäkertoimisilla tulosvedoilla pelleilyn saisi veikkaus lopettaa, sillä 'tuulipukukansan' tyhmyydestä hyötyminen totalisaattorivetojen muodossa on huomattavasti valitettavan laskelmoivia kiinteitä kertoimia parempi vaihtoehto. :wink:

_________________
http://forlan.deviantart.com
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.03.2004, 19:48 
Status: JäsenLiittynyt: 05.01.2004, 22:20Viestit: 234Paikkakunta: Oulu
Pisteitä: 0
Jason kirjoitti:
kiinteäkertoimisilla tulosvedoilla pelleilyn saisi veikkaus lopettaa, sillä 'tuulipukukansan' tyhmyydestä hyötyminen totalisaattorivetojen muodossa on huomattavasti valitettavan laskelmoivia kiinteitä kertoimia parempi vaihtoehto. :wink:


Jep mutta kun palautusprosentti on säälittävät 70 niin melko vaikea on ylikertoimia tulosvedosta löytää, jalkapallosta varsinkin. Mutta esim. moniveto on kyllä hyvä peli 70% pp huolimatta koska mahdollisuuksia on niin paljon ja tuulipuvut kasaavat järjestelmiä.
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.03.2004, 12:57 
Status: JäsenLiittynyt: 15.09.2003, 15:46Viestit: 495Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?
Pisteitä: 8
Lainaa:
Itseasiassa minua ihmetyttää se ainainen narina, millä Veikan monopoliin suhtaudutaan. Itse olen pelannut tuhdeilla panoksilla ulkomaille niin kauan kuin se on ollut mahdollista ja ainakin minulle on täysin yksi ja sama onko täällä monopoli vai ei, kun netissä on koko maailman pelitarjonta yhdellä klikkauksella edessä ja varsinkin kun verottajalla ei ole oikeutta verottaa EU-alueelta saatuja vedonlyöntivoittoja.


Olen asiasta täysin samaa mieltä Moden kanssa, mutta ymmärrän kaikki kannat keskustelussa. Itse pelaa aika paljon (liikevaihto 2003 332830€) ja aika moneen yhtiöön (10-17) ulkomaille, eikä minua kiinnosta mikään muun kuin millä yhtiöllä on paras kerroin pelivalinnalleni (myös panoskatto). Jos veikkaus nostaisi palautusprosenttinsa kansainväliselle huipputasolle, ei se minulle merkitsisi muuta kuin että tulisi 18 yhtiö lisää mistä valita kerroin. Olisihan hyvä että verorahat jäisivät Suomeen, mutta kun ajatellaan tilannetta että veikkaus antaa kohteellesi 2.20 (siis esimerkiksi fiktionaalisilla 95-100 palautusprosenteilla) ja ulkomailta saa 2.55 niin 2000e panoksella voitat 700e vähemmän, ei siinä paljon veroja ajatella. Se on fakta, että pelieurojen siirtyminen ulkomaille jatkuu teki Veikkaus mitä tahansa, aika jolloin asialle olisi voinut tehdä jotain on jo ohi :roll:
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Alue on lukittu Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye