Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 16.12.2017, 12:21

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Excel taulukko Forumiin?
ViestiLähetetty: 17.11.2006, 18:06 
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 21:29Viestit: 487Paikkakunta: JKL
Pisteitä: 0
Neuvokaas kädetöntä, eli miten saisin Excel taulukon suoraan tänne forumiin esimerkiksi tähän kohtaan, ettei tarvitsis aina käsin näpytellä numeroita sun muita? Yritin etsiä hausta, mutten löytänyt siitä juttua. Mä en ymmärrä näitä(kään) asioita sitten yhtään :D
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.11.2006, 23:20 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Tuohon pitää tehdä jonkinlainen parannus, yksinkertaista neuvoa ei taida olla. Mutta nyt en ala neuvomaan mitään ku teki jo kirjautuminen tiukkaa. ;)

Html-taulukoihin taitaa olla apuvälineitä mutta exceliin ei. Palaan asiaan joko yv:llä tai tähän.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.11.2006, 13:09 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Tähän on varmaankin tulossa jonkinlainen ratkaisu. Eräs yksinkertainen malli on nyt testattavana. Jos muilla on akuuttia tarvetta kyseiselle toiminnolle niin ottakaa yhteyttä vaikka YV:llä. Muutos tulee ratkaisumallissa Excelin puolelle.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.11.2006, 13:28 
Status: JäsenLiittynyt: 23.03.2003, 16:54Viestit: 2187Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 76
Kassa: -109.66 yks. Palautus%: 95.74% Panosten ka: 14.63 yks. Vetoja: 176
B:llä on varmaan joku hienompi ja kaiken kattava ratkaisu mutta useissa tilanteissa seuraava yksinkertainen malli saattaa toimia:

1.Kopioidaan excelissä solut leikepöydälle
2.Mennää http://www.sb-lines.com/tabler.php sivulle
3.Pastetaan kopioitu data Data kenttää ja vaihdetaan Header is first row asetus päälle
4.Painetaan Table nappia ja kopioidaan table kentässä oleva teksti tänne viestin lähetykseen

Otsikko1Otsikko2Otsikko3
Arvo1Arvo2Arvo3
Arvo1.1Arvo2.2Arvo3.3
Arvo1.2Arvo2.3Arvo3.4


http://www.bagism.com/tablemaker/ Ajaa periaateessa saman asian ja se sisältää enemmän valinnanvaraa mutta tuon tuottama taulukko pitää vielä putsata turhista rivinvaihdoista esimerkiksi http://www.sb-lines.com/nls.php kautta.
0


Viimeksi muokannut MarkusM päivämäärä 12.03.2007, 12:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.11.2006, 14:33 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 12:22Viestit: 1314
Pisteitä: 203
Kyseeseen voisi tulla myös Excelin KETJUTA -funktio. Eli jos data on alueessa A1:B5 niin tehdään soluun C1 kaava

=KETJUTA("
";A1;"";B1)

ja kopioidaan tuo soluihin C1-C5.

Lopuksi kootaan rimpsu yhdeksi pötköksi kaavalla

=KETJUTA("";C1;C2;C3;C4;C5;"
")

ja liitetään solu foorumille.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.11.2006, 09:50 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Laitetaanpa tämä jakoon, jos jollakin tarvetta löytyy. Tuossa jonkinlainen pikaohje.

1. Avaa Excel
2. Tyhjällä tai halutulla työkirjalla ollessasi paina Alt + F11 nappuloita avataksesi Excelin Visual Basic "puolen"
3. Valitse valikosta Insert kohta Module ja tyhjä "tekstiruutu" ilmaantuu näytölle
4. Kopioi tiedoston http://www.ylikerroin.com/file/excel2forum2.txt sisältö ruutuun
5. Tämän lisäksi sinun pitää lisätä eräs objekti että voit käyttää leikepöytää eli valikosta Tools kohta References... ja laita rasti kohtaan Microsoft Forms 2.0 Object Library ja Ok
6. Nyt voit laittaa Visual basic "puolen" kiinni ylänurkan rastista
7. Nyt Makroista (Työkalut - Makro - Makrot... eng. Tools - Macro - Macros...) pitäisi löytyä TeeTaulukko-makro

Käyttö:
Tarkoitus on että valitset halutut rivit ja solut maalaamalla ja paukaisemalla kyseistä makroa, data kopioituu leikepöydälle ja voit pasteta sen foorumille.

Voi olla että joudut tilapäisesti lisäämään työkirjaan ohjausobjektin (eli vaikkapa painonapin) saadaksesi tuon tuon Microsoft Forms 2.0 Obj Libin näkyviin valikkoon, mutta kysykää lisää jos ei onnistu.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.11.2006, 14:15 
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 21:29Viestit: 487Paikkakunta: JKL
Pisteitä: 0
Mä olen nyt käyttänyt tuota Berrien ohjetta jonkun aikaa ja minusta se on tosi kätevä ja toimii hyvin. Kiitos vaan Berrielle vielä vaivannäöstä!
0

_________________
Seuranta
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 01.03.2007, 18:26 
Status: JäsenLiittynyt: 13.09.2005, 14:58Viestit: 24
Pisteitä: 0
Mä en saa tota Microsoft Forms 2.0 Object Library näkymään... Miten mä saan sen?

EDIT: Onnistuin saamaan sen näkyviin! Kiitos !
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye