Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 15.12.2017, 09:11

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.10.2008, 07:53 
Status: JäsenLiittynyt: 17.11.2006, 14:36Viestit: 386
Pisteitä: 1
Kassa: +4.88 yks. Palautus%: 148.80% Panosten ka: 2.00 yks. Vetoja: 5
[Pientä offtopikkia]

west hampton kirjoitti:
Kun maailmanlaajuinen talouslama syvenee syvenemistään, niin jo on ihme, jos se ei vaikuttaisi ennemin tai myöhemmin vedonlyöntibisnekseen. Ei tämä ala kuitenkaan elä niin irrallaan muusta taloudellisesta toiminnasta, etteikö taantuma ja sitä seuraava, monien ennustama syvä lama vaikuttaisi tämänkin bisneksen toimijoihin.

Kun ihmiset kuitenkin kiristävät vyötään eri puolella maailmaa, niin kyllä pelaamiseen käytettävät rahat ovat ensimmäisenä leikkauslistalla.

Milloin saamme nähdä vetobisneksen ensimmäisen "suuren ruumiin"?
Veikkaan että jo tämän vuoden puolella niin tulee tapahtumaan, vaikka vielä ei merkkejä siitä ole näkyvissä, mutta kyllä talouden realiteetit puhuvat sen puolesta, että näin tulee vielä käymään.


Merkkejä päinvastaisestä on jo tulossa.

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2008 ... 827360/170


Lainaa:
Nyt voi olla oikea hetki ostaa osakkeita

Taloussanomat
Nyt voi olla oikea hetki ostaa osakkeita

Moni osakekaupan ammattilainen arvelee, että osakekurssien pohjanoteeraukset on nyt saavutettu. Jos näin on, on oikea hetki ostaa osakkeita.

20.10.2008 20:19

Jotkut osakekaupan ammattilaiset arvelevat, että kurssilasku voi olla pian ohi. BNP Paribas Asset Managementin sijoitusjohtaja Christian Dargnat perustelee näkemystä sillä, että pankkien tukipaketit tehoavat.

– Olemme luultavasti nähneet markkinoiden pohjat. Viranomaiset ovat ottaneet oikeita askelia. Toimet ovat askel oikeaan suuntaan ratkaista likviditeetti- ja maksukykyongelmat, sanoa Dargnat uutistoimisto Startelin mukaan.

USA:ssa jo
helpotuksen tunnetta

Voimakkaasti pudonneiden kurssien vetovoima on kasvanut niin paljon, että jotkut Wall Streetin kuuluisimmat investoijat arvelevat uutistoimisto Reutersin mukaan pahimman osakekurssien laskun olevan ohi.

– Olemme hyvin lähellä pohjaa, sanoo Payden Rygel Investment Management -investointipankin johtaja Chris Orndorff.

Omaisuudenhoitoyhtiö GMO:n hallituksen puheenjohtaja Jeremy Grantham varoitta, että liian aikaisin ostaminen voi olla tuskallista.

– Mutta jos ostat ennen ja jälkeen pohjakosketuksen, seitsemän vuoden kuluttua et kadu sitä, sanoo Grantham.


Mutta voi perkele jos Wall Streetin kuuluisimmat investoijat ovat väärässä. Suomen pankeillä ei kyllä esimerkiksi ole (vielä) hätää ja jos USA:ssakin Obama pääsee valtaan ja rupeaa järkevöittämään talouspolitiikkaa ankaralla kädellä, voidaan lama ja taantuman uhka nähdä jo huomattavasti pienemmäksi. Tietysti Ron Paul olisi ollut paras vaihtoehto jenkeillekkin mutta tietäähän tuon korruptoituneen kaksipuoluesysteemin siellä...

Aamulla Aasian pörssi avasi nousuun, samoin New York näyttää pieniä elpymisen merkkejä. Tosin voi olla että CB ennustaa turhan optimistisesti suhdanne-indeksiä perustuen syyskuun tuloksiin.

[/Pientä offtopikkia]
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.10.2008, 11:43 
Status: JäsenLiittynyt: 10.09.2004, 09:44Viestit: 1052Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3
Itse en usko, että montun pohjaa ollaan vielä nähty. Se joka montun pohjan tarkalleen tietäisi olisi melko rikas mies, joten omalta osaltakin asia on spekulointi asteella.

Obama ei tässä vaiheessa talouspolitiikka järkeistämällä voi enää kun korkeintaan loiventaa tulevaa romahdusta ja sen kestoa. Turha pinnistää kun housussa on jo. Virheet on tehty jo aikoja sitten, eikä niitä korjata kuoppaamatta.

Ehkä roskapankki elvytti markkinoita hetkeksi ja lisäsi luottamusta mistä johtuu hetkinen noususuhdanne? Mutta eikös tämä markkinoille ilmestynyt raha ollut käytännössä printattua rahaa. Mitä se ratkaisee pitkällä aikavälillä, muuta kun hyperinflaation ensi askeleet?

Usa takoo edelleen alijäämäistä budjettia eikä sitä käännetä millään konstilla. Suuremmat ongelmat odottavat vasta edessä päin. Kiinan on puolestaan pakko suoltaa tavaraa velaksi eteenpäin, jotta maan tuotanto pysyy voimissaan. Usa vetää Kiinankin vahvasti mukaan kriisinsä, koska tavara on perillä, mutta laskua ei maksa kukaan ja lopulta hiipuu Kiinan vientikin, eikä oma kulutus syntynyttä lovea paikkaa. Usan romahdus siis näkyy globaalisti. Pitäisi hieman tehdä tutkimustyötä missä mahdollinen skenaario todellisesta romahduksesta tietäisi hyviä aikoja. Sehän on varmaa, että aina kun jotain suurta tapahtuu, niin raha vaihtaa omistajaa, oli se sitten mitä tahansa. Tälle saralle voisi perustaa itse yritystä tai ostaa osakkeita. Mielipiteitä?

Lisää rahoituslaitoksia joutuu luultavasti pidemmällä aikavälillä kuseen ja vedonvälittäjien rahoja on näissä kiinni. Tosin nyt kun tulevasta on saatu varoituksia, niin voisi olettaa, että tähän ollaan varauduttu kaikissa vedonvälitystoimistoissa vähintään hajauttamalla riskiä useampaan koriin? Kasvavien talletuskorkojen luulisi kompensoivan riskiä jonkin verran ja joillakin välittäjillä voisi näin mennä jopa paremmin jos kiertävän rahan määrä ei laske äkillisesti jolloin joudutaan vaikeuksiin ulosmaksujen kanssa, sana tästä leviää ja joudutaan vielä suurempiin vaikeuksiin ulosmaksujen kanssa.

Mutta vetääkö ihmiset sitten talletuksia ulos laman aikaan, vai pelaako entistäkin enemmän? Ammattilaisten pelikäyttäytyminen ei varmaan muutu, tarvitaan kuitenkin se rolli jolla rahaa tehdään. Ehkä pientä varojen hajautusta näillä. Pienpelureita saattaisi tulla jopa lisää...Laman aikaanhan jostain sikiää verkostomarkkinointeja sekä huuhaa konsultteja sun muita, eli ihmiset suoltaa vähiä rahojaan varsin avokätisesti unelmiin ja mahdollisuuksiin. Olisikin kiva tietää miten pelikäyttäytyminen on aiemmin muuttunut, esimerkiksi Veikkauksen liikevaihto laman aikaan? Tästä riippuu pitkälti miten käy vedonvälittäjien ja toisaalta siitä, tapahtuuko muutokset pikkuhiljaa vai tuleeko jossain vaiheessa jostain uutisoinnista tms johtuva valtava payout pyyntöjen hetkellinen suma, joka saattaisi johtaa jonkun muun tekijän kanssa yhteisvaikutteisesti jonkin tunnetun välittäjän vaikeuksiin ja luoda epävarmuuden ilmapiiriä koko alan ympärille.

Aihe voisi tietysti olla omassa ketjussaankin :P
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.10.2008, 12:16 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 25.02.2003, 18:55Viestit: 11557Paikkakunta: Eura
Pisteitä: 6210
Kassa: +29.24 yks. Palautus%: 103.49% Panosten ka: 0.34 yks. Vetoja: 2474
Pörssistä ei sen suurempaa kokemusta itsellä, mutta noihin ostokehoituksiin kannattaa aina suhtautua varauksella. Monet olivat sitä mieltä, että tammikuussa oli aika ostaa, ja sitten toukokuussa jne.. Syklin vaihetta vaikea tarkkaan ammattilaistenkaan arvioida, ajallinen hajautus varmasti paras tässä vaiheessa jos ajattelee sijoittamista, sekä keskittyy vakavaraisiin tms. yrityksiin.

Pankkikriisihän taidettiin nyt välttää valtioiden ja keskuspankkien rajuilla pankkien tukitoimilla, joten siitähän tuo tämänhetkinen pudotuksen päättyminen kertoo. USAn roskapankki tosin ei tainnut yksinään vielä hirveästi auttaa, tarvittiin Euroopassa tehtyjä kovia päätöksiä, ennen kuin homma taisi vähän rauhoittua, ja luottamus pankkeihin takaisin.

Taantumaahan on ennustettu vähän joka paikkaan, eikä tämä pankkikriisin välttäminen kai ole noita ennustuksia juuri muuttanut, joten siltä kannalta ajatellen ei tässä luulisi olevan suurta kiirettä vielä ostaa, jos sellaista meinaa tehdä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.10.2008, 12:41 
Status: JäsenLiittynyt: 25.04.2008, 18:31Viestit: 267
Pisteitä: 1
Henkilökohtaisesti olen varma, että pohjaa ei todellakaan ole vielä nähty. USA:n osalta ollaan taantuman ensimmäisen neljänneksen loppuosassa. Tuo kriisin sydän, eli nämä asuntoluotot ovat vasta räjähtämässä käsiin. Puheet, että nyt olisi aika ostaa osakkeita on täyttä paskapuhetta.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.10.2008, 13:37 
Status: JäsenLiittynyt: 17.11.2006, 14:36Viestit: 386
Pisteitä: 1
Kassa: +4.88 yks. Palautus%: 148.80% Panosten ka: 2.00 yks. Vetoja: 5
playerone kirjoitti:
Mutta eikös tämä markkinoille ilmestynyt raha ollut käytännössä printattua rahaa.


Yhdysvaltain dollarinhan on kellunut vapaasti jo vuodesta 1975 lähtien kun arvoa ei enää sidottu vuodesta -68 lähtien kultaan ja vuodesta -75 eteenpäin yhtään mihinkään.

Lainaa:
Obama ei tässä vaiheessa talouspolitiikka järkeistämällä voi enää kun korkeintaan loiventaa tulevaa romahdusta ja sen kestoa. Turha pinnistää kun housussa on jo. Virheet on tehty jo aikoja sitten, eikä niitä korjata kuoppaamatta.


Totta. Mutta jos edes osa lupauksista pitää paikkansa (mm. joukot pois Irakista) menot laskevat dramaattisesti ja jos osasta lupauksia ei pidetä kiinni (verojen lasku) saadaan rakoa jo varmasti kavennettua. Demokraateilla kova tehtävä edessä jos Valkoiseen taloon pääsevät. Itse olen henk.koht sitä mieltä että vapaan markkinatalouden pitäisi antaa olla (suurinpiirtein) täysin rajoittamatonta jolloin pienemmät rysähdykset korjaavat suuntaa aina tarvittaessa, eikä jättimäistä jyrkännettä pääse koskaan muodostumaan, joka romahtaessaan tuo puolet vuoresta alas.

Lainaa:
Henkilökohtaisesti olen varma, että pohjaa ei todellakaan ole vielä nähty. USA:n osalta ollaan taantuman ensimmäisen neljänneksen loppuosassa. Tuo kriisin sydän, eli nämä asuntoluotot ovat vasta räjähtämässä käsiin. Puheet, että nyt olisi aika ostaa osakkeita on täyttä paskapuhetta.


Ota huomioon että ensimmäisessä postauksessa pasteamani uutinen puhuu seitsemän vuoden aikajaksosta. Varmasti jo kymmenessä vuodessa repeämä tapahtuu suuntaan tai toiseen ja joku fiksu ja vikkelä siitä osaa hyötyä.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye