Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 23.11.2017, 01:59

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin
ViestiLähetetty: 13.10.2011, 10:19 
Status: JäsenLiittynyt: 13.10.2011, 10:10Viestit: 2
Pisteitä: 0
Hei,

Onks kellään mitään kikkaa kuinka salasanatallennus toimii firefoxissa (tai onko kokemusta että toimii muussa selaimessa)? firefoxilla en oo saanu ainakaan toimimaan... Välillä tulee tilanteita että on ns kiire lyödä veto, ja toi pinnacle ei pidä kovin pitkään käyttäjää sisäänkirjautuneena.

Thanks.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin
ViestiLähetetty: 13.10.2011, 11:48 
Status: JäsenLiittynyt: 12.05.2010, 08:56Viestit: 1736
Pisteitä: 1137
Kassa: +31.87 yks. Palautus%: 102.98% Panosten ka: 2.58 yks. Vetoja: 416
Onko tämä ongelma ainoastaan Pinnaclella? Eli toimiiko muilla bookereilla?
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin
ViestiLähetetty: 14.10.2011, 14:25 
Status: JäsenLiittynyt: 13.10.2011, 10:10Viestit: 2
Pisteitä: 0
tuntuu olevan vähän tapauskohtaista. Unibet ja Nordicbet tallettaa, mutta kokeilin nyt esim. Betfairia niin sinne ei saa talletettua, mutta toisaalta siellä säilyy istunto useita tunteja... olis iso apu jos pääsis nopsaa vetämään vedot tietyissä tilanteissa.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin
ViestiLähetetty: 14.10.2011, 18:04 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 12:22Viestit: 1311
Pisteitä: 194
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... serprofile

Kokeileppa tuota.

Jos tunnuksien tallennus ei toimi jollain sivulla, kannattaa kokeilla ajaa selaimen osoiterivillä tämä skripti:

Koodi:
javascript:(function(){var%20ca,cea,cs,df,dfe,i,j,x,y;function%20n(i,what){return%20i+%22%20%22+what+((i==1)?%22%22:%22s%22)}ca=cea=cs=0;df=document.forms;for(i=0;i<df.length;++i){x=df[i];dfe=x.elements;if(x.onsubmit){x.onsubmit=%22%22;++cs;}if(x.attributes[%22autocomplete%22]){x.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++ca;}for(j=0;j<dfe.length;++j){y=dfe[j];if(y.attributes[%22autocomplete%22]){y.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++cea;}}}alert(%22Removed%20autocomplete=off%20from%20%22+n(ca,%22form%22)+%22%20and%20from%20%22+n(cea,%22form%20element%22)+%22,%20and%20removed%20onsubmit%20from%20%22+n(cs,%22form%22)+%22.%20After%20you%20type%20your%20password%20and%20submit%20the%20form,%20the%20browser%20will%20offer%20to%20remember%20your%20password.%22)})();


Tuo poistaa login-kenttiin tehdyt auto complete-asetukset, jolloin Firefox yleensä suostuu tallentamaan tunnukset. Ja kun FF on kerran tallentanut tunnukset, secure loginin wandi toimii (lähes) aina. Betfairilla login-kenttää on tosin sotkettu ylimääräisellä Javascriptillä, joten siellä pitää aina ennen kirjautumista manuaalisesti "aktivoida" login ruutu kirjoittamalla jotain username & password-kohtiin, jonka jälkeen voi vasta klikata wandia.

Näillä ohjeilla pitäisi onnistua ainakin 80%:lle bookkereista tunnuksien tallennus.
0

_________________
Seuranta
Vedonlyöntityökaluja
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye