Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 16.12.2017, 16:17

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 10 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Apuja tarvitaan tän koneiston kanssa
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 12:53 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Yritin viritellä tuonne seurantaan noita omia pelejäni ja niin kuin voitte käydä katsomassa, hele*etin hyvällä menestyksellä. Ei oikein tuo code "esimuotoiltu" teksti toimi. Notepadissa näyttää siedettävältä mutta tuossa ei. Jos löytyy tietoa miten saisin noi kunnolla, niin tuo esiin vaan.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 13:06 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Samaa yritin itsekin mutta ei tunnu auttavan. HTML päälle prkel! :) Sillä noi saisi muotoiltua.

-Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 13:18 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Ei auta.

If you are allowed to use it (SIIS HTML) you will probably find only certain tags work.

Ja table-tagit ei kuulu siihen porukkaan. Yritettiin tuolla Finnishbettingissä sallia HTML.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 14:34 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
No niin,

hiukan säädettiin ja kokeiltiin Berrien kanssa uusia konsteja tuon html:n kanssa, ja nyt seuraavat html-tagit ovat listalla: (b,i,u,pre,table,tr,td,th) joten noilla voi yrittää vääntää.

Mikäli lisätarvetta tai vastaavaa tulee, niin katsellaan hommaa taas eteenpäin.

-mikko
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 14:41 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Tuossa testailin, niin vähä voi taulun elämää sekoittaa laittamalla yhden ylimääräisen tablen sulkemistagin. Näin menee toi alaosa sekaisin, mutta kun käyttäjä pitää huolen että käyttää noita tageja oikein niin ongelmia ei tule. Mutta helppohan ne on poistaa käytöstä jos ongelmia ilmaantuu.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 14:50 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 00:21Viestit: 2128
Pisteitä: 9
Berrie kirjoitti:
Tuossa testailin, niin vähä voi taulun elämää sekoittaa laittamalla yhden ylimääräisen tablen sulkemistagin. Näin menee toi alaosa sekaisin, mutta kun käyttäjä pitää huolen että käyttää noita tageja oikein niin ongelmia ei tule. Mutta helppohan ne on poistaa käytöstä jos ongelmia ilmaantuu.


Joo tuo saattaa kyllä tulla ongelmaksi tällä taululla, mutta katsotaan nyt ainakin alkuun miten tuo sujuu.

Otetaan pois käytöstä mikäli homma ei suju tai tulee liikaa sekaannuksia.
0

_________________
Ilmaiset vedonlyöntivihjeet
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 16:24 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
pre -tagi riittää tuohon tabulaarisen tiedon näyttämiseen, ei tartte taulukkoa (sotkemaan). Kiitän herra moderaattori :) EDIT: Joo, se näköjään jättääkin jostain syystä ylimääräisen rivivälin.
<pre>
1 2 3
a b c
1 2 3
</pre>




1 2 3
a b c
1 2 3


Voit poistaa tämän viestin :)
-Neo
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 17:11 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
En tiedä mistä johtuu, mutta taulukoissa (siis table), ei kannata käyttää th, td ja tr sulkutageja. Niistä tulee jokaisesta yksi rivinvaihto ennen taulukkoa, joten taulukko valuu alas. Tämä on siis meikäläisen empiirisen testauksen tulosta.

Table-tagi tietysti suljetaan normaalisti. Kokeilin tuolla seurannassa vielä td-tagiin laittaa tyylitiedoston luokan, kun katselin lähdekoodeja ja siellä sellaisen näin ja se toimi.

Sanokaapa miten saisin ne tyhjät solut taulukossani näkymään soluna eikä tuolleen tyhjänä? Pitäisi varmaan sallia   eli pakotettu tyhjä ja laittaa sellainen siihen, olenko oikeassa?
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 17:38 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 19.01.2003, 18:32Viestit: 3597Paikkakunta: Norge
Pisteitä: 3170
Kassa: +0.00 yks. Palautus%: - Panosten ka: - Vetoja: 0
Berrie kirjoitti:
En tiedä mistä johtuu, mutta taulukoissa (siis table), ei kannata käyttää th, td ja tr sulkutageja. Niistä tulee jokaisesta yksi rivinvaihto ennen taulukkoa, joten taulukko valuu alas. Tämä on siis meikäläisen empiirisen testauksen tulosta.

Table-tagi tietysti suljetaan normaalisti. Kokeilin tuolla seurannassa vielä td-tagiin laittaa tyylitiedoston luokan, kun katselin lähdekoodeja ja siellä sellaisen näin ja se toimi.

Sanokaapa miten saisin ne tyhjät solut taulukossani näkymään soluna eikä tuolleen tyhjänä? Pitäisi varmaan sallia   eli pakotettu tyhjä ja laittaa sellainen siihen, olenko oikeassa?

laita tyhjiin soluihin tämä: '&'nbsp;  --> tarkoittaa välilyöntiä. Eli ilman hipsuja tietty, muuten tuossa näkyisi tyhjää :)
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 06.02.2003, 17:54 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Neo kirjoitti:
laita tyhjiin soluihin tämä: '&'nbsp;  --> tarkoittaa välilyöntiä. Eli ilman hipsuja tietty, muuten tuossa näkyisi tyhjää :)


No voi pojat, sain taas näyttämään itseni harvinaisen tyhmältä. Minä nimittäin kokeilin sitä taulukossa ja siihen tuli just toi '&'nbsp; ilman hipsuja eli ei korvannut sitä niinkuin piti. Siellä on nyt esimerkki ekalla rivillä. Sitten tuosta kysymyksestäni se korvasi sen niinkuin piti ja siinäpä se tyhjä möllöttää. Oikein noin: :shock:

Editti: Sain tuon korjattua laittamalla tyhjiin kohtiin alt+255 merkin eli semmoisen välin jolla onnistuu mm. jalilla ev-message.
0
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 10 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye