Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 16.01.2018, 19:48

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 31 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Eka bugi
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 13:06 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Yritin tässä muutella omaa profiiliani eli painoin käyttäjätiedot systeemiä tuosta ylälaidasta ja tämmöistä tuli:

80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?>

Toivottavasti oli tilapäistä.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 13:15 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Pitääpä sanoa että tuohon on PAHA kommentoida mitään. Itselläni ainakin tuntui toimivan.

Onnistuitko siinä ollenkaan, vai antaako se aina tuon saman.

Ilmoitelkaa muutkin mikäli jotain vastaavaa sattuu kohdalle, sillä otan tarvittaessa yhteyttä tietokannan ylläpitäjään, mikäli ongelmia ilmenee emmekä osaa muuten niissä auttaa.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 14:01 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Kerran onnistuin aamusella muuttamaan profiiliani ja nyt iltapäivästä ei onnistu ollenkaan. Heti kun painan sitä nappulaa, uusi sivu aukeaa ja toi mainitsemani teksti tulee ruutuun.

Olettekos muuten kaksi eri henkilöä mikko ja mikkou?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 14:09 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Berrie kirjoitti:
Kerran onnistuin aamusella muuttamaan profiiliani ja nyt iltapäivästä ei onnistu ollenkaan. Heti kun painan sitä nappulaa, uusi sivu aukeaa ja toi mainitsemani teksti tulee ruutuun.

Olettekos muuten kaksi eri henkilöä mikko ja mikkou?


Onpa kummallista, itselläni ainakin tuntuu toimivan moitteettomasti. Koitan saada tuosta virheilmoituksesta jotakin selvää kunhan töiltäni muuten ehdin.

Niin emmekä ole "eri" henkilö, vaan mikko on admin-käyttäjänä enkä halua turhantakia loggautua sisään admin-tunnuksilla mikäli tarve ei vaadi.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 16:52 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 11:29Viestit: 788Paikkakunta: Joensuu
Pisteitä: 214
Kassa: +10.34 yks. Palautus%: 101.08% Panosten ka: 4.31 yks. Vetoja: 221
Mulle tuli tuommoista saman-oloista sotkua näyttöön kuin Berriellä, kun laitoin ekan lotto-rivini, sen jälkeen kun painoin lähetä. Viesti tallentui taululle kuitenkin oikein. :?:
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 18:22 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Nyt toimii, en tiedä vaikuttaako kun nyt istuksin kotosalla. Pitää huomenna kokeilla lisää.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.01.2003, 18:41 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Sain itsekin kotiin tultuani samaan suuntaan olevan "hirveän" virheherjan, ja epäilen että se johtunee siitä että operaattori päivittelee(siis epäilen) tuota tietokantaansa. Ainakin se virhe jonka itse sain viittasi siihen että oli hiukan ongelmia liikuskella kannassa, mutta kun klikkasin back-nappulaa kaikki palasi ennalleen, joten kovin nopea tuo ainakin minulla oli. Pitänee seurata kuitenkin tilannetta ja ryhtyä toimiin mikäli tällaista alkaa tapahtua kaikenaikaa.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.01.2003, 08:22 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Tässä koneistossa taitaa olla pientä bugin poikasta. Nyt se virhe tulee tavallista viestiä avatessa. No jospa tämä on vain alkukankeutta.

Editti: Nyt onnistuu profiilinpäivitys, joten yksi juttu kerrallaan on persuuksillaan. :wink:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.01.2003, 14:58 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Joo toivotaan että se on vain "alkukankeutta".....

Itsekin törmäsin jonkinlaiseen HIRVEÄÄN scriptiin kun yritin eilen avata jotakin viestiä, mutta back nappulalla siitä selvittiin eikä ole senjälkeen näkynyt?

Enpä osaa kyllä nyt sanoa mistä moinen johtuu, mutta katsotaan nyt mikäli se alkaa oikein TOSISSAAN rassaamaan niin otetaan tuo sitten tarkemman silmäilyn alle.

Onkos muuten moni muu huomannut saman asian?

Ps. Eipä tuo tarkemmalla silmäilyllä taidakaan olla operaattorin vika, sillä senverran usein se on sinullakin esiintynyt, joten katsotaan nyt.... Mitenkäs muuten, haittaako se kirjoittelemistasi oikein kunnolla???
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.01.2003, 15:02 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Ei ole haitannut kirjoittamista. En vaan pysty lukemaan tuota Epen kommentoimaa Nimenmuutos-juttuani. Ja eilen en voinut editoida profiiliani, mutta muuten toimii hyvin. Ilmoitan jos joskus kirjoituskin tökkii.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.01.2003, 15:03 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
No kyllähän toi mielestäni hiukan tökkii mikäli et pääse lukemaan joitain viestiketjuja.... :)
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.01.2003, 09:21 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Tällä hetkellä toimii kaikki. Kopkopkop...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: Eka bugi
ViestiLähetetty: 16.01.2003, 23:24 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 03:54Viestit: 132Paikkakunta: Vantaa
Pisteitä: 0
Berrie kirjoitti:
Yritin tässä muutella omaa profiiliani eli painoin käyttäjätiedot systeemiä tuosta ylälaidasta ja tämmöistä tuli:

80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; //...

Sama vika iltayhdeksän nurkilla kun piti tarkistaa päivän NBA-vihjeet. Taitaa olla joku perusvika softassa tai sitten se on vaan Duunarin kirous. Vitsaus joka saa taulut lakkaamaan toimimasta viimeistään kuukauden aktiivikäytön jälkeen :(
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.01.2003, 23:28 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
No tuskinpa se on duunarin kirous, joku kummallinen "ominaisuus", joka aina välillä on jollekin iskenyt???? Katsellaan tilannetta nyt vielä ennenkuin mihinkään ryhdytään.

Tosin itse selvisin siitä back-nappulalla eikä ole senjälkeen näkynyt.

kummallista....
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: "a bugs life... "
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 14:33 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:41Viestit: 595Paikkakunta: nousu. vesi,
Pisteitä: 0
80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?> ,

ei ensimmäinen kerta... .
0

_________________
Kuva
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: "a bugs life... "
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 15:58 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 11:29Viestit: 788Paikkakunta: Joensuu
Pisteitä: 214
Kassa: +10.34 yks. Palautus%: 101.08% Panosten ka: 4.31 yks. Vetoja: 221
dapple kirjoitti:
80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?> ,

ei ensimmäinen kerta... .


Arvaan, et yritit lukea Berrien topiccia "NBA Ma". Saman ylläolevan "tipsin" sain minäkin sieltä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 16:03 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Saanko kysyä mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytätte?

Itse olen saanut kerran vastaavan ilmoituksen, mutta muuten sivut ovat itsellä toimineet moitteetta..... Testailtu on Linux 8.0+Mozilla 1.1 sekä uusin Opera, sekä WindowsXP+uusin InternetExplorer.........Sekä HP-UX11i + Netscape 4.76.

Kummallista että se sama virhe toistuu avattaessa tiettyjä topicceja???? Koitan saada jotakin aikaiseksi tuon suhteen vielä tänäiltana. Siihen asti kärsivällisyyttä :)
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 16:36 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 11:29Viestit: 788Paikkakunta: Joensuu
Pisteitä: 214
Kassa: +10.34 yks. Palautus%: 101.08% Panosten ka: 4.31 yks. Vetoja: 221
Töissä NT ja kotona XP prof. Selaimena molemmissa uusin MS IE.
Äskeinen sotku tuli töistä käytettynä. Pari kertaa aikaisemmin tullut sama, mutta toisella yrittämällä taas topicciin on päässyt, äsken ei päässyt, vaikka monta kertaa yritin. Mutta hyvin on muuten pelannut ja hyvällä tiellä ollaan.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: "a bugs life... "
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 18:09 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 03:54Viestit: 132Paikkakunta: Vantaa
Pisteitä: 0
shiirer kirjoitti:
Arvaan, et yritit lukea Berrien topiccia "NBA Ma". Saman ylläolevan "tipsin" sain minäkin sieltä.


Sama juttu. Pari yhteistä nimittäjää ainakin meikäläisellä aina kun tuo häikkä tulee:
- aina ulkomaat USA-osiossa.
- aina NBA topicissa.
- aina Berrien aloittamassa.

Mahdollisesti joku muokkausbugi mikä aktivoituu juuri sillä tapaa toteutettuna kuin Berrie sen tekee? Tai ehkä vaan joku ulkousan erityisominaisuus? Neljä kertaa viidestä onneksi luettavissa selkokielellä backin painamisen jälkeen. (windows 98 ja IE 6)
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: saat...
ViestiLähetetty: 20.01.2003, 18:13 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:41Viestit: 595Paikkakunta: nousu. vesi,
Pisteitä: 0
...XP Home(SF) ja IE 6.? ... uusin kuitenkin... . Taisi tulla kun yritin omasta profiilista päävalikkoon... .
0

_________________
Kuva
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko: Re: "a bugs life... "
ViestiLähetetty: 21.01.2003, 08:48 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Duunari kirjoitti:
- aina ulkomaat USA-osiossa.
- aina NBA topicissa.
- aina Berrien aloittamassa.

Mahdollisesti joku muokkausbugi mikä aktivoituu juuri sillä tapaa toteutettuna kuin Berrie sen tekee? Tai ehkä vaan joku ulkousan erityisominaisuus? Neljä kertaa viidestä onneksi luettavissa selkokielellä backin painamisen jälkeen. (windows 98 ja IE 6)


Meikä on itse per*ele... :evil:

En kyllä taida mitään ihmeellistä tehdä, onhan mulla toki boldia käytetty mutta suljen aina kaikki ja ei pitäs olla muuta ihmeellistä. Jospa se poistuisi. Millon meinasit päivitellä koneistoa Mikko?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.01.2003, 12:03 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
No meinasin päivitellä jo muutama päivä sitten, mutta en kiireessä ehtinyt tutkia tuota tehdä. Lähipäivien asia se kuitenkin(taas lupaan) on, joten toivotaan että se poistaa tuon sinänsä "hauskan" pikkuvirheen......

Ps. Niin taidat tosiaankin olla "pikku pirulainen" ;)
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.01.2003, 10:59 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Taas pukkas hieman bugia eli yritin päivittää profiilia ja tämmöinen tuli tuohon yläosaan ja alaosa jäi tyhjäksi:

Template->loadfile(): File ./templates/subSilver/profile_add_body.tpl for handle body is empty

Sitten yritin vastata tähän topicciin ja sain tyhjälle sivulle tällaisen ilmon:

Fatal error: input in flex scanner failed in /www/int2000/a/11774/html/forum/posting.php on line 1

Oikeen kuolettava errori, meinasi jo henki salpautua...
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.01.2003, 11:54 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Itse huomasin koko sivujen olleen alhaalla ainakin pienen hetken tuossa klo. 10.00 aikoihin, huomasiko kukaan muu samaa?

En päässyt koko www.ylikerroin.com sivuihin lainkaan käsiksi, ja kun tarkistin hakemiston palveluntarjoajan palvelusta ei siellä näkynyt ensimmäistäkään fileä????? Ainoaksi selitykseksi keksin sen, että palveluntarjoaja teki jonkinlaisia muutostöitä palvelussaan, ja mountit saattoivat olla hetken hiukan "sivuraiteella"....

No hetken kuluttua homma palasi taas oikeille urilleen.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.01.2003, 14:35 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:41Viestit: 595Paikkakunta: nousu. vesi,
Pisteitä: 0
... mielenkiintoista... kun kysyt(?) niin tuosta "palaute&tiedotteesta" tulin suoraan lukemaan tämän topikin viimeisen uuden aiheen... niin välähti jotain bukin tapaista ruudussa... mutta niin nopeasti ettei saa selvää... muuten ei ole ollut mitään häikkää... enkä eilen illallakaan huomannut... ainakaan täällä foorumi puolella mitään outoa... toimi aivan normaalisti.
Saisiko tuon kellon 24tuntiseksi - jos mahdollista... vai pitäsikö se onnistua omista asetuksista...?
0

_________________
Kuva
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 31 viestiä ]  Mene sivulle <1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye